| Autor |
Wiadomość |
|
panMK
|
 Re: Łamanie Konstytucji
Bycie POLAKIEM to nie fanatyzm to bycie sobą ,kochanie swej ojczyzny jak matę ,dbanie o nią jak o swoje dzieci i oddanie życia jak za BOGA .To znaczy bycie POLAKIEM ale wiem że wielu z was tego nigdy nie doświadczyło i nie wie co to POLSKA .ŻAL MI WAS ale wasze kwiki nic już nie dadzą bo POLSKA ZNÓW I NA ZAWSZE BĘDZIE POLSKĄ.Ludzie z Solidarności w większości znamienitej byli POLAKAMI ale niestety jak wszędzie trafiły się szczury które służyły wrogowi szkoda że te szczury były u władzy Solidarności
_________________ JEZU UFAM TOBIE Święta Faustyna Kowalska
|
| N mar 13, 2016 0:49 |
|
|
|
 |
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
ErgoProxy napisał(a): Że nie umiom żomdzić.
Tutaj trzeba chyba wołowymi literami napisać: MY NIE WYKLUCZAMY. W dalszym ciągu uważam, że ekipa z ostatnich 8 lat ma wiele za uszami. Teraz chciałaby wrócić do władzy pod pozorem obrony demokracji. Ale to tylko hasła. Jak wyglądała demokracja w ich wykonaniu nie trzeba przekonywać. Była to demokracja złodziejska i podporządkowana niepolskim interesom. Nazwanie złodziei złodziejami i aferzystów aferzystami, nawet bez wyroku sądowego jest spełnieniem potrzeby minimum sprawiedliwości. akruk napisał(a): Cytuj: Co tam się zarzuca PiSowi? No, niby co? Nie zdradę narodową ani przynależność do UB. Za to utożsamia się PiS ze zbrodniczym systemem. Zarzuca mu się, że działa, jak działali komuchy i faktyczni zdrajcy Polski.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
| N mar 13, 2016 0:50 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ajj, nie na wyznawcach PiSu! Daję jakieś 5% szans na to, że "wyznawcy PiSu" w końcu tak się nakręcą, że przyjdą na jakąś pikietę KODu, żeby rozgonić towarzystwo. A w ścisku łatwo o stratowanie kogoś. O właśnie, mamy już odczłowieczanie przeciwnika. Pierwszy krok do rozlewu krwi, bo przecież to nie ludzie, to szczury.
|
| N mar 13, 2016 0:51 |
|
|
|
 |
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
ErgoProxy napisał(a): Ajj, nie na wyznawcach PiSu! Daję jakieś 5% szans na to, że "wyznawcy PiSu" w końcu tak się nakręcą, że przyjdą na jakąś pikietę KODu, żeby rozgonić towarzystwo. A w ścisku łatwo o stratowanie kogoś.
Od czego mamy policję? ErgoProxy napisał(a): O właśnie, mamy już odczłowieczanie przeciwnika. Pierwszy krok do rozlewu krwi, bo przecież to nie ludzie, to szczury. A to: akruk napisał(a): Bydło. Po prostu faszystowskie bydło. Ale to nie jest odczłowieczanie?
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
| N mar 13, 2016 0:54 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jest. I nie podoba mi się.
|
| N mar 13, 2016 0:55 |
|
|
|
 |
|
panMK
|
Was podsumuje czas ,mówiąc czas mam na myśli prawda o którą PIS walczy ,teczki się otworzą więzienia będą pełne ale bez telewizorka tylko z kilofem w łapie i w kamieniołomie tylko trzeba czasu czasu POLACY nie muszą się bać ale sprzedawczyki WASZ CZAS NADEJDZIE.
|
| N mar 13, 2016 0:56 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): Od czego mamy policję? My, to znaczy kto? My, Naród. Ale przecież, u czorta jasnego, ktoś tutaj pracuje usilnie, żeby były w Polsce narody dwa. Względem kogo policjanci mają być lojalni, skoro ponad prawem stoi wola narodu, czy jak to ujął stary Morawiecki? I którego narodu?
|
| N mar 13, 2016 0:58 |
|
 |
|
panMK
|
To mam uczłowieczać kogoś kto "s r a we własne gniazdo" tego nawet ptaki nie robią chociaż są jak wiemy zwierzętami ,więc mówienie o nich szczury było przenośnią aby nie uwłaczać tym gryzoniom bo sprzedawczyki to nawet nie zwierzęta .
|
| N mar 13, 2016 1:01 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Widzisz akruku, to są skutki programu szkolnego w przedmiocie historia. Tak długo tłukli dzieciom do głów, że Hieronim Radziejowski, że Szczęsny Potocki, aż dzieci uwierzyły, że dobrze jest wypędzić, a jeśli nie dadzą się wypędzić, to powiesić.
