Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 1:37

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 393 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Następna strona
 Okrągły stół 
Autor Wiadomość

Post Re: Okrągły stół
Najśmieszniejsze, że odniosłaś moje wypowiedzi do innych, niż te, do ktorych referowałem.
Ale w Twojej nienawisci do mojej osoby nic już nie dziwi.
Cytuj:
Za powyższe ostrzeżenie (trzecie), a co za tym idzie - zasłużony urlop.
Edit: pomyłka, jedno się zdezaktualizowało.
Ależ Małgosiuu, nie chciałbym CIe zawieść w Twoich zapędach w tej parodii moderacji: powtórzę więc, byś miała pretekst: udzielasz ostrzeżenia za "ad personam" osobie, na którą banda wilków rzuciła sie z ad personam. Ale oczywiście to nie wilki dostaną ostrzeżenie ;) :mrgreen:
;)

Wiesz? Nie jesteś w stanie nic zrobić, bym CIę znienawidził. Nie da rady :buja:

Ostatnio edytowano Pt sie 03, 2018 13:23 przez Marek_Piotrowski, łącznie edytowano 2 razy

Pt sie 03, 2018 13:15
Zobacz profil WWW
Marek_Piotrowski napisał(a):
na którą banda wilków rzuciła sie z ad personam
Wstrętne wilki! Domagają się merytorycznego uzasadnienia „oczywistych” sądów.
Cytuj:
Nie jesteś w stanie nic zrobić, bym CIę znienawidził.
Cięzko nienawidzić kogoś, kim się gardzi.

Pt sie 03, 2018 13:22

zefciu napisał(a):
na którą banda wilków rzuciła sie z ad personam
Wstrętne wilki! Domagają się merytorycznego uzasadnienia „oczywistych” sądów.
Nie o tym pisałem i gdybyś nie był wśród wilków, to nawet byś zauważył, że o tym wiesz ;)
Cytuj:
Cytuj:
Nie jesteś w stanie nic zrobić, bym CIę znienawidził.
Cięzko nienawidzić kogoś, kim się gardzi.
Gardzić? nie... trochę mnie śmieszy... i troche martwi, ze jest dopuszczona do dzieci.

Kael napisał(a):
Co do slynnych teczek i agentow: jak to bylo mozliwe, widzimy po roznych procesach i ich skutkach. Np znany tow. Wolfgang jest dzis ambasadorem jedynie slusznego rzadu, a tow Piotrowicz poucza ciemny lud jak demokracja ma wygladac.
O, znow bez Piotrowicza się nie obejdzie. Plemienne myślenie w natarciu.
Cytuj:
To ja naprawde wole Tuska, Mazowieckiego, Kuronia i Geremka.
To wiele wyjaśnia.
http://parezja.pl/jak-tadeusz-mazowieck ... kaczmarka/

Pt sie 03, 2018 13:24
Zobacz profil WWW
Nie o tym pisałem
A o czym pisałeś? Odrzucasz dyskusję merytoryczną, obrażasz się, gdy Cię pytam o konkrety. Natomiast w dyskusje emocjonalne chętnie się wdajesz. A potem płaczesz, że wilki Cię gryzą.
Cytuj:
O, znow bez Piotrowicza się nie obejdzie. Plemienne myślenie w natarciu.
Powtarzam – to Ty jako jedyne sensowne (czyli takie, które mówi o skutkach, a nie o rzekomych intencjach) oskarżenie wobec OS podajesz „brak dekomunizacji”. Jednocześnie popierając partię, która największe komusze kanalie stawia na świeczniku. To Ty prezentujesz myślenie plemienne, tylko jakoś tak niekonsekwentnie.

Jeśli odrzucimy myślenie plemienne, to nie masz OS o co oskarżyć bez stosowania taktyki „jeśli zrobili coś dobrego, to tak naprawdę chcieli zrobić coś złego, tylko im nie wyszło”.

Pt sie 03, 2018 13:31
O, znowu bez oplucia dzialan z lat piecdziesiatych przez znienawidzonych przez Marka sie nie obejdzie.
Mazowiecki mial 40 lat na nawrocenie i pokazanie tego czynami, ale tylko towarzysze Piotrowicze czy Wolfgangi maja markowe prawo do nawrocenia.
A najwiekszy z najwiekszych - Macierewicz - mogl dzis nawet rozwalic polska armie i ja osmieszyc swoimi maloletnimi pupilami, a Marek dalej mu bedzie buty wiazal.
Ot, takie myslenie plemienne.

Pt sie 03, 2018 13:31
Kael napisał(a):
O, znowu bez oplucia dzialan z lat piecdziesiatych przez znienawidzonych przez Markasie nie obejdzie.
Mazowiecki mial 40 lat na nawrocenie i pokazanie tego czynami, ale tylko towarzysze Piotrowicze czy Wolfgangi maja markowe prawo do nawrocenia.
A najwiekszy z najwiekszych - Macierewicz - mogl dzis nawet rozwalic polska armie i ja osmieszyc swoimi maloletnimi pupilami, a Marek dalej mu bedzie buty wiazal.

