Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn wrz 01, 2025 6:55

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1494 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 100  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.4 
Autor Wiadomość
dlatego młodym gratuluję... podwójnych standardów... Pawlaka, Kłopotka.... i PSL-u :D

Pawlakowi, Kłopotkowi...PSL-owi daaaaaaaaaaaleko do koalicjantów PiSu - Leppera, Łyżwińskiego...Samoobrony :D

Pn cze 08, 2009 18:35

jacku rakoczy - tylko po co ta mowa nienawiści?
po co takie nienawistne słowa o grupie wiekowej (ludzie po sześćdziesiątce) czy grupie z wykształceniem podstawowym?
co to za dyskryminacja?
po co te moherowe epitety?
po co ten czerwonobrunatny bełkot mający osmieszyć demokrację w jej podstawowym wymiarze - wartości głosu bez względu na kolor skóry, wyznanie, orientację seksualną, płeć, wiek czy wykształcenie....

Głosować może kazdy. Ale nie każdy możne to zrobić mądrze. Do tego potrzeba WIEDZY, wiedzy o świecie. Tacy ludzie jej nie maja. I tyle. A ja nie życzę sobie byś mnie stawiał w jednym rzędzie z jakimś nieukiem co ledwie podstawówkę ma - a taki jest elektorat PiS. Nie znam nikogo ze swojego roku czy nawet przedziału wiekowego który by na nich głosował. PiS miało swoja szanse - zostania polskim CDU. Ale ja fatalnie zepsuło przez psychopatyczne skłonności liderów, urojenia o układzie , podejrzewanie wszystkich o wszystko , "wykształciuchów" , "stojących przy ZOMO" etc. Czemu niby mam byc miły dla takich ludzi? jak Kuba Bogu tak Bóg kubie. Ja dla nich jestem zerem - mało ze wykształciuch , to jeszcze prywaciarz , niebiedny i liberał. mam ich tam gdzie oni mnie - i tyle.

Pn cze 08, 2009 18:39
zobaczmy...
nazwisko: bartoszewski
wykształcenie: średnie

o... a taki obywatel to do której kategorii się zmieści?

na szczęście czasy, w których dzielono ludzi z powodu rasy czy pochodzenia klasowego minęły...
jednak jak widzę faszystowskie idee dzielenia ludzi na gorszych i lepszych nadal sie panoszą... nawet na tym forum

Twój wpis świadczy, że nie minęły :(
Musiałeś sie przejechać po człowieku, któremu najpierw wojna, obóz koncentracyjny, uniemozliwiły studiowanie, a komuniści w PRL uniemożliwoli ukończenie studiów, aresztując go i wydając wyroki skazujące.

Pn cze 08, 2009 18:40
Nie potrzeba wielkiej inteligencji, aby zauważyć, że w stosunku do wyborów w 2007 PO zyskało 3%, a PiS stracił 5%.

Alus, nie manipuluj, bo porównujesz różne wybory.
Tamte były do naszego parlamentu, więc to nic nie odzwierciedla.

Pn cze 08, 2009 18:41
Alus, nie manipuluj, bo porównujesz różne wybory.
Tamte były do naszego parlamentu, więc to nic nie odzwierciedla.

A dlaczego niby nie odzwierciedla? :D :lol: ....z racji różnych parlamentów ? :o

Pn cze 08, 2009 18:42

Musiałeś sie przejechać po człowieku, któremu najpierw wojna, obóz koncentracyjny, uniemożliwiły studiowanie, a komuniści w PRL uniemożliwili ukończenie studiów, aresztując go i wydając wyroki skazujące.

