PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
@Helenka Masz rację. Tyle lat minęło, a ciągle aktualne jest pytanie "a kto jest moim bliźnim". Dla każdego katolika (i nie tylko) odpowiedzi dodatkowo na: katolik.plopoka.org.plwieczernik.oaza.plniedziela.plgrekokatolicy.plA także kazanie Marcina Lutra z "Postylli Domowej"
|
Pn kwi 25, 2016 15:52 |
|
|
|
 |
kosiarz1
|
Cytuj: Oczywiście donosi "wiarygodny" portal, na którym udowadniano jak to rządowa TV zwolniła T. Sakiewicza w lutym 2010r, za dopominanie się Sakiewicza rzetelności śledztwa smoleńskiego.
Nie wiem co tam wymyśliłaś ale taśmy to taśmy... Demokracja! Demokracja! http://tomek.laskus.mobile.salon24.pl/7 ... zydka-babaA co do zdjecia które zamieściła Helenka...  stare. Tam gdzie strzałki, byli poslowie ktorzy sa ministrami i później przeszli do ław ministerialnych.
|
Pn kwi 25, 2016 18:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No tak, całkiem stare, bo z 14 kwietnia br  , i nie na tym co przedstawia film (nie żadne zdjęcia, bo takich nie dodawałam) wybrano dr hab. Zbigniewa Jędrzejewskiego, i nie na tym posiedzeniu głosowano na cztery ręce  A może to fotomontaż z kilku posiedzeń, co?
|
Pn kwi 25, 2016 19:01 |
|
|
|
 |
kosiarz1
|
Nie wiem o co znowu Tobie chodzi, ale napisałem "stare" bo już dawno wyjaśnione... http://niezalezna.pl/79230-platforma-po ... -odpowiedzGraś już nie będzie zmieniał szefów mediów... http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/du ... d-330-osob
|
Pn kwi 25, 2016 19:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kosiarz1 napisał(a): Nie wiem o co znowu Tobie chodzi, ale napisałem "stare" bo już dawno wyjaśnione... Niby co wyjaśnione? Nic nie wyjaśnione, a jedynie potwierdzone i ....woda w usta. Bezprawia nie da się wyjaśnić i nieważne czy jest w wykonaniu PiS.
|
Pn kwi 25, 2016 19:57 |
|
|
|
 |
kosiarz1
|
Nie wiem czy otwiersz w ogóle linki ktore daję. Jeżeli tak, to jesteś cynicznym kłamcą. Jeżeli nie, szkoda mojego czasu, bo to głupota. Przeciez zamieścilas zdjęcie, które niby miał pokazywać brak posłów. Jest zdjęcie w moim linku, ktore dokładnie pokazuje gdzie który poseł był w czasie głosowania, nawet sa ponumerowani...a Ty dalej swoje. W sumie...mogłem się przyzwyczaić do Twoich...praktyk dyskusyjnych.
|
Pn kwi 25, 2016 20:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kosiarz1 napisał(a): Nie wiem czy otwiersz w ogóle linki ktore daję. Jeżeli tak, to jesteś cynicznym kłamcą. Jeżeli nie, szkoda mojego czasu, bo to głupota. Przeciez zamieścilas zdjęcie, które niby miał pokazywać brak posłów. Jest zdjęcie w moim linku, ktore dokładnie pokazuje gdzie który poseł był w czasie głosowania, nawet sa ponumerowani...a Ty dalej swoje. W sumie...mogłem się przyzwyczaić do Twoich...praktyk dyskusyjnych. Zamieściłam film, a nie zdjęcie, to po pierwsze. Film pokazuje, gdzie rzekomo byli posłowie PiS (wg wyjaśnień tej partii), co nie wszystko się zgadza, a co jest wyjaśnione w filmie (nie wszyscy byli w ławach rządowych). Zanim nazwiesz mnie cynicznym kłamcą, udowodnij, przekonaj mnie, że ten film jest fotomontażem.
|
Pn kwi 25, 2016 20:25 |
|
 |
kosiarz1
|
Czyli, ze już nie wszyscy? Czyli po co mowia o 19 jak już "nie wszyscy" to będziemy tak zgaduj zgadula...my manipulujemy, kłamiemy, a wy się tłumaczcie...już tylko część prawdy, czy tylko cześć kłamstw. Jak można wierzyć ludziom, którzy nawet zmieniaja szefów wydawnictw, bo ich krytykują! I teraz mówią o demokracji...frazesy!
|
Pn kwi 25, 2016 20:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kosiarz1 napisał(a): Czyli, ze już nie wszyscy? Czyli po co mowia o 19 jak już "nie wszyscy" to będziemy tak zgaduj zgadula...my manipulujemy, kłamiemy, a wy się tłumaczcie...już tylko część prawdy, czy tylko cześć kłamstw. Jak można wierzyć ludziom, którzy nawet zmieniaja szefów wydawnictw, bo ich krytykują! I teraz mówią o demokracji...frazesy! Chwila, chwila. Czyzby to ...? TAK, to ta znana i szeroko w pewnych kręgach metoda: jak ktoś złapie "naszego" złodzieja, to wszystkim się wmawia, że łapiący to morderca, gwałciciel i co tam jeszcze, a złodziej to jego ofiara!
