Patriotyzm - czyli jeden wielki.....OBCIACH ???
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Patriotyzm - czyli jeden wielki.....OBCIACH ???
gita napisał(a): Na portalu salon24 wspominam Filipa Adwenta, który zginął w "wypadku" samochodowym. Kogo oskarżasz o zamach i na jakiej podstawie?
|
Śr maja 02, 2012 11:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Na portalu salon24 wspominam Filipa Adwenta, który zginął w "wypadku" samochodowym. Kogo oskarżasz o zamach i na jakiej podstawie? Nie znam odpowiedzi na pierwszą część pytania. Wiem natomiast, że Filip Adwent przed śmiercią powiedział:to nie był wypadek. Sporo na temat tajemniczej śmierci Filipa Adwenta tutaj: http://marucha.wordpress.com/2011/06/26 ... a-adwenta/
Ostatnio edytowano Śr maja 02, 2012 11:22 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr maja 02, 2012 11:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Na portalu salon24 wspominam Filipa Adwenta, który zginął w "wypadku" samochodowym. Kogo oskarżasz o zamach i na jakiej podstawie? Nie znam odpowiedzi na pierwszą część pytania. Wiem natomiast, że Filip Adwent przed śmiercią powiedział:to nie był wypadek. I tak powstają legendy! Do ja ci dam prawdziwego męczennika polskości i chrześcijaństwa, jedynego biskupa zakatowanego prze UB, bo nie chciał się podporządkować : bp ks. Józef Padecki
|
Śr maja 02, 2012 11:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wszyscy, którzy zapoznali się ze sprawą "wypadku", wiedzą, że było to morderstwo. Wiele jest na ten temat w internecie, równiez pod linkiem, który podałam.
|
Śr maja 02, 2012 11:25 |
|
 |
vulkan
|
Polska jest krajem wiecznych spisów,oskarżeń jeśli ktoś znany zginie to od razu mówią morderstwo. Tak było zawsze i niestety tak zostanie.
|
Śr maja 02, 2012 11:29 |
|
|
|
 |
Witold
|
Gdyby wierzyć wszystkiemu temu o czym jest "wiele w Internecie", to należałoby przyjąć że ludzie w ogóle nie umierają śmiercią naturalną, nie giną w wypadkach, nie chorują, nie popełniają samobójstw. Na wszystkich są tylko i wyłącznie zamachy, wszyscy są zabijani, a wszystkie choroby są spreparowane.
|
Śr maja 02, 2012 11:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Wszyscy, którzy zapoznali się ze sprawą "wypadku", wiedzą, że było to morderstwo. Wiele jest na ten temat w internecie, równiez pod linkiem, który podałam. Wszyscy wiedzą a policja nic nie robi w sprawie morderstwa 3 osób, żaden dziennikarz śledczy tego nie drąży, no ale gita i "wszyscy" wiedzą, że to było morderstwo. Oczywiście nikogo nie oskarżasz ale "wiadomo" kto za tym stoi  A co powiesz o bp ks. J. Padewskim
|
Śr maja 02, 2012 11:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
vulkan napisał(a): Polska jest krajem wiecznych spisów,oskarżeń jeśli ktoś znany zginie to od razu mówią morderstwo. Tak było zawsze i niestety tak zostanie. Nie zawsze....gdy zginął w wypadku samochodowym śp. B. Geremek, wielu z tych "wiedzących" obarczało go winą, wyliczając przy okazji ile jeszcze osób mógłby zabić.
|
Śr maja 02, 2012 11:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Wszyscy, którzy zapoznali się ze sprawą "wypadku", wiedzą, że było to morderstwo. Wiele jest na ten temat w internecie, równiez pod linkiem, który podałam. Wszyscy wiedzą a policja nic nie robi w sprawie morderstwa 3 osób, żaden dziennikarz śledczy tego nie drąży, no ale gita i "wszyscy" wiedzą, że to było morderstwo. Oczywiście nikogo nie oskarżasz ale "wiadomo" kto za tym stoi  A co powiesz o bp ks. J. PadewskimNiestety ja nie wiem kto za tym stoi, mogę sięjedynie domyślać. Ad.Bp.Padewskiego, to co innego sfingowane przez pachołków komunistycznego reżimu procesy sądowe, a co innego śmierci w niejasnych okolicznościach, w tym śmierci samobójcze.
|
Śr maja 02, 2012 12:09 |
|
 |
pilaster
|
gita napisał(a): pilaster napisał(a): gita napisał(a): wielkicj Polakach - patriotach. Jaka jest definicja "wielkiego Polaka - patrioty"? Wpisz w wyszukiwarkę, powinieneś znaleźć odpowiedź. Czyli gita przyznaje, że nie ma pojęcia o czym pisze. W sumie - nihil novi
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Śr maja 02, 2012 14:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita wie o czym pisze i ani pilastrowi, ani innemu prowokatorowi nie da się sprowokować.
|
Śr maja 02, 2012 15:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Gita wie o czym pisze i ani pilastrowi, ani innemu prowokatorowi nie da się sprowokować. Skoro wiesz, to pisz wprost zamiast insynuować. Prawda jest taka, ze nie wiesz nic, policja niczego się nie dopatrzyła (a prowadziła śledztwo "pod PISem" więc o spisku władzy, czytaj PO, nie ma mowy) a bezpodstawne insynuacje są obrzydliwością. gita napisał(a): Ad.Bp.Padewskiego, to co innego sfingowane przez pachołków komunistycznego reżimu procesy sądowe, a co innego śmierci w niejasnych okolicznościach, w tym śmierci samobójcze. Czyli wielkim patriota Polakiem jest ktoś kto nie zgadzał się z głównym nurtem i zmarł w wyniku wypadku samochodowego, a biskup, który nie wyzbył się polskości, który nie wyklął się Chrystusa, który nie ugiął się UB i którego UB zakatowało, zbiło na śmierć w trakcie "dochodzenia" to już co innego, to na miano wielkiego Polaka patrioty wg gity nie zasługuje. 
|
Śr maja 02, 2012 16:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł! Logiczne myślenie u Ciebie - pała! Jeśli natomiast masz zamiar tymi pokrętnymi insynuacjami sprowokowac mnie, to się mylisz.
|
Śr maja 02, 2012 21:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Kozioł! Logiczne myślenie u Ciebie - pała! Jeśli natomiast masz zamiar tymi pokrętnymi insynuacjami sprowokowac mnie, to się mylisz. Tak, chciałem ciebie sprowokować! Ale spodziewałem się, ze jednak przyznasz, ze nie trzeba byc PISowczykiem, czy katolikiem aby byc wielkim Polakiem patriotą. Cóż, myliłem się: tego nie potrafisz wykrztusić. Prowokacja w pełni się powiodła, choc oczekiwałem innego rezultatu.
|
Śr maja 02, 2012 21:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł! Potrafię wykrztusić! Twoje komentarze to jeden WIELKI OBCIACH  !!
|
Śr maja 02, 2012 21:46 |
|
|
|