Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
gita - gdybyś jeszcze nie wiedziała, RDS to nie inicjatywa Dudy, ale działanie do którego obliguje go ustawa wniesiona przez rząd. http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/Przebi ... sp?nr=3519
|
Cz paź 22, 2015 11:00 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz paź 22, 2015 15:49 |
|
 |
niewiarek
|
No trochę zawiodła mnie Pani gita. Cały Jej post to jedno słowo: "wiem".
Pewnie ta zwięzła wypowiedz jest pełna ukrytych myśli.
Ale na forum publicznym tak dużo informacji? No Pani gita.
Może jutro będzie to słowo "nie", które zapewne wszystkim czytającym przekaże równie wiele treści, a następnego dnia "hmm".
Trzymam kciuki za Panią gita.
|
Pt paź 23, 2015 14:41 |
|
|
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
niewiarek napisał(a): Może jutro będzie to słowo "nie", Jutro będzie cisza wyborcza... 
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Pt paź 23, 2015 15:23 |
|
 |
niewiarek
|
Cytuj: niewiarek napisał(a): Może jutro będzie to słowo "nie",
Cytuj: Jutro będzie cisza wyborcza...  Uważam, że Pani gita powinna mieć możliwość wypowiedzi cały czas. Jaka tam cisza wyborcza? Nawet jak to jest niezgodne z Kostytucją RP. Tą przestarzałą, pewnie potworek PO. W trybie przyśpieszonym powinno odbyć sie posiedzenie Sejmu i uchwaleniem ustawy o tym, że Pani gita ma zawsze rację. Sądzę, że wśród nowych wybrańców zdobędzie absolutny poklask.
|
Pt paź 23, 2015 16:39 |
|
|
|
 |
medieval_man
Moderator
|
niewiarek napisał(a): Cytuj: niewiarek napisał(a): Może jutro będzie to słowo "nie",
Cytuj: Jutro będzie cisza wyborcza...  Uważam, że Pani gita powinna mieć możliwość wypowiedzi cały czas. Jaka tam cisza wyborcza? Nawet jak to jest niezgodne z Kostytucją RP. Tą przestarzałą, pewnie potworek PO. W trybie przyśpieszonym powinno odbyć sie posiedzenie Sejmu i uchwaleniem ustawy o tym, że Pani gita ma zawsze rację. Sądzę, że wśród nowych wybrańców zdobędzie absolutny poklask. A to jakieś wezwanie do władz tego forum? Jeśli nie to i tak na posiedzenie Sejmu musisz poczekać do "po wyborach". 
|
Pt paź 23, 2015 17:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
niewiarek napisał(a): No trochę zawiodła mnie Pani gita. Cały Jej post to jedno słowo: "wiem". Nie zawiodła - nie brakło oceny mojej inteligencji. Moderacja wyjątkowo usunęła.
|
Pt paź 23, 2015 18:58 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Alus napisał(a): niewiarek napisał(a): No trochę zawiodła mnie Pani gita. Cały Jej post to jedno słowo: "wiem". Nie zawiodła - nie brakło oceny mojej inteligencji. Moderacja wyjątkowo usunęła. Brak mi wiedzy o tym żeby moderacja coś usuwała z tego wpisu gity. Żyjesz, Alus w jakimś własnym świecie?
|
Pt paź 23, 2015 19:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): Alus napisał(a): niewiarek napisał(a): No trochę zawiodła mnie Pani gita. Cały Jej post to jedno słowo: "wiem". Nie zawiodła - nie brakło oceny mojej inteligencji. Moderacja wyjątkowo usunęła. Brak mi wiedzy o tym żeby moderacja coś usuwała z tego wpisu gity. Żyjesz, Alus w jakimś własnym świecie? Znikło jedno zdanie gity, że czasem zdarzy mi się coś powiedzieć mądrego. I moja odpowiedz, że dziwne w przypadku głupiej, wodomówgowca. gita napisała "wiem po zniknięciu w/w postów. "Własnym świeci" z niskim poziomem inteligencji - wpis z tą diagnozą zniknął po 1-2 godzinach, pozostał jedynie ocena, że potrafię pisać jedynie slogany. Dziwne, że też przez 11 lat nikt nie dostrzegł żenująco niskiego poziomu mojej inteligencji.....
|
Pt paź 23, 2015 19:39 |
|
 |
andej
|
Gita, życzę Ci osiągnięcia bezwzględnej większości przez PiS!
|
Pt paź 23, 2015 19:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Gita, życzę Ci osiągnięcia bezwzględnej większości przez PiS! A sobie???.....polubiłeś sektę?
|
Pt paź 23, 2015 19:49 |
|
 |
niewiarek
|
Alus, nie dostrzegasz, że gita jest de best, namber Łan? Jak można mieć jakieś zastrzeżenia do tej Pani.
|
Pt paź 23, 2015 20:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Gita, życzę Ci osiągnięcia bezwzględnej większości przez PiS! Dobre życzenie, dla Polski , Polaków i Prezydenta RP. Słuchałeś dzisiejszego orędzia w sprawie wyborów? Oczywiście PAD zachęcał Polaków do wzięcia udziału w wyborach do sejmu i senatu.
|
Pt paź 23, 2015 20:24 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Alus napisał(a): Znikło jedno zdanie gity, że czasem zdarzy mi się coś powiedzieć mądrego. I moja odpowiedz, że dziwne w przypadku głupiej, wodomówgowca.
Tak, kilka postów, w ktorych nie dyskutowałyście, ale rozmawiałyście o sobie, zostało usuniętych Alus napisał(a): gita napisała "wiem po zniknięciu w/w postów.
Czyli w całkiem nowym poście, który nie był przez moderację ani usunięty, ani częściowo moderowany. Tak więc Twoje stwierdzenie, że z ostatniego postu gity coś usunięto, wynika z bezzasadnej podejrzliwości. Alus napisał(a): "Własnym świeci" z niskim poziomem inteligencji - wpis z tą diagnozą zniknął po 1-2 godzinach, pozostał jedynie ocena, że potrafię pisać jedynie slogany.
Nie było takiego wpisu. Może Ci się przyśniło? Alus napisał(a): Dziwne, że też przez 11 lat nikt nie dostrzegł żenująco niskiego poziomu mojej inteligencji..... Prosisz o potwierdzenie czy zaprzeczenie?
|
Pt paź 23, 2015 20:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jest nadzieja, że po tych wyborach PAD otrzyma szanse, aby zrealizować swoją umowę z obywatelami.
|
Pn paź 26, 2015 11:58 |
|
|
|