Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.4
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Cytuj: To jest różnica zdań między nami. Zawsze w Polsce były dwie grupy: ta z AK i ta z innych środowisk". Stwierdził fakt i to jest bolesne dla poniektórych.
Jak sądzisz do której grupy wrzucił swojego ojca??
A może rzucisz kilka nazwisk "wybitnych" polityków różnych opcji jeżdżących bez przeszód w PRLu na zachód (bez lewicy - bo w ich przypadku nie ma żadnych wątpliwości).
|
Śr cze 10, 2009 8:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A może rzucisz kilka nazwisk "wybitnych" polityków różnych opcji jeżdżących bez przeszód w PRLu na zachód
Masz cały elaborat na temat jednego wybitnie, wybitnego polityka prawicy.
Nie mam czasu ani ochoty szukać po internecie następnych przykładów.
Wybacz!
|
Śr cze 10, 2009 8:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Masz cały elaborat na temat jednego wybitnie, wybitnego polityka prawicy.
Taki anonimowy elaborat-paszkwil to tylko o d...pę rozbić.
|
Śr cze 10, 2009 9:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Taki anonimowy elaborat-paszkwil to tylko o d...pę rozbić.
I dokładnie jest z tym elaboratem na temat Kaczyńskich, który "szanowny" Rakoczy pozwolił sobie wkleić.
Można go d........ potłuc.
|
Śr cze 10, 2009 11:23 |
|
 |
SweetChild
|
CzłowiekBezOczu napisał(a): Mam dziwne wrażenie że Ty Sweet myślisz to samo tylko Ci opcja nie pozwala tego głośno powiedzieć.  Ja po prostu zgadzam się, że fajnie by było, gdyby było tak jak piszesz. Wszyscy ludzie byliby odpowiedzialni, przewidujący, zapobiegliwi, uczciwi itp. itd. Ale (niestety?) mam oczy i z tego co widzę, jest inaczej  osiris napisał(a): SweetChild i Alus, żeby juz skończyć z tym tematem OFE, to powiem tylko na koniec, że skonstatowałem z przerażeniem, że oni wciąż coś w tym temacie zmieniają i poprawiają a ja naiwnie myślałem, że temat został zamknięty w 1999 roku. To jest fatalny prognostyk dla OFE jeżeli zasady gry wciąż się zmienia i końca tego grzebania nie widać.
Z tym się zgodzę, może z małym zastrzeżeniem do "poprawiają". Za to końcowe "grzebią" dobrze oddaje istotę sprawy 
|
Śr cze 10, 2009 11:40 |
|
|
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Cytuj: I dokładnie jest z tym elaboratem na temat Kaczyńskich, który "szanowny" Rakoczy pozwolił sobie wkleić. Można go d........ potłuc.
W temacie Rajmunda Kaczyńskiego to nie elaborat, ale oczywista oczywistość. fakty niezaprzeczalne. Nie potrzeba do tego żadnej teczki, wystarczy sam oficjalny życiorys. Tak samo nieciekawy jest życiorys Jara Kaczyńskiego. Tzw opozycjonista Kaczyński jarosław pozostaje na wolności po dniu 13 grudnia 1981. Zaproszony na rozmowe po odmowie podpisania lojalki spokojnie zostaje puszczony do domu i to w stanie wojennym. Jako jedyny opozycjonista ma sfałszowana teczkę. No ktos sobie jaja robi? Takie teksty sa dobre dla idiotów, ale nie dla kogos kto potrafi myśleć i kojarzyć fakty, no i nie ma wypranego mózgu przez tzw. księdza Ojca Dyrektora ( z równie ciemną przeszłością)
Kaczyński był zerem, a nie opozycjonistą.
Teraz poza tym, ze jest zerem okazuje się, ze cierpi na manie prześladowczą. Wszyscy wokół sa winni "dobrego wyniku" PiSu (sam twierdzi, ze to wynik dobry). Pluje wokół na kogo się da, a powinien napluc w lustro.
Widzi, ze jest już do odstawki i gryzie jak wściekły pies zapędzony do kata.
[...] - jo_tka
|
Śr cze 10, 2009 14:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aha, tzn. że jak informacje z teczki to dyskwalifikuje owe informacje?
