Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
Cytuj: Na tym portalu są równi i równiejsi. Ty Alus należysz do tych równiejszych, dlatego wolno Ci pisać takie bzdury. Jestem równiejsza bazując na opracowaniach portali prawicowych http://prawica.net/node/9182
|
Pt kwi 26, 2013 15:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Cytuj: Na tym portalu są równi i równiejsi. Ty Alus należysz do tych równiejszych, dlatego wolno Ci pisać takie bzdury. Jestem równiejsza bazując na opracowaniach portali prawicowych http://prawica.net/node/9182A co Jan Olszewski ma wspólnego z PZPO, Platformą Nieobywatelską, czy też Platformą Antyobywatelską. Nie masz argumentów na obronę, bo skandaliczne rządzenie przez Platformę jest nie do obronienia to czepiasz się Jana Olszewskiego. Zatraciłaś już zupełnie zdrowy rozsądek. Oczywiście lewicowo-libertyński charakter Platformy jest widoczny od dawna. Pozostaje pytanie, czy Tusk wyrzuci tych kilku, czy kilkunastu posłów konserwatywnych. P.S.Oczywiście co na temat Gowina mówi poseł Sellin nie byłaś łaskawa wysłuchać.
|
Pt kwi 26, 2013 16:24 |
|
 |
lokis
|
Gita w swojej wscieklosci doszla do manipulacij w przekrecaniu obowiazujacych nazw ugrupowan politycznych. Choroba sie rozprzestrzenia. Przyjdzie czas, o katastrofie smolenskiej sie wypowie. Moze juz sie wypowiedziala, lotnik przeciez, z dyplomem?  Gratuluje Gicie-nauczycielce rosyjskiego w latach 80-tych za "skrupulatne" podejscie do tematu.
Ostatnio edytowano Pt kwi 26, 2013 17:35 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz
Usunęłam obraźliwą uwagę osobistą.
|
Pt kwi 26, 2013 16:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): Cytuj: Na tym portalu są równi i równiejsi. Ty Alus należysz do tych równiejszych, dlatego wolno Ci pisać takie bzdury. Jestem równiejsza bazując na opracowaniach portali prawicowych http://prawica.net/node/9182A co Jan Olszewski ma wspólnego z PZPO, Platformą Nieobywatelską, czy też Platformą Antyobywatelską. Nie masz argumentów na obronę, bo skandaliczne rządzenie przez Platformę jest nie do obronienia to czepiasz się Jana Olszewskiego. Zatraciłaś już zupełnie zdrowy rozsądek. Oczywiście lewicowo-libertyński charakter Platformy jest widoczny od dawna. Pozostaje pytanie, czy Tusk wyrzuci tych kilku, czy kilkunastu posłów konserwatywnych. P.S.Oczywiście co na temat Gowina mówi poseł Sellin nie byłaś łaskawa wysłuchać. Ukazuję Ci jedynie, że podział na "dobrych" zwolenników PiS i RM a "złych" zwolenników PO jest iluzją. Ani dobro ani zło nie posiada przynależności lub barw partyjnych. Zwolenników aborcji, in vitro, członków lóż masońskich znajdziesz w każdym ugrupowaniu partyjnym. Nie istnieje świat w kolorach li tylko białych i czarnych.
|
Pt kwi 26, 2013 17:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
lokis napisał(a): Gita w swojej wscieklosci doszla do manipulacij w przekrecaniu obowiazujacych nazw ugrupowan politycznych. Choroba sie rozprzestrzenia. Przyjdzie czas, o katastrofie smolenskiej sie wypowie. Moze juz sie wypowiedziala, lotnik przeciez, z dyplomem?  Gratuluje Gicie-nauczycielce rosyjskiego w latach 80-tych za "skrupulatne" podejscie do tematu. Z bzdurami, kłamstwami i niedorzecznościami nie dyskutuję. Jeśli potrafisz sklecić choć jedno zdanie w obronie libertyńsko-lewicowej Platformy, odniosę się do tego.
