Boje się... prezydent jest ponad prawem
Autor |
Wiadomość |
Roszwor
|
Wzruszaj sie dalej.
Cytuj: Zauważyłam, tylko trochę odchodzimy od tematu, nie mieliśmy oceniać komisji tylko postawę naszego kochanego prezydenta Rzeczpospolitej Aleksandra K.
A zauwazylas, ze postawe naszego kochanego(bez cudzyslowia) prezydenta mozna oceniac tylko przez pryzmat tego jak wyglada ta komisja? Zamiast silic sie na ironiczne komentarze pomysl troszeczke. Decyzja prezydenta byla spowodowana tym jak zachowuje sie Giertych, Macierewicz i reszte. Ale mozna mowic i mowic. "Dorwalismy sie do Kwacha i jazda. Obsmarujemy dziada"
_________________ Kto przeczy, że istnieją idee, ten jest poganinem, bo przeczy, że istnieje Syn
|
Śr mar 09, 2005 11:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Piękne, piękne... i w temacie, zważywszy, że już drugi asystent przewodniczącego Komisji jest aresztowany, a o zeznaniach M. Dochnala mówi prokurator:
http://fakty.interia.pl/news?inf=600523
Podstawą naprawy czegokolwiek jest uniwersalna zasada:"Zło dobrem zwyciężaj", w przeciwnym wypadku:"Jeśli ślepy prowadzi ślepego, obydwaj wpadną do jakiegoś dołu" Mt 15,16... a nienawiść oślepia...
|
Śr mar 09, 2005 12:00 |
|
 |
Meg
|
My tu gadu gadu o komisji, a kwach boi się ujawnienia prawdy. Tyle
|
Śr mar 09, 2005 12:57 |
|
|
|
 |
Roszwor
|
Tak z pewnoscia. Kryje Zydow, ktorzy rozkradaja Polske. Kiedy juz ja rozkradna wymorduja Polakow. Coz, Kwasniewskiego jednak wybrali na prezydenta, jest caly czas jednym z najpopularniejszych politykow. Wiec na szczescie jestes w mniejszosci.
_________________ Kto przeczy, że istnieją idee, ten jest poganinem, bo przeczy, że istnieje Syn
|
Śr mar 09, 2005 16:42 |
|
 |
Meg
|
Tylko teraz osoby które znam i wiem, że na niego głosowały wypierają się tego, ciekawe dlaczego?
|
Śr mar 09, 2005 22:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To chyba znasz niezbyt ciekawe osoby, jeśli wstydzą się swoich wyborów.
|
Śr mar 09, 2005 22:56 |
|
 |
Meg
|
Wstydzą się, że wybrały takiego... a nie będę się brzydko wyrażać 
|
Śr mar 09, 2005 23:08 |
|
 |
Roszwor
|
Coz, wspolczuje znajomosci. Ale pocieszam sie, ze poza brzydkim wyrazaniem sie i obrazaniem Kwasniewskiego nie mozesz zaprezentowac zadnych konkretow.
|
Śr mar 09, 2005 23:16 |
|
 |
Dyzio
|
Co do Pana przezydenta.
Nie mam nic przeciwko niemu - dlaczego jednak w wyborach skłamał przedsawiając sie jako magister ?
|
Śr mar 09, 2005 23:21 |
|
 |
Meg
|
Magister lepiej brzmi niż sam Aleksander Kwaśniewski.
|
Śr mar 09, 2005 23:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: dlaczego jednak w wyborach skłamał przedsawiając sie jako magister ?
Nie wiesz?....to proste.
W tamtych czasach komuchy studiowały na sposób "telefoniczny"
" - Dzień dobry, tutaj tow. X, sekretarz POP w Zakładach Y. Chciałem sie dowiedziec na którym obecnie jestem roku studiów i dlaczego dopiero tak nisko. Mam nadzieje towarzysze, ze przyszpieszycie co nieco...."
Pana K....po prostu źle poinformowano. No i biedaczek pomylił Magazyniera z Magistrem........
|
Cz mar 10, 2005 0:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie te czasy Beli, siermiężny socjalizm i tego typu edukacja członków "Jedynej, przewodniej...etc) to lata 5-60 te.
Od czasów Gierkowskich PZPR starała się mieć odpowiednie kadry i takie "studiowanie" nie wchodziło w grę... może gdzieś w Koziej Wólce, ale nie działaczy na szczeblu krajowym.
Po prostu Kwaśniewski poszedł "w politykę" i odpuścił sobie magistra, bo i tak był ustawiony.
|
Cz mar 10, 2005 10:50 |
|
 |
Gość
|
Uczelnią, którą za Gierka najczęściej konczyli działacze partyjni był Wieczorowy Uniwersytet Marksistwa i Lenistwa, czyli WUML.
|
Cz mar 10, 2005 13:57 |
|
|
|