Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
Dural
zbanowany na stałe
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Ej Gita, Gita, Gita. Z pewnoscia u Ciebie serce piekne i wielkie, ale komentowanie lepiej pozostaw innym. Nalezysz do ludzi wybitnie latwowiernych, sklonnych do ulegania manipulacji i Twoje zdanie nie jest brane pod uwage. Przyczyna jest prosta, to zdanie jest narzuconym zdaniem elity 6-tej rodziny na ktorej stypie bylas. Jesli zwrocisz uwage na liczbe marionetek wypelniajacych Twoje srodowiski, to dojdziesz do wniosku, ze jest Was malo, ze zbliza sie koniec dzialalnosci. Powiedz sama, kto chce sluchac kilku starszych ludzi w wiekszosci analfabetow, zyjacych na koszt spoleczenstwa (czyli prawie bez wplywow na polityke)? Pospieszalski jest glupi, bo manipulacja by zadzialac musi byc ukryta. Przyklady odpowiedniego manipulowania; o.Rydzyk-Gita2, Dural-osiris, osiris-pies z kulawa noga.
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Pn gru 06, 2010 12:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ten idiota-manipulator nie chce wziac pod uwage wypowiedzi samego oskaronego, ktory przeciez chcial wykonczyc pierwszego lepszego polityka. Taki glupi ten Pospieszalski. Jasne! Niesiołowski cały czas obnosi się ze swoimi dziurami po kulach, które - rzekomo - dla niego miały być przeznaczone, tylko że jakoś nikt tych jego rewelacji nie chce potwierdzić a WY tylko to kłamstwo dalej powielacie bo to taka Wasza rola.
|
Pn gru 06, 2010 12:33 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Powiedz sam osiris, tylko szczerze, czy ja sie myle w stosunku do Twojej osby? Z tego co napisales wnioskuje, ze Niesiolowski jest postrzelony ale nie przez Ryszarda C. Jednak jestes tak madry jak Pospieszalski. 
|
Pn gru 06, 2010 12:50 |
|
|
|
 |
Witold
|
Wypowiedzi oskarżonego się pod uwagę nie bierze, bo przeczą dogmatowi, że za to co się stało w Łodzi, wyłączną winę ponosi Tusk i Komorowski. A jak coś przeczy dogmatom, to znaczy że głoszą to żydzi, masoni, pedofile, ubecy, rodziny ubeków i rusofile. Przecież to oczywiste.
|
Pn gru 06, 2010 13:55 |
|
 |
Angella_S
zbanowana na stałe
|
A ja nie czuję żeby moja sytuacja była tragiczna. Oraz tak, dostałam dokładnie to na co zasłużyłam, nawiązując do podpisu osirisa. Mam własną firmę, piękny dom pod Poznaniem. Dzieki Ci Panie za te już 20 lat wolnej Polski. Dzięki ci za Tuska i jego rządy, za UW w latach 90-tych. A jako prezydent lepszy Gafa- Komorowski niż Kartofel- Kaczyński..
_________________ "Kiedy zorientowałem się, że jestem symbolem Polski, wpadłem w depresję" - ORZEŁ
|
Pn gru 06, 2010 14:01 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: ze Niesiolowski jest postrzelony Masz rację!!!  Angella_S napisał(a): A ja nie czuję żeby moja sytuacja była tragiczna. Oraz tak, dostałam dokładnie to na co zasłużyłam, nawiązując do podpisu osirisa. Mam własną firmę, piękny dom pod Poznaniem. Dzieki Ci Panie za te już 20 lat wolnej Polski. Dzięki ci za Tuska i jego rządy, za UW w latach 90-tych. .. I dobrze. Moje gratulacje. Jest wielu takich jak TY. Jest też wielu takich co jest strasznie zadowolonych szczególnie kiedy spalili swoje teczki. Mają własną firmę, piękny dom, willę letniskową na Majorce, awionetkę................etc. Jest też wielu takich którzy zapierniczali dziesiątki lat i teraz jak dostają mierną emeryturę to tutaj na forum i w przestrzeni publicznej wytyka im się, że są darmozjadami, gdzie zabierano im dziesiątki lat wielką część zarobków na emeryturę. Gdzieś Dural napisał że pogoniłby ich w czortu.
|
Pn gru 06, 2010 14:14 |
|
 |
Gita2
|
Angella_S napisał(a): A ja nie czuję żeby moja sytuacja była tragiczna. Oraz tak, dostałam dokładnie to na co zasłużyłam, nawiązując do podpisu osirisa. Mam własną firmę, piękny dom pod Poznaniem. Dzieki Ci Panie za te już 20 lat wolnej Polski. Dzięki ci za Tuska i jego rządy, za UW w latach 90-tych. A jako prezydent lepszy Gafa- Komorowski niż Kartofel- Kaczyński.. Oczywiście, że rozumiem Twój zachwyt. PO z Tuskiem i Komorowskim na czele doprowadzają do tego, że bogaci się bogacą, a biedni biednieją. Nie dziwię się,że wybierasz taką opcję, dziwię sie natomiast, że masz taki avater, który uwidacznia miłość do bliźniego. Czy to nie hipokryzja?
