Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 14:38

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 153  Następna strona
 Platforma Nieobywatelska 
Autor Wiadomość
Post Re: Platforma Nieobywatelska
gita napisał(a):
Pytanie do fanów Platformy:co powiecie na trwonienie publicznych pieniędzy przez swoich faworytów?

To samo co fani PiSu na kupowanie sobie mediów i dziennikarzy z równoległym codziennym ubolewaniem o braku propisowskich mediów.
Ty lepiej gita odpowiedz czyżby PiS za mało płacił obrońcy krzyża stale skandującemu "Jarosław Polskę zbaw", że ten się zbiesił i poszedł na paradę do Palikota.
W sumie wspólny ekonomista, to i wspólny obrońca krzyża i praw gejowskich ..... koalicja PiS+RP całą gębą :D :D

Pn cze 17, 2013 11:47
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Pytanie do fanów Platformy:co powiecie na trwonienie publicznych pieniędzy przez swoich faworytów?

To samo co fani PiSu na kupowanie sobie mediów i dziennikarzy z równoległym codziennym ubolewaniem o braku propisowskich mediów.
Ty lepiej gita odpowiedz czyżby PiS za mało płacił obrońcy krzyża stale skandującemu "Jarosław Polskę zbaw", że ten się zbiesił i poszedł na paradę do Palikota.
W sumie wspólny ekonomista, to i wspólny obrońca krzyża i praw gejowskich ..... koalicja PiS+RP całą gębą :D :D

W I E D Z I A Ł A M!! :D , jak zwykle wykorzystujesz starą i wypróbowaną metodę:najlepszą obroną jest atak, a na temat drogich garniturów, cygar i win nie masz nic do powiedzenia? :(

Pn cze 17, 2013 14:32
gita napisał(a):

No prosze, gita jak zwykle rzuca jakimis pomowieniami, bez linku i czeka na reakcje "fanow PO".
To czekaj dalej gitus. Na pewno sie jakis antyfanatyk PO zlamie i dopisze ciag dalszy.

Pn cze 17, 2013 14:34
Kael napisał(a):
gita napisał(a):

No prosze, gita jak zwykle rzuca jakimis pomowieniami, bez linku i czeka na reakcje "fanow PO".
To czekaj dalej gitus. Na pewno sie jakis antyfanatyk PO zlamie i dopisze ciag dalszy.

W jakim Ty świecie żyjesz, że nie docierają do ciebie żadne informacje dotyczące nadużyć i przekrętów Platformy? :o

Pn cze 17, 2013 14:41
@gita
Konkrety proszę. Żądasz dowodów, to teraz choć linka podczep.

Pn cze 17, 2013 14:48
@gita, ja jak ognia unikam polskich mediow poza moze GN. Ani FiM, ani ND, ani "media srodka" (jezeli takowe istnieja) mnie nie interesuja. Gdby podawaly sprawdzone informacje, to tak. Ale ich komentarze na bazie jednego zdjecia/wypowiedzi/ wyrwanych slow mnie nie interesuja.

Pn cze 17, 2013 14:51
Wrzuciłem w google i wyszła taka "afera":

"Dedukcja agenta Tomka jest następująca:
1. żona Mirosława Drzewieckiego została zatrzymana na Florydzie na kradzieży futra.
2. wiadomo, że w dawnych czasach Mirosław Drzewiecki dostarczał garnitury dla Donalda Tuska. Miał bowiem bardzo dobre ceny.
3. Nie można wykluczyć, że garnitury dla Tuska były kradzione
4. a jeśli nawet nie były kradzione, to czy na pewno Drzewiecki płacił za nie cło.

Wniosek: Premier Tusk mógł nosić, a może nadal nosi garnitury z przestępstwa. Agent uważa, że jest to na tyle prawdopodobne, że poświęcił czas, aby wysłać w tej sprawie pytania do Urzędu Kontroli Skarbowej i Szefa Służby Celnej. A o tym wszystkim informuje Rzeczpospolita."

Pn cze 17, 2013 14:55
Kozioł napisał(a):
@gita
Konkrety proszę. Żądasz dowodów, to teraz choć linka podczep.

Proszę bardzo:

http://polska.newsweek.pl/po-wydala-for ... 8,1,1.html

Pn cze 17, 2013 15:00

Ciekawe na co PO powinna wydawać swoje pieniądze, żeby zadowolić genetycznych patriotów. Pewnie na pomniki Kaczyńskiego :)

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Pn cze 17, 2013 15:03
pilaster napisał(a):
Ciekawe na co PO powinna wydawać swoje pieniądze, żeby zadowolić genetycznych patriotów. Pewnie na pomniki Kaczyńskiego :)

Czy Newsweek jest gazetą "genetycznych patriotów"? :o
Pytam z ciekawości.

Pn cze 17, 2013 15:08

Kupowanie garniturów dołącza się zatem do długiej listy zbrodni PO (obok tak obrzydliwego czynu, jak wynajęcie pociągu na imprezę partyjną) :)

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Pn cze 17, 2013 15:12
gita napisał(a):
pilaster napisał(a):

Czy Newsweek jest gazetą "genetycznych patriotów"? :o
Pytam z ciekawości.

Czekam na odpowiedź!!!

Pn cze 17, 2013 15:28
@gita, a skad my to mozemy wiedziec czyja gazeta jest Newsweek? Czy mi sie wydaje, czy pisuje tam Tomasz Lis? Nie jestem na biezaco...

A pytanie pilastra jest jak najbardziej uzasadnione. Dlaczego Ciebie tak podnieca wydawanie pieniedzy przez kogokolwiek? I na co PO wedlug ciebie wlasne pieniadze powinno wydawac i dlaczego?

Pn cze 17, 2013 16:28
Kael napisał(a):
@gita, a skad my to mozemy wiedziec czyja gazeta jest Newsweek? Czy mi sie wydaje, czy pisuje tam Tomasz Lis? Nie jestem na biezaco...

A pytanie pilastra jest jak najbardziej uzasadnione. Dlaczego Ciebie tak podnieca wydawanie pieniedzy przez kogokolwiek? I na co PO wedlug ciebie wlasne pieniadze powinno wydawac i dlaczego?

Nie ośmieszaj się człowieku!

Pn cze 17, 2013 17:45

Kael napisał(a):

Jakie "własne"? To były m.in. twoje pieniądze.

A dlaczego partia polityczna powinna wydawać pieniądze na garnitury, cygara, wynajmowanie boisk piłkarskich, żeby premierek mógł sobie pokopać piłeczkę, i wizyty w sex-klubach? Potrafisz to wyjaśnić jakoś inaczej niż tak, że wydawała je PO, a cokolwiek robi PO, jest to dobre i słuszne?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn cze 17, 2013 17:52
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 153  Następna strona