Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
gita napisał(a): Alus! Dodałam link dokumentujący to skandaliczne wydarzenie, a więc jeśli nie oglądałaś w tvpinfo, to obejrzyj i posłuchaj. Nie oglądałam, a w linku wyskakuje informacja "skrypt przestał działać".
|
So kwi 27, 2013 7:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus! Dodałam link dokumentujący to skandaliczne wydarzenie, a więc jeśli nie oglądałaś w tvpinfo, to obejrzyj i posłuchaj. Nie oglądałam, a w linku wyskakuje informacja "skrypt przestał działać". To dziwne, u mnie takie coś nie pojawia się, jedynie nie ma opcji:pomiń reklamę. Widocznie tak masz ustawiony internet, że pozbawia Cię oglądania wydarzeń w których przedstawiciele Twojej partii wypadają beznadziejnie, jak w w tym programie. Przedstawicielka Platformy posłanka Marzena(nazwiska nie uchwyciłam) zaciekle broniła Beaty Sawickiej, zaciekle i nieudolnie, jeszcze gorzej niż poseł SLD Wenderlich. Przedstawiciel PO,PSL,SLD i RP murem bronili skandalicznego wyroku uniewinniającego Sawicką, a co za tym idzie korupcji.
|
So kwi 27, 2013 7:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: To dziwne, u mnie takie coś nie pojawia się, jedynie nie ma opcji:pomiń reklamę. Widocznie tak masz ustawiony internet, że pozbawia Cię oglądania wydarzeń w których przedstawiciele Twojej partii wypadają beznadziejnie, jak w w tym programie.  ....czyżbyś Ty miała tak ustawiony aby nie oglądać programów gdy przedstawiciele PiS wypadają beznadziejnie? Cytuj: Przedstawicielka Platformy posłanka Marzena(nazwiska nie uchwyciłam) zaciekle broniła Beaty Sawickiej, zaciekle i nieudolnie, jeszcze gorzej niż poseł SLD Wenderlich. Przedstawiciel PO,PSL,SLD i RP murem bronili skandalicznego wyroku uniewinniającego Sawicką, a co za tym idzie korupcji. Korupcja przez łóżko, to stare jak świat uwiedzenie. A za głupotę kobiety, która uwierzyła w miłość przewrotnego kochanka trudno karać. Praktycznie za wszystkie "sukcesy" agenta Tomka i jego szefa, podobnie jak za sukcesy Macierewicza z WSI, zapłacimy wszyscy. Lowelas po wyroku sypie przełożonych - Sam na własne oczy widziałem decyzję prokuratora generalnego, który wydał zgodę na przeprowadzenie działań związanych z kombinacją operacyjną, z wykorzystaniem funkcjonariuszy pod przykryciem. Ta zgoda w materiałach śledztwa się znajduje ....czyli dla kasy lub awansu agent szmaci się grając rolę kochanka, a minister uznaje takie postępowanie za prawe i sprawiedliwe.
|
So kwi 27, 2013 7:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus!Czyżbyś nie zauważyła, że to sprawa uniewinnienia korupcyjnego przyjęcia łapówki posłanki Platformy, a nie sprawa agenta Tomka?
|
So kwi 27, 2013 8:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus!Czyżbyś nie zauważyła, że to sprawa uniewinnienia korupcyjnego przyjęcia łapówki posłanki Platformy, a nie sprawa agenta Tomka? Owszem łapówki, ale okoliczności są równie ważne, nawet ważniejsze niż sama łapówka. Zakochana kobieta została z premedytacją skorumpowana, tym samy stała się ofiarą perfidnej przebiegłości grona mężczyzn.
|
So kwi 27, 2013 8:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus!Czyżbyś nie zauważyła, że to sprawa uniewinnienia korupcyjnego przyjęcia łapówki posłanki Platformy, a nie sprawa agenta Tomka? Owszem łapówki, ale okoliczności są równie ważne, nawet ważniejsze niż sama łapówka. Zakochana kobieta została z premedytacją skorumpowana, tym samy stała się ofiarą perfidnej przebiegłości grona mężczyzn. To Beata Sawicka pierwsza złożyła korupcyjną propozycję Tomaszowi Kaczmarkowi. A teraz pomimo, utworzenia korupcyjnej koalicji:PO,PSL,SLD, RP pojadę na rynek po bratki, może to ukoi moje złe samopoczucie, że żyję w państwie popierającym korupcję.
