Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 13:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 601 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 41  Następna strona
 Manipulacje w mediach 
Autor Wiadomość
Post Re: Manipulacje w mediach
gita napisał(a):
Nie rozśmieszaj mnie Alus! Szkoda gadać!
Poza tym znasz to przysłowie:Mądry głupiemu ustępuje, a więc kończę z Tobą dyskusję w tym temacie.

Tak zareagowałam na Twój sposób, którym się ciągle posługujesz:odwracania kota ogonem.
Wątek tego tematu:"Manipulacja w mediach". podałam przykład manipulacji dotyczący wywiadu z prof. Pawłowicz wtvn24, a Ty skupiłaś się na tym, że pani poseł Pawłowicz mocnymi skrytykowała ZŁO, chamstwem nazwałaś słuszną krytykę.
Na prawdę martwię się o Ciebie Alus! Bronisz Niesiołowskiego, który niesłusznie oczernia, a chamstwem nazywasz słuszną krytykę.
P.S.Uzupełniam swój poprzedni komentarz, gdyż nie jestem pewna, czy zrozumiałaś, dlaczego tak ostro zareagowałam.

So maja 25, 2013 7:38
gita napisał(a):
gita napisał(a):
Nie rozśmieszaj mnie Alus! Szkoda gadać!
Poza tym znasz to przysłowie:Mądry głupiemu ustępuje, a więc kończę z Tobą dyskusję w tym temacie.

Tak zareagowałam na Twój sposób, którym się ciągle posługujesz:odwracania kota ogonem.
Wątek tego tematu:"Manipulacja w mediach". podałam przykład manipulacji dotyczący wywiadu z prof. Pawłowicz wtvn24, a Ty skupiłaś się na tym, że pani poseł Pawłowicz mocnymi skrytykowała ZŁO, chamstwem nazwałaś słuszną krytykę.
Na prawdę martwię się o Ciebie Alus! Bronisz Niesiołowskiego, który niesłusznie oczernia, a chamstwem nazywasz słuszną krytykę.
P.S.Uzupełniam swój poprzedni komentarz, gdyż nie jestem pewna, czy zrozumiałaś, dlaczego tak ostro zareagowałam.

Dzięki za troskę, ale żaden argument na usprawiedliwienia chamskiej wypowiedzi pani profesor mnie nie przekona.
Uczestnicy manifestacji z zamysłem wyszli roznegliżowani aby uwypuklić głupi i bezczelny koronny argument wielu adwokatów gwałcicieli, jakoby strój kobiety przesądził o gwałcie.
Pani profesor w "trosce" o gusta przechodniów potraktowała manifestantów jako najgorszy element i obrzuciła chamskimi inwektywami.
Więc zaniechaj tłumaczenia zachowania pani profesor, bo głupota nie jest wytłumaczalna.

So maja 25, 2013 8:11
Alus!!! Przypominam Ci, że temat tego wątku to:MANIPULACJE W MEDIACH, a więc posłuchaj:
http://www.youtube.com/watch?v=r3g7J6QU2tw

So maja 25, 2013 9:10
gita napisał(a):
Alus!!! Przypominam Ci, że temat tego wątku to:MANIPULACJE W MEDIACH, a więc posłuchaj:

Redaktor Gmyz, który przez lata taplał kolejnych kapłanów w błocie esbeckiego barachła, jest najlepszym znawcą manipulacji....było nie było praktyk.

So maja 25, 2013 10:11
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

Redaktor Gmyz, który przez lata taplał kolejnych kapłanów w błocie esbeckiego barachła, jest najlepszym znawcą manipulacji....było nie było praktyk.

Szaweł mordował chrześcijan, a później został św. Pawłem. Mówi Ci to coś?
P.S. Oczywiście, Ty jak zwykle unikasz sedna sprawy, a więc kolejny raz przypominam ten wątek nosi tytuł:MANIPULACJE W MEDIACH !!!

So maja 25, 2013 10:59
Cytuj:
P.S. Oczywiście, Ty jak zwykle unikasz sedna sprawy, a więc kolejny raz przypominam ten wątek nosi tytuł:MANIPULACJE W MEDIACH !!!

Św Paweł się zmienił, bo tak chciał, a Gmyzowi biedakowi skończyły sie ubeckie papiery, dlatego bez manipulacji odnalazł trotyl :D
A mec. Rogalski pozbawił się nimbu świętości i przeszedł w szeregu manipulantów- tak?

So maja 25, 2013 11:50
Alus napisał(a):
Cytuj:

Św Paweł się zmienił, bo tak chciał, a Gmyzowi biedakowi skończyły sie ubeckie papiery, dlatego bez manipulacji odnalazł trotyl :D
A mec. Rogalski pozbawił się nimbu świętości i przeszedł w szeregu manipulantów- tak?

Który to już raz przypominam Ci?, że tytuł tego wątku, to MANIPULACJA W MEDIACH !!!!

So maja 25, 2013 12:03
gita napisał(a):
Alus napisał(a):
Cytuj:

Który to już raz przypominam Ci?, że tytuł tego wątku, to MANIPULACJA W MEDIACH !!!!

Zawsze kiedy Ci brakuje argumentów :D

So maja 25, 2013 15:40
Cytuj:

Właśnie - manipulacje :D
http://info.wiara.pl/doc/1605899.Tytul- ... anipulacja

N cze 23, 2013 8:35
Zwolennicy PiS orzekną, że manipulacji dokonał sąd, a Rzepa działała w słusznym interesie Polski
http://wyborcza.pl/1,75478,14343979,Sad ... resow.html

So lip 27, 2013 10:07

Przypadkiem trafiłem na fragment dyskusji z wątkiem o ks. Lemańskim.
(str. 20 viewtopic.php?f=37&t=28843&p=671800#p671800).
Czas i historia chyba jednak pokazała prawdę o ks. Lemańskim.

Wt paź 29, 2013 22:51
pawell napisał(a):
Przypadkiem trafiłem na fragment dyskusji z wątkiem o ks. Lemańskim.
(str. 20 viewtopic.php?f=37&t=28843&p=671800#p671800).
Czas i historia chyba jednak pokazała prawdę o ks. Lemańskim.

Czas i historia po raz kolejny pokazały, że kuria watykańska ma zbyt wysokie progi dla księży szaraczków.
I pokazały naiwność księdza Lemańskiego.
Bo jak ma sie układy w kurii, to np. przez lata ukrywa się łajdackie życie ks Maciela.
Za co media przez lata opluwają bł Jana Pawła II o pobłażaniu pedofilii :(

Śr paź 30, 2013 8:46

Mam osobiste zdanie nt. meritum sporu ks. Lemańskiego z abp. Ale nie w tym rzecz.
Czas i historia pokazały przede wszystkim, że postępowanie w sprawie, jego buta, wojowniczość, zwykłe manipulanctwo i przeświadczenie o własnej medialnej sile dokładnie wpisują się w to o czym kiedyś pisał o. Kowalczyk.
Choćby nawet ks. Lemański miał rację co istoty sporu, to Jego postępowanie stoi w jaskrawej sprzeczności z przykładami jakie w podobnych sytuacjach sporów z hierarchią dali nam choćby s. Faustyna czy o. Pio.

Cz paź 31, 2013 0:49

Choćby nawet i sam Jezus Chrystus zstąpił z nieba i orzekł, że ks. Lemański nie ma racji, niektórzy i tak tego nie przyznają.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Cz paź 31, 2013 15:43
Johnny99 napisał(a):
Choćby nawet i sam Jezus Chrystus zstąpił z nieba i orzekł, że ks. Lemański nie ma racji, niektórzy i tak tego nie przyznają.

I vice versa.

Cz paź 31, 2013 16:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 601 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 41  Następna strona