|
Pn gru 06, 2010 14:29 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Czy to nie hipokryzja? Jak nic Zydowka i tyle! Oni tacy juz sa. Posluchaj prof. Nowaka, oczy Ci sie otworza!  Cytuj: Gdzieś Dural napisał że pogoniłby ich w czortu. Pewno wyczytales w ktorejs teczce przed spaleniem. Ja mam szacunek dla ludzi PRACUJACYCH, to dzieki nim jest chleb w sklepach, nie emerytowanemu pajacowi z plakatem "Gdzie sa ranni".
|
Pn gru 06, 2010 15:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ty też będziesz kiedyś emerytowanym pajacem jak ich nazywasz. Czyli Ci co pracują są godni uznania i szacunku a emeryci nadają się tylko - wg Ciebie - do zrzucenia ze skały czy też delikatnej eutanazji. Ilu takich Durali wyhodowanych przez PO chodzi na tym świecie? Strach pomyśleć. Alus i Kamala, gratuluję tak wyśmienitego towarzystwa.
|
Pn gru 06, 2010 15:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Alus i Kamala, gratuluję tak wyśmienitego towarzystwa. Dziękuję A latający z plakatem "Gdzie są ranni", niezależnie - student, pracujący, bisnesmen, bezrobotny, emeryt - to jednak pajac. Niechęć, nieufność do Komorowskiego, Miedwiediewa, nie zwalnia z myślenia.
|
Pn gru 06, 2010 15:35 |
|
 |
Angella_S
zbanowana na stałe
|
Tak naprawdę nie mam własnej firmy,ani pieknego domu pod Poznaniem. Byłam tylko ciekawa reakcji. I była ona dokładnie taka jaką sobie wyobraziłam. Zawiść. Żal. Myślenie typu: jest bogaty, znaczy sie ukradł, spalił swoje teczki.
@Gita2 - Czy bogaty nie może miłowac bliźniego? A może jest bogaty ponieważ wykorzystuje dar jakim obdarzył go Bóg, każdy dostał wolną wolę.
Jeśli zas chodzi o mój avatar cóż, bardziej niz na Jezusie zależałoby mi na tych dwojgu kochających sie chłopaków.
_________________ "Kiedy zorientowałem się, że jestem symbolem Polski, wpadłem w depresję" - ORZEŁ
|
Pn gru 06, 2010 15:39 |
|
 |
Gita2
|
Jednym słowem nie rozpoznałam, że to dwaj chłopcy. Zadaję więc sobie pytanie, kto potrzebuje więcej modlitwy, Ty, czy sprawujący urząd prezydenta Komorowski???
|
Pn gru 06, 2010 15:58 |
|
 |
Angella_S
zbanowana na stałe
|
Jak to kto? Ja!, Jaa!! ,Jaaa!!! Modl się za mnie! Więcej, więcej ,więcej! Mam tylko nadzieję ze to nie boli.
|
Pn gru 06, 2010 16:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Byłam tylko ciekawa reakcji. I była ona dokładnie taka jaką sobie wyobraziłam. Zawiść. Żal. No to trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem. W pierwszych zdaniach złożyłem Tobie gratulację a dalej napisałem iż jest wielu takich nowobogackich którzy dzięki spaleniu teczek dorobili się. Gdzie tu zawiść? Nie wrzuciłem wszystkich do jednego wora. Wyszukujesz w czyimś tekście tego czego oczekujesz co widać po Twojej konkluzji.
|
Pn gru 06, 2010 16:48 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: ...i szacunku a emeryci nadają się tylko - wg Ciebie - do zrzucenia ze skały... Nie wyciagaj wnioskow, nie dasz rady Pospieszalski. Emerytury (czego pewno nie wiesz) to pieniadze WYPRACOWANE. Nikt nikomu laski nie robi, by je wyplacic. Szanowac kogos WYLACZNIE za to, ze jest emerytem, pracujacym, niepracujacym. chorym, zdrowym moga ludzie dzielacy innych na grupy. Czyli Ty, Gita2 i reszta podobnych. Dural jest uczciwym rozmowca, on szufladkuje jednostki. Poza tym Dural jest fajny, lubi humor, nie jest nadety - jest Waszym zaprzeczeniem.  Cytuj: No to trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Skoro ludzie po raz n-ty twierdza, ze nie rozumieja wpisu, wina lezy po Twojej stronie. Naucz (czy Wy w tej gminie) sie pisac ze zrozumieniem. 
|
Pn gru 06, 2010 17:02 |
|
|
|