Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 9:24

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1547 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 104  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.3 
Autor Wiadomość
"Donald Tusk mógł dopuścić się przestępstwa kryminalnego"

Zobaczymy, jakie odwetowe ruchy wykona Ćwiąkalski, bo ta zniewaga krwii wymaga na 100%.[/quote]

i mamy pierwsze ruchy:

Cytuj:
Nietypowe znalezisko trafiło do rąk 53-letniego łodzianina, który przebywał w miejscowości Księże Małe.
- Jechałem rowerem, gdy zobaczyłem dzieci dźwigające szufladę pełną papierów - opowiada. - Zabrałem te kwity, bo nie powinny się walać po ulicy. Jak zobaczyłem podpis Kaczyńskiego i zorientowałem się, że to oryginały, zbladłem. Teraz zastanawiam się, co z tym zrobić.

Teraz tylko czekać jak na grzybach znajdzie w lesie ktoś następne kwity na PiS podrzucone przez krasnoludki spod znaku SB i PO.
Teraz będzie się roić od różnych znalezisk.
Ćwiąkalski z kolegami kontratakuje. :D
Może też zgłosi się jaka zgwałcona przez Jarka lub kotka przez Alika.

Cz lip 24, 2008 6:30
Te kaczystowskie salonówki ktorym płacimu grube pieniadze zachowywały sie w Sejmie jak przysłowiowe przekupki i babay z magla.

Ps. A jezeli chodzi o p. Paradowska, to zycze Ci aby Twoja matka, żiona , siostra tak wygladały gdy bedą w wieku p. Janiny :twisted:

Cz lip 24, 2008 6:34
(...)
Teraz tylko czekać jak na grzybach znajdzie w lesie ktoś następne kwity na PiS podrzucone przez krasnoludki spod znaku SB i PO.
(...).

To zupełnie możliwe.
Ale nie zapominajże juzstaroswiccy Egipcjanie mawiali, że kto kwitami wojuje, od kwitów ginie :razz: :razz: :razz:
Kaczysci wojowali kwitami na Wałese, Kwasniewskiego, Tuska, Lepera, Giertycha i kazdego logo sie bali a teraz sami posmakuja kwitów.

Bo nie brak kwitów na tym świecie :razz: :razz: :razz:

Cz lip 24, 2008 6:39
Skradzione z forum TVN24 - Szkło kontaktowe
vide: http://www.tvn24.pl/1,251,24,46321707,1 ... forum.html

Palikot poleciał Waligórskim ;-)

Palikot mówiąc "Ja uważam prezydenta za chama" zachował się iście po angielsku.
Przynajmniej według tego, co o Anglikach napisał Andrzej Waligórski.
Oto fragment wiersza "Względność":

Coś tak dziwnego od lat już we mnie nie siedzi,
Że wkurza mnie arbitralność postaw i wypowiedzi,
I złoszczą mnie schematy z radykalnym podziałem:
- To jest, nieprawdaż, czarne, a to, widzicie, białe :!:
(...)
Anglicy ostrożniej od nas swoje uwagi czynią:
- Jak sądzę jest pan szubrawcem.
- Zdaje mi się, że jest pan świnią.
- Domniemywam, że pan mnie okradł.
- Mam wrażenie, że pani się puszcza...
Anglik prawie nigdy nie twierdzi, za to prawie zawsze przypuszcza
/23.07.2008 22:43~RAV/,

KOMENTARZYK:
I właśnie dlatego pan Palikot nie musi się obawiać prokuratorskich dochodzeń :wink: :wink: :wink:
.

Cz lip 24, 2008 7:38
"Kwity zostały podrzucone specjalnie"
Jaką one maja wagę trudno orzec, ale wydaje mi się, że na bazie ostatnich doświadczeń to znów stare, stęchłe, śmierdzące kotlety mające moc nieboszczyka.
Wojna PO vs. PiS trwa w najlepsze, a "Zapatero" zaciera ręce.

Cz lip 24, 2008 8:13
Wczoraj w czasie tej awantury w Sejmie, jedna z kaczystowskich salonówek wykorzystała chwyt zastosowany przez organizatorów kwietniowego spotkania z spotkania z dr hab. J.R. Nowakiem
w mojej rodzinnej wsi i wykrzyczała, coś w tym rodzaju:

*Doniesiono nam, że pojawiły się bojówki PO*

Niestety nie zwróciłem uwagi, czy to przypadkiem nie była posłanka Małgorzata Sadurska wybrana do Sejmu głosami zwolenników kaczystów z mojej parafii
Ale i tak widać, że widać w tym szaleństwie jest metoda :-(

W mojej relacji z ww. spotkania z Joterenem jest kawałek opisujący incydent z zastosowaniem zagrywki z tej samej półki:

*W trakcie spotkania jeden z organizatorów dramatycznym głosem poinformował zebranych, że wróg zaatakował !!!
Nadeszła bowiem informacja, że wróg wydrukował i rozwiesił plakaty informujące, iż spotkanie z J.R. Nowakiem nie odbędzie się o godz. 17-tej w Pałacu Czartoryskich lecz dwie godziny później w jednym z kościołów.
O ten sabotaż w komunistycznym stylu oskarżono oczywiście Platformę Obywatelską.
Sala zawrzała zrozumiałym oburzeniem ;-) ;-) ;-)*

Całość relacji, w tym opis moich poszukiwań podstępnego wroga znajdziecie państwo tu:

http://zbyszek.myfreeforum.org/dr_hab_J ... ut837.html

Ps.
Nie chciałbym obrażać przekupek i pań z magla, więc dla określenia bojówkarek z kamanda PiS, które dokonało wczorajszego zajazdu na Komisję Regulaminową użyłem słówka *salonówki*

Wydaje mi się ono właściwe w odniesieniu do pań, które naukę kindersztuby pobierały zapewne na salonach podobnych do tego, w którym Szanowna Pani Jadwiga – Człowiek roku 2005 Życia Warszawy – wychowywała swoich synów

Co państwo sądzicie o tym moim skrócie myślowym? ;-)
.
.

Cz lip 24, 2008 9:02
"Do prowokacji Palikota musimy się przyzwyczaić"
POSEŁ BEZKARNY W PLATFORMIE

Jasne, do chama trzeba się jakoś przyzwyczaić, bo jak toleruje go jego partia, to nie mamy innego wyjścia.
Zresztą zapewne działa na ich zlecenie.
Nie dziwi też pobłażliwość PO w tej kwestii, bo przecież i tak typowa retoryka tej partii.

I jeszcze jedno.
Nie krytykuj Gruby elektoratu PiS i jego posłów, bo przyganiał kocioł garnkowi.
Jesteś nie lepszy od krytykowanych.
Spójrz lepiej sam w lustro.

Cz lip 24, 2008 9:49
Osiris, PO to nie moja partia, ale byłbym oburzony gdyby w starchu przed kaczystami ukarali Palikota.
Bo niby za co :?:
Za szczyrą prawdę :?:
Dlaczego tak się boicie prawdy :?:
Przecież prawda Was wyzwoli , a przy okazji może rownież nas od tego p.rezydenta :evil:

Palikot gra ostro, ale nie łamie prawa i mowi prawde, nie tak jak ten kaczystowski Qrski, ktory ma ju prawomocne wyroki na koncie.

Niestety wzorem brata swojego pryncypała olewa wyroki sadów Rzeczupospolitej. :cry:

Cz lip 24, 2008 11:43

Osiris, PO to nie moja partia, ale byłbym oburzony gdyby w starchu przed kaczystami ukarali Palikota.

Wątpię, aby ukarali go w strachu przed kaczystami, ale w strachu przed sondażami mogą. Ja nawet nie byłbym tym mocno oburzony, bo takie są reguły demokracji, że o głosy wyborców trzeba zabiegać.

Cz lip 24, 2008 11:49
Palikot gra ostro, ale nie łamie prawa ........

Łamie prawo, ale kto by się tym przejmował.
Jeżeli większość polityków i kryminalistów mają w d............ wyroki i przepisy prawa, to tym bardziej jest pobłażanie dla Palikota.
Prawo dotyczy tylko maluczkich.
Jak w pijanym zwidzie bezdomny obrażał Prezydenta, to wszystko szło jak po sznurku, a jak Palikot będący pełni władz umysłowych (choć warto by to zbadać, czy klepki ma na swoim miejscu) i nie odurzony przez żadne płyny bluzga na LK, to prokuratura jest bezbronna i udaje, że nic się nie stało.

Cz lip 24, 2008 12:34
Cytuj:
Palikot gra ostro, ale nie łamie prawa ........

Łamie prawo, ale kto by się tym przejmował.
(...).

Czyżbym coś przegapił :?:
Prokuratura postawiła mu zarzuty :?:
A może juz skierowała akt oskarżżenia do sadu i Palikot stał się oskarżonym tak jak te inteligentne inaczej mięśniaki spod Nangar Khel :?:

A jezeli to nie nastąpiło to masz jakieś dowody na to że poseł Palikot złamał prawo :razz: :razz: :razz:

Podejrzanych o morderstwo bronisz jak socjalizmu, mimo że sady rozpartrujace sprawe ich aresztowania uznawały, że dowody przedstawione przez prokuraturę iuprawdopodobniają popełnienie zbrodni.
A na posła Palikota juz wydałes wyrok :?: :razz: :razz: :razz:

Cz lip 24, 2008 13:20

Sądy może czują niezbyt kompetentne do zajmowania się wypowiedziami Niesiołowskiego i Palikota. Ale od tego są różnego rodzaju biegli, m.in. psychiatrzy by w odpowiednich sprawach wypowiedzieć się w sposób kompetentny i umożliwić sądom właściwe postępowanie.

Cz lip 24, 2008 13:22
Prokuratura postawiła mu zarzuty........

I to ma być argument? Hi, Hi. :D
Dlaczego powstała komisja od spraw nacisku skoro zapewne twierdzisz, że prokuratura działa zawsze zgodnie z literą prawa?
Teraz jest podobnie. Tusk jest u władzy, więc prokuratorzy też mają wybiórcze spojrzenie na prawo, za to zgodne z oczekiwaniami bieżącej władzy.
Gruby, poraz kolejny wykazujesz się infantylną naiwnością.

Cytuj:
Czyżbym coś przegapił

Prawdopodobnie edukację w szkole podstawowej. :D

Cz lip 24, 2008 14:50

PO, PSL i Lewica chcą przeprosić obywateli

Cytuj:
Kluby PO, PSL i Lewicy proponują przyjęcie wspólnej uchwały Sejmu w sprawie przebiegu środowego posiedzenia Komisji Regulaminowej i Spraw Poselskich - poinformował szef klubu PO Zbigniew Chlebowski po posiedzeniu Konwentu Seniorów.

Zapewne uchwała będzie miała za zadanie ponowne obrażenie PiS, bo wskaże iż jedym prowodyrem tego zajścia był właśnie on, i cała klasa polityczna musi za nich przeprosić.
Nawet dziennikarze stwierdzili zgodnie, że za całe zajście winne są obie partie po równo PO i PiS.
PO zapewne będzie chciało przeprosić za zachowanie PiS wybielając się przy okazji, co rozpęta następna awanturę.
No, ale cóż, może z dużej chmury skapnie mały deszcz.

Cz lip 24, 2008 15:28
Cytuj:
Prokuratura postawiła mu zarzuty........

(...)

Ty nie masz nawet takiego :razz:
A wydałeś wyrok na Palikota.
A moze zostałeś zatrudniony na staż na etacie papieża albo nawet Ducha Świetego :?::razz:

Czy ukończenie przez Ciebie prawa też przegapiłem :?:

Cz lip 24, 2008 16:48
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1547 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 104  Następna strona