PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Autor |
Wiadomość |
Dariusz-555
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
szkoda ze filmiku nie zobacze . linkow " wyborczej " nie otwieram . Alicjo , nazwalas Marka Piotrowskiego wycieraczka do butow a to przeciez wy przez 8 lat traktowaliscie Polske jak wycieraczke do butow . stad taki a nie inny wynik wyborow , z ktorym nadal nie mozecie sie pogodzic . w RM znow sie nabijali ze na slowo " Bruksela " wlaczalo sie wam automatyczne kiwanie glowkami .
|
So lis 05, 2016 17:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): szkoda ze filmiku nie zobacze . linkow " wyborczej " nie otwieram . Alicjo , nazwalas Marka Piotrowskiego wycieraczka do butow a to przeciez wy przez 8 lat traktowaliscie Polske jak wycieraczke do butow . stad taki a nie inny wynik wyborow , z ktorym nadal nie mozecie sie pogodzic . w RM znow sie nabijali ze na slowo " Bruksela " wlaczalo sie wam automatyczne kiwanie glowkami . Znów zrozumiał co zrozumiał, a co pasuje do konceptu RM o złej PO......szkoda że zakonnicy koncentrują się na doczesności zapominając o zdaniu rachunku z każdego słowa. NIGDY I NIKOGO nie nazwałam, a czego tyczy wpis o wycieraczce to Marek świetnie wie. Linków wyborczej nie otwieram....nie ma to jak katolicka zapiekłość 
|
So lis 05, 2016 17:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): linkow " wyborczej " nie otwieram. Uważasz, że tam sfałszowano nagranie? Nie chodziło mi o to, abyś czytał, ale abys posłuchał co sam Kaczyńskie mówi.
|
So lis 05, 2016 17:59 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Dariusz-555 napisał(a): linkow " wyborczej " nie otwieram. Uważasz, że tam sfałszowano nagranie? Nie chodziło mi o to, abyś czytał, ale abys posłuchał co sam Kaczyńskie mówi. Naprawdę nie znasz przyczyny?  ......o. Rydzyk często mówił, że gdyby wziął do rąk GW nie zdołałaby domyć tych rąk - Darek boi sie, że działanie GW jest tak silne, iż może u niego spowodować problemy z oczami.
|
So lis 05, 2016 18:07 |
|
 |
Dariusz-555
|
w takim razie nie doczekalismy sie dowodow na rzekome okrzyki " Jaroslaw Polske zbaw " poiedzy modlitwami na mszach smolenskich .
katolicka zcieklosc Alicji to przyrownywanie kogos niewygodnego dla niej do wycieraczki . tacy sa " dzieci boga " .
|
So lis 05, 2016 18:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): w takim razie nie doczekalismy sie dowodow na rzekome okrzyki " Jaroslaw Polske zbaw " poiedzy modlitwami na mszach smolenskich .
katolicka zcieklosc Alicji to przyrownywanie kogos niewygodnego dla niej do wycieraczki . tacy sa " dzieci boga " . Zgłosiłam Twój post do moderacji, bo perfidnie i złośliwie, pomimo mojego tłumaczenia, powtarzasz oszczerstwo.
Ostatnio edytowano So lis 05, 2016 18:17 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
So lis 05, 2016 18:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Dariusz555 «A Ja wam powiadam: Każdy, kto się gniewa na swego brata, podlega sądowi. A kto by rzekł swemu bratu: Raka, podlega Wysokiej Radzie. A kto by mu rzekł: "Bezbożniku", podlega karze piekła ognistego». (Mt5,22)
|
So lis 05, 2016 18:17 |
|
 |
Dariusz-555
|
zapodaj te uwage Alicji bo to ona przyrownala Marka do wycieraczki . ja nadal uwazam za klamstwo Alicji , ktora rozszerza informacje jakoby na mszach smolenskich pomiedzy modlitwami ludzie krzyczeli " Jaroslaw Polske zbaw " .
|
So lis 05, 2016 18:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): zapodaj te uwage Alicji bo to ona przyrownala Marka do wycieraczki . ja nadal uwazam za klamstwo Alicji , ktora rozszerza informacje jakoby na mszach smolenskich pomiedzy modlitwami ludzie krzyczeli " Jaroslaw Polