| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
quas napisał(a): Kael, fajnie że się rozpisałeś, ale znowu nie na temat. Ja Ci zadałem proste pytanie, którego zresztą nie powinniem zadawać gdybyś poza pustymi słowami umniał też wyrazić konkretną opinię i nie bał się własnego zdania. Jak narazie to się rozpisałeś bez sensu a Twoja odpowiedz to jedno słowo ,,proroctwo'' i ,, ja nic nie uważam''. No coz, quas, tak sie czasami dyskutuje na forum, ze sie nie widzi, co ludzie pisza a za to dopisuje im wlasne wyobrazenia. Specjalnie dla ciebie link do mojej odpowiedzi viewtopic.php?p=747703#p747703
|
| Pn kwi 22, 2013 19:25 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Vacarius napisał(a): tanie_wino napisał(a): Obawiam się, że rządy Pisu są nieuniknione. A wtedy będzie na okrągło Smoleńsk, Kościół, pomniki i jeszcze więcej pomników. Nie dopuść Panie! Polacy chyba muszą dla przypomnienia sobie pożyć za PISu. Bo niektórzy to chyba tylko widzą PIS i PO. I raz popierając PIS a raz PO potem tylko narzekają. A przecież jest jeszcze z 30 innych partii w Polsce. Ja zawsze głosuje na jakaś partie mniej znaną, która nigdy nie wygrywa to przynajmniej nie jestem odpowiedzialny za tą biedę i ubóstwo. A jeśli ktoś głosuje zawsze na partie zwycięzców to sam jest sobie winny swojej przegranej i pomyłki w wyborach. Głosujmy na partie małe, które na pewno nie wygrają to na pewni nie będziemy się wstydzić swojego głosu. Tak powinni zrobić wszyscy którzy nie chodzą na wybory gdyż boją się ze będą żałować. Nie posłucham Twojej rady. Głosować będę na Prawo i Sprawiedliwość i NA PEWNO nie będę żałować. W sobotę byłam na spotkaniu z posłami:Kuchcińslkim, Sellinem Śniadkiem i Arcieszewską. To są ludzie, którzy mają coś do powiedzenia i są alternatywą dla szkodliwych dla Polski rządów Platformy Antyobywatelskiej.
|
| Pn kwi 22, 2013 19:26 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ja nigdy na zagłosuje na partie chcące mordowania polskich dzieci przez aborcje i invitro. Jest to prawo które nie jest w interesie żadnego narodu i parti która prawdziwie reprezentuje swój kraj. Mordowanie polskich dzieci może być w interesie tylko obcych sił, którym takie partie służą. Dlatego PO, Ruch Palikota, SLD są u mnie skreślone, jako pierwsze które do tego dążą.
|
| Pn kwi 22, 2013 21:46 |
|
|
|
 |
|
Vacarius
|
Połowa PISu nie poparła całkowitego zakazu aborcji. A więc możesz dopisać też PIS.
|
| Pn kwi 22, 2013 21:59 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ja pisałem mordowaniu polskich dzieci przez aborcje i invitro. PO, Ruch Palikota i SLD do tego dążą, PIS nie. Zresztą nie tylko PIS. Te 3 partie są pierwsze które do tego dążą, do mordowania naszych dzieci.
|
| Pn kwi 22, 2013 22:08 |
|
|
|
 |
|
tanie_wino
|
PO ma optymalne podejście do aborcji, a na in vitro się nie znam.
_________________ pajacyk.pl
|
| Pn kwi 22, 2013 22:30 |
|
 |
|
ciapulek
|
gita napisał(a): Nie posłucham Twojej rady. Głosować będę na Prawo i Sprawiedliwość i NA PEWNO nie będę żałować. W sobotę byłam na spotkaniu z posłami:Kuchcińslkim, Sellinem Śniadkiem i Arcieszewską. To są ludzie, którzy mają coś do powiedzenia i są alternatywą dla szkodliwych dla Polski rządów Platformy Antyobywatelskiej. A co ma PiS do zaoferowania (poza spektaklami Smoleńskimi)? PiS to nie jest żadna alternatywa dla szkodliwych rządów PO! Jak byli u władzy pokazali co jedynie umieją Alternatywą dla obecnego rządu to najleprzy byłby chyba KNP lub ruch narodowy (oprócz tych skrajnych)
|
| Pn kwi 22, 2013 22:31 |
|
 |
|
Vacarius
|
tanie_wino napisał(a): PO ma optymalne podejście do aborcji, a na in vitro się nie znam. Nie powinniśmy pytać polityków co oni o tym myślą tylko samych siebie. Każdy powinien decydować o swoim płodzie. A Politycy powinni zajmować się gospodarką państwa dać ludziom prace i mieszkanie. A nie odwracać uwagę ludzi płodami. Do władzy dorwali się nieudacznicy przez których mamy bezrobocie i umowy śmieciowe. Bo nic nie znają się na gospodarce. Oni dobrze wiedzą ze nic nie potrafią. A wiec aby udawać ze coś robią, zaczęli fanatycznie bronić płodów i innych embrionów z in vitro, gdyż tylko to potrafią. Ale gdzie my zajedziemy z taką władzą, która nie zna się na gospodarce? Chyba tylko do nieuchronnego bankructwa Polski. 