PanieMK, pan zbrodnię w głowie hodujesz. Zmień se awatar na jakiś hitleryczny, bo uwłaczasz Jezusowi i prawdzie o sobie.
|
| N mar 13, 2016 1:07 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
panMK napisał(a): Was podsumuje czas ,mówiąc czas mam na myśli prawda o którą PIS walczy ,teczki się otworzą więzienia będą pełne ale bez telewizorka tylko z kilofem w łapie i w kamieniołomie tylko trzeba czasu czasu POLACY nie muszą się bać ale sprzedawczyki WASZ CZAS NADEJDZIE. Podsumuję: twierdzisz, że w szczególności ErgoProxy czy ja nie jesteśmy Polakami, że jesteśmy sprzedawczykami i zapowiadasz nam, że władze PiS zamkną nas w więzieniu i zaciągną do kamieniołomów.
|
| N mar 13, 2016 1:11 |
|
 |
|
panMK
|
Nie wiem kim jesteście ale takie sprawiacie wrażenie a awatara nie zmienię bo BÓG to PRAWDA a ja mówię prawdę co niektórych to boli ale widocznie musi boleć ,bo przeszłość i to co się w niej zrobiło chociaż może zamierzchła jednak bywa bolesna panowie bolesławy targowiccy a PRAWDA BOLI OJJJ BOLI a będzie jeszcze dla was gorzej bo emeryturki będą nie 4000 czy więcej tylko 900 ojjj za boli 
|
| N mar 13, 2016 1:26 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie mówisz prawdy, bo jej nie znasz. Gdybyś ją znał, tobyś wiedział, że Targowica to byii konserwatyści, to była prawica, która w swoim pojęciu broniła Rzplitej i wartości ważniejszych od Rzplitej, i tak je skutecznie obroniła, że szlag Rzplitą od tego trafił. Nie ja jestem Targowicą, tylko TY!
I to jest prawda.
|
| N mar 13, 2016 1:31 |
|
 |
|
panMK
|
bolek daj na wstrzymanie 9 stów ci zostanie na marne śniadanie ;0
|
| N mar 13, 2016 1:37 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jestem rocznik '78 i żyję za osiem stów.
|
| N mar 13, 2016 1:39 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): W dalszym ciągu uważam, że ekipa z ostatnich 8 lat ma wiele za uszami. W dalszym ciągu uważam, że tak PO, jak i PiS powinny przeprosić obie i zejść ze sceny. medieval_man napisał(a): Teraz chciałaby wrócić do władzy pod pozorem obrony demokracji. Ale to tylko hasła. Niestety, PanMK leje w te gąsiory bardzo mocne wino. Czy PanMK jest sam jeden? Na tym forum tak. A poza forum? medieval_man napisał(a): Jak wyglądała demokracja w ich wykonaniu nie trzeba przekonywać. Ale weź się może odnieś do tego, co zalinkował Kozioł w wątku obok. Jeśli uważasz, że to są pomówienia, że to jest nieprawda, powinieneś te argómęta łatwo zbić. Kłamstwo ma krótkie nogi. medieval_man napisał(a): Była to demokracja złodziejska i podporządkowana niepolskim interesom. Nazwanie złodziei złodziejami i aferzystów aferzystami, nawet bez wyroku sądowego jest spełnieniem potrzeby minimum sprawiedliwości. Bardzo być może. Natomiast, jak słusznie zauważył Wojciech Orliński na swoim blogu, ekipy rządzące przez ostatnie ćwierć wieku wpajały ludziom przekonanie, że w demokracji liberalnej i w gospodarce kapitalistycznej wszyscy mogą odnieść sukces. Nie: każdy. Wszyscy. Jest to oczywiście wierutne kłamstwo, bo sukces jest przywilejem wybitnych jednostek. Ale prosty człowiek karmiony taką propagandą zaczyna w końcu zadawać sobie pytanie: skoro miało mi być tak dobrze, dlaczego jest mi tak źle? I tutaj wchodzi ze swoją narracją Pan Kaczka z totumfackimi i pomagierami i kładzie do głów: to złodzieje, to aferzyści, to ZOMO. Jest ci źle, bo zostałeś okradziony. I to również jest wierutne kłamstwo. Naprawdę jest ci źle, bo nie jesteś wybitną jednostką, ale zwykłym, przeciętnym zjadaczem chleba. Tacy jak my zawsze mają w życiu pod górkę. Albo nauczymy się cieszyć drobnymi przyjemnościami życia codziennego, albo będziemy się pęzić we frustracji i skrycie hołubić marzenie, żeby także dołączyć do złodziei i choć raz w życiu kogoś naprawdę, ale tak naprawdę, okraść. No bo skoro elity kradną na potęgę, skoro pierwszy milion "trzeba" ukraść, to widać złodziejstwo w majestacie prawa jest dobre. Jest etyczne. I dlatego właśnie jestem wrogiem Pana Kaczki.
|
| N mar 13, 2016 2:41 |
|
|
|