Próby demontazu koalicji rządzącej...
| Autor |
Wiadomość |
|
jo_tka
|
Cytuj: jeżeli udowodni mu się ojcostwo to chyba jasne, że miejsce miało też molestowanie
Bardzo mi przykro, ale do zostania ojcem nie jest konieczne molestowanie. Udowodnisz jedynie fakt współżycia.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
| Wt gru 05, 2006 16:12 |
|
|
|
 |
|
Trawy
|
To prawda, ale z tego co czytałem/słyszałem to p. Łyżwiński zdecydowanie zaprzecza jakoby kiedykolwiek doszło między p. Anetą K. a nim do jakichkolwiek kontaktów seksualnych.
Nb. za samo podejrzenie o takie kontakty brytyjski minister Profumo pożegnał się ze stanowiskiem i polityką.
Inna sprawa że przy okazji jego-teoretycznie-nie-kochanka przekazywała to co się dowiedziała radzieckiemu wywiadowi...
No ale to było w UK.
U nas uważa się że prostytutki nie można zgwałcić.
_________________ Polska jest jak twórczość Lucasa: 1980 Gwiezdne Wojny, 1981 Imperium Kontratakuje, 1989 Powrót Jedi, 1993 - 2005 Mroczne Widmo... A teraz mamy Atak Klonów... Strach myśleć o Zemście Sithów...
|
| Wt gru 05, 2006 16:38 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: to po co ich przywracać?  Skoro już ktoś inny tę funkcję pełni? 
Chociazby po to,aby sie nie dziwic w przyszlosci, gdy taka sytuacja bedzie miala miejsce... Bo to tak cyklicznie wystepuje;-)
|
| Wt gru 05, 2006 17:39 |
|
|
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Trawy napisał(a): To prawda, ale z tego co czytałem/słyszałem to p. Łyżwiński zdecydowanie zaprzecza jakoby kiedykolwiek doszło między p. Anetą K. a nim do jakichkolwiek kontaktów seksualnych. A co miałby zrobić  Przyznać się  Wolne żarty. Trawy napisał(a): Nb. za samo podejrzenie o takie kontakty brytyjski minister Profumo pożegnał się ze stanowiskiem i polityką.
A Gilowska za samo podejrzenie wyleciała już raz z rządu.
Ale są równi i jest LPR, PiS i Samoobrona 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Wt gru 05, 2006 21:32 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Bardzo mi przykro, ale do zostania ojcem nie jest konieczne molestowanie. Udowodnisz jedynie fakt współżycia.
Mnie też przykro, ale tak się złozyło, że zostanie ojcem może byc efektem molestowania, a juz na 100 % stosunku seksualnego. No chyba, ze pani Aneta K. jest wiatropylna
Przepraszam, nie jest mi przykro. Bo jeżeli Samoobrona upadnie to z radosci sam wypije całego szampana (nawet prosto z butelki)
Najwyższy czas by tych kryminalistów i [...] odsunąć od wszelkiej władzy...nawet od sołectw.
[...] - jo_tka
|
| Śr gru 06, 2006 0:25 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Tolkien, tylko, że ludzie ich wybrali...
Demokracja na tym polega, że wiele rzeczy musimy zaakceptowac, mimo , że nam sie nie podobają...
Tolerancja, ale tylko dla głosowania na PO...
Do sprawy przekonaly mnie dziś słowa byłego posla z Samoobrony Piotra Misztala, który ma powody by nie lubić Leppera...
Dziennik 5.12.2006 str 3
(...)Lepper za długo w polityce siedzi, żeby mu jakąś gąskę z Tomaszowa wiezli, kazali jej brac prysznic i uprawiać seks.To byłaby głupota.Przecież są odpowiednie kluby dla biznesmenów, gdzie jest pelna dyskrecja, jest wszystko.Tam miałby niejedną i bez zadnych kłopotów.
Sprawa druga:samo proponowanie seksu nie jest przestepstwem, chyba ze stoi za tym jakis szantaż...
Na pewno trzeba zachować rozsądek i poczekac co stwierdzi prokurator a nie dawac manipulowac się różnym specom od czarnego PR..
|
| Śr gru 06, 2006 1:03 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Na pewno trzeba zachować rozsądek i poczekac co stwierdzi prokurator a nie dawac manipulowac się różnym specom od czarnego PR..
Poczekać można. Trudno jednak wierzyc na słowo osobom z wyrokami
|
| Śr gru 06, 2006 8:28 |
|
 |
|
Paschalis
|
We wczorajszym "Teraz My" Anita Krawczyk przyznała, że poseł Łyżwiński nie tylko zrobił jej dziecko, ale jeszcze naciskał na nią by dokonała aborcji, lub porzuciła je w szpitalu. Cała sprawa staje się coraz bardziej ohydna. 
_________________ www.onephoto.net
|
| Śr gru 06, 2006 9:57 |
|
 |
|
KrzysiekFZ
|
Teresse napisał(a): Sprawa druga:samo proponowanie seksu nie jest przestepstwem, chyba ze stoi za tym jakis szantaż...
