Autor |
Wiadomość |
Witold
|
 Re: Andrzej Lepper nie żyje
Lepper był przedmiotem potwornego ataku, dziś ci sami politycy plują na Jarosława KaczyńskiegoCzyż nie mówiłem nie raz, że Lepper i Kaczynski to dwa różne wydania tej samej książki? Ta koalicja nie była przypadkowa....
|
So sie 06, 2011 15:27 |
|
|
|
 |
Gita2
|
Gita2 napisał(a): Gdy przyjdą wytęsknione rządy PiSu, to zacznie się jeszcze większa jatka i Lepper nie będzie ostatnią ofiarą dorzynania watah. Pomimo tego, rządy PiS powinny wrócić, a "wataha' bronic się będzie przed kolejnymi ofiarami.
|
So sie 06, 2011 15:37 |
|
 |
Witold
|
Teraz zaczynasz dyskutować sama ze sobą?
|
So sie 06, 2011 15:40 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Alus napisał(a): Dokładnie ukazałeś to o czym powszechnie wiadomo....Czuma kontra PiS - to łżeelita, Czuma wypowiada się zgodnie z wizją PiS - to bohater obrzucany gnojem. ZERO obiektywizmu.....bo jakie to ma znaczenie Proszę bardzo, pokaż mi, w którym miejscu nazwałem Czumę "łżeelitą", a w którym nazwałem go bohaterem. Jak rozumiem, obiektywizm w państwie PO polega na tym, że jeśli ktoś zostanie raz zdefiniowany jako wróg, to potem może tylko jako wróg występować. To by się nawet zgadzało. Witold napisał(a): Oczywisty nonsens, gdybyśmy żyli cały czas w PRLu, to PiS by nie musiał się obnosić z zamiarami jego odbudowy. A poza tym Witold jest żyrafą.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
So sie 06, 2011 15:40 |
|
 |
Witold
|
Tak, już to przerabialiśmy. Dla Johnnego nawet deklaracja PiSu w jego programie "domagamy sie kolektywizacji wszelkiej własności i wywłaszczenia wszystkich prywaciarzy" o niczym by nie świadczyła, poza anty-pisowską obsesją oczywiście.
|
So sie 06, 2011 15:43 |
|
|
|
 |
merkaba
|
Prawda zawsze jest opluwana
|
So sie 06, 2011 15:54 |
|
 |
Elbrus
|
Gita2 napisał(a): Co do przyczyny jego śmierci, to powiem tak: zaraz po usłyszeniu komunikatu pomyślałam 90% samobójstwo, 10% morderstwo, teraz myślę odwrotnie, a to na skutek tego co słyszałam z ust Żakowskiego, Konowicza, Miecugowa czy innego aparatczyka układu. P.S Jestem pewna, że juz dzisiaj nie będa dopuszczani do glosu ci co nie wierzą w samobójczą śmierć Leppera. To są właśnie metody państwa totalitarnego stosowane przez Polskojęzycznych Oligarchów.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
So sie 06, 2011 16:00 |
|
 |
Johnny99
|
Witold napisał(a): Tak, już to przerabialiśmy. Dla Johnnego nawet deklaracja PiSu w jego programie "domagamy sie kolektywizacji wszelkiej własności i wywłaszczenia wszystkich prywaciarzy" o niczym by nie świadczyła, poza anty-pisowską obsesją oczywiście. Świadczyłaby o tym, o czym mówi. Ale takich deklaracji tam nie ma. I tyle.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
So sie 06, 2011 16:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): Gdy przyjdą wytęsknione rządy PiSu, to zacznie się jeszcze większa jatka i Lepper nie będzie ostatnią ofiarą dorzynania watah. Nie strasz - 2 lata ukazały już dostataecznie makabryczną gębę PiS.....może byc jeszcze gorzej??? Johnny99 miły - znów mam Ci zacytować Twoją deklarację, którą ponoć nigdy nie napisałeś, a zwolennicy PO są Ci gotowi ją przypisać? 
|
So sie 06, 2011 16:23 |
|
 |
Johnny99
|
Alus napisał(a): Johnny99 miły - znów mam Ci zacytować Twoją deklarację, którą ponoć nigdy nie napisałeś, a zwolennicy PO są Ci gotowi ją przypisać?  Jaką? I po co chcesz ją cytować?
|
So sie 06, 2011 16:36 |
|
 |
Witold
|
Johnny99 napisał(a): Świadczyłaby o tym, o czym mówi. Ale takich deklaracji tam nie ma. I tyle. Takich nie ma. Ale są inne, które aż nadto jasno ilustrują stosunek PiSu do własności prywatnej, interesów jednostki i ogół jego wizji "solidarnego" społeczeństwa. Tylko że Johnny woli udawać, że tego nie ma.
|
So sie 06, 2011 16:37 |
|
 |
Johnny99
|
Witold napisał(a): Takich nie ma. Ale są inne, które aż nadto jasno ilustrują stosunek PiSu do własności prywatnej, interesów jednostki i ogół jego wizji "solidarnego" społeczeństwa. Tylko że Johnny woli tego nie dostrzegać. W tych deklaracjach nie widzę niczego, czego nie mógłbym się spodziewać po wszystkich innych parlamentarnych państwach. Na dodatek większość z nich i tak nie byłaby realizowana.
|
So sie 06, 2011 16:40 |
|
 |
Witold
|
Cytuj: Na dodatek większość z nich i tak nie byłaby realizowana. Co za ulga...
|
So sie 06, 2011 16:45 |
|
 |
Johnny99
|
Oczywiście, miało być "partiach", a nie "państwach".
|
So sie 06, 2011 19:29 |
|
 |
Paul
|
R.I.P. [*]
_________________ Wiara czyni cuda
|
N sie 07, 2011 15:13 |
|