Ale p Bartoszewski jest krytyczny wobec PiSu. A to grzech dla kaczystów śmiertelny i nie do wybaczenia. Poza tym każdy kto jest większego formatu od dwój jedynego przywódcy to wróg. Czyli prawie każdy w tym kraju. :-)

Pn cze 08, 2009 18:43
zbanowany na stałe

Niech się Ziobro uczy języków, bo inne sprawy nie bardzo mu wychodzą - stwierdził Wódz Jarosław (Niech żyje!) w odpowiedzi na delikatne słowa krytyki :D

Sypie nam się miła atmosfera w PiSie, sypie. Szeregowcy chca mieć swoje zdanie, ale "gensek" Kaczyński (Niech żyje!) na to nie pozwoli. Bo partia może mówić tylko jednym głosem!! A tym głosem jest głos Generalnego Sekretarza Towarzysza Jarosława Kaczyńskiego (Niech zyje! Niech żyje! Niech Zyje!...)

Młodziak Ziobro się rozhukał, a Wódz nie znosi konkurencji i utrąci kazdy hardy kark.Utrącił Dorna to i Ziobro mu niestraszny, chociaz moze straszny ze wzgledu na nadzwyczajną popularność. Tego także Wódz nie znosi, tak jak niegdyś Stalin nie znosił. Dobrze, ze tamte czasy odeszły już w przeszłośc, bo patrząc na Kaczyńskiego obawiam się, ze mógłby sięgnąc po metody krwawego gruzina.

Pn cze 08, 2009 19:15
alus... aluś... masz oczy a nie widzisz....
czy w jakimś stopniu ubliżyłem panu bartoszewskiemu?
czy tylko zapytałem kolegi z czerwonofaszystowskimi poglądami w jakiej kategorii umieściłby kogoś takiego....

a jak tam... w obronie ludzi bez wykształcenia to się nie staje?
a w obronie moherów sie nie staje?
podwójne standardy rules
kto twoim zdaniem tutaj dzieli ludzi na kategorie?
no kto tu jeździ po ludziach jak po łysych kobyłach??
nie bądź jak pies pawłowa
co słyszy bartoszewski (i choć nie rozumie kontekstu) to szczeka

a tak wogóle zrozumiałas mój poprzedni post...
krytyczny wobec faszystowskiego wpisu niejakiego jacka rakoczego, który głosował tak jak mu kaczyński kazał...

zobaczmy co teraz pisze kryptopisowiec kryptokaczysta jacek rakoczy...
jaką retoryką się posługuje...
bo chyba to nie jest język platformy....

nie każdy może głosować mądrze pisze kryptopisowiec jacek rakoczy
o... i pisze, żeby nie stawiać go obok elektoratu pisu, rzekomo nieuków z podstawówką...
ajajajaj... i co to za mowa nienawiści...
co to za dzielenie na "naszych" i "nienaszych"
co to za histeryczne okrzyki głoszące nienawiść, złość, któtnię....
kto tak dzieli i konfliktuje...
czyzby kryptokaczysta?
bo co to za język pogardy i nienawiści...
platforma się takim językiem nie posługuje - nie konfliktuje, nie pogardxza jak kryptopisowcy

a czy jesteś wykształciuchem?
doprawdy?
o... to znaczy, że nie masz kręgosłupa moralnego i daleki ci jest etos inteligenta, etos odpowiedzialności..
za to bliski jest ci etos każdego, kto by zdobyć wykształcenie łamał sobie moralny kręgosłup i poniżał się w niskim serwilistycznym ukłonie przed poprzednim systemem, którego z czasem stał się beneficjentem by w wolnej polsce stać się jego zagorzałym obrońcą

myślę, że owszem... jesteś wykształciuchem :D
w dodatku kryptokaczysta i kryptopisowiec... :D

siejesz niezgodę i nienawiść, dzielisz ludzi na kategorie...
a fe.....

Pn cze 08, 2009 19:23

[
Młodziak Ziobro się rozhukał, a Wódz nie znosi konkurencji i utrąci kazdy hardy kark.Utrącił Dorna to i Ziobro mu niestraszny, chociaz moze straszny ze wzgledu na nadzwyczajną popularność. .

