Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.4
Autor |
Wiadomość |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Cytuj: Niemcy obiecali głosy BUZKOWI. a to oznacza ze Włoch nie przepchnie swego jak by się nie napinał . To są senne marzenia Tuska i Twoje. Polska się w tych rozgrywkach nie liczy, chyba że jako pionek do pewnych gierek.
Mamy oficjalne poparcie Francuzów. Ergo juz po Włochu. Niestety , ale matematyka nie słucha twojego jadowitego plucia na PO i twoich kompleksów niższości 
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
Cz cze 18, 2009 20:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jeżeli pisanie, przemyślenia i dywagowanie nazywasz pluciem to moje gratulacje.
Ta kawalkada nienawiści prezentowana ze strony PO cały czas trwa.
Mam inne zdanie i tylko tyle.
A wracając to tematu to dziś rano Inga Rosińska mówiła, że z Niemcami to mamy prawie pewnego Buzka, i brakuje tylko głosu Francuzów, więc nie wiem skąd - znowu - masz takie informacje.
Chyba powtórnie czarujesz rzeczywistość.
Podaj źródło tej informacji, bo skończy się tak jak z rewelacjami o Kaczyńskich.
|
Pt cze 19, 2009 7:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Było miło poklikać z wami od czasu do czasu i powymieniac poglądy
pozdrowienia dla alusi, sweeta, jacka rakoczego, eugeniusza, osirisa i pozostałych
|
Pt cze 19, 2009 8:14 |
|
|
|
 |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Jeżeli pisanie, przemyślenia i dywagowanie nazywasz pluciem to moje gratulacje.
Czego bys nie wymyślil to zawsze PO be PiS cacy. Ty to nazywasz pogładami? Dla mnie to własnie plucie. I jeśli ktokolwiek tu jest nienawistnikiem , to wy. My was jedynie żałujemy 
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
Pt cze 19, 2009 8:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Czego bys nie wymyślil to zawsze PO be PiS cacy.
To chyba normalne, bo dlaczego mam chwalić swoich przeciwników politycznych.
Było by to nieracjonalne.
A ponieważ uważam się za normalnego na umyślę, więc staram się postępować racjonalnie.
|
Pt cze 19, 2009 8:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
outsider2 napisał(a): Było miło poklikać z wami od czasu do czasu i powymieniac poglądy  pozdrowienia dla alusi, sweeta, jacka rakoczego, eugeniusza, osirisa i pozostałych
Dzięki  ..."było" mamy rozumieć, że już nie będzie?
|
Pt cze 19, 2009 9:08 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Cytuj: Czego bys nie wymyślil to zawsze PO be PiS cacy. To chyba normalne, bo dlaczego mam chwalić swoich przeciwników politycznych. Było by to nieracjonalne. A ponieważ uważam się za normalnego na umyślę, więc staram się postępować racjonalnie.
 ? Krytykanctwo dla krytykanctwa, ot i tyle
Krytykuj za coś faktycznie złego , a krytykowanie "bo to przeciwnicy" jest po prostu głupie. Acz powzechne , niestety i w PO też 
Julian Tuwim
|
Pt cze 19, 2009 9:15 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
Alus napisał(a): outsider2 napisał(a): Było miło poklikać z wami od czasu do czasu i powymieniac poglądy  pozdrowienia dla alusi, sweeta, jacka rakoczego, eugeniusza, osirisa i pozostałych Dzięki  ..."było" mamy rozumieć, że już nie będzie?
Odtąd będzie outsider 2 , bo sie kolega poprztykał z Kamykiem nt. teologiczne 
Julian Tuwim
|
Pt cze 19, 2009 9:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Acz powzechne , niestety i w PO też
Punkt dla Ciebie, że chociaż raz uderzyłeś się w pierś. 
|
Pt cze 19, 2009 10:22 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Cytuj: Acz powzechne , niestety i w PO też Punkt dla Ciebie, że chociaż raz uderzyłeś się w pierś. 
