Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 1:10

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 153  Następna strona
 Platforma Nieobywatelska 
Autor Wiadomość
Post Re: Platforma Nieobywatelska
gita napisał(a):
Alus! Dodałam link dokumentujący to skandaliczne wydarzenie, a więc jeśli nie oglądałaś w tvpinfo, to obejrzyj i posłuchaj.

Nie oglądałam, a w linku wyskakuje informacja "skrypt przestał działać".

So kwi 27, 2013 7:28
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Alus! Dodałam link dokumentujący to skandaliczne wydarzenie, a więc jeśli nie oglądałaś w tvpinfo, to obejrzyj i posłuchaj.

Nie oglądałam, a w linku wyskakuje informacja "skrypt przestał działać".

To dziwne, u mnie takie coś nie pojawia się, jedynie nie ma opcji:pomiń reklamę.
Widocznie tak masz ustawiony internet, że pozbawia Cię oglądania wydarzeń w których przedstawiciele Twojej partii wypadają beznadziejnie, jak w w tym programie.
Przedstawicielka Platformy posłanka Marzena(nazwiska nie uchwyciłam) zaciekle broniła Beaty Sawickiej, zaciekle i nieudolnie, jeszcze gorzej niż poseł SLD Wenderlich.
Przedstawiciel PO,PSL,SLD i RP murem bronili skandalicznego wyroku uniewinniającego Sawicką, a co za tym idzie korupcji.

So kwi 27, 2013 7:38
Cytuj:
To dziwne, u mnie takie coś nie pojawia się, jedynie nie ma opcji:pomiń reklamę.
Widocznie tak masz ustawiony internet, że pozbawia Cię oglądania wydarzeń w których przedstawiciele Twojej partii wypadają beznadziejnie, jak w w tym programie.

:o :o ....czyżbyś Ty miała tak ustawiony aby nie oglądać programów gdy przedstawiciele PiS wypadają beznadziejnie?

Cytuj:
Przedstawicielka Platformy posłanka Marzena(nazwiska nie uchwyciłam) zaciekle broniła Beaty Sawickiej, zaciekle i nieudolnie, jeszcze gorzej niż poseł SLD Wenderlich.
Przedstawiciel PO,PSL,SLD i RP murem bronili skandalicznego wyroku uniewinniającego Sawicką, a co za tym idzie korupcji.

Korupcja przez łóżko, to stare jak świat uwiedzenie. A za głupotę kobiety, która uwierzyła w miłość przewrotnego kochanka trudno karać.
Praktycznie za wszystkie "sukcesy" agenta Tomka i jego szefa, podobnie jak za sukcesy Macierewicza z WSI, zapłacimy wszyscy.
Lowelas po wyroku sypie przełożonych - Sam na własne oczy widziałem decyzję prokuratora generalnego, który wydał zgodę na przeprowadzenie działań związanych z kombinacją operacyjną, z wykorzystaniem funkcjonariuszy pod przykryciem. Ta zgoda w materiałach śledztwa się znajduje ....czyli dla kasy lub awansu agent szmaci się grając rolę kochanka, a minister uznaje takie postępowanie za prawe i sprawiedliwe.

So kwi 27, 2013 7:45
Alus!Czyżbyś nie zauważyła, że to sprawa uniewinnienia korupcyjnego przyjęcia łapówki posłanki Platformy, a nie sprawa agenta Tomka?

So kwi 27, 2013 8:01
gita napisał(a):
Alus!Czyżbyś nie zauważyła, że to sprawa uniewinnienia korupcyjnego przyjęcia łapówki posłanki Platformy, a nie sprawa agenta Tomka?

Owszem łapówki, ale okoliczności są równie ważne, nawet ważniejsze niż sama łapówka.
Zakochana kobieta została z premedytacją skorumpowana, tym samy stała się ofiarą perfidnej przebiegłości grona mężczyzn.

So kwi 27, 2013 8:32
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

Owszem łapówki, ale okoliczności są równie ważne, nawet ważniejsze niż sama łapówka.
Zakochana kobieta została z premedytacją skorumpowana, tym samy stała się ofiarą perfidnej przebiegłości grona mężczyzn.

