| 

Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katolik? 

| Autor | Wiadomość |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoTo katolicy oceniaja masowo czy kazdego indywidualnie?Prezydentem bedzie partia, czy czlowiek?

|  
			| Pt mar 27, 2015 14:37 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoWłaśnie, czy prezydent podlega dyscyplinie partyjnej? 

|  
			| Pt mar 27, 2015 14:55 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoAlus napisał(a): quas napisał(a): andej napisał(a): Na obecnym etapie nie krytykuję nawet kandydatów skrajnie lewicowych. Jestem zdecydowanie przeciwny ateizmowi i bezobjawowemu katolicyzmowi.Zacytowałem z wątku o Komorowskim. Za bezobjawowy katolicyzm uważam neutralność, nie robienie nic w stronę lewaków i nie robienie nic w stronę Kościoła. Bezobjawowy katolik nie szkodzi bardziej Kościołowi niż lewacy, palikoty czy Platforma. Dlatego ci którzy rządzą to nie są bezobjawowi katolicy, oni zdecydowanie bardziej zwalczają i próbują niszczyć Kościół poprzez to że ich działania są wrogie Kościołowi, są przeciwko Kościołowi, a przy tym udają katolików. Oni bardziej niszczą Kościół niż jawni lewacy i jawni wrogowie Kościoła.Właśnie o tym pisze prof Raźny, doradca o. Rydzyka i wykładowca w toruńskiej szkole, wskazując na PiS jako najgorsze zło, fałszywych katolików. Ciekawe czemu jeszcze nie otrzymała miana "spad".Nie otrzymała miana "spad", dlatego, że NIGDY nie była w PiSie i nie wpadła do Platformy. NA PEWNO była w LPR, czy nadal jest tego nie wiem.

|  
			| Pt mar 27, 2015 15:06 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoW Polsce najwięcej katolików i dlatego być może Andrzej Duda otrzymał najwięcej głosów poparcia, na drugim miejscu Bronisław Komorowski, a na trzecim Magdalena Ogórek:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ydaci.html

|  
			| Pt mar 27, 2015 15:08 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoW Polsce jest najwiecej katolikow i dlatego wszyscy klamia? Bo jak inaczej wyjasnic kompleznie rozbiezne wyniki wszystkich ankiet?Chyba w zadnym innym kraju nie ma takiej rozbieznosci miedzy tym, co ludzie ankieterom mowia, a co robia. Nawet na wyborach nie przyznaja sie na kogo glosiwali. Jakby sie wstydzili tego co robia. Baaardzo katolickie....

|  
			| Pt mar 27, 2015 15:22 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoKael napisał(a): W Polsce jest najwiecej katolikow i dlatego wszyscy klamia? Bo jak inaczej wyjasnic kompleznie rozbiezne wyniki wszystkich ankiet?Chyba w zadnym innym kraju nie ma takiej rozbieznosci miedzy tym, co ludzie ankieterom mowia, a co robia. Nawet na wyborach nie przyznaja sie na kogo glosiwali. Jakby sie wstydzili tego co robia. Baaardzo katolickie....
"wszyscy"?!?!?

|  
			| Pt mar 27, 2015 15:36 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katonavi31 napisał(a): dlaczego Pis nie realizuje Prawa Bożego: Cytuj: 21 Wtedy Piotr zbliżył się do Niego i zapytał: "Panie, ile razy mam przebaczyć, jeśli mój brat wykroczy przeciwko mnie? Czy aż siedem razy?" 22 Jezus mu odrzekł: "Nie mówię ci, że aż siedem razy, lecz aż siedemdziesiąt siedem razy.Cytat Jarosława Kaczyńskiego (Pis) na niewłaściwe zachowanie posła Platformy połączoną z przeprosinami: ''To nie jest sprawa na przeprosiny , to jest sprawa na dymisję.'' Pis- partia antychrześcijańska werbująca fanatykow łakomych na katolickie hasełka, ktore są tyle samo warte co obietnice Donalda o nowej Zielonej Wyspie Wyborcy nie dajcie sie nabrać! niezłomność tych ludzi jest widoczna gołym okiem Nic do nich nie docieraGdy wygra ich partia bedzie to koniec naszego kraju. Zastanawiam się czy nie zmienić zdanie, i w drugiej turzew lepiej głosowac na Komorowskiego niż na Dudę. Komorowski przynajmniej nic nie robi zeby tacy fanatycy mieli coś do powiedzenia. Jeśli zmienie zdanie , to należy podziękować bezrefleksyjnej gicie i jej koledze od fałszywych proroctw. Pokazali  troche smaku jak bedzie wyglądać ten kraj pod rządami farbowanej i antychrześcijańskiej partii Pis.Więc jeśli nie chcesz końca tego kraju glosuj na Platformę, to zapewni Ci życie w Polsce rządzonej przez PO-PSL-SLD, to będzie dopiero "prawdziwe chrześcijaństwo"!  

|  
			| Pt mar 27, 2015 15:50 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoA jak gita rozpoznaje kto z ankietowanych mowi prawde?
 W normalnych krajach wyniki ankieterow po zamknieciu lokali roznia sie moze o 2-3% od ostatecznych rezultatow.