A niech go utrąci. Młodziak od starego nie lepszy: Ten sam typ hmm... psychiczny, poczytajcie to:
Jak Zbyszek Ziobro śledził kolegów ze studiów
A dopóki Wielki Wódz włada PiS em , PO wygra KAŻDE wybory. Więc niech nam panuje jak najdłużej ;-)

Pn cze 08, 2009 19:24

Cytuj:
A dopóki Wielki Wódz włada PiS em , PO wygra KAŻDE wybory.

to prawda - ale co z tego?
jesli polityka polega na wygrywaniu wyborów (niczym wygrywanie w bierki) to brawo dla po
jesli jednak polityka polega na realizacji zapowiadanych celów....

to kurtyna milczenia opuszczona już wiele miesięcy temu na expose premiera, jego ponad 70 punktów do zrealizowania... ukrytych w niepamięci
niech wystarczą za komentarz...

Pn cze 08, 2009 19:41
Cytuj:
Ale p Bartoszewski jest krytyczny wobec PiSu

I to jego największa zasługa w oczach Rakoczego.
Każdy, ale to każdy który jest przeciwny wobec PiS jest ubóstwiany przez PO i Rakoczego.
Niezależnie od koloru skóry, moherowego owłosienia, czy wieku.
Może być nawet głupi jak but, ale najważniejsze, żeby nienawidził PiS.

Pn cze 08, 2009 19:44

Młodzi głosują. Ale młodzi nie wiedzą że nie każdy po wybuchu wolności mógł kupować polmosy, zostać właścicielem banku , czy huty stali. Zwykły człowiek taki jak ja mógł tylko patrzyć jak nomenklatura zabiera sobie wszystko co wypracowały ręce zwykłych polaków. Ale to jak widać się nie liczy. Liczy się sznyt i wygląd w tv. Solarz to biznesmen Walter tyż nie mówiąc o Palikocie. Doprawdy warto ukraść kasę, po latach nikt nie zapyta skąd się wzięła, tylko dostanie się jeszcze statuetkę biznesmena dziesięciolecia.
Bardzo to smutne wszystko. Szkoda że młodzi nie wiedzą (bo i skąd mają wiedzieć) jak to złodzieje powiązani z byłą PZPR pozują na ludzi sukcesu.
Wystarczy pokazać w TV wręczyć nagrodę i już każdy myśli że też tak będzie mógł. A tu lipa. Bez układów wyżej wała nie podskoczysz ale tego już nikt oficjalnie nie powie. Więc się starają, szarpią.... echh.

Pn cze 08, 2009 19:55

Rakoczy napisał;
Cytuj:
Ale p Bartoszewski jest krytyczny wobec PiSu

I to jego największa zasługa w oczach Rakoczego.
Każdy, ale to każdy który jest przeciwny wobec PiS jest ubóstwiany przez PO i Rakoczego.
Niezależnie od koloru skóry, moherowego owłosienia, czy wieku.
Może być nawet głupi jak but, ale najważniejsze, żeby nienawidził PiS.

Czy ty w ogóle rozumiesz co ja pisze?
to jest wada nieuleczalna w oczach jedynie słusznego wodza.I to napisałem.
A krytykowanie tych niebezpiecznych psychopatów to dla mnie zaleta , owszem ;-)

Pn cze 08, 2009 20:08
Jeżeli jest tui jakiś psychopata, to zapewne TY nim jesteś.
Zaślepienie nienawiścią masz wypisane na czole.

Pn cze 08, 2009 20:10

Jeżeli jest tui jakiś psychopata, to zapewne TY nim jesteś.
Zaślepienie nienawiścią masz wypisane na czole.

Przeczytaj link o młodym Zbysiu Ziobrze , dobrze ci radzę. Ten facet jest niebezpieczny dla otoczenia.

Pn cze 08, 2009 20:13
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1494 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 100  Następna strona