To Beata Sawicka pierwsza złożyła korupcyjną propozycję Tomaszowi Kaczmarkowi.
A teraz pomimo, utworzenia korupcyjnej koalicji:PO,PSL,SLD, RP pojadę na rynek po bratki, może to ukoi moje złe samopoczucie, że żyję w państwie popierającym korupcję.

So kwi 27, 2013 8:41
Cytuj:

Tia...a ja tam byłam i naocznie świadczyłam :D

Cytuj:
A teraz pomimo, utworzenia korupcyjnej koalicji:PO,PSL,SLD, RP pojadę na rynek po bratki, może to ukoi moje złe samopoczucie, że żyję w państwie popierającym korupcję.

Sama sobie fundujesz zły nastrój postrzegając o. Rydzyka i J. Kaczyńskiego jako niewinne lelije otoczone jedynie ponurymi postaciami z filmów grozy.
Świat jest piękny a politycy to tylko przemijający element.

So kwi 27, 2013 8:53
quas napisał(a):
To Ty do mnie piszesz, cytujesz i zaczynasz rozmowę, ale widać nie wiesz co piszesz i na co mi odpisujesz. Chyba cała nasza rozmowa, którą sam zaczynasz opiera się na Twoim zaciekłym bronieniu PO i atakowaniu PISu. Dowody masz w swoich wypowiedziach i całej postawie w rozmowie ze mną którą przecież sam zaczynasz i nie wiesz co piszesz.

@quas, chcesz zyc w swiecie twoich przekonan? To sobie zyj.
Wierzysz w to co sobie o mnie wyobraziles i jest ci z tym dobrze? To ja ci nie bede przeszkadzac.
Tyle, ze caly problem dzsiejszego swiata jest w tym, ze ludzie nie potrafia sie ze soba porozumiec, bo nie bazuja na prawdzie i faktach, ale na swoich wyobrazeniach o kims i o czyms.

I dlatego ty jestes wspolwinny temu chaosowi w Polsce, bo nie chodzi ci o jakiekolwiek porozumienie, ale o TWOJA RACJE. Racja innych sie nie liczy. Ba! Jest z definicji szkodliwa, bo ... nie twoja. A ktos, kto probuje gasic rozpalone glowy i namawia do (samo)refleksji musi byc naszym wrogiem i zwolennikiem akurat partii, ktorej nienawidzimy. Oczywiscie wszystko, jako "jedyni prawdziwi katolicy"

Dla ciebie, wychowanego (niestety) na RM i pogadankach Prezesa, Polacy moga byc tylko podzieleni: na "prawdziwych" katolikow i ich wrogow, na "prawdziwych" Polakow i zdrajcow, na tych ktorzy stali po slusznej stornie i ZOMO...

A wszystko pod szczytnymi haslami "Bog, Honor i Ojczyzna" (dla nas).

I dlatego w katolickiej Polsce nie bedzie nigdy jednosci i pokoju, bo to, co Chrystus probowal nam przekazac odbija sie jak pilka od serc i glow przekonanych o wlasnych racjach.
Kosciol to jest w niedziele, a potem to juz tylko walka na obelgi, pomowienia, parasolki i inne: O SWOJE.

Kogo interesuje to, co Pan Jezus powiedzial?
Cytuj:
Kto nie jest ze Mną, jest przeciwko Mnie; a kto nie zbiera ze Mną, rozprasza. Lk 11,23

Przeciez tu nikt nie chce zbierac. To inni powinni. My? Nam sie nalezy.

So kwi 27, 2013 10:22
Alus napisał(a):
Cytuj:

Tia...a ja tam byłam i naocznie świadczyłam :D

Cytuj:

Sama sobie fundujesz zły nastrój postrzegając o. Rydzyka i J. Kaczyńskiego jako niewinne lelije otoczone jedynie ponurymi postaciami z filmów grozy.
Świat jest piękny a politycy to tylko przemijający element.

W offtopach to jesteś mistrzem, chociaż dość miernym.
Ni z gruszki ni z pietruszki przypomniałaś o.Rydzyka i J.Kaczyńskiego. Od dawna znam Cię z tej strony; uciekania od sedna sprawy.

So kwi 27, 2013 10:35
Cytuj:
W offtopach to jesteś mistrzem, chociaż dość miernym.
Ni z gruszki ni z pietruszki przypomniałaś o.Rydzyka i J.Kaczyńskiego. Od dawna znam Cię z tej strony; uciekania od sedna sprawy.