|
| Pn kwi 22, 2013 22:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
tanie_wino napisał(a): Obawiam się, że rządy Pisu są nieuniknione. A wtedy będzie na okrągło Smoleńsk, Kościół, pomniki i jeszcze więcej pomników. Smoleńsk potrzebny jest PiS-owi tylko do mobilizowania elektoratu w walce o władzę. Jak już ją zdobędzie to nastąpi stopniowe wyciszenie tematu, a zacznie się to co Jarosław Kaczyński lubi najbardziej czyli szukanie haków, prowokacje, tropienie agentów, lustrowanie, efektowne aresztowania, tępienie łże-elity i wykształciuchów.
|
| Wt kwi 23, 2013 1:29 |
|
 |
|
boni
|
Kto wie czy on czegoś na własną rękę nie robi...
|
| Wt kwi 23, 2013 8:14 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Ja pisałem mordowaniu polskich dzieci przez aborcje i invitro. PO, Ruch Palikota i SLD do tego dążą, PIS nie. Zresztą nie tylko PIS. Te 3 partie są pierwsze które do tego dążą, do mordowania naszych dzieci. Oczywiści aktualnie dla potrzeb politycznych i koalicji z RM, PiS nie...i wielbiciele udają, że zapomnieli http://www.radiomaryja.pl/informacje/a-jesli-13-latka/
|
| Wt kwi 23, 2013 8:37 |
|
 |
|
pilaster
|
gita napisał(a): 10% przewaga Prawa i Sprawiedliwości nad Platformą to właściwie przegrana PiSu, Bo to jest przegrana PIS, a raczej prognostyk przyszłej przegranej. Nawet przy braku PO, PIS nie może się przebić przez poziom 25-28% głosów. Polacy, nawet wkurzeni na PO, prędzej zagłosują na szympansa, niż na PIS. 
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
| Wt kwi 23, 2013 8:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
mauger napisał(a): Smoleńsk potrzebny jest PiS-owi tylko do mobilizowania elektoratu w walce o władzę. Jak już ją zdobędzie to nastąpi stopniowe wyciszenie tematu, a zacznie się to co Jarosław Kaczyński lubi najbardziej czyli szukanie haków, prowokacje, tropienie agentów, lustrowanie, efektowne aresztowania, tępienie łże-elity i wykształciuchów. Przecież Ty opisałeś PO. To jest styl Tuska który możemy obserwować od 6 lat. Ale największym błędem PO jest podział Polaków za który ta partia odpowie swoim rozpadem, bo istnienie tej parti na arenie politycznej warunkuje już tylko władza.
|
| Wt kwi 23, 2013 10:46 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
mauger napisał(a): tanie_wino napisał(a): Obawiam się, że rządy Pisu są nieuniknione. A wtedy będzie na okrągło Smoleńsk, Kościół, pomniki i jeszcze więcej pomników. Smoleńsk potrzebny jest PiS-owi tylko do mobilizowania elektoratu w walce o władzę. Jak już ją zdobędzie to nastąpi stopniowe wyciszenie tematu, a zacznie się to co Jarosław Kaczyński lubi najbardziej czyli szukanie haków, prowokacje, tropienie agentów, lustrowanie, efektowne aresztowania, tępienie łże-elity i wykształciuchów. Na Platformę nie trzeba szukać haków ich rządy to jeden wielki H A K  !
|
| Wt kwi 23, 2013 10:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Przecież Ty opisałeś PO. To jest styl Tuska który możemy obserwować od 6 lat. Widzę, że masz krótką pamięć. Tuskowi można wiele zarzucać, ale nie to, że za pomocą służb specjalnych prowadzi walkę z politycznymi konkurentami czy koalicjantami, jak to robił PiS. Wobec ilu polityków opozycji za rządów PO przygotowano prowokacje? Ilu chciano skompromitować? Ilu próbowano aresztować w blasku fleszy? quas napisał(a): istnienie tej parti na arenie politycznej warunkuje już tylko władza. Skąd to przekonanie? Myślę, że jak na tyle lat władzy PO trzyma się całkiem nieźle i spora część społeczeństwa nadal jest gotowa udzielić jej poparcia. Moim zdaniem losy Platformy rozstrzygną za dwa lata nastroje społeczne związane z sytuacją gospodarczą. Jeśli będzie znośna to kto wie, może będziemy mieli do czynienia z trzecią kadencją PO u władzy. W końcu nie od dziś wiadomo, że główną tajemnicą sukcesu Platformy nie są oszałamiające efekty rządzenia tylko mizerna jakość opozycji. A tutaj na żadne zmiany na razie się nie zanosi.
|
| Wt kwi 23, 2013 11:36 |
|
|
|