Autor |
Wiadomość |
lokis
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
Gowin przejmuje PO - zapowiedzial, Kaczynski wladze nad panstwem - zapowiedzial. Islam wladze nad swiatem - zaqpowiedzial. Jezus przejmuje krolowanie Polska - zapowiedzial (jak twierdza niektorzy). Ja natomiast stoje z boku i sie smieje.  Cytuj: To już mu daje przewagę nad Tuskiem, który żadnego planu nie ma. Psycholog, a do tego jasnowidz. Praca w polskiej prokuraturze murowana. 
|
Śr maja 29, 2013 22:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Alus napisał(a): Jeśli Gowin z kilku posłami wystąpi z PO podzieli los PJN lub SP. I właśnie dlatego jasno zapowiedział, że nie występuje z PO, tylko ją przejmuje. A więc już na starcie jeden błąd mniej. Opublikował list do członków partii, opublikował dokument "Dobre Zmiany". Wyraźnie widać, że, w przeciwieństwie do tamtych secesjonistów, ma plan działania i to raczej porządny. To już mu daje przewagę nad Tuskiem, który żadnego planu nie ma. Tak Gowin przejmie władzę w PO jak Ziobro przejął w PiSe.
|
Cz maja 30, 2013 8:03 |
|
 |
Johnny99
|
Gowin rozumie, że ciężko przejąć władzę w jakiejś partii przechodząc do innej.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz maja 30, 2013 8:51 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
Johnny99 napisał(a): Stwierdzeniem "narzucanie swoich zasad innym" można skwitować kwestie w rodzaju, czy Trzech Króli powinno być dniem wolnym, albo ile procent (i czy w ogóle) z podatków powinien otrzymywać Kościół. Ale na pewno nie kwestie życia i zdrowia ludzkiego - takie, jak aborcja czy in vitro. Tu nie ma żadnego "narzucenia swoich zasad innym", tylko obrona ludzi przed mordowaniem. Jeżeli jeszcze katolik bez problemu może akceptować fakt, że Trzech Króli nie jest dniem wolnym, o tyle w drugiej sprawie nie ma prawa - NIE MA PRAWA - się cofać. Mieszasz różne kwestie. Ale tłumaczyłem to już N-krotnie w innych wątkach, więc nie będę tłumaczył po raz (N+1)-szy, tym bardziej, że coraz bardziej odchodzimy od tematu.
|
So cze 01, 2013 17:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Johnny99 napisał(a): Alus napisał(a): Jeśli Gowin z kilku posłami wystąpi z PO podzieli los PJN lub SP. I właśnie dlatego jasno zapowiedział, że nie występuje z PO, tylko ją przejmuje. A więc już na starcie jeden błąd mniej. Opublikował list do członków partii, opublikował dokument "Dobre Zmiany". Wyraźnie widać, że, w przeciwieństwie do tamtych secesjonistów, ma plan działania i to raczej porządny. To już mu daje przewagę nad Tuskiem, który żadnego planu nie ma. Tak Gowin przejmie władzę w PO jak Ziobro przejął w PiSe. Oczywiście, że Gowin nie obejmie sterów w Platformie za dużo w niej lewaków i przyspawanych do stołków.
|
Pn cze 03, 2013 8:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Oczywiście, że Gowin nie obejmie sterów w Platformie za dużo w niej lewaków i przyspawanych do stołków. A co spowodowało, że Ziobro nie przejął władzy w PiSe?
|
Pn cze 03, 2013 8:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Cytuj: Oczywiście, że Gowin nie obejmie sterów w Platformie za dużo w niej lewaków i przyspawanych do stołków. A co spowodowało, że Ziobro nie przejął władzy w PiSe? Ten wątek jest o Platformie, nie o Prawie i Sprawiedliwości.
|
Pn cze 03, 2013 8:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): Cytuj: Oczywiście, że Gowin nie obejmie sterów w Platformie za dużo w niej lewaków i przyspawanych do stołków. A co spowodowało, że Ziobro nie przejął władzy w PiSe? Ten wątek jest o Platformie, nie o Prawie i Sprawiedliwości. Masz problem z odpowiedzią na proste pytanie? 
|
Pn cze 03, 2013 8:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To ty Alus masz problem z wiecznym offtopowaniem!!!!!!!!
|
Pn cze 03, 2013 8:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Co Ty na to Alus, że Twój idol Tusk zadeklarował swoją socjaldemokrtyczność i chęć zawarcia koalicji z partią Leszka Milera - SLD, spadkobierczynią komuny w Polsce? Na pewno jak zwykle zaczniesz, a PiS...jest be..czyli...ble...ble...ble...
|
Cz cze 06, 2013 8:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Co Ty na to Alus, że Twój idol Tusk zadeklarował swoją socjaldemokrtyczność i chęć zawarcia koalicji z partią Leszka Milera - SLD, spadkobierczynią komuny w Polsce? Na pewno jak zwykle zaczniesz, a PiS...jest be..czyli...ble...ble...ble... Czym w poglądach różni się Miller od Leppera koalicjanta PiS?
|
Cz cze 06, 2013 8:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Co Ty na to Alus, że Twój idol Tusk zadeklarował swoją socjaldemokrtyczność i chęć zawarcia koalicji z partią Leszka Milera - SLD, spadkobierczynią komuny w Polsce? Na pewno jak zwykle zaczniesz, a PiS...jest be..czyli...ble...ble...ble... Czym w poglądach różni się Miller od Leppera koalicjanta PiS? W I E D Z I A Ł AM, PRZEWIDZIAŁAM jak zwykle obsesja na punkcie Prawa i Sprawiedliwości 
|
Cz cze 06, 2013 13:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: W I E D Z I A Ł AM, PRZEWIDZIAŁAM jak zwykle obsesja na punkcie Prawa i Sprawiedliwości  To nie obsesja ale prawidłowość - urągała motyka gracy, a oba jednacy 
|
Cz cze 06, 2013 13:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus!A na temat Twojego socjaldemokratycznego idola Tuska, szykującego się do koalicji z SLD masz coś do powiedzenia?
|
Cz cze 06, 2013 14:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Co bedzie to przyszlosc pokaze. Ja wole jasne deklaracje, niz zapieranie sie, ze czegos sie na pewno nie zrobi, a potem zrzucanie z siebie odpowiedzialnosci za wlasne obietnice na innych (ktorzy niczego nie obiecywali). Nie napisze oczywiscie kto tak zrobil, ale sapienti satA Tusk, naprawde nie powiedzial tego, co gita twierdzi. Powiedzial cos innego. No, ale czytanie ze zrozumieniem i przede wszystkim bez uprzedzen jest ... trudne? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... aid=110b87
|
Cz cze 06, 2013 14:32 |
|
|
|