Albo mistrz albo miernota, nie da się pogodzić na zasadzie 2 w 1 :D
Sednem sprawy jest wyrok, którego uzasadnienie rozumiem, a Ty masz zawsze zdanie tożsame z opinią obu panów.
Dla mnie, niezależnie z jakiej partii politycznej pochodziłby amant Tomek, zawsze byłby nikczemnikiem wykorzystujących uczucia innej osoby.
Gdyby lowelas miał korzenie w PO, pałałabyś świętym oburzeniem na nikczemność jego i zwierzchników.

So kwi 27, 2013 14:27
A co Ty na to, że Platforma kolejny raz atakuje Kościół. Ciekawa jestem co teraz wymyślisz na obronę, czy jak zwykle obrócisz kota ogonem:
http://www.radiomaryja.pl/informacje/po ... e-kosciol/

So kwi 27, 2013 15:26
@gita, odrobina umiaru: nie Platforma, a posel, ktory jest czlonkiem Platformy.
Z tego co wiem, to czlonkowie roznych partii moga mowic co mysla. No, chyba ze w niektorych partiach mozna mowic tylko to, co mysla ich prezesi :x
I nie wiadomo, czy "atakuje", czy po prostu mowi co mysli.

- Ignorowaniem problemu jest twierdzenie, że in vitro stanowi zabieg leczenia niepłodności. To kompletne nieporozumienie. Przepraszam za użycie tego słowa, ale to głupota. Ordynarna, prymitywna głupota. In vitro nie leczy w żaden sposób niepłodności, ale reprodukuje człowieka. Jeżeli w ten sposób chcemy rozwiązywać problemy cierpienia to szydzimy z niego. To co mówi pan poseł jest okrutnym szyderstwem z autentycznego cierpienia tych ludzi

Ten sposob przedstawiania nauki Kosciola i to przez ksiedza, wydaje mi sie malo przekonywujacy.
I to z kilku powodow. Ale nie bede ich wymieniac, bo temat nie jest o kulturze naszych kaplanow.

Ostatnio edytowano So kwi 27, 2013 15:53 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy

So kwi 27, 2013 15:48
gita napisał(a):
A co Ty na to, że Platforma kolejny raz atakuje Kościół. Ciekawa jestem co teraz wymyślisz na obronę, czy jak zwykle obrócisz kota ogonem:
http://www.radiomaryja.pl/informacje/po ... e-kosciol/

A to powiem, że jest to zwykła manipulacja :) Poseł z PO zastosował bardzo wątpliwy argument w dyskusji ze stanowiskiem KK, co RM otrąbiła jako atak całej PO na KK, a "etyk" w odpowiedzi zaatakował personalnie posła. I takie jest to "chrześcijaństwo" RM.
Ech, po co język strzępię, ty tego może nawet i do smierci nie zauważysz (czego ci nie życzę).

So kwi 27, 2013 15:49
Poseł Grupiński jest przewodniczącym Klubu Platformy, to po pierwsze, po drugie stwierdzając:"Jestem katolikiem, ale nie mam nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym czy in vitro" właściwie wypiera się katolicyzmu.
Oczywiście jest w Platformie kilku czy kilkunastu posłów nie tylko deklarujących, że są katolikami, ale przestrzegających nauki Kościoła, ale w 206 osobowym klubie to tylko zaledwie około 5%.

So kwi 27, 2013 17:16
gita napisał(a):
Poseł Grupiński jest przewodniczącym Klubu Platformy, to po pierwsze, po drugie stwierdzając:"Jestem katolikiem, ale nie mam nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym czy in vitro" właściwie wypiera się katolicyzmu.
Oczywiście jest w Platformie kilku czy kilkunastu posłów nie tylko deklarujących, że są katolikami, ale przestrzegających nauki Kościoła, ale w 206 osobowym klubie to tylko zaledwie około 5%.

Mam ponownie zacytować opinię w kwestii in vitro wypowiedzianą przez śp M. Kaczyńską, J. Kaczyńskiego podczas debaty telewizyjnej?....i podsumować "PiS popiera in vitro, przez co atakuje Kościół"?

So kwi 27, 2013 17:24
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 153  Następna strona