Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 0:25

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 601 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 41  Następna strona
 Manipulacje w mediach 
Autor Wiadomość

Post Re: Manipulacje w mediach
Bomba. Jednym zdaniem znalazłaś przyczynę wszelkiego zła w polskim Kościele -to mohery z kukłami Tuska po Mszy świętej (i Komunii).
Gratuluję dobrego samopoczucia.

N maja 06, 2012 13:13
Alus! W tym jesteś dobra:demagogia i manipulacja.
Po pierwsze, pytam z ciekawości, gdzie wieszano Tuska i Komorowskiego i kto wieszał? Czy widziałas, że wcześniej ci ludzie przyjęli Pana Jezusa?
Po drugie w/g Twojej demagogii, puste kościoły zawdzięczamy , marzszom, a ja jestem naocznym świadkiem zupełnie czegoś innego.
Na mszy św. 18 marca w kościele św. Brygidy, było tysiące ludzi, nawet więcej niż na mszach św. za Ojczyznę w stanie wojennym, a więc kościoły się napełniają, a nie pustoszeją.

N maja 06, 2012 13:14
gita napisał(a):
Alus! W tym jesteś dobra:demagogia i manipulacja.
Po pierwsze, pytam z ciekawości, gdzie wieszano Tuska i Komorowskiego i kto wieszał? Czy widziałas, że wcześniej ci ludzie przyjęli Pana Jezusa?
Po drugie w/g Twojej demagogii, puste kościoły zawdzięczamy , marzszom, a ja jestem naocznym świadkiem zupełnie czegoś innego.
Na mszy św. 18 marca w kościele św. Brygidy, było tysiące ludzi, nawet więcej niż na mszach św. za Ojczyznę w stanie wojennym, a więc kościoły się napełniają, a nie pustoszeją.

Taaa - bardzo sie napełniają - jestem z tych manipulatorów co ksiadz Zdanowicz.
http://www.td-24.pl/wydarzenia/2347-bad ... do-koscioa

PS. gdzie wieszano Tuska i Komorowskiego przeczytaj sobie w artykule red. Łozińskiego - chyba, że zaliczysz juz go do kategorii wiarygodności GW :D

N maja 06, 2012 14:18

A więc, manipulacje w mediach.

Gazeta Polska opublikowała na YT filmik ze starcia Niesiołowskiego z Ewą Stankiewicz z angielskimi napisami.

http://www.youtube.com/watch?v=tQTk9XHCK9w

Autentyczne agresywne zachowanie i chamstwo Niesiołowskiego to dla GP jest za mało. Trzeba więc je wyolbrzymić (tłumaczenie "won" jako "fuck off"), a na koniec przekonać anglojęzycznego odbiorcę, że w Polsce jest gorzej niż na Białorusi, opozycjoniści są u nas prześladowani i mordowani.

Gazeta Polska - podaje prawdę, a nawet jeszcze więcej.

Dedykowane wszystkim, którzy myślą, że manipulacje i propaganda zdarzają sie tylko w TVNie.

N maja 20, 2012 21:15
O manipulacjach Gazety Polskiej można by rozpisywać się długo. Wystarczy przypomnieć sprawę słynnych taśm Sakiewicza lansowaną po śmierci Leppera. Mimo szumnych zapowiedzi o sensacyjnym charakterze znajdujących się tam infromacji m.in. o tym, że Andrzej Lepper boi się o własne życie, nigdy nie ujawniono pełnego zapisu rozmowy, choć nie ma ku temu żadnych przeszkód. Zresztą teraz nie ma to żadnego znaczenia, bo cel został już dawno osiągnięty: udało się wprowadzić do obiegu tezę, że Lepper to kolejna ofiara krwawego reżimu Tuska.

Pn maja 21, 2012 15:16
Manipulacje to również przemilczanie istotnych faktów. np. to można tylko usłyszeć i zobaczyć w TVTrwam:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gVRaihKRro

Pn maja 21, 2012 21:05

No jasne według ciebie cały czas mają pieprzyć o tym Trwam? Kilka razy już nagadali się i wystarczy, a dyskryminacji nie ma.

