PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Poczytaj w slowniku, to bedziesz sam wiedzial http://sjp.pwn.pl/slowniki/kwitn%C4%85%C5%82.htmlPo co przypadkowych ludzi pytac?
|
Cz maja 19, 2016 7:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Alus napisał(a): Podobna do tej dzisiejszej posła Terleckiego o wypowiedzi Morawieckiego wybór między dżumą i cholerą.....pojechał po Morawiecki równo. Gdy dziennikarz podpowiedział, że tak wypowiedział się tak nie Kornel a Mateusz, pan Terlecki zaczął z innej bańki - łagodnie, wyrozumiale. Ot - mowa wasza tak..tak..nie..nie..... Cytuj: Poproszę o link, bo nie jestem w temacie. http://szklokontaktowe.tvn24.pl/slepa-k ... 45030.html
|
Cz maja 19, 2016 7:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W dobie "dobrej zmiany" sejm się sakralizuje....czy raczej islamizuje, bo w kościel nie są wymagane od kobiet długich spódnic a od mężczyzn garniturów... http://wiadomosci.onet.pl/kancelaria-se ... oru/3ew771
|
Cz maja 19, 2016 7:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wczoraj Premier Beata Szydło oraz kilku ministrów oraz posłów Zjednoczonej Prawicy uczestniczyło w uroczystościach konsekracji świątyni NMP Nowej Ewangelizacji i św. Jana Pawła II w Toruniu. Dziękuję Bogu za rząd którego członkami są ludzie głębokiej wiary. Przez kilka godzin oglądałam uroczystość transmitowaną w Telewizji Trwam, gdy na kilka minut zmieniłam kanał pomyślałam:dwa światy, ten w Toruniu, gdzie można było powiedzieć:tutaj jest Polska św. Jana Pawła II oraz ten w Warszawie....., szkoda gadać!
|
Cz maja 19, 2016 8:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Wczoraj Premier Beata Szydło oraz kilku ministrów oraz posłów Zjednoczonej Prawicy uczestniczyło w uroczystościach konsekracji świątyni NMP Nowej Ewangelizacji i św. Jana Pawła II w Toruniu. Dziękuję Bogu za rząd którego członkami są ludzie głębokiej wiary. Przez kilka godzin oglądałam uroczystość transmitowaną w Telewizji Trwam, gdy na kilka minut zmieniłam kanał pomyślałam:dwa światy, ten w Toruniu, gdzie można było powiedzieć:tutaj jest Polska św. Jana Pawła II oraz ten w Warszawie....., szkoda gadać! A gdzie był prezes? Z "wypiekami na twarzy" oznajmiałaś, że będzie w Toruniu, i co? Nie było? Przykro.
|
Cz maja 19, 2016 8:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): gita napisał(a): Wczoraj Premier Beata Szydło oraz kilku ministrów oraz posłów Zjednoczonej Prawicy uczestniczyło w uroczystościach konsekracji świątyni NMP Nowej Ewangelizacji i św. Jana Pawła II w Toruniu. Dziękuję Bogu za rząd którego członkami są ludzie głębokiej wiary. Przez kilka godzin oglądałam uroczystość transmitowaną w Telewizji Trwam, gdy na kilka minut zmieniłam kanał pomyślałam:dwa światy, ten w Toruniu, gdzie można było powiedzieć:tutaj jest Polska św. Jana Pawła II oraz ten w Warszawie....., szkoda gadać! A gdzie był prezes? Z "wypiekami na twarzy" oznajmiałaś, że będzie w Toruniu, i co? Nie było? Przykro. Jarosław Kaczyński oczywiście też był w Toruniu, informuję Cię bez wypieków na twarzy. JK siedział obok Premier Beaty Szydło. Mam nadzieję, że nie jest ci przykro.
|
Cz maja 19, 2016 8:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I nie byl w Krakowie na miesiecznicy pochowku?
|
Cz maja 19, 2016 8:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): I nie byl w Krakowie na miesiecznicy pochowku? Widocznie nie był. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 45011.htmlgita napisał(a): Jarosław Kaczyński oczywiście też był w Toruniu, informuję Cię bez wypieków na twarzy. JK siedział obok Premier Beaty Szydło. Mam nadzieję, że nie jest ci przykro. Znalazłam, rzeczywiście był. Dlaczego w cieniu, że nawet w wiadomościach na TRWAM go nie pokazano? Podpadł o. dyrektorowi?
|
Cz maja 19, 2016 8:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Kael napisał(a): I nie byl w Krakowie na miesiecznicy pochowku? Widocznie nie był. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 45011.htmlgita napisał(a): Jarosław Kaczyński oczywiście też był w Toruniu, informuję Cię bez wypieków na twarzy. JK siedział obok Premier Beaty Szydło. Mam nadzieję, że nie jest ci przykro. Znalazłam, rzeczywiście był. Dlaczego w cieniu, że nawet w wiadomościach na TRWAM go nie pokazano? Podpadł o. dyrektorowi? Powiedziała osoba szukająca dziury w całym.Uroczystość trwała 10 godzin szukaj dalej, może znajdziesz coś jeszcze godnego sensacji. Oglądałam około 9 godzin z godzinna przerwą na mszę św. i nabożeństwo majowe w moim kościele parafialnym Dla mnie i sądzę, dla kilu milionów oglądających była to uczta duchowa: http://www.radiomaryja.pl/multimedia/ko ... awla-ii-4/
|
Cz maja 19, 2016 8:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Dla mnie i sądzę, dla kilu milionów oglądających była to uczta duchowa Miliardów.
|
Cz maja 19, 2016 8:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
akruk napisał(a): gita napisał(a): Dla mnie i sądzę, dla kilu milionów oglądających była to uczta duchowa Miliardów. Nie przesadzaj! Tu na temat wystąpienia Premier Beaty Szydło w Toruniu 18 maja 2016 r: http://www.radiomaryja.pl/informacje/pr ... wielkiego/
|
Cz maja 19, 2016 11:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@gita Skąd masz informacje, że przed telewizorami zasiadły miliony?
|
Cz maja 19, 2016 12:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): akruk napisał(a): gita napisał(a): Dla mnie i sądzę, dla kilu milionów oglądających była to uczta duchowa Miliardów. Nie przesadzaj! Jak już rzucasz wyssanymi z palca milionami oglądających, to nie masz się co krępować - miliardy, a co!
|
Cz maja 19, 2016 12:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): @gita Skąd masz informacje, że przed telewizorami zasiadły miliony? Jestem pewna, że miliony ludzi dokonuje dobrych wyborów, tych co dokonują złych wyborów może być znacznie więcej; dziesiątki milionów.
|
Cz maja 19, 2016 14:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Helenka napisał(a): @gita Skąd masz informacje, że przed telewizorami zasiadły miliony? Jestem pewna, że miliony ludzi dokonuje dobrych wyborów ...czyli wyssane z palca. Mówię ci: miliardy! Po co się krygować, idź na całość.
|
Cz maja 19, 2016 14:14 |
|
|
|