MARIEL napisał(a):
@quas, już raz prosiłam aby osobiste uwagi umieszczać w Uwagach między użytkownikami, a najlepiej przesłać je na priv.
Proszę nie robić na forum ogólnym ringu, to jest zaśmiecanie tematów.
Zacznę w końcu przyznawać ostrzeżenia, jeśli inaczej się nie da.
MARIEl, akurat tutaj wypraszam sobie kierowanie uwag poraz kolejny akurat do mnie. To ja tutaj zostałem zaatakowany za modlitwe i to nie ja zmieniłem temat. Przeczytaj se moj pierwszy post całkowicie na temat i następne odpowiedzi Kaeala i Alus, rozbijające temat, oczernijąće i atakujące mnie. Więc pisz do Kaela i Alus, to oni są tu jątrzycielami. Ale skoro ich ostatnich wypowiedzi na skasowałaś więc pozwol i mi odpowiedzieć.
Alus napisał(a):
Od kiedy to przytaczanie faktów nosi miano oczerniania?
Więc przytocz jakich to katolików oczerniasz i posądzasz o modlitwę do Boga ,,Niech spadnie''. Przytocz mi treść tej modlitwy do Boga i gdzie ona jest, bo może się okaże że jest to Twoja własna modlitwa do Boga o którą tak posądzasz katolików, jako wierna katoliczka Platformy. Jeżeli nie ma takiej modlitwy to nie oczerniasz tu pojedyńczych ludzi a cały Kościół co zresztą robisz bardzo często kiedy musisz wybrać Bóg czy Tusk.
Alus napisał(a):
Mówisz, że nie dzielisz....tylko non stop jojczysz w każdym temacie na wszystkich którzy nie popierają PiSu, nie godzą się z wersją zamachu pod Smoleńskiem, pomawiasz o ciągotki mordercze w aktualnie obowiązującej ustawie o aborcji.
Wszystko to wierudne kłamstwa. Widać jak na dłoni kto tu zaczoł jątrzyć, rozbijać temat i jesteś to Ty. Jeżeli stawiam zarzuty i atakuje to Twoją partie PO której nauki wybrałaś zamiast nauk Kościoła. Moje wypowiedzi są głownie skierowane pod adresem Twojej parti i co najwyżej Ciebie kiedy tak jak tutaj zlatujesz się aby zaczynać mnie obrażać więc nie kłam tu o wszystkich bo Ty, Kael i Twoja partia to nie wszyscy. Tak samo wierudnie kłamiesz o Smoleńsku. Stawiam zarzuty Twojej władzy która ze śledztwa zrobiła kpinę urągajacą wszelkim światowym standardom a nie wszystkim którzy nie wierzą w zamach. Nigdy nie atakuje katolików co Ty robisz co chwile, co najwyżej Twoją postawe i to nie ja najczęsciej zaczynam rozmowe i atakowanie a Ty i Kael zlatujecie się jak wściekłe byki do moich wypowiedzi i zaczynacie jątrzyć. Widać w tym wątku to jak na dłoni.
Alus napisał(a):
Uważasz, że lepiej udawać, że nie istnieje problem zamrożonych zarodków w metodzie in vitro.
Dobrze sobie zdajesz sprawę, że parlament nie ma zdolności uchwalić zakazu stosowania tej metody, więc nic nie robienie w tej kwestii, to właśnie przyzwolenie na uśmiercanie lub handel zarodkami.
Z samego pomawiania, oskarżania nic dobrego się nie wykluje.
Chyba pękła Ci żyłka ze złości bo już widać kopletnie nie wiesz co piszesz i na co odpisujesz. To Twoja partia zdegradowała Gowina właśnie za słowa o handlu zarodkami. Stanoł w obronie życia za co został ,,ukamienowany''. Wypowiedział się przeciwko Sodomie i Gomorze którą Twoja partia i Ty chcecie wspierać, mając za nic nauki Kościoła, za co został zdegradowany. To Twoja partia rozwija w Polsce ten proces zabijania życia z publicznych pieniędzy próbując zrzucać swoją odpowiedzialność za zabijanie dzieci na obywateli. Nie zwalisz swojej i PO odpowiedzialności za propagaowanie Sodomy i zabijania życia na innych. To wy to wporowadzacie i do tego dążycie.