W Polsce, jak sama gita pisze, jest jeszcze wielu katolikow a wyniki ankiet? Jakby z fusow wrozyc... To kto klamie? No i dlaczego?

|  
			| Pt mar 27, 2015 15:51 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoKłamią:- ośrodki badania, które są tubami rządowej propagandy,
 - jedni ankietowani (zwłaszcza stali współpracownicy) którzy nie chcą stracić dochodów,
 - drudzy ankietowani, aby przeważyć rządowe łgarstwa,
 - podający wyniki często w ogóle nie istniejące.

|  
			| Pt mar 27, 2015 16:21 | 

|  
		|  |  
			| navi31 
   |   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katowiesz co gita?  Troche sobie pożartowałem z tym Komorowskim..Mam nadzieje ze mi nie uwierzyłaś..
 Ale teraz juz wiem co zrobie , w drugiej turze jeżeli sie znajdzie Duda i Komorowski
 nie zagłosuje na.. nikogo. Nie bede przykładał głosu ani do  mniejszego ni większego zła..
 Wczesniej zagłosowałbym na Dudę, ale po tym co czytam i jak zachowuja się
 głosujący i po przeliczeniu wszystkich za i przeciw opadł mi.. animusz.
 Niech sie dzieje wola nieba, w pierwszej turze chyba zagłosuje na swojego Kandydata
 jako tego, ktory swoim programem realnie moze zrealizować zdrowy kraj
 taki oparty w duchu ewangelii , a nie , ze oszust ma dobrze , a człowiek uczciwie pracujący
 startujący wielokrotniedostaje taki obuch na głowę, ze  nie moze sie pozbierać .

|  
			| Pt mar 27, 2015 16:22 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoCawilian napisał(a): Kłamią:- ośrodki badania, które są tubami rządowej propagandy,
Wszystkie?? I tak glupio klamia, ze kazdy inaczej? @navi31, czyli na kogo? Na Korwina? A gdzie on jest ewangeliczny? Kiedy mowi: radz sobie sam, albo idz zebrac?

|  
			| Pt mar 27, 2015 16:31 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katonavi31 napisał(a): wiesz co gita?  Troche sobie pożartowałem z tym Komorowskim..Mam nadzieje ze mi nie uwierzyłaś..
 Ale teraz juz wiem co zrobie , w drugiej turze jeżeli sie znajdzie Duda i Komorowski
 nie zagłosuje na.. nikogo. Nie bede przykładał głosu ani do  mniejszego ni większego zła..
 Wczesniej zagłosowałbym na Dudę, ale po tym co czytam i jak zachowuja się
 głosujący i po przeliczeniu wszystkich za i przeciw opadł mi.. animusz.
 Niech sie dzieje wola nieba, w pierwszej turze chyba zagłosuje na swojego Kandydata
 jako tego, ktory swoim programem realnie moze zrealizować zdrowy kraj
 taki oparty w duchu ewangelii , a nie , ze oszust ma dobrze , a człowiek uczciwie pracujący
 startujący wielokrotniedostaje taki obuch na głowę, ze  nie moze sie pozbierać .
Uszanuję każdą Twoją decyzję, ja w I i II turze głosować będę  na  Andrzeja Dudę, ale jak ZAWSZE, NIGDY!, nie namawiam nikogo, aby głosował tak jak ja.

|  
			| Pt mar 27, 2015 16:52 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoCytuj:  Nie otrzymała miana "spad", dlatego, że NIGDY nie była w PiSie i nie wpadła do Platformy.NA PEWNO była w LPR, czy nadal jest tego nie wiem.
Od początku istnienia mediów toruńskich jest w ścisłym gremium doradców o. Rydzyka, nauczycielem w uczelni o. Rydzyka. Skoro pisze otwartym tekstem o obłudzie PiS, to oznacza, że w przyjaźni między o. Rydzykiem i J. Kaczyńskim jest tylko medialna. Cawilian napisał(a): Kłamią:- ośrodki badania, które są tubami rządowej propagandy,
Bo już te opłacane przez partie podają kryształowo uczciwie wyniki   

|  
			| Pt mar 27, 2015 17:39 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoKael napisał(a): Cawilian napisał(a): Kłamią:- ośrodki badania, które są tubami rządowej propagandy,
Wszystkie?? I tak glupio klamia, ze kazdy inaczej?Kłamstw może być wiele. Tylko prawda jest jedna. I nie wszystkie ośrodki badawcze należą do rządu. Cytuj: Na Korwina? A gdzie on jest ewangeliczny? Kiedy mowi: radz sobie sam, albo idz zebrac?Przeczytaj 2 Tes 3,6-12

Ostatnio edytowano Pt mar 27, 2015 17:54 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy 

|  
			| Pt mar 27, 2015 17:48 | 

|  
		|  |  

|   Re: Którego z kandydatów na prezydenta powinien poprzeć katoAlus napisał(a): Cawilian napisał(a): Kłamią:- ośrodki badania, które są tubami rządowej propagandy,
Bo już te opłacane przez partie podają kryształowo uczciwie wyniki   Nie zmykałem tej listy. Przypuszczalnie można tam jeszcze dopisać kilka podpunktów.

|  
			| Pt mar 27, 2015 17:51 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach