Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 08, 2025 17:10

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14855 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 991  Następna strona
 Przegląd prasy i Aktualności 
Autor Wiadomość
Post Re: Przegląd prasy i Aktualności
Dariusz-555 napisał(a):
HGW ratujac swoje cztery litery probuje go w to wmieszac . jednak jazda na trumnach to nie jest dobre rozwiazanie .

I kto mówi ?....zwolennik partii, która od ponad 6 lat hasa na trumnach 96 ofiar, hasa na trumnie Inki plując na Mszy w kościele na tysiące ludzi....

N wrz 04, 2016 7:43

smokeustachy napisał(a):
A to G niewinny był?

Ależ skąd, to był złodziej. I pijak, bo każdy pijak to złodziej. I morderca, bo każdy morderca to pijak. I... tak dalej.

Ale na szczęście ten pan już nigdy nikogo nie zabije, i o to chodzi. I tak miał szczęście, bo pani Blida to też już nigdy nikogo nie zabije, na 100%.

...

(Koh 3:1nn)

N wrz 04, 2016 9:04
Niestety, bert04, tak PiS ludziom swoje metody usprawiedliwia. A niedlugo pan G. by na starcie caly majatek stracil, a po uniewinnieniu z omamow Ziobry i tak by juz go nie odzyskal, bo by go juz jedynie sluszna wladza miedzy soba rozparcelowala.

N wrz 04, 2016 9:26

ciag dalszy sesji sejmiku Rady Miasta Warszawa . okazuje ze pani Hania wzywa teraz na pomoc wszystkich kto zyw czyli ratunku bo mi sie zle dzieje . posluchajcie .
http://de.swoopshare.com/file/f630bb6c2 ... 3.mp3.html

N wrz 04, 2016 10:40
Kradzionych linkow z podejrzanych stron z zasady nie otwieram. Dzis wszystko mozna zmanipulowac.

A ze Gronkiewicz-Waltz od dawna jest sola w oku Kaczynskiemu, to bylo jasne, ze jakis paragraf na nia wymysla.

Kazdy kto sie glupio cieszy, niech sie cieszy. Na niego paragraf tez sie moze znalezc. Np podatki w Polsce ze wszystkich zarobkow. Kasa pusta jakos trzeba ja napelnic na 500+

N wrz 04, 2016 11:30

a ja z zasady nie ufam szwajcarskim misjonarkom . jak moglem ukrasc link , ktory sam stworzylem umieszczajac w nim nagranie z publicznego radia . kradziony link to " kopiuj-wklej " . najciekawsze zapodam na deser czyli dzis wieczorem .

N wrz 04, 2016 11:45
Moderator

Takie bezwartościowe przepychanki, jak kilka właśnie usuniętych postów, będą wylatywać. Proszę o bardziej rzeczowe wypowiedzi niż "doszły mnie słuchy, że...".

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pn wrz 05, 2016 13:31

dokonczenie tematu pt " przygody pani Hani " ( HGW ) .
http://de.swoopshare.com/file/3d363d95b ... 4.mp3.html

Pn wrz 05, 2016 20:00

Polecam tekst Romana Graczyka z ostatniego "DoRzeczy", kolejny smutny głos rozpaczy kogoś, kto miał nadzieję na dobrą zmianę, a potem nastał PiS taki, jaki jest naprawdę. To dobrze - i trzeba to docenić - że w dobrozmianowej prasie nadal mogą otwarcie wypowiadać się tacy ludzie, jak Warzecha, Graczyk, Kataryna itp., widzę tu istotną różnicę z mediami drugiej strony, których największym wyobrażalnym ustępstwem jest rzucenie jakiegoś wywiadu z "pisowcem" raz na kwartał. Nadal jednak nie zauważyłem, by ktoś próbował ich słuchać.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt wrz 06, 2016 14:24
Film propagandowy "Smolensk" doczekal sie wzmianki w wiadomoscisch ZDF.
Nie wyszlo to dobrze dla rzadzacych w Polsce. Ale prezes juz glosi krucjate jedynie slusznej prawdy w kinach calego swiata.

Wt wrz 06, 2016 18:39

jeszcze nie ma premiery w kinach a tuba Ewy Kopacz juz oglasza fiasko filmu .

Wt wrz 06, 2016 19:36
A to ciekawostka. Macie taki zwyczaj oceny filmów których na oczy nie widzieliście?

Śr wrz 07, 2016 15:50
Telewizja niemiecka pokazala glowna scene (wybuchu) z filmu, prezesa twierdzacego, ze to sama najczystsza prawda i caly swiat powinien ten film zobaczyc a ja przeciez wiem, ze nowa komisja smolenska (samych fachofcuf) starannie bada (za szacunkowe 20 milionow) przyczyna katastrofy.
A po co? Film obejrza i juz beda zaoszczedzone pieniadze.

Śr wrz 07, 2016 16:30
Moderator

Kael napisał(a):
Telewizja niemiecka pokazala glowna scene (wybuchu) z filmu, prezesa twierdzacego, ze to sama najczystsza prawda i caly swiat powinien ten film zobaczyc a ja przeciez wiem, ze nowa komisja smolenska (samych fachofcuf) starannie bada (za szacunkowe 20 milionow) przyczyna katastrofy.

Dokładnie tak samo postąpiła Komisja Millera.
Poczekała na wynik "ekspertyzy MAK" i towarzyszki Anodiny i podpisała się pod większością tez nie zapoznając się nawet z żadnymi dowodami.

Śr wrz 07, 2016 16:34
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
Kael napisał(a):

Dokładnie tak samo postąpiła Komisja Millera.
Poczekała na wynik "ekspertyzy MAK" i towarzyszki Anodiny i podpisała się pod większością tez nie zapoznając się nawet z żadnymi dowodami.

Powtórz jeszcze, że w przeciwieństwie do komisji Macierewicza w komisji Millera nie było żadnych specjalistów związanych z lotnictwem i wypadkami w lotnictwie.

Śr wrz 07, 2016 16:42
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 14855 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 991  Następna strona