Na pewno trzeba zachować rozsądek i poczekac co stwierdzi prokurator a nie dawac manipulowac się różnym specom od czarnego PR.. Nieprawda!Z tego co wiem, Aneta K. pracowala dla posla- mozemy wiec mowic o molestowaniu seksualnymCytuj: Molestowanie seksualne to nieakceptowane zachowanie o podłożu seksualnym naruszające godność osoby molestowanej lub wywołujące atmosferę zastraszenia, upokorzenia bądź wrogości, w szczególności, gdy akceptacja takiego zachowania lub jej brak będzie stanowić podstawę podjęcia decyzji dotyczącej osoby molestowanej.[1] Zachowania o cechach molestowania seksualnego mogą przybierać różne formy, np. : zniewagi i obelgi, niestosowne uwagi na temat wyglądu, wieku, sytuacji rodzinnej, lubieżne spojrzenia, dotykanie, głaskanie, czy innego rodzaju pieszczoty lub gesty o charakterze seksualnym.
obszerny artykul na ten temat
|
| Śr gru 06, 2006 10:09 |
|
 |
|
Trawy
|
ToMu napisał(a): A co miałby zrobić  Przyznać się  Wolne żarty.
Ano tak.
Bo jak mu udowodnią ojcostwo to nie tylko wyjdzie na seksualnego [...]
Gdyby mnie tak oskarżono to już dawno oddał bym krew np w Instytucie Matki i Dziecka i żądał aby to krew oddało dziecko Anety K.
A Łyżwiński się ukrywa -- znaczy że nie chce stawić czoła problemowi.
Czyli jednak czegoś się obawia...
Strzela sobie w stopę.
[...] - jo_tka
_________________ Polska jest jak twórczość Lucasa: 1980 Gwiezdne Wojny, 1981 Imperium Kontratakuje, 1989 Powrót Jedi, 1993 - 2005 Mroczne Widmo... A teraz mamy Atak Klonów... Strach myśleć o Zemście Sithów...
|
| Śr gru 06, 2006 10:20 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Lepper za długo w polityce siedzi, żeby mu jakąś gąskę z Tomaszowa wiezli, kazali jej brac prysznic i uprawiać seks.To byłaby głupota.Przecież są odpowiednie kluby dla biznesmenów, gdzie jest pelna dyskrecja, jest wszystko.Tam miałby niejedną i bez zadnych kłopotów.
Tak, oto autorytet i wzór wszelkich cnót - poseł Piotr Misztal
Człowiek który ma co prawda kupe kasy, ale kultury nie posiada za grosz. [...]
Przypomne tylko jego wybryk, gdy wskoczył do dyskoteki, a interweniujących Policjantów straszył "Ludwikiem" (Dornem).
Ma kase, ma włądzę... [...]
Tak to bywa, gdy się kogos granatem od gnoju oderwie. Kto się kurą urodził ten orłem nie umrze.
Powyższy tekt także swiadczy o ogromnej kulturze tego [...]
[...] - jo_tka
|
| Śr gru 06, 2006 12:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nieprawda! Z tego co wiem, Aneta K. pracowala dla posla- mozemy wiec mowic o molestowaniu seksualnym
Czyli kazdy romans biurowy to molestowanie seksualne?
Niestety są kobiety, które wykorzystują tą modę na molestowanie, robią karierę przez łóżko a potem zawsze mają jeszcze mozliwośc odszkodowania za molestowanie...
Aneta K. wiedziała o "warunkach" jakie stawia Lyżwiński, gdyż uprzedziła ją o tym kolezanka, która zwerbowała ją do tej pracy...poszła więc do tej pracy z pełną świadomością...
To tak jakby ktoś zatrudnił się w agencji towarzyskiej i potem oskarzył o molestowanie...
|
| Śr gru 06, 2006 15:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Teresse - partia to nie jest agencja towarzyska i tam nie mogą mieć miejsca takie zachowania, rozumiesz? A tutaj miały, na dodatek ludzie byli o tym poinformowani, np koleżanka rzeczonej Pani. I Ty taką patologię uznajesz za normalną? Na zasadzie "wykorzystywanie jest ok, jeśli ona o tym wiedziała".
To stoi w totalnej sprzeczności z resztą Twoich poglądów, które prezentujesz na forum. Ale to tylko potwierdza moje spostrzeżenie, że właśnie takie osoby jak Ty dysponują genialną opcją podwójnej moralności - dla NAS i dla NICH. W imię tego w obronie kolacji wszytko jest cacy, bo przeciez prostytutki zgwałcić się nie da, a jak wiedziała, że szef molestuje, a potem i tak poszła tam do pracy, to też jest cacy.
Hipokryzja, ot co.
Crosis
|
| Śr gru 06, 2006 16:00 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis to naganne z punktu widzenia katolika...
Jednak nie kazdy w Polsce jest katolikiem a romanse biurowe nie sa przestępstwem...
Dlaczego ta kobieta czekała tyle czasu?Dziecko ma juz 3,5 roku...
Tak samo naganne jest dla mnie robienie kariery przez łóżko...Gdyby kobiety solidarnie odmawiały wówczas nie byłoby problemu, prawda?
|
| Śr gru 06, 2006 16:18 |
|
 |
|
Trawy
|
Teresse napisał(a): Dlaczego ta kobieta czekała tyle czasu?Dziecko ma juz 3,5 roku...
Tak samo naganne jest dla mnie robienie kariery przez łóżko...Gdyby kobiety solidarnie odmawiały wówczas nie byłoby problemu, prawda?
Piszesz jak chamski facet w typie Filipka.
Naganne jest ale to faceci lepią się do kobiet i wykorzystują swoje pozycje.
Mam nadzieję że szybko zrobią te testy DNA i Łyżwiński pójdzie na dno!
|
| Śr gru 06, 2006 16:22 |
|
|
|