Ciekawe podejście do tematu.
Chyba raczej chodzi o to, że to co pisze się na temat polityków PiS, to oczywista oczywistość a to co na temat ich adwersarzy to plugawe kłamstwa bo z teczki.
Bardzo to wygodna hipoteza tylko niczym nie udowodniona.
|
Śr cze 10, 2009 15:00 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Cytuj: Taki anonimowy elaborat-paszkwil to tylko o d...pę rozbić. I dokładnie jest z tym elaboratem na temat Kaczyńskich, który "szanowny" Rakoczy pozwolił sobie wkleić. Można go d........ potłuc.
O nie kochaniutki.
Toz to co napisałem to powszechnie znae fakty z ich życia.
Natomiast twoje ymysły nalezy udowodnic.
Mieszkali na żolibożu , ich ojciec był w AK, i dostał wypasiony apartament od komuny.... brzmi jak kiepski żart, ale oni sami to potwierdzaja....
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
Śr cze 10, 2009 15:24 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Nie ma co ściemniać
Jarosław Kazyński jest parodią opozycjonisty z PRLu. Niczym się nie wykazał, nic nie zrobił. Nawet "Liżytyłek" Kamiński nie jest w stanie zaciemnić prawdy.
Kaczyński Jarek jest po prostu...nikim.
osiris gonisz w pietkę
Nie masz żadnych argumentów by obronić Jara i próbujesz uderzać z innej strony.
Odnieś się prosze do oczywistych faktów dotyczących Jara kaczyńskiego. Obroń go, skoro tak go cenisz.
Nie potrafisz? No słusznie nie da sie bronić takiej kompromitacji.
[...] - jo_tka
|
Śr cze 10, 2009 15:46 |
|
 |
jo_tka
|
Eu_geniusz - proszę o umiar w słowach i porównaniach.
Osiris - rozumiem, że nie potrafisz zweryfikować, ale podaj źródło tego tekstu o Buzku.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr cze 10, 2009 16:13 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Eu_geniusz - proszę o umiar w słowach i porównaniach.
OK, postanawiam sie poprawić. Tylko czasem mnie ...trafia 
|
Śr cze 10, 2009 16:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jotk_ka, linków wysypuje się dziesiątki do tego tekstu, więc nie sposób ustalić, który i gdzie był pierwszy źródłowy tekst.
Jak masz ochotę przeprowadzić włąsne śledztwo to proszę bardzo.
Wklei w Google z mojego posta część tekstu a wysypie Ci się dziesiątki linków.
Ja nie wkleiłem tego tekstu, żeby dezawuować Buzka, tylko dałem przykład tego jak łatwo i szybko można takie teksty powielać i bruździć komuś.
Rakoczy tez wkeił tekst, bo w ten sam sposób znalazłem podobne w necie i głosi je jako prawdy objawione.
|
Śr cze 10, 2009 20:37 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
Śr cze 10, 2009 21:37 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
osiris
Czekam z niexierpliwością byś wreszcie odniósł sie do tego co zarzucamy JAROWI Kaczyńskiemu. Do jego kiewpskiej przeszłości o obecnej choroby psychicznej (na którą zaczynan cierpieć),.
Daj nam jakieś przykłady opozycyjnej działalności JARA i chwalebnej historii Jego rodziny..
No DAJ!
|
Śr cze 10, 2009 22:07 |
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
A właściwie to po co ma Ci gość coś udowadniać jak i tak to nie zmieni Twoich jedynie słusznych poglądów ? Cała ta dyskusja mija się z jakimkolwiek celem. Masz już swoje ugruntowane opinie i choćby setka ludzi Ci powiedziała że są do (a przepraszam nie użyję sobie) niczego to i tak będziesz uważał że są jedynie słuszne. Widać po tych złośliwościach i insynuacjach charakterystycznych dla panów Niesiołowskiego, Komorowskiego czy Palikota. Nie jest tak ? Tym bardziej że taka "organiczna" nienawiść sugeruje że ma sie w tym interes bo nie znam ludzi którzy nienawidzą "za friko". No może jacyś ze skrzywieniami ale o to Cię nie posądzam.
|
Śr cze 10, 2009 22:35 |
|
|
|