Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 0:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 190 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna strona
 Chwała SB! ;-( 
Autor Wiadomość
To uważaj - "z kim przestajesz takim się stajesz"....tylko wariat może oczekiwać cudów gospodarczych w ciągu 6 miesięcy.....
Każdy normalny wie, że np taka Irlandia potrzebowała na to 20 lat.

N cze 22, 2008 8:15
Cytuj:
I najlepiej zrobili ci, ktorzy te ciezkie czasy przeczekali w domu pilnujac kota.

Powielasz zaszłyszane głupoty, czy podpatrywałaś Kaczyńskich przez lornetkę w czasie stanu wojennego?

Uderz w stol a PIS-owcy sie odezwa...

N cze 22, 2008 12:30

To uważaj - "z kim przestajesz takim się stajesz"....

Ja uważam. Ja do popaprańców jak do trędowatych podchodzę. Podaję im serce na kiju.

Alus napisał(a):
tylko wariat może oczekiwać cudów gospodarczych w ciągu 6 miesięcy.....
Każdy normalny wie, że np taka Irlandia potrzebowała na to 20 lat.

To znaczy, że popaprańców wybrali wariaci. Każdy normalny wie, że kadencja parlamentu trwa tylko 4 lata.
Poza tym, każdy normalny wie, że cudów obiecać nie można.

Jak gdzie indziej wspomniałem, Alus, od czasu do czasu zdarza ci się napisać coś sensownego. Wielka strata byłaby dla forum, gdyby ciebie tu nie było. Taki jeden wpis jak powyższy z nadwyżką równoważy te wszystkie pozostałe. Dziękuję Alus.

N cze 22, 2008 12:49
Zobacz profil WWW
Czasami tak bywa, że Alus przez nieuwagę coś chlapnie, ale z sensem. :)

N cze 22, 2008 14:07
"Każdy normalny wie, że cudów obiecać nie można"....to do nienormalnych skierowane były słowa:
- "Gdybyście mieli wiarę jak ziarnko gorczycy, powiedzielibyście tej morwie: "Wyrwij się z korzeniem i przesadź sie w morze, a byłaby wam posłuszna" (Łk 10,6).
osiris - tylko przez nieuwagę :D ...z wypranego z rozumu mózgu niewiele można wykrzesać :D

N cze 22, 2008 15:16
z wypranego z rozumu mózgu niewiele można wykrzesać

Alus, nie bądź taka samokrytyczna. :)
Komu wyprał, temu wyprał, ale Ty chyba w te brednie wierzysz z powodu dziecinnej naiwności, lub z premedytacji.
Twój mózg raczej nie da się wyprać, bo tkwią tam jakieś zasady nie do wyeliminowania, tylko nie wiem jakie. :?

N cze 22, 2008 15:22
I "kazdy normalny wie", że kadencja Irlandzkiego parlamentu trwa 5 lat...więc cud nie jest obliczony na jedną kadencję :D

N cze 22, 2008 15:28
I "kazdy normalny wie", że kadencja Irlandzkiego parlamentu trwa 5 lat...więc cud nie jest obliczony na jedną kadencję :D

Na szczęście dla Irlandczyków rozum u nich przechodzi z kadencji na kadencję, a u nas nie ma co przechodzic oprócz posadek.

N cze 22, 2008 15:36
Trzecia RP trwa już prawie 20 lat...i co?

Kto zawalił ?

N cze 22, 2008 19:21
"Kto zawalił"...wszyscy.....bo się non stop tylko żrą o osobiste zasługi, chwałę, zapominając, że ich rolą jest służyć ojczyźnie, rodakom, którzy ich wybierają i utrzymują.

N cze 22, 2008 19:49
"Kto zawalił"...wszyscy.....bo się non stop tylko żrą o osobiste zasługi, chwałę, zapominając, że ich rolą jest służyć ojczyźnie, rodakom, którzy ich wybierają i utrzymują.

Alus, wreszcie zaczynasz myśleć całościowo, a nie obwiniać małych ludków za całe zło.
Źle było, a Tusk powiela dalej stare błędy.

N cze 22, 2008 21:21
Ja tak myślę od 1990-1991r, gdy przekonałam się, że - "nie stój, nie czekaj, pomóż" - jest tylko frazeologią na użytek partyjek, koteryjek, walczących ze sobą o władzę, armunetujących, posiłkujących, szargających w tej walce nawet sacrum....dlatego nie oczekuję cudów i "światełka w tunelu".
"Małe ludki" są tylko bardziej agresywne, aroganckie.

Pn cze 23, 2008 8:02
(...)
Tam już raczej roboli się nie dopuszczało, tam była "JELITA"+elektryk.
A w jelitach to wiadomo co się formuje i co z nich wyjść musi. :D

A ta "JELITA" to Lech Aleksander i Jarosław Aleksander Kaczyńscy -of kurz, czyli oficerowie prowadzący Bolka :razz: :razz: :razz: * :razz: :razz: :razz:

Pn cze 23, 2008 8:12
"Zasady nie do wyeliminowania"....żadna partia, związek, człowiek, nie wyeliminuje podstawowej, zasadniczej zasady UCZCIWOŚCI.

Pn cze 23, 2008 8:23
(...)
Tam już raczej roboli się nie dopuszczało, tam była "JELITA"+elektryk.
(...)

Osiris, ta Twoja "JELITA" to LARK i JARK :?: :razz:

Śr cze 25, 2008 9:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 190 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna strona