Juz dawno w konflikcie politycznym PO PiS górę biorą emocje. A to zawsze zły doradca. Z drugiej strony , jak ja widzę takiego osirisa co wszystkiego się czepia... grrr 
Julian Tuwim
|
Pt cze 19, 2009 16:55 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
http://wiadomosci.onet.pl/1993671,11,item.html
Niektórym to już rzeczywiście odbija. Ścinać dorodne drzewo tylko dlatego, ze kiedys "ufundował" go Hitler.
Prymitywizm sięga dna.
Gdyby kierować sie takimi bzdurami to na Śląsku Górnym, Dolnym, na Mazurach, w Wielkopolsce nalezałoby zburzyć wiele budynków, zerwać drogi....bo powstały w czasach Hitlera.
Idiotyzm w czystej postaci
|
So cze 20, 2009 9:13 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
eu_geniusz napisał(a): http://wiadomosci.onet.pl/1993671,11,item.html Niektórym to już rzeczywiście odbija. Ścinać dorodne drzewo tylko dlatego, ze kiedys "ufundował" go Hitler. Prymitywizm sięga dna.
A pani Burmistrz oczywiście z PISu
Tak jakby nie można było nadać innego patrona. I niech ktos mi teraz udowodni że członkowie partii nazywanej od rzeźby Marcela Duchampa są zdrowi na umyśle 
Julian Tuwim
|
So cze 20, 2009 9:42 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Nie wiem z czego jest pani burmistrz i mało mnie to intresuje.
Stwierdzam tylko fakt, ze jest kretynką, żeby nie powiedziec idiotką.
Debilizm polityków tak lokalnych jak i tych ogólnokrajowych to chyba wada wrodzona.
Potwierdza sie tylko moja prywatna opinia, by zostac politykiem trzeba być IDIOTĄ. Normalni ludzie nie lubią mieszac w g...e. Politycy to uwielbiają.
|
So cze 20, 2009 20:12 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
eu_geniusz napisał(a): Nie wiem z czego jest pani burmistrz i mało mnie to intresuje. Stwierdzam tylko fakt, ze jest kretynką, żeby nie powiedziec idiotką. Debilizm polityków tak lokalnych jak i tych ogólnokrajowych to chyba wada wrodzona. Potwierdza sie tylko moja prywatna opinia, by zostac politykiem trzeba być IDIOTĄ. Normalni ludzie nie lubią mieszac w g...e. Politycy to uwielbiają.
Ale czy to przypadek że coś tak głupiego wymyśla ktoś Z PIS i to akurat w podkarpackiej ostoi wszelakiego "patriotyzmu"?
No dobra , zostawmy rzeźbe Duchampa w spokoju. Co do Jerzego Buzka , outsider pewnie znowu się wzburzy , ale z poparciem Niemców i Francuzów dla niego pan Berlusconi sobie nie poradzi. I zgadzam sie że co do zakresu władzy są w UE stanowiska znacznie ważniejsze. Niemniej te jest prestiżowe i na świeczniku - przewodniczący PE to jedna z "twarzy" UE , tak jak szef KE. NA to drugie dla nas też przyjdzie czas, spokojnie. Nikt tego nie da bądź co bądź ciągle unijnym nowicjuszom , ale za jakiś czas?
Julian Tuwim
|
N cze 21, 2009 5:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
jacku - skoro wywołałeś mnie do odpowiedzi....
gdybym jeszcze pisał na tym forum pewnie bym napisał tak: każde eksponowane stanowisko w Europie, które zajmuje polak to dobrze dla polski - im nas więcej tym lepiej
i sie nie oburzę bo jestem proniemiecki i proeuropejski
ale, że nie piszę już na tym forum to tego nie napiszę
i nie ma co się poddawać atmosferze bójki w piaskownicy dzieci z platformy i pisu
|
N cze 21, 2009 6:50 |
|
|
|