Wt maja 22, 2012 6:09
Tzw "Solidarność" z Torunia (czyli pod auspicjami Rydzyka, a pewnie też i PiS-U) opublikowała zdjęcie Wałęsy obok zdjęcia świni i nakazała szukać różnic...żenujące. Tymbardziej, że rzecznik "Solidarności" nie widzi w tym nic strasznego:
Cytuj:
- Ostre, bo ostre, ale mieści się w takiej krytyce do przyjęcia - tak rzecznik "Solidarności" Marek Lewandowski w rozmowie z portalem Gazeta.pl skomentował notkę zamieszczoną na toruńskiej stronie związku, a przedstawiającą zestawienie zdjęć Lecha Wałęsy i świni. Skomentowano je słowami: "Wytęż wzrok! Znajdź chodź jeden szczegół różniący te dwa obrazki".
- GW.

No cóż dla niektórych GW to synonim g...a i manipulacji. Spójrzmy zatem na to co tzw niezależna.pl - internetowe wydanie GP o tym mówi....ano nawet się nie zająknęło.

Ja powiem jedno...Solidarności już NIE MA jest tylko "solidarność" - miejsce dla bolszewików, chamów i wszystkich degeneratów. Wolałbym mieszkać w chlewie i żreć z koryta niźli podać rękę jakiemukolwiek działaczowi "solidarności". Dla mnie oni już nie istnieją.
Tak jak oni, zachowywali się zwolennicy Stalina, czyli najwięksi degeneraci wśród bolszewików.

...a niezależna.pl...hmm to też wytwór degeneratów, tak jak i ND.

P.S.
I wcale mi nie chodzi o jakieś bałwochwalstwo dla Wałęsy. Jedno mnie tylko drażni... Dla całego świata jest on KIMŚ....jedynie dla "polskich" degeneratów (świniami ich nie nazwę bo świnie są pożyteczne), jest NIKIM. To nie Polacy to "polacy" - popłuczeńcy bolszewickich chamów.
O kim piszę każdy się domyśli.

Wt maja 22, 2012 18:23
Humalog! Widziałam to zdjęcie i znalazłam nawet dwie różnice:świnia nie ma koszuli, ani krawata.
Jednak nadal nie rozumiem co to ma wspólnego z manipulacja w mediach???

Śr maja 23, 2012 9:37
Ty jak zwykle rozumiesz tylko to co ci powiedza w pewnym radyju....
Manipulacją jest to, że bolszewickie media nie zająknęły się nawet o tym haniebnym czynie...a bolszewik z "solidarności" nawet jakby pochwalił.
Pewnie mu Rydzyk da czas antenowy.

Śr maja 23, 2012 12:54
Zdarza się, że manipulację można wykorzystać do spotu:
http://www.youtube.com/watch?v=-LbIsG7h-aQ

Śr maja 23, 2012 14:20
Przeciwko manipulacji, dyskryminacji oraz w obronie wolnych mediów odbywaja się marsze protestacyjne w całej Polsce:
http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1143602

N maja 27, 2012 23:38

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/marsz-p ... omosc.html

Również trwają marsze w Watykanie.

Pn maja 28, 2012 6:26

humalog napisał(a):
I wcale mi nie chodzi o jakieś bałwochwalstwo dla Wałęsy. Jedno mnie tylko drażni... Dla całego świata jest on KIMŚ....jedynie dla "polskich" degeneratów (świniami ich nie nazwę bo świnie są pożyteczne), jest NIKIM.

Jeżeli nawet - bo z własnego doświadczenia wiem, że tzw. świat wcale aż tak specjalnie nie zna Wałęsy, jak to się wydaje polskim "normalnym" (przed Euro np. na Goal.com opublikowano tekst "Polska od A do Z", na którym wyjaśniano kibicom, kto to jest Wałęsa, tłumacząc, że choć czytelnik prawdopodobnie nigdy o nim nie słyszał, to w Polsce jest to bohater narodowy) - to wynika to z tego, że świat po prostu nie dowiaduje się o związanych z nim incydentach w rodzaju nawoływania do pałowania Solidarności. A w temacie "lustracji" świat w ogóle się nie orientuje.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn maja 28, 2012 8:23
gita napisał(a):
Przeciwko manipulacji, dyskryminacji oraz w obronie wolnych mediów odbywaja się marsze protestacyjne w całej Polsce:
http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1143602

Wreszcie dałaś wspaniały przykład manipulacji!
Sąd wydał prawomocny wyrok wskazując, ze nie było manipulacji i dyskryminacji TVN, a ludzie dalej sa manipulowani, ze bronią prawa i sprawiedliwości. Tymczasem bronią kłamstwa i żądają niesprawiedliwości.

Pn maja 28, 2012 8:58
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 601 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 41  Następna strona