Kto widział przejście II. Marszu dla Życia i Rodziny?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
*50-60%
|
Cz maja 24, 2007 14:46 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
przemo napisał(a): *50-60%
Rozumiem, że to szanse udziału w przyszłorocznej paradzie.
Nie będzie tak źle, jak słusznie zauważył 1KOR13 ( Ciekawe wieści o "paradzie równości" ) skoro jest popyt, to i podaż się znajdzie.
Zbraknie sponsorów krajowych, to znajdą się zagraniczni (choćby Komisja Europejska). Więc głowa do góry, moim zdaniem szanse na udział w latach następnych masz bliskie pewności.
Cz maja 24, 2007 15:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
50-60% to nei były szanse na przyszłoroczną paradę, tylko moja szacowana liczba heteroseksualnych uczestników tegorocznej Parady Równości.
Pewność co do odbycia się przyszłorocznej Parady mam 100%, a o sponsorów to Ty się nie martw. W tym roku dopisali, m.in producent znanej marki napoju energetyzującego "burn" 
|
Cz maja 24, 2007 15:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
*homsoekasualnych 
|
Cz maja 24, 2007 15:18 |
|
 |
Paladyn
|
Byłem na Marszu i na początku pod sejmem faktycznie było ze 600 osób, ale po drodze dołączali się ludzie i pod koniec były ze 3 tysiące.
|
Pt maja 25, 2007 10:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jasne a ja byłem na Paradzie równości i na poczatku było 4 tys, a potem ludzie zaczęli się dołączać i było 20 tys 
|
Pt maja 25, 2007 12:13 |
|
 |
Stanisław Adam
|
przemo napisał(a): Jasne a ja byłem na Paradzie równości i na poczatku było 4 tys, a potem ludzie zaczęli się dołączać i było 20 tys 
Skoro byłeś, liczyłeś, to zapewne i dokumentowałeś np. fotkami.
Nie zechciałbyś podzielić się tymi dowodami fałszu z nami, fałszerzami? 
Pt maja 25, 2007 12:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tyle, że to była ironia, a Paladyn próbuje manipulaować - insynuując, że policja liczyła tylko na początku, tak naprawdę tego w ogóle nie wiedząc.
Fotki z Parady Równości są dostępne łatwo w necie.
|
Pt maja 25, 2007 13:54 |
|
 |
Kamyk
|
Wiesz przemo, nie masz żadnych podstaw sądzić że Paladyn manipuluje wynikami bądź podaje nieprawdziwe. W tym momencie manipulacji dopuszczasz się Ty, zarzucając mu bezpodstawnie fałsz. Ciężko przyjąć fakty przeciwne niżby się chciało
|
Pt maja 25, 2007 14:30 |
|
 |
Paschalis
|
Ja tylko dodam, że również "Rzepa" pisała, że na paradzie było ok. 3,5 tys. ludzi.
|
Pt maja 25, 2007 14:41 |
|
 |
Paladyn
|
przemo napisał(a): Tyle, że to była ironia, a Paladyn próbuje manipulaować - insynuując, że policja liczyła tylko na początku, tak naprawdę tego w ogóle nie wiedząc. Fotki z Parady Równości są dostępne łatwo w necie.
Zarzucasz mi kłamstwo? Byłeś na tym marszu? Ja byłem. I to nie tylko na tym. Znam się na szacowaniu liczebności tłumu. Policja zapewne liczyła nie tylko na początku, ale nie wszyscy dziennikarze towarzyszyli marszowi do końca. Zapytali się raz i poszli. Może było dla nich za gorąco albo mierził ich cel Marszu.
|
Pt maja 25, 2007 15:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kamyk napisał(a): Wiesz przemo, nie masz żadnych podstaw sądzić że Paladyn manipuluje wynikami bądź podaje nieprawdziwe. W tym momencie manipulacji dopuszczasz się Ty, zarzucając mu bezpodstawnie fałsz. Ciężko przyjąć fakty przeciwne niżby się chciało
Ładnie odwracasz kota ogonem, ale nie ze mną te numery
Paladum dopuścił się insynuacji, jakoby policja liczyła uczestników tylko na poczatku marszu, podczas gdy nigdzie nie jest to napisane jak liczyła, czy na początku, czy w trakcie, czy na końcu. Ale Paladyn już z góry zakłada i wie i wciska wszystkim kit, że policja liczyła tylko na poczatku!
Nastepnym razem postaraj się kamyku bardziej odwrócić kotka ogonem, bo teraz kiepsko ci to wyszło.
|
Pt maja 25, 2007 15:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Paladyn napisał(a): Zarzucasz mi kłamstwo? Byłeś na tym marszu?
I insynuację, ponieważ nigdzie nie ma napisane, w jaki sposób policja liczyła. Ty natomiast to z góry wiesz, tak naprawdę nie wiedzac nic i w dodatku uważasz, że policzyłeś lepiej od policji, która miala do tego mnostwo funkcjonariuszy + helikopter.
Moje gratulacje...
|
Pt maja 25, 2007 15:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Coż, dla mnie tak naprawdę najsensowniejsze są doniesienia policji. Po pierwsze: ma najlepszy monitoring i pogląd na paradę, a po drugie: liczebność parady dla policji związana jest z jej bezpieczeństwem.
Stąd przykro mi, ale sugestia Paladyna, jakoby policja policzyła na początku i coś takiego podała "w eter" jest dla mnie insynuacją.
Crosis
|
Pt maja 25, 2007 16:08 |
|
 |
SweetChild
|
Crosis napisał(a): Coż, dla mnie tak naprawdę najsensowniejsze są doniesienia policji. Po pierwsze: ma najlepszy monitoring i pogląd na paradę, a po drugie: liczebność parady dla policji związana jest z jej bezpieczeństwem.
Stąd przykro mi, ale sugestia Paladyna, jakoby policja policzyła na początku i coś takiego podała "w eter" jest dla mnie insynuacją.
Crosis Tylko jak wytłumaczyć tę rozbieżność co do liczby uczestników. W przypadku KAI można jeszcze znaleźć motyw ideologiczny dla zawyżenia liczebności, ale jaki interes miałaby w tym Rzeczpospolita? Równolegle z Paradą Równości przed Sejmem odbyła się pikieta Młodzieży Wszechpolskiej "O tolerancję dla tradycji". Wczoraj z kolei trasą spod Sejmu na Rynek Nowego Miasta przeszło ok. 3,5 tys. uczestników zorganizowanego przez organizacje katolickie Marszu dla Życia i Rodziny.
Dlatego sugestię Paladyna potraktowałbym jako hipotezę starającą się wyjaśnić zjawisko różnych liczebności tej samej parady.
|
Pt maja 25, 2007 18:38 |
|
|
|