Nawrócenie?????.......nawrócony nigdy nie powie zawsze stałem po właściwej stronie - nigdy tak nie powiedział ani św Paweł, ani św Piotr - tego rodzaju deklarację złoży jedynie konformista.

Pt sie 03, 2018 13:41

Ooooooooj, przestańcie z tym ad personam, bo Malgosiaa da wam ostrzeżenie :mrgreen:
No nie, żartuję. Wam nie da ;)

Kael napisał(a):
O, znowu bez oplucia dzialan z lat piecdziesiatych przez znienawidzonych przez Markasie nie obejdzie.
Widziałaś, żeby się kiedykolwiek pokajał?
Trudno by było, bo na tym zbudował swoja całą karierę
Cytuj:
Mazowiecki mial 40 lat na nawrocenie i pokazanie tego czynami, ale tylko towarzysze Piotrowicze czy Wolfgangi maja markowe prawo do nawrocenia..
Czyżbym pisał coś podobnego? Może zacytujesz, skoro tak lubisz dowodzić? :mrgreen:
Cytuj:
Marek wie co zrobił Macierewicz i miłośniczka redaktorów donoszacych na biskupów nie musi mu podpowiadać.

Pt sie 03, 2018 13:42
Zobacz profil WWW
Czyli tak jak się można było spodziewać. Marek Piotrowski dyskutować ze mną nie będzie i nie będzie się do moich argumentów odnosił, ani odpowiadał na moje pytania. Bo jestem przecież podczłowiekiem, którym tacy jak on mogą gardzić. Ale przejedziecie się jeszcze na tej pogardzie.

Pt sie 03, 2018 13:49
Tak jakby aktualnie zwolennicy dobrej zmiany nie donosili i nie szargali dobrego imienia bp Pieronka.
Sp T. Mazowiecki nie dostatecznie sie pokajał, bo nie wyczyścił butów żadnemu prawemu katolikowi, ci nieprawi wiedzą:
http://wiez.com.pl/2017/04/22/sam-sobie ... -kaczmarku

Dziwne, że prawi katolicy nie mogą wybaczyć Mazowieckiemu artykułu, i równolegle przy tym udają iż nie znają Komunikatu KEP.......

Ostatnio edytowano Pt sie 03, 2018 13:59 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pt sie 03, 2018 13:52
Pozyjemy, zobaczymy.

Troll Marek moze tyle pisac nie na temat i pluc na kogo chce, starannie przemilczajac winy swoich idoli, na pewno tylko po to, zeby testowac moderacje. Osobiscie uwazam, ze tu juz dawno Asienkka powinna sie wypowiedziec, ale widac, przy tych upalach przestala zwracac uwage na trolli.
Ja probuje wyciagnac od Marka konkrety i wykazuje pustoslowie i jednostronnosc plemiennego myslenia Marka. Byc moze jest to tu tez karalne.
A Macierewicz jest jednym z wiekszych polskich szkodnikow. I nawet jego nie-udzial przy OS mu nie pomoze. Jego watpliwe zaslugi z przeszlosci zmazaly 2 lata jako minister obrony. Udalo mu sie fantastycznie zniszczyc obronnosc Polski. I zmarnowac miliony pieniedzy polskich podatnikow np ns imprezy swoich malolatow i badanie wypadku samolotu.
Tego sie nie da zapomniec

Pt sie 03, 2018 13:53
"Tamtemu" Mazowieckiemu prawi nie wybaczą, ale "tamtemu" Zelnikowi współpracę z SB wybaczyli....dwie miary.....

Pt sie 03, 2018 14:05

Pomijąc wszystko, dzięki za ten link - odszczekuję, przeprosił.
Cytuj:
"Tamtemu" Mazowieckiemu prawi nie wybaczą, ale "tamtemu" Zelnikowi współpracę z SB wybaczyli....dwie miary....
Możesz zacytować, gdzie to powiedziałem? Tak skoro już sobie o tym mówimy...

Kolejne posty na mój temat...
Ej, Małgosiuu, jak z Twoim uczuleniem na ad personam...
no nie, oczywiście żartuję ;)

Pt sie 03, 2018 14:11
Zobacz profil WWW
Biorąc pod uwagę, że wszystkie argumenty inne niż ad personam ignorujesz, Twoje oburzanie się na ad personam jest skrajną obłudą.

Pt sie 03, 2018 14:17
Ej, Małgosiuu, jak z Twoim uczuleniem na ad personam

LoL. Gdybyś prezentował te same poglądy polityczne co moderacja, mógłbyś uciekać się do ad personam na każdym kroku

Pt sie 03, 2018 14:19
Cytuj:
"Tamtemu" Mazowieckiemu prawi nie wybaczą, ale "tamtemu" Zelnikowi współpracę z SB wybaczyli....dwie miary....

Cytuj:
Możesz zacytować, gdzie to powiedziałem? Tak skoro już sobie o tym mówimy...

Kolejne posty na mój temat...
no nie, oczywiście żartuję ;)

PRAWI liczba mnoga......non stop sądziłam, że polemizuję z MP w liczbie pojedynczej.........

Pt sie 03, 2018 14:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 393 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Następna strona