Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn paź 27, 2025 15:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 622  Następna strona
 PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015 
Autor Wiadomość
Post Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
A miej sobie. Zresztą to nie jest nawet moja myśl, tylko Ziemkiewicza, z "Pieprzonego losu kataryniarza".

Ta dyscyplina klubowa w K'15 to reguła czy wyjątek?

Pn kwi 18, 2016 11:23
gita napisał(a):
ErgoProxy napisał(a):
Kukiz nie jest pierwszym sekretarzem i nie otacza się towarzyszami, których rolą jest oklaskiwanie na komendę, głosowanie na komendę i służenie za pas transmisyjny do społeczeństwa działającego na swoich mikroskopijnych odcinkach, poza które wychylać mu się nie lza. To znaczy, tfu, chciałem powiedziec, że K'15 nie jest partią wodzowską. K'15 jest powiewem normalności w schorzałym systemie, trzymającym się na postsowieckich umysłowościach trybików takich jak gita.

Wiedza na temat Kukiza i jego klubu PAŁA!!! Kukiz nie jest partia wodzowską, gdyż Kukiz15 nie jest w ogóle partią.
Co do twoich bolszewickich insynuacji, to mam je w niskim poważaniu, gdyż bolszewików mam w niskim poważaniu.

Poparcie dla rządzącej partii z dnia 7.04.2016-38%, ciekawa jestem jakie poparcie ma PiS i totalna opozycja po 13 kwietnia, po DNIU DONOSICIELA.

CBOS - i ile pamiętam jest to sondażownia finansowana przez rząd - A. Duda, twitter, 2012r - gdy PO wskazania miała na poziomie 38-41%.
IBIS tego samego dnia podaje - PiS - 28%

Pn kwi 18, 2016 11:26

medieval_man napisał(a):
Nakaz nieuczestniczenia w głosowania w sprawie nowego sędziego TK nie ma przejawów wodzowania, i głosowania na komendę?

Jak dotąd nikt z obozu Kukiza nie poniósł żadnych konsekwencji głosowania "nie po linii", przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Zwiercan została wyrzucona, ale nie za głos "nie po linii", tylko za głos "na cztery ręce"; Morawiecki odchodzi z własnej woli.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn kwi 18, 2016 11:53
gita napisał(a):
Poparcie dla rządzącej partii z dnia 7.04.2016-38%, ciekawa jestem jakie poparcie ma PiS i totalna opozycja po 13 kwietnia, po DNIU DONOSICIELA.

Jeśli będą takie http://przemiany.gniezno.pl/dziesiec-i- ... ami-w-tle/ działania, to na pewno to poparcie poleci na łeb na szyję. Mieliśmy p.o. burmistrza z PiS, który pełnił tę funkcje z nominacji pani premier. Jak ja pełnił, w powyższym linku. Dodam tylko, że gmina ma prawnika, pan p.o. burmistrz sam jest prawnikiem, a zatrudnił osobistego prawnika na zlecenie.

Pn kwi 18, 2016 11:54
Na nic donosy na rząd PiS do Brukseli, na nic przedwczesny entuzjazm totalnej opozycji w sejmie,na nic manifestacje KODziarzy, na nic wypisywanie komentarzy fanów totalnej opozycji również na tym forum; Prawo i Sprawiedliwość nadal dystansuje pozostałe partie:

http://niezalezna.pl/79204-polacy-murem ... atpliwosci

Pn kwi 18, 2016 17:57
gita napisał(a):
Na nic donosy na rząd PiS do Brukseli, na nic przedwczesny entuzjazm totalnej opozycji w sejmie,na nic manifestacje KODziarzy, na nic wypisywanie komentarzy fanów totalnej opozycji również na tym forum; Prawo i Sprawiedliwość nadal dystansuje pozostałe partie:

I z czego się cieszysz? 34% za PiS, ale 66% przeciwko.

Pn kwi 18, 2016 18:30
Jakos trzeba sobie poprawiac humor.
To te pol szklanki. A, nie, jedna trzecia.

