Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Manipulacje w mediach
W sobotę byłam na spotkaniu z posłem Sellinem. Tematem spotkania były manipulacje w mediach liberalno-lewackich, gdyż przez te siły opanowane są obecnie media, zresztą nie tylko w Polsce. Polskę wyróżnia to, że media opanowane są przez siły lewacko-liberalne w znacznie większym stopniu niż w innych krajach.
|
Pn kwi 08, 2013 16:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): W sobotę byłam na spotkaniu z posłem Sellinem. Tematem spotkania były manipulacje w mediach liberalno-lewackich, gdyż przez te siły opanowane są obecnie media, zresztą nie tylko w Polsce. Polskę wyróżnia to, że media opanowane są przez siły lewacko-liberalne w znacznie większym stopniu niż w innych krajach. A kłamią wszystkie jednako - te lewackie i te toruńskie.
|
Pn kwi 08, 2013 18:11 |
|
 |
mareta
|
Czyli czytać jedne i drugie albo nie czytać nic. A tak poważnie: jedne i drugie naginają prawdę. Z tym,że lewackim wielokrotnie kłamstwo udowodniono. Przykład- propaganda czasów komuny. Wybieram jednak czytać, oglądać już żywcem niema co, chyba komedie.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Pn kwi 08, 2013 20:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wczoraj w TVP1 pokazano odrobinę obiektywizmu, ale w programie Kraśki:"Na pierwszym planie" układ sił był oczywiście po stronie wyznawców pancernej brzozy. Manipulacji było niewiele, ale to tylko rodzynek w zakalcu.
|
Wt kwi 09, 2013 10:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mareta napisał(a): Czyli czytać jedne i drugie albo nie czytać nic. A tak poważnie: jedne i drugie naginają prawdę. Z tym,że lewackim wielokrotnie kłamstwo udowodniono. Przykład- propaganda czasów komuny. Wybieram jednak czytać, oglądać już żywcem niema co, chyba komedie. Propagandę czasów komuny to raczej uprawią te prawicowe, non stop dopominając się opiekuńczego państwa. Aby wyłuskać co nieco prawdy należy systemem znanym z czasów PRL "czytać między wierszami". Tygodnik GN, któremu jestem wierna od lat, też przeszedł do sfery ukazywania wirtualnej rzeczywistości. Gdy parę lat temu czytałam 95% treści tygodnika, to aktualnie 35-40% 
|
Wt kwi 09, 2013 11:52 |
|
|
|
 |
lokis
|
gita: Cytuj: W sobotę byłam na spotkaniu z posłem Sellinem. Mozna wiedziec w ktorym hotelu (kto placil mniej istotne  )? Nie neguje twojego prawa do wypowiedzi, chcialbym tylko sprzeciwic sie pasji nieprzerwanej krytyki wszystkiego, ciebie charakteryzujacej. Wyjedz do Watykanu moze? Potrzebuja pewno kogos w Gwardii Szwarcajskiej. 
|
N kwi 14, 2013 15:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
lokis napisał(a): gita: Cytuj: W sobotę byłam na spotkaniu z posłem Sellinem. Mozna wiedziec w ktorym hotelu (kto placil mniej istotne  )? Nie neguje twojego prawa do wypowiedzi, chcialbym tylko sprzeciwic sie pasji nieprzerwanej krytyki wszystkiego, ciebie charakteryzujacej. Wyjedz do Watykanu moze? Potrzebuja pewno kogos w Gwardii Szwarcajskiej.  Stoły "uginały" się od buteleczki z wodą mineralną. https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
|
Wt kwi 23, 2013 15:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Media manipulują i cynicznie kłamią, oczywiście media głównego nurtu słusznie nazywane mediami mętnego nurtu: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 6evWyEbsX4
|
Wt kwi 23, 2013 15:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita - tylko pacjent szpitala psychiatrycznego umieściłby na swojej oficjalnej stronie fotkę z trunkami procentowymi na które spoziera łakomym wzrokiem:D
|
Wt kwi 23, 2013 17:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Gita - tylko pacjent szpitala psychiatrycznego umieściłby na swojej oficjalnej stronie fotkę z trunkami procentowymi na które spoziera łakomym wzrokiem:D To ma być żart, czy manipulacja?
|
Wt kwi 23, 2013 17:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt maja 24, 2013 12:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pani profesor usiłuje tłumaczyć "z polskiego na nasza"....a w rzeczywistości z naszego na polski. Wszyscy znają tekst wypowiedzi - po co jeszcze brnie dalej. Zbierze kolejną naganę w sejmie "niewinna" obrończyni czystości polskich ulic 
|
Pt maja 24, 2013 13:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Pani profesor usiłuje tłumaczyć "z polskiego na nasza"....a w rzeczywistości z naszego na polski. Wszyscy znają tekst wypowiedzi - po co jeszcze brnie dalej. Zbierze kolejną naganę w sejmie "niewinna" obrończyni czystości polskich ulic  W sejmie, w którym ma większość Platforma i PSL wspierane lewackimi partiami SLD i RP wszystko jest możliwe.
|
Pt maja 24, 2013 17:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): Pani profesor usiłuje tłumaczyć "z polskiego na nasza"....a w rzeczywistości z naszego na polski. Wszyscy znają tekst wypowiedzi - po co jeszcze brnie dalej. Zbierze kolejną naganę w sejmie "niewinna" obrończyni czystości polskich ulic  W sejmie, w którym ma większość Platforma i PSL wspierane lewackimi partiami SLD i RP wszystko jest możliwe. A co ma sejmowy układ partyjny do chamskiej wypowiedzi p. profesor? Pani profesor swa wypowiedzią zupełnie przyćmiła przedstawiany projekt ustawy o Narodowym Programie zatrudnienia. Klasyczny samobój.
|
Pt maja 24, 2013 19:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie rozśmieszaj mnie Alus! Szkoda gadać! Poza tym znasz to przysłowie:Mądry głupiemu ustępuje, a więc kończę z Tobą dyskusję w tym temacie.
|
Pt maja 24, 2013 20:56 |
|
|
|