MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA - DOBRA CZY ZŁA ?
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Mnie dziwi dlaczego usiłuje się wyszukiwać same minusy u Młodzieży Wszechpolskiej tak jakby plusy celowo pomijano.Wygląda to raczej na oczernianie Wszechpolaków,a nie na obiektywną ocenę organizacji.Nikt tymczasem nie wspomniał o apelu w obronie życia,kampanii antynarkotykowej czy przeciw sektom.Wszechpolacy uczestniczą też w ważnych świętach narodowych,w uroczystościach patriotycznych,uczestniczą w dyskusjach także tych na uczelniach.O tym jakoś głucho w mediach i to najbardziej zastanawia.Wspomniano wprawdzie o akcjach MW czy Marszu "Białej róży" ale pominięto inne obszary.Dziękuję.
Chwała Wielkiej Polsce !
|
| Cz kwi 05, 2007 11:14 |
|
|
|
 |
|
filippiarz
|
Polonium 210 napisał(a): Mnie dziwi dlaczego usiłuje się wyszukiwać same minusy u Młodzieży Wszechpolskiej tak jakby plusy celowo pomijano.
To nie tak drogi kolego zmiennonickowy...
Ja tych plusów nie dostrzegam, a nie celowo pomijam...
Nie mam złych intencji wobec MW, po prostu to co wymieniasz jako plusy jest dla mnie albo szumem medialnym, lub niepotrzebnymi, czy też źle pomyślanymi akcjami... Nie potępiam ich, ale uważam, że nic dobrego z nich nie wynikło.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
| Cz kwi 05, 2007 11:24 |
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Cytuj: o apelu w obronie życia Z wyłączeniem żydów, czarnych, żółtych, homoseksualistów, etc, etc... Cytuj: kampanii antynarkotykowej Nawet o niej nie słyszałem, co doskonale pokazuje jak jest skuteczna... Tjaaa. Na podobnych zasadach jak akcja przeciw wymienionym w pierwszym akapicie. Cytuj: w ważnych świętach narodowych W których uczestniczyć może każdy, nawet obcokrajowiec. Cytuj: uroczystościach patriotycznych,uczestniczą w dyskusjach także tych na uczelniach.
j/w
W rzeczy samej, robią ogrom pracy, której nikt inny nie wykona, pomagają każdemu, niczym armia zbawienia, a swoimi zasługami wyprzedzają nawet WOŚP. Śmiechu warte.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Cz kwi 05, 2007 11:27 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Uwaga Uwaga! Młodzież Wszechpolska przeprasza!
Przeprasza gejów, przeprasza lesbijki, przeprasza Żydów, przeprasza Polaków!
oto adres:
http://www.wszechpolacy.pl/
A tak na serio to nie zrobili Weszpolacy, tylko ktoś im zakosił ich adres netowy  Te bałwany zapomniały w porę zapłacić za domenę i ktoś inny wykupił ten adres

|
| Pn kwi 16, 2007 17:10 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Brawo!
 :lol:
Crosis
|
| Pn kwi 16, 2007 18:03 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie pozwolę się naśmiewać z Wszechpolaków ani z kogokolwiek.Czyżby w tym kraju nienawiść do każdego już sięgnęła zenitu ? Mam prawo podnieść głos.Nawet trzęsienie Ziemi nie jest w stanie poruszyć nikogo,bo w kraju wciąż bez zmian,wciąż walki na słowa.Sorry,że tak mocno przemawiam.Czasem trzeba. 
|
| Pn kwi 16, 2007 18:04 |
|
 |
|
Trawy
|
Polonium 210 napisał(a): Nie pozwolę się naśmiewać z Wszechpolaków ani z kogokolwiek.Czyżby w tym kraju nienawiść do każdego już sięgnęła zenitu ?
Cóż - kto nocnikiem wojuje, od nocnika ginie...
Widać czymś sobie na takie uczucia zasłużyli.
Nie pomyślałeś?
_________________ Polska jest jak twórczość Lucasa: 1980 Gwiezdne Wojny, 1981 Imperium Kontratakuje, 1989 Powrót Jedi, 1993 - 2005 Mroczne Widmo... A teraz mamy Atak Klonów... Strach myśleć o Zemście Sithów...
|
| Pn kwi 16, 2007 18:10 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ależ to nie jest naśmiewanie Polonium. To jest czysta prawda, czas najwyższy, żeby takie słowa od MW usłyszeć.