|
So kwi 27, 2013 8:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: To Beata Sawicka pierwsza złożyła korupcyjną propozycję Tomaszowi Kaczmarkowi. Tia...a ja tam byłam i naocznie świadczyłam Cytuj: A teraz pomimo, utworzenia korupcyjnej koalicji:PO,PSL,SLD, RP pojadę na rynek po bratki, może to ukoi moje złe samopoczucie, że żyję w państwie popierającym korupcję. Sama sobie fundujesz zły nastrój postrzegając o. Rydzyka i J. Kaczyńskiego jako niewinne lelije otoczone jedynie ponurymi postaciami z filmów grozy. Świat jest piękny a politycy to tylko przemijający element.
|
So kwi 27, 2013 8:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): To Ty do mnie piszesz, cytujesz i zaczynasz rozmowę, ale widać nie wiesz co piszesz i na co mi odpisujesz. Chyba cała nasza rozmowa, którą sam zaczynasz opiera się na Twoim zaciekłym bronieniu PO i atakowaniu PISu. Dowody masz w swoich wypowiedziach i całej postawie w rozmowie ze mną którą przecież sam zaczynasz i nie wiesz co piszesz. @quas, chcesz zyc w swiecie twoich przekonan? To sobie zyj. Wierzysz w to co sobie o mnie wyobraziles i jest ci z tym dobrze? To ja ci nie bede przeszkadzac. Tyle, ze caly problem dzsiejszego swiata jest w tym, ze ludzie nie potrafia sie ze soba porozumiec, bo nie bazuja na prawdzie i faktach, ale na swoich wyobrazeniach o kims i o czyms. I dlatego ty jestes wspolwinny temu chaosowi w Polsce, bo nie chodzi ci o jakiekolwiek porozumienie, ale o TWOJA RACJE. Racja innych sie nie liczy. Ba! Jest z definicji szkodliwa, bo ... nie twoja. A ktos, kto probuje gasic rozpalone glowy i namawia do (samo)refleksji musi byc naszym wrogiem i zwolennikiem akurat partii, ktorej nienawidzimy. Oczywiscie wszystko, jako "jedyni prawdziwi katolicy" Dla ciebie, wychowanego (niestety) na RM i pogadankach Prezesa, Polacy moga byc tylko podzieleni: na "prawdziwych" katolikow i ich wrogow, na "prawdziwych" Polakow i zdrajcow, na tych ktorzy stali po slusznej stornie i ZOMO... A wszystko pod szczytnymi haslami "Bog, Honor i Ojczyzna" (dla nas). I dlatego w katolickiej Polsce nie bedzie nigdy jednosci i pokoju, bo to, co Chrystus probowal nam przekazac odbija sie jak pilka od serc i glow przekonanych o wlasnych racjach. Kosciol to jest w niedziele, a potem to juz tylko walka na obelgi, pomowienia, parasolki i inne: O SWOJE. Kogo interesuje to, co Pan Jezus powiedzial? Cytuj: Kto nie jest ze Mną, jest przeciwko Mnie; a kto nie zbiera ze Mną, rozprasza. Lk 11,23 Przeciez tu nikt nie chce zbierac. To inni powinni. My? Nam sie nalezy.
|
So kwi 27, 2013 10:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Cytuj: To Beata Sawicka pierwsza złożyła korupcyjną propozycję Tomaszowi Kaczmarkowi. Tia...a ja tam byłam i naocznie świadczyłam Cytuj: A teraz pomimo, utworzenia korupcyjnej koalicji:PO,PSL,SLD, RP pojadę na rynek po bratki, może to ukoi moje złe samopoczucie, że żyję w państwie popierającym korupcję. Sama sobie fundujesz zły nastrój postrzegając o. Rydzyka i J. Kaczyńskiego jako niewinne lelije otoczone jedynie ponurymi postaciami z filmów grozy. Świat jest piękny a politycy to tylko przemijający element. W offtopach to jesteś mistrzem, chociaż dość miernym. Ni z gruszki ni z pietruszki przypomniałaś o.Rydzyka i J.Kaczyńskiego. Od dawna znam Cię z tej strony; uciekania od sedna sprawy.
|
So kwi 27, 2013 10:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: W offtopach to jesteś mistrzem, chociaż dość miernym. Ni z gruszki ni z pietruszki przypomniałaś o.Rydzyka i J.Kaczyńskiego. Od dawna znam Cię z tej strony; uciekania od sedna sprawy. Albo mistrz albo miernota, nie da się pogodzić na zasadzie 2 w 1 Sednem sprawy jest wyrok, którego uzasadnienie rozumiem, a Ty masz zawsze zdanie tożsame z opinią obu panów. Dla mnie, niezależnie z jakiej partii politycznej pochodziłby amant Tomek, zawsze byłby nikczemnikiem wykorzystujących uczucia innej osoby. Gdyby lowelas miał korzenie w PO, pałałabyś świętym oburzeniem na nikczemność jego i zwierzchników.
|
So kwi 27, 2013 14:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A co Ty na to, że Platforma kolejny raz atakuje Kościół. Ciekawa jestem co teraz wymyślisz na obronę, czy jak zwykle obrócisz kota ogonem: http://www.radiomaryja.pl/informacje/po ... e-kosciol/
|
So kwi 27, 2013 15:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@gita, odrobina umiaru: nie Platforma, a posel, ktory jest czlonkiem Platformy. Z tego co wiem, to czlonkowie roznych partii moga mowic co mysla. No, chyba ze w niektorych partiach mozna mowic tylko to, co mysla ich prezesi I nie wiadomo, czy "atakuje", czy po prostu mowi co mysli. - Ignorowaniem problemu jest twierdzenie, że in vitro stanowi zabieg leczenia niepłodności. To kompletne nieporozumienie. Przepraszam za użycie tego słowa, ale to głupota. Ordynarna, prymitywna głupota. In vitro nie leczy w żaden sposób niepłodności, ale reprodukuje człowieka. Jeżeli w ten sposób chcemy rozwiązywać problemy cierpienia to szydzimy z niego. To co mówi pan poseł jest okrutnym szyderstwem z autentycznego cierpienia tych ludzi Ten sposob przedstawiania nauki Kosciola i to przez ksiedza, wydaje mi sie malo przekonywujacy. I to z kilku powodow. Ale nie bede ich wymieniac, bo temat nie jest o kulturze naszych kaplanow.
Ostatnio edytowano So kwi 27, 2013 15:53 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy
|
So kwi 27, 2013 15:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A to powiem, że jest to zwykła manipulacja  Poseł z PO zastosował bardzo wątpliwy argument w dyskusji ze stanowiskiem KK, co RM otrąbiła jako atak całej PO na KK, a "etyk" w odpowiedzi zaatakował personalnie posła. I takie jest to "chrześcijaństwo" RM. Ech, po co język strzępię, ty tego może nawet i do smierci nie zauważysz (czego ci nie życzę).
|
So kwi 27, 2013 15:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Poseł Grupiński jest przewodniczącym Klubu Platformy, to po pierwsze, po drugie stwierdzając:"Jestem katolikiem, ale nie mam nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym czy in vitro" właściwie wypiera się katolicyzmu. Oczywiście jest w Platformie kilku czy kilkunastu posłów nie tylko deklarujących, że są katolikami, ale przestrzegających nauki Kościoła, ale w 206 osobowym klubie to tylko zaledwie około 5%.
|
So kwi 27, 2013 17:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Poseł Grupiński jest przewodniczącym Klubu Platformy, to po pierwsze, po drugie stwierdzając:"Jestem katolikiem, ale nie mam nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym czy in vitro" właściwie wypiera się katolicyzmu. Oczywiście jest w Platformie kilku czy kilkunastu posłów nie tylko deklarujących, że są katolikami, ale przestrzegających nauki Kościoła, ale w 206 osobowym klubie to tylko zaledwie około 5%. Mam ponownie zacytować opinię w kwestii in vitro wypowiedzianą przez śp M. Kaczyńską, J. Kaczyńskiego podczas debaty telewizyjnej?....i podsumować "PiS popiera in vitro, przez co atakuje Kościół"?
|
So kwi 27, 2013 17:24 |
|
|
|