Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Acro
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
Wt cze 14, 2016 15:44 |
|
|
|
 |
bert04
|
@Acro
Różnica jest taka, że wpis do księgi pamięci w/s Fukushimy PBK wykonał własnoręcznie. Tutaj literówkę popełnił jakiś, pardon, "murzyn" generujący aktywność w sieci, jakich mają wszyscy politycy. Pewnie polecą za to głowy...
Oczywiście oficjalnie PAD się do tego nie przyzna, cały czar i nimb by prysł. Ludzie by się dowiedzieli, że nawet gafy najlepszego prezydenta wszystkich czasów są sztuczne.
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
Wt cze 14, 2016 15:53 |
|
 |
mikkel
|
W nocnych pogawędkach z "Leśnym Ruchadłem", "Foczką" czy "Pimpusiem Sadełko" prezydent Andrzej Duda osobiście zastrzegał, że Andrzej Duda to prawdziwy Andrzej Duda, nikt inny!
|
Wt cze 14, 2016 15:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mikkel napisał(a): W nocnych pogawędkach z "Leśnym Ruchadłem", "Foczką" czy "Pimpusiem Sadełko" prezydent Andrzej Duda osobiście zastrzegał, że Andrzej Duda to prawdziwy Andrzej Duda, nikt inny! Dodaj jeszcze "seba sra do chleba" i "fiutek majkula" lub "gejoska łafka w lesie"......ot lepszy sort....
|
Wt cze 14, 2016 16:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bert04 napisał(a): @Acro
Różnica jest taka, że wpis do księgi pamięci w/s Fukushimy PBK wykonał własnoręcznie. Tutaj literówkę popełnił jakiś, pardon, "murzyn" generujący aktywność w sieci, jakich mają wszyscy politycy. Pewnie polecą za to głowy...
Oczywiście oficjalnie PAD się do tego nie przyzna, cały czar i nimb by prysł. Ludzie by się dowiedzieli, że nawet gafy najlepszego prezydenta wszystkich czasów są sztuczne. W 2012r raczej nikt nie pisywał za posła Dudę, wpis jest datowany 8;28, 30 maj 2012r.
|
Wt cze 14, 2016 16:21 |
|
|
|
 |
bert04
|
@Alus primo, Duda był posłem od 2011.
secundo, od mniej więcej Smoleńska PiS "zainwestował" w internet i media alternatywne. Była to zmasowana akcja szerokim frontem i przy wykorzystaniu różnych metod, tak otwartych jak i tych nieco mniej. Dziś zbierają tego owoce.
tertio: nie, nie odrzucam teorii, że sam Duda rządzi swoim kontem. Jest to możliwe, ale IMHO - mało prawdopodobne.
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
|
Wt cze 14, 2016 16:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Myslisz, ze ktos za niego pisuje z tymi malolatami a on to publicznie popiera? Tym gorzej dla jego wizerunku jako prezydenta.
|
Wt cze 14, 2016 16:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przecież nawet zrobił sobie zdjęcie kamerką dla uwiarygodnienia, ze to on.
|
Wt cze 14, 2016 16:49 |
|
 |
bert04
|
Jak dotąd widziałem tylko dowody, jak "Andrzej Duda" na twitterze udowadniał, że jest Andrzejem Dudą. Nie znam przypadku, żeby poza twitterem (real, wywiad prasowy etc.) Andrzej Duda deklarował, że jest "Andrzejem Dudą". Być może nie znam jego wszystkich wypowiedzi. Z drugiej strony, nie takie fejki się widziało, a słitfocie na takie okazje można produkować na zapas, niezależnie od czasu i miejsca wpisu.
Ale przyznaję, być może popełniam błąd, że zbyt bardzo wierzę w dyscyplinę PiS, żeby w tych wpisać widzieć przypadek i samowolę wice-prezydenta Dudy. Łatwiej mi jest uwierzyć, że jakiś opłacany "społecznościowiec" robi taką akcję, żeby produkować traffic i zbierać followerów na niezagospodarowanych obrzeżach internetu na rzecz najlepszego prezydenta na naszej planecie. Niż przyjąć, że w tak wrażliwej kwestii przy najważniejszym pionku na tej szachownicy pan Prezes utracił kontrolę.
|
Wt cze 14, 2016 17:06 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Jedno drugiemu nie przeszkadza. Czasem można samemu coś napisać nawet jeśli na co dzień kontem zajmuje się ktoś inny.
[auto-ciach - niekulturalny złośliwy wpis dot. prezydenta - s33]
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
Ostatnio edytowano Wt cze 14, 2016 21:40 przez Soul33, łącznie edytowano 1 raz
.
|
Wt cze 14, 2016 17:33 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
A ja uważam że Duda jest jak na razie najlepszym z dotychczasowych prezydentów Polski (włączając w to śp.L.Kaczyńskiego). Uważam też, że - niezależnie od opinii na temat Prezydenta - niektóre wpisy tutaj (z ostatnim Saula na czele) kompromitują poziom ich autorów i są zupełnie pozbawione klasy, a nawet ocierają się o chamstwo. Nie wszystkie zachowania usprawiedliwia różnica poglądów politycznych.
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
Wt cze 14, 2016 18:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Marek_Piotrowski napisał(a): A ja uważam że Duda jest jak na razie najlepszym z dotychczasowych prezydentów Polski (włączając w to śp.L.Kaczyńskiego). Poproszę o uzasadnienie.
|
Wt cze 14, 2016 18:06 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
Helenka napisał(a): Marek_Piotrowski napisał(a): A ja uważam że Duda jest jak na razie najlepszym z dotychczasowych prezydentów Polski (włączając w to śp.L.Kaczyńskiego). Poproszę o uzasadnienie. Po co? Zmieni to czyjeś poglądy? Odezwałem się wyłącznie żeby zwrócić uwagę na chamstwo, jakie różnica poglądów politycznych wyzwala u niektórych - w innych sprawach umiarkowanych i rozsądnych ludziach, niekiedy z klasą.
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
Wt cze 14, 2016 18:08 |
|
 |
mikkel
|
Marek_Piotrowski napisał(a): A ja uważam że Duda jest jak na razie najlepszym z dotychczasowych prezydentów Polski A na czym polega wielkość jego dokonań? Taki Wałęsa wyprowadził z Polski sowieckie wojska, za Kwaśniewskiego weszliśmy do NATO i UE. Komorowski załatwił przynajmniej szczyt NATO. A wielkość czy dobroć Prezydenta Dudy na czym polega?
|
Wt cze 14, 2016 18:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Marek_Piotrowski napisał(a): Po co? Zmieni to czyjeś poglądy? Nie chodzi o zmianę poglądów, ale bez uzasadnienia takie oświadczenie jest bezsensowne. Marek_Piotrowski napisał(a): Odezwałem się wyłącznie żeby zwrócić uwagę na chamstwo, jakie różnica poglądów politycznych wyzwala u niektórych - w innych sprawach umiarkowanych i rozsądnych ludziach, niekiedy z klasą. I trzeba było skupić się wyłącznie na tym, skoro nie zamierzałeś uzasadnić swego zdania o prezydencie.
|
Wt cze 14, 2016 18:13 |
|
|
|