|
Pt kwi 26, 2013 18:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Katolików z całą mocą, ale nieudolnie, dzielisz Ty. Nieudolnie bo "zapominasz" wypowiedzi J. Kaczyńskiego o aborcji zgwałconej 13-latki i wypowiedzi J. Kaczyńskiego w debacie telewizyjnej w kampanii wyborczej, konkretnie - Metoda in vitro, to jest można powiedzieć, ostatnia metoda....ja osobiście będę tutaj zachowywał swoje stanowisko jako katolika, natomiast z całą mocą poprę wszystkie działania zmierzające do tego, żeby polskie pary małżeńskie mogły mieć dzieci. "Zapominasz", że zasłużony polski mason J, Olszewski reaktywując w ukryciu lożę masońską "Kopernik" przez 45 lat wychował tysiące, lub dziesiątki tysięcy, polskich masonów. "Zapominasz", że śp. L Kaczyński niejednokrotnie mówił, że ceni wypracowany kompromis w sprawie aborcji http://www.wprost.pl/ar/?O=102528W sprawie in vitro też "zapominasz" oficjalną deklarację śp. Marii Kaczyńskiej Jestem zdecydowanie ZA....a małżeństwo Kaczyńskich w każdej kwestii mówiło jednym głosem. Jeżeli zarzucasz mi ,,zapominanie'' jako dzielenie katolików to Kościół byłby chyba jednością. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakuje katolików, nie dziele, nie oczerniam. Do tego podając się za katoliczkę wspierasz parwa swojej PO przeciwko Prawu Bożemu i Kościołowi. To Ty dałaś poparcie dla mordowania polskich dzieci i Ty jako katoliczka masz je na sumieniu, tylko dlatego że PO jest dla Ciebie ważniejsza nawet od życia dzieci i Prawa Bożego. Kael napisał(a): Insynuujesz mi cos tylko dlatego, ze nie dolaczam do twojej nagonki i plucia na twoich wrogow, a wypominasz mi zaslepienie. Przyganiam kociol, garnkowi... Ja nic nie insynuuje. Stwierdzam fakt że owszem uczestniczysz u w nagonce i pluciu jak piszesz, ale takiej jaką reprezentuje PO. W tej nagonce jesteś nawet bardzo aktywny, ale przede wszystkim zaśleipiony PO w jej bronieniu i atakowaniu PIS. Ale nie martw się coraz więcej ludzi się wstydzi że popierało PO po której stronie tak walcznie walczysz. Dlatego nie dziwię Ci się wcale że próbujesz zachować pozory, bronić zaciekle PO ale jednak nie do końca się przyznawać udając dystans do partii.
|
Pt kwi 26, 2013 19:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakuje katolików, nie dziele, nie oczerniam. Do tego podając się za katoliczkę wspierasz parwa swojej PO przeciwko Prawu Bożemu i Kościołowi. To Ty dałaś poparcie dla mordowania polskich dzieci i Ty jako katoliczka masz je na sumieniu, tylko dlatego że PO jest dla Ciebie ważniejsza nawet od życia dzieci i Prawa Bożego. To mial byc dowcip? To ci nie wyszedl. Ty nie atakujesz katolikow? Ktorych? Tych co mysla jak ty, chyba. A PiS mogl uratowac dzieci, ale nie chcial. Dlatego glosujac na PiS glosujesz na ... quas napisał(a): Kael napisał(a): Insynuujesz mi cos tylko dlatego, ze nie dolaczam do twojej nagonki i plucia na twoich wrogow, a wypominasz mi zaslepienie. Przyganiam kociol, garnkowi... Ja nic nie insynuuje. Stwierdzam fakt że owszem uczestniczysz u w nagonce i pluciu jak piszesz, ale takiej jaką reprezentuje PO. W tej nagonce jesteś nawet bardzo aktywny, ale przede wszystkim zaśleipiony PO w jej bronieniu i atakowaniu PIS. Ale nie martw się coraz więcej ludzi się wstydzi że popierało PO po której stronie tak walcznie walczysz. Dlatego nie dziwię Ci się wcale że próbujesz zachować pozory, bronić zaciekle PO ale jednak nie do końca się przyznawać udając dystans do partii. To ja prosze o dowod czarno na bialym na twoje pomowienia pod moim adresem.Dowod na: - uczestniczenie przez mnie w nagonce (na kogo?) - pluciu (na kogo?) - w slepej obronie PO - w atakowaniu (koniecznie w formie agresywnej) PiS Bo dowody ze to ty tak postepujesz, tyle ze ze zmiana partii (PO/PiS) mam w twoim, zacytowanym przez mnie poscie.