Pn kwi 18, 2016 18:33
Kael napisał(a):
Jakos trzeba sobie poprawiac humor.
To te pol szklanki. A, nie, jedna trzecia.

A jaki szumny tytuł,"Polacy murem za PiS". Dziurawy ten mur :).

Pn kwi 18, 2016 18:37
gita napisał(a):

Za kadencji rządu PO-PSL kilkakrotnie PiS donosił do Brukseli - z J. Kaczyńskim, Dudą włącznie, a Polacy przez 8 lat stali murem za PO-PSL ;)

Pn kwi 18, 2016 18:54
i nikt ich gorszym sortem nie nazywał... .

Pn kwi 18, 2016 19:06
Moderator

Helenka napisał(a):
gita napisał(a):

to i tak zdecydowanie pierwsze miejsce...
:biggrin:

Pn kwi 18, 2016 20:31
Zobacz profil WWW
Helenka napisał(a):
gita napisał(a):

Dobrze liczysz, szkoda, że nie do końca:PO- 82% przeciw, a Nowoczesna -91% przeciw,
Cieszysz się? :D

Pn kwi 18, 2016 20:44
medieval_man napisał(a):

Owszem, ale nie oznacza to, że Polacy za PiS murem, jak to stwierdzono w tytule artykułu.
gita napisał(a):
Dobrze liczysz, szkoda, że nie do końca:PO- 82% przeciw, a Nowoczesna -91% przeciw,
Cieszysz się?

Ty chyba uczyłaś w-f, bo ani matematyka ani logika nie jest Twoją mocną stroną (literatura i historia też nie). 82%+91%=173%, a całość to 100%, więc niestety za PiS 34%, a przeciw PiS, chociaż w rozproszeniu, wszyscy pozostali, co oznacza 66%.
A cieszyć się nie mam z czego. Wolałabym, aby PiS rządził mądrze i miał nawet 100% poparcie. Póki co działa na rozwalenie gospodarki.

Pn kwi 18, 2016 20:51
Helenka napisał(a):
medieval_man napisał(a):

Owszem, ale nie oznacza to, że Polacy za PiS murem, jak to stwierdzono w tytule artykułu.
gita napisał(a):
Cieszysz się?

Ty chyba uczyłaś w-f, bo ani matematyka ani logika nie jest Twoją mocną stroną (literatura i historia też nie). 82%+91%=173%, a całość to 100%, więc niestety za PiS 34%, a przeciw PiS, chociaż w rozproszeniu, wszyscy pozostali, co oznacza 66%.
A cieszyć się nie mam z czego. Wolałabym, aby PiS rządził mądrze i miał nawet 100% poparcie. Póki co działa na rozwalenie gospodarki.

Świadomie się skompromitowałaś tym liczeniem czy nieświadomie?

P.S.Prawo i sprawiedliwość nareszcie zrobi to co powinno być zrobione już na początku lat 90-tych SBecy nareszcie będą mieli zmniejszone emerytury, czyli kaci nie będą mieć lepiej niż ich ofiary.

Pn kwi 18, 2016 21:10
gita napisał(a):
Świadomie się skompromitowałaś tym liczeniem czy nieświadomie?

No to policzmy teraz prawidłowo:
82+91+34=205% :D :D :D
Zacznij logicznie myśleć, o ile w ogóle kiedykolwiek potrafiłaś. Całość to 100%. Jeśli za PiS jest 34% to przeciw PiS jest 66% i nie ma co zaklinać rzeczywistości.
gita napisał(a):

P.S.Prawo i sprawiedliwość nareszcie zrobi to co powinno być zrobione już na początku lat 90-tych SBecy nareszcie będą mieli zmniejszone emerytury, czyli kaci nie będą mieć lepiej niż ich ofiary.

I to jest postawa iście chrześcijańska: radość z zemsty (nie neguje tu absolutnie słuszności obniżenia emerytury SBecji). Cóż, skoro przebaczenie dopiero po wymierzeniu kary ... . :?

Pn kwi 18, 2016 21:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 622  Następna strona