|
|
|
Autor |
Wiadomość |
m_q
|
Znam od momentu publikacji - Owsiak megaloman i kapłan dający sie ustawić w pozycji "chłopca do bicia"...
_________________ Contra negantem principia non est disputandum
|
Pt sie 11, 2006 18:19 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie jest istotna interpretacja: "megaloman - chłopiec do bicia" - problem jest inny...Kościół nie ma prawa nikim gardzić i odmawiać posługi kapłańskiej.
|
Pt sie 11, 2006 20:04 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Angel from heaven napisał(a): Mam kolezanke która rok temu pojechała na Lednicę i skradziono jej tam telefon komorkowy i portfel. To ze jest to impreza katolicka to nie ozanacza,ze jeżdzą tam porządni ludzie.
Nie  Toż to jawna herezja
A tak serio - tak samo organizowanie Woodstocku nie przez Kościół nie oznacza od razu, że tam same bezbożne sytuacje mają miejsca, gwałty, pijaństwo i nic więcej. Z opinii osób, które były i widziały (a nie deklarują przynależności do grup z zasady atakujących WOŚP czy Owsiaka) wynika coś innego 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pt sie 11, 2006 23:06 |
|
|
|
 |
Angel from heaven
|
ToMu mój post był odpowiedzią na opinie typu: na woodstocku tyle rzeczy złych sie dzieje a na Lednicy to wszytstko jest wspaniałe, grzeczna mlodzież itp. Na tych obydwu imprezach pojawiają się ludzie o różnych zamiarach.
|
So sie 12, 2006 7:28 |
|
 |
Kamyk
|
Angel from heaven napisał(a): ToMu mój post był odpowiedzią na opinie typu: na woodstocku tyle rzeczy złych sie dzieje a na Lednicy to wszytstko jest wspaniałe, grzeczna mlodzież itp. Na tych obydwu imprezach pojawiają się ludzie o różnych zamiarach.
Amen! I dobrze żeby niektóre osoby to zrozumiały
|
So sie 12, 2006 9:01 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Angel from heaven napisał(a): ToMu mój post był odpowiedzią na opinie typu: na woodstocku tyle rzeczy złych sie dzieje a na Lednicy to wszytstko jest wspaniałe, grzeczna mlodzież itp. Na tych obydwu imprezach pojawiają się ludzie o różnych zamiarach.
Ok, rozumiem.
I również ucieszyłbym się, gdyby z Woodstocku przestano robić, za przeproszeniem, bur**l czy pochlej party.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So sie 12, 2006 11:10 |
|
|
|