|
Pt kwi 26, 2013 19:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael, nie dość że nie umiesz czytać ze zrozumieniem to jeszcze widać sam nie wiesz co piszesz. Ja nie pisałem o ratowaniu dzieci, a o wprowadzaniu mordowania polskich dzieci które to wprowadziła PO, nie PIS. To PIS dawał najsilniejszy sprzeciw stając w obronie życia. A co do zaciekłego bronienia PO i atakowaniu PIsu to zaczynasz tu wyrastać na pierwszego lidera, ale nie martw się też bym wolał się do tego nie przyznawać udając dystans do wszelkich partii.
|
Pt kwi 26, 2013 20:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czyli nie masz dowodow na twoje pomowienia pod moim adresem?
Dziekuje, to mi wystarczy.
|
Pt kwi 26, 2013 20:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To Ty do mnie piszesz, cytujesz i zaczynasz rozmowę, ale widać nie wiesz co piszesz i na co mi odpisujesz. Chyba cała nasza rozmowa, którą sam zaczynasz opiera się na Twoim zaciekłym bronieniu PO i atakowaniu PISu. Dowody masz w swoich wypowiedziach i całej postawie w rozmowie ze mną którą przecież sam zaczynasz i nie wiesz co piszesz.
|
Pt kwi 26, 2013 20:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jeżeli zarzucasz mi ,,zapominanie'' jako dzielenie katolików to Kościół byłby chyba jednością. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakuje katolików, nie dziele, nie oczerniam. Do tego podając się za katoliczkę wspierasz parwa swojej PO przeciwko Prawu Bożemu i Kościołowi. To Ty dałaś poparcie dla mordowania polskich dzieci i Ty jako katoliczka masz je na sumieniu, tylko dlatego że PO jest dla Ciebie ważniejsza nawet od życia dzieci i Prawa Bożego. Radzę Ci powtórzyć tą mantrę tak co najmniej 3 x dziennie, poczujesz się trójnasób lepszym katolikiem i nie będziesz już zmuszony powtarzać, że kto nie z PiS-em i RM, ten zdecydowanie nie katolik, a Ty nikogo nie oczerniasz.
|
Pt kwi 26, 2013 20:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus! Proponuję Ci lekturę na temat Twojej "nieskazitelnej" partii: http://gita.salon24.pl/503442,dzisiaj-z ... l-sld-i-rp
|
Pt kwi 26, 2013 21:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na czym zasadza się ta "koalicja"? Nie zapomnij jednak, że panowie z SLD to "patrioci średnio starszego pokolenia" 
|
Pt kwi 26, 2013 21:22 |
|
 |
ciapulek
|
Alus napisał(a): Radzę Ci powtórzyć tą mantrę tak co najmniej 3 x dziennie, poczujesz się trójnasób lepszym katolikiem i nie będziesz już zmuszony powtarzać, że kto nie z PiS-em i RM, ten zdecydowanie nie katolik, a Ty nikogo nie oczerniasz. Tu nie do końca masz rację. Słuchacze RM to około 40% wyborców PiS. Pozostałe 40% to są byli komuniści ,partyjniacy o konserwatywnych poglądach,a pozostałe 20% to byly wyborcy Samoobrony - czyli ludzie pokrzywdzeni w latach transformacji
|
Pt kwi 26, 2013 22:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus! Dodałam link dokumentujący to skandaliczne wydarzenie, a więc jeśli nie oglądałaś w tvpinfo, to obejrzyj i posłuchaj.
|
So kwi 27, 2013 7:14 |
|
|
|