|
Pn kwi 25, 2016 20:50 |
|
 |
Dariusz-555
|
Polska po wyborach , trzech bylych prezydentow czyli trio Walesa ( vel Kohne ) , Kwasniewski ( vel Stolzmann ) i Komorowski ( vel Szczynukowicz ) postanowili stwierdzic jednym chorem ze w Polsce zle sie dzieje i nie ma demokracji . z tego wynika ze za Walesy , Kwasniewskiego i Komora dzialo sie dobrze i Rzeczpospolita miodem i mlekiem plynela .
|
Pn kwi 25, 2016 20:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kosiarz1 napisał(a): Czyli, ze już nie wszyscy? Czyli po co mowia o 19 jak już "nie wszyscy" to będziemy tak zgaduj zgadula...my manipulujemy, kłamiemy, a wy się tłumaczcie...już tylko część prawdy, czy tylko cześć kłamstw. Jak można wierzyć ludziom, którzy nawet zmieniaja szefów wydawnictw, bo ich krytykują! I teraz mówią o demokracji...frazesy! Już nie jestem cynicznym kłamcą?  Odwracamy kota ogonem? W którym miejscu powiedziałam, że wszyscy? No własnie, jak wierzyć PiSowi, który zmienia fachowców na fahófcuf na zasadzie "mierny, bierny, ale wierny"? Kozioł napisał(a): TAK, to ta znana i szeroko w pewnych kręgach metoda: jak ktoś złapie "naszego" złodzieja, to wszystkim się wmawia, że łapiący to morderca, gwałciciel i co tam jeszcze, a złodziej to jego ofiara! 
|
Pn kwi 25, 2016 21:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): Polska po wyborach , trzech bylych prezydentow czyli trio Walesa ( vel Kohne ) , Kwasniewski ( vel Stolzmann ) i Komorowski ( vel Szczynukowicz ) postanowili stwierdzic jednym chorem ze w Polsce zle sie dzieje i nie ma demokracji . z tego wynika ze za Walesy , Kwasniewskiego i Komora dzialo sie dobrze i Rzeczpospolita miodem i mlekiem plynela . Internauci mają ubaw, na Twitterze i Facebooku mnóstwo memów.Najlepiej przeciwnika pokonać śmiechem.
|
Pn kwi 25, 2016 21:12 |
|
 |
Dariusz-555
|
pamietam jak Komor kiedys zyczyl internautom udanych memow .
i jeszcze jedno - PAD zameldowal przedwczoraj ze Polska po 65 latach odzyskala godnosc . pomylil sie . Polska od 1 wrzesnia 1939 DO DZIS nie moze odzyskac godnosci . mamy taka godnosc ze kilka dni temu w firmie przypominano mi o urodzinach Hitlera .
rowiazanie widze nastepujace - wyjscie z unii europejskiej , Intronizacja Chrystusa i ukaranie poprzedniej ekipy za doprowadzenie Rzeczpospolitej do ruiny . no i jak powiedzial kiedys ktos madry " po pierwsze gospodarka glupku " . niestety " Prezes i przyjaciele " pozwalaja sobie na mieszanie ich z blotem przez ekipe " Ewa i przyjaciele " . jak tak dalej pojdzie to wkrotce - prezydent Tusk , premier Kopacz , wicepremierzy Schetyna i Pertu , a Jaroslaw prezydent na uchodzctwie czyli jak dawniej rzad londynski . fajna konfiguracja ?
|
Pn kwi 25, 2016 23:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): rowiazanie widze nastepujace - wyjscie z unii europejskiej , Intronizacja Chrystusa i ukaranie poprzedniej ekipy za doprowadzenie Rzeczpospolitej do ruiny
Po pierwsze, nie tak prosto jest wyjść z Unii. Po drugie: zapomnij o intronizacji Chrystusa Króla, bo On jest od zawsze Królem. Jedynie możesz oddać siebie Chrystusowi Królowi, co własnie uczynił Episkopat Polski stosownym aktem, który będzie ogłoszony w listopadzie. Wtedy to nastąpi oddanie Polski Królowi Królów, a nie żadna intronizacja: http://www.pch24.pl/na-1050--rocznice-c ... 787,i.htmlPo trzecie: o jakiej ruinie mówisz, skoro na początku rządu PiS pani premier zapewniała w Brukseli, ze gospodarka Polska ma się dobrze. Zdążyli naprawić/odbudować tę ruinę zaiste w ekspresowym tempie 
|
Pn kwi 25, 2016 23:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): rowiazanie widze nastepujace - wyjscie z unii europejskiej , Intronizacja Chrystusa i ukaranie poprzedniej ekipy za doprowadzenie Rzeczpospolitej do ruiny Wyjście z UE to ucieczka wielu inwestorów, zwiększenie bezrobocia, inflacja i wielki kryzys w przemyśle spożywczym, w rolnictwie, no i mocny upadek złotego. Intronizacja Chrystusa Króla nie ma znaczenia dla Polski. Ukaranie za co? Przecież Polska rozwija się świetnie i nie jest w ruinie. Tak ogłosiła Szydło po przejęciu władzy.
|
Wt kwi 26, 2016 1:20 |
|
|
|