Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr lis 05, 2025 15:02

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14842 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 990  Następna strona
 Przegląd prasy i Aktualności 
Autor Wiadomość

Post Re: Przegląd prasy i Aktualności
Dariusz-555 napisał(a):
do Mikkela - istotnie , nigdy wczesniej komisja wenecka nie przyjezdzala do PL bo nikt ( od lewicy do prawicy ) nie donosil na wlasny kraj . zgadza sie ?

Abstrahując od tego, co Ci już Koleżanka i Kolega wyjaśnili, przypomnę, że Komisję Wenecką zaprosił do Polski nie kto inny, a minister spraw wewnętrznych Waszczykowski.
Najwyraźniej nie uzgodnił tego z szefem i zaprosił.
Dopiero potem szef narzekał, że można komisję było zaprosić później, wtedy, gdy PiS już trochę posprząta ten chlew, który w Polsce własnoręcznie zrobił.
Tak więc i tym razem do listy donosicieli na Polskę (obok Dudy, Macierewicza, Rydzyka czy Ziobry) należy dopisać nie żadnego działacza opozycji, ale kolejnego pisowskiego aktywistę.

So wrz 10, 2016 6:18

z tym sie zgadzam . pierwszy raz komisje wenecka zaprosil Waszczykowski . gdybym napisal co o nim sadze dostalbym bana z pewnoscia na dlugo . straszny amator nie majacy bladego pojecia o polityce zagranicznej i dyplomacji .
minister srodowiska Jan Szyszko ma u mnie pierwszy minus . Pojezierze Ostrowskie ( ok 90 km na poludniowy zachod od Torunia ) . najblizsze miasteczko to Mogilno . kiedys piekny teren wypoczynkowy z cudownymi jeziorami . takie polskie male Mazuzy . teraz wjezdzaja tam buldozery i demoluja wszystko co sie da bo odkryli wegiel brunatny czy cos takiego . dzialania Jana Szyszko w tym temacie zadne .
temat donosicielstwa Dudy , Maciarewicza , Rydzyka i Ziobry wkladam miedzy bajki .

So wrz 10, 2016 8:16
No prosze: o. Rydzyk, ktory sie zalil w Brukseli na dyskryminacje, wedlug jego wyznawcy nigdy tego nie robil.

"Jeśli teoria nie zgadza się z faktami, tym gorzej dla faktów".

So wrz 10, 2016 9:34

Kael napisał(a):
No prosze: o. Rydzyk, ktory sie zalil w Brukseli na dyskryminacje, wedlug jego wyznawcy nigdy tego nie robil.

"Jeśli teoria nie zgadza się z faktami, tym gorzej dla faktów".

Żeby tylko na dyskryminację!
Ale oligarcha medialny Rydzyk skarżył się w Brukseli, że w Polsce rządzonej przez Tuska jest gorzej niż w czasach totalitaryzmu!

So wrz 10, 2016 9:51

Daruś, dzieciaku, to nie są prawdy wiary, ale fakty historyczne. Nie musisz w nie wierzyć, możesz sprawdzić - nawet sam, gdyż to wiadomości publiczne, funkcjonują w przestrzeni publicznej, w formie sprawozdań, dokumentów. Wystarczy odrobina inteligencji oraz dobrej woli. Którego elementu - czy których - Ci brakuje?

So wrz 10, 2016 9:54
@Acro
Wierzysz w cuda? Ja wierze, ale w taki cud, że Darek otworzy jakikolwiek inny link niż TV TRWAM, RM i jakaś tam "Niezależna" czy cuś, nie wierzę :D. A już kompletnie niemożliwe (gdyby przypadkiem otworzył), że uwierzy tym wiadomościom.

So wrz 10, 2016 10:09

Jak mawiał pewien klasyk pewno bliski Dariuszowi - trzeba siać, trzeba siać... :D

So wrz 10, 2016 10:33

Helenka napisał(a):
@Acro
Wierzysz w cuda? Ja wierze, ale w taki cud, że Darek otworzy jakikolwiek inny link niż TV TRWAM, RM i jakaś tam "Niezależna" czy cuś, nie wierzę :D. A już kompletnie niemożliwe (gdyby przypadkiem otworzył), że uwierzy tym wiadomościom.

ostatnio czesto otwieram ( i relacjonuje tu ) TVP info . a wiec cuda jednak sie zdarzaja . zgadza sie Helenko ?

So wrz 10, 2016 13:28
Dariusz-555 napisał(a):
Helenka napisał(a):
@Acro

ostatnio czesto otwieram ( i relacjonuje tu ) TVP info . a wiec cuda jednak sie zdarzaja . zgadza sie Helenko ?

Czyli tylko media narodowo-pisowskie.

So wrz 10, 2016 13:33

media JA sobie wybieram bo jestem wolnym czlowiekiem i nikt za mnie nie bedzie decydowal co mam ogladac i czego sluchac .

So wrz 10, 2016 14:25
Czegoś nie rozumiem.
Jak są ludzie którzy słuchają i oglądają i czytają media narodowo pisowskie jak to okreslilisćie to wstyd i hańba i w ogóle ciemnogród
Ale jak ktoś robi dokładnie to samo ale w,druga stronę czyli czyta słucha i ogłada media peowsko kodowskie to jest ok, wspaniałość i pełen szacunek.
Tak naprawdę to jedni warci drugich. Tylko grupa targetowa inna.

So wrz 10, 2016 14:35
Coroner napisał(a):
Czegoś nie rozumiem.
Jak są ludzie którzy słuchają i oglądają i czytają media narodowo pisowskie jak to okreslilisćie to wstyd i hańba i w ogóle ciemnogród
Ale jak ktoś robi dokładnie to samo ale w,druga stronę czyli czyta słucha i ogłada media peowsko kodowskie to jest ok, wspaniałość i pełen szacunek.
Tak naprawdę to jedni warci drugich. Tylko grupa targetowa inna.

Rzeczywiście nie rozumiesz - wskaż konkretnie kto, poza Tobą, mówi, że media narodowo pisowskie to wstyd i hańba i w ogóle ciemnogród??.....kto konkretnie mówi, że media peosko kodowskie to jest ok, wspaniałość, i pełen szacunek??

So wrz 10, 2016 15:05
Dariusz-555 napisał(a):
media JA sobie wybieram bo jestem wolnym czlowiekiem i nikt za mnie nie bedzie decydowal co mam ogladac i czego sluchac .

Ale to Dariusz działa w obie strony......

So wrz 10, 2016 15:06
Wprost nie. Ale taki jest wydźwięk waszej polemiki z Darkiem

So wrz 10, 2016 15:21
Dla Dariusza, szef jego gazety
Obrazek

Ale ktos ciagle twierdzi, ze Polacy maja prawo do szczegolnego szacunku w Europie (przynajmniej). Za to reszta Europy i swiata to holota, ktora nalezy gonic z naszej polskiej, slowianskiej ziemi.

Ze pobito Polaka? A po co mowil w obcym i to niemieckim jezyku?

Pan Wierzcholowski usiluje odwrocic kota ogonem i tlumaczyc, ze byl to komplement i w ogole od do niczego nie nawoluje.
Prezes i premzydent tez do niczego nie nawoluja przypisujac innym rozne niecne cechy i mowiac, co mowia.
A lud swoje rozumie i ... dziala.

So wrz 10, 2016 15:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 14842 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 990  Następna strona