Poza tym sami sobie są winni, jeśli za domenę nie zapłacili. A może sądzili, że jeśli są z MW, to może nie muszą?
Tak czy inaczej inicjatywa powstania takiej stronki jest genialna
Oby tak dalej!
Crosis
|
| Pn kwi 16, 2007 18:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Sorry Trawy,ale jestem sympatykiem MW.A co do nienawiści,to dzika lustracja też jest jej rodzajem.Robią z każdego agentów.Szok.
SLD wykorzystało zakupioną stronę Wszechpolaków by z nich drwić.Takie drwiny są niezgodne z netykietą i polskim prawem.Podobnie spotkałem próbę podszywania się pod stronę Ojca dyrektora T.Rydzyka.Owa obraźliwa dla RM strona widnieje w internecie.Wogóle tam nie zamierzam zaglądać.
|
| Pn kwi 16, 2007 18:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Oj straszne, biedny Polonium się zgoriszył i kolejny raz udowdnił, że nie wie o czym pisze.
Po pierwsze, domenę wolną może wykupić każdy. Zgodnie z prawem.
Po drugie, strona nie łamie ani żadnego prawa, ani netykiety. Obowiązuje wolność wypowiedzi.
Polonium, następnym razem przemyśl te bzdury, zanim je napiszesz.
Crosis
|
| Pn kwi 16, 2007 18:25 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4061625.html
Faszystowskie ekscesy MW, a teraz krakowska policja nie przerywa marszu takich idiotów.
Idiotów, faszystów i tak naprawdę wypranych z mózgów kretynów, bo inaczej nie da się ich nazwać.
Crosis
|
| Pn kwi 16, 2007 18:43 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Polonium 210 napisał(a): Nie pozwolę się naśmiewać z Wszechpolaków
ojej... strasznie się tym przejąłem  Polonium 210 napisał(a): ani z kogokolwiek.
sprzeczne z ideą wesz polskich Polonium 210 napisał(a): Czyżby w tym kraju nienawiść do każdego już sięgnęła zenitu ?
Tak, szczególnie nienawiść weszpolaków względem np gejów. Polonium 210 napisał(a): Mam prawo podnieść głos.
To se podnoś, kto ci broni  Polonium 210 napisał(a): .Sorry,że tak mocno przemawiam.Czasem trzeba. 
nieszkodzi 
|
| Pn kwi 16, 2007 18:43 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Polonium 210 napisał(a): Sorry Trawy,ale jestem sympatykiem MW.
Sympatyk organizacji faszystowskiej pt "młodzież weszpolska" = mój wróg i wróg każdego człowieka zdrowo myślącego. Polonium 210 napisał(a): SLD wykorzystało zakupioną stronę Wszechpolaków by z nich drwić.
To nie jest inicjatywa SLD ani żadnej parti, czy też organizacji. To jest inicjatywa rozsądnych ludzi, którzy nie są obojętni na kłamstwa i nienawiść jakie MW w Polsce ma czelność szerzyć. Polonium 210 napisał(a): Takie drwiny są niezgodne z netykietą i polskim prawem.
Buhahaha, znalazł się prawnik od siedmiu boleści Polonium 210 napisał(a): Podobnie spotkałem próbę podszywania się pod stronę Ojca dyrektora T.Rydzyka.Owa obraźliwa dla RM strona widnieje w internecie.
ojej...  Polonium 210 napisał(a): Wogóle tam nie zamierzam zaglądać.
Nie przejmuj się. Zajrzy 200tys innych osób 
|
| Pn kwi 16, 2007 18:48 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis napisał(a): Idiotów, faszystów i tak naprawdę wypranych z mózgów kretynów, bo inaczej nie da się ich nazwać.
dobrze powiedziane
|
| Pn kwi 16, 2007 18:49 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Przemo.Moderacja wszystko widzi.Radzę zajrzeć do regulaminu. 
|
| Pn kwi 16, 2007 18:52 |
|
|
|