Prowokacje antychrześcijańskie i antykościelne
Autor |
Wiadomość |
lokis
|
 Re: Chciałem wymyślić temat ale brak słów - feminizm
Jak sie masz podzielic, to mozesz pisac i tu i tam przeciez. 
|
Pn sty 14, 2013 16:12 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
 Re: Zakłócenie porządku podczas modlitwy
humalog napisał(a): No i co? Czasem nalezy dac "w ryja", bo do niektórych tłumaczenie po dobroci nie dociera. Ale nie kopie się leżącego (czyli nie okłada się parasolką osoby obezwładnionej przez służby porządkowe).
|
Pn sty 14, 2013 16:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Chciałem wymyślić temat ale brak słów - feminizm
Fajna akcja I like it  Szkoda, że jeszcze do kompletu jacyś fajni panowie się nie rozebrali 
|
Pn sty 14, 2013 17:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild napisał(a): humalog napisał(a): No i co? Czasem nalezy dac "w ryja", bo do niektórych tłumaczenie po dobroci nie dociera. Ale nie kopie się leżącego (czyli nie okłada się parasolką osoby obezwładnionej przez służby porządkowe). Skoro gliniarze sa do d....i boja sie pała przywalić, to przynajmniej babcia staneła na wysokosci zadania.  Wielkie brawa dla babci!!! Zboczone ekshibicjonistki i tak za mało dostały. Cytuj: Fajna akcja I like it Szkoda, że jeszcze do kompletu jacyś fajni panowie się nie rozebrali
Fajna to ta akcja ? Jak takie lubisz to chodź sobie do odpowiednich klubów. Plac św Piotra nie jest miejscem dla dewiantów....a to były dewiantki
|
Pn sty 14, 2013 20:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): Fajna to ta akcja ? Jak takie lubisz to chodź sobie do odpowiednich klubów. Plac św Piotra nie jest miejscem dla dewiantów....a to były dewiantki Zdemasowałes je po wyglądzie, czy wyczułeś przez telewizor swoimi magicznymi różdżkami?  Normalne laski, które wysmiały homofobicznego papieża. Chwała im za to, niech dziadek wie, że jego wymysły nie są przez wszystkich mile widziane.
|
Pn sty 14, 2013 21:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Prowokacje antychrześcijańskie i antykościelne
Wystarczy, ze posłuzyłem się rozumem (czego Tobie też życze). Nikt normalny nie obnaża sie publicznie w miejscu do tego nie przeznaczonym...tak robia tylko dewianci, zboczeńcy itp. Najwidoczniej te zboczone baby chciały sie dowartosciowac...cyckami. No bo inteligencja nie dałyby rady....brak takowej  Ale Tobie jak widac takie klimaty pasują.... Jak to mówia...swój do swego ciągnie 
|
Pn sty 14, 2013 21:40 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Cycki służą im głównie do zwrócenia uwagi na ich postulaty. Co się niezmiennie udaje. Nawet na katolickim portalu można o nich przeczytać. Taki był ich cel. Zrealizowały go.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn sty 14, 2013 21:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Cycki służą im głównie do zwrócenia uwagi na ich postulaty. Co się niezmiennie udaje. Nawet na katolickim portalu można o nich przeczytać. Taki był ich cel. Zrealizowały go. Cycki to ich jedyne atuty.....w dodatku jakies takie kiepskie. Na wybory Miss Mokrego Podkoszulka raczej sie nie nadaja....no chyba, ze takie regionalne z pucharem sołtysa Krowich Placków 
|
Pn sty 14, 2013 21:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dokładnie, przecież zrobiły to w konkretnym celu, a nie po to bys się ślinił na ich cycki. Femen tak działa od lat, golizną zwracają na siebie, a w konsekwencji na problem uwagę. Inaczej nie znalazłyby się w mediach i nie osiągnełyby zamierzonego celu. Wniosek z tego wszystkiego będzie największy dla Ratzingera, może następnym razem pomyśli 3x zanim zdecyduje się wygłosić publicznie kolejną złotą myśl nt. gejów, czy innej grupy nt. której Kosciół Katolicki wygłasza kłamstwa, rzeczy sprzeczne z rzeczywistością i nauką, a w konsekwencji promuje dyskryminacje.
|
Pn sty 14, 2013 21:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No wybacz Mike29, ale jakby ja miała na widoku panów zamiast pań, również roznegliżowanych, to nie wiem, czy by mi przekaz utkwił w pamięci, czy raczej barwne przedstawienie. Taka wydmuszka, jak niektóre filmy, w których wiele się dzieje, ale w zasadzie po seansie niemal nikt nie pamięta na czym polegała fabuła i jaki miała przekaz. A normalne to one nie są. Naruszyły prawo innych ludzi do wolności i to tak chamsko. Każdy ma prawo do poszanowania swojej własności, ba- na swoim podwórku właściciel ma prawo ustalać określone zasady, które goście winni respektować i szanować. Panie naruszyły wolność innych ludzi poprzez zakłócenie im rytuału... Kto jak kto, ale dziwię się @Mike29, że walka o swoje prawa przesłoniła Ci obiektywizm. Tyle pięknych słów piszesz o tolerancji, wzajemnym poszanowaniu się, pokojowym współistnieniu światopoglądów, ale gdy tylko ktoś zachowa się chamsko, ale na ustach będzie miał prawa o które walczysz, to jesteś gotów zamknąć oczy na to co się dzieje  Równie dobrze jakiś aktywista mógłby wedrzeć się do klubu dla homoseksualistów i wrzeszczeć jakieś antyhomo hasła. Sęk w tym, że w obu przypadkach słoma z butów wychodzi. Mam nadzieję, że mimo aktywnego walczenia o swoje prawa, jesteś w stanie to dostrzec. Tak w ogóle, wymień mi @Mike29 sukcesy Femenu. Serio chamstwo popierasz, byleby byli po Twojej stronie?
|
Pn sty 14, 2013 21:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Wniosek z tego wszystkiego będzie największy dla Ratzingera, może następnym razem pomyśli 3x zanim zdecyduje się wygłosić publicznie kolejną złotą myśl nt. gejów, na szczęście Benedykt XVI posiada swój rozum i potrafi sie nim doskonale posługiwać. Nie strzela w powietrze. To co powiedział zostało doskonale przemyslane i zdania nie zmieni. Tymbardziej nie pod wpływem widoku cycków Daremne wiec te chore wyskoki dewiantek z Femenu....one tylko potwierdzaja tezę o szkodliwości i płytkości tym podobnych srodowisk.
|
Pn sty 14, 2013 22:10 |
|
 |
Panna_Funia
|
Chyba po raz pierwszy muszę się zgodzić z Panią Val. Ja też nie popieram działań femenowskich aktywistek. Po pierwsze właśnie dlatego, że weszły z tym komuś na 'prywatne podwórko' (trafne porównanie protestu homofobów w klubach homo), po drugie ja w ogóle uważam że za protestami tych Pań niewiele się kryje (dosłownie i w przenośni). Mam wrażenie że to zawsze chodzi tylko o to by sobie pokrzyczeć, biustu napokazywać... i o nic więcej. One nic konkretnego nie robią w żadnej sprawie. Skończy się wydarzenie, aktywistki Femen tracą zainteresowanie i przenoszą się gdzieś indziej. A ja cenię sobie tych działaczy, którzy się angażują w określoną sprawę do końca, i którym chodzi o to by coś konkretnego osiągnąć a nie tylko się pokazać. Dlatego nie popieram tych Pań. No może mają u mnie jeden mały plus. Wpieniony Pan humalog – miło 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Pn sty 14, 2013 22:21 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Humalog ostatnio rzadko bywa nie wpieniony 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn sty 14, 2013 22:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hehehehehe Ale wy jesteście naiwni  Nie widzieliscie jeszcze wpienionego humaloga...dlatego tak twierdzicie w tej sprawie  Humalog jest rozbawiony i bardzo sie cieszy, ze dewiantki z Femu kolejny raz sie skompromitowały. Na dodatek Mike29 te kompromitacje popiera i wychwala.....dlatego jestem podówjnie uradowany  Na moje "wpienienie" to trzeba sobie zasłużyć  P.S. Wpieniony to jest tutaj ostatnio Jajko...co widac po jego ogromnej aktywności w dziale "Moderacja"  Jezeli zas chodzi o Vi....no niech bedzie Panne_Funie....to nie skomentuje, ale poczekam az sie znów "wpieni" 
|
Pn sty 14, 2013 22:33 |
|
 |
Panna_Funia
|
humalog->Cytuj: Nie widzieliscie jeszcze wpienionego humaloga...dlatego tak twierdzicie w tej sprawie  Humalog jest rozbawiony Jeśli tak wygląda rozbawienie w Pana wykonaniu, to może lepiej że nie zobaczymy jak się zachowuje Pan humalog wpieniony. Pewnie mało które słowo przeszłoby przez opcję 'censored'. Cytuj: Jezeli zas chodzi o Vi....no niech bedzie Panne_Funie....to nie skomentuje, ale poczekam az sie znów "wpieni"  Panna_Funia się raczej nie wpieni. Za to daje Panu ostatnie ostrzeżenie. Kolejnych już nie będzie, a tylko zgłoszenia do moderacji.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Pn sty 14, 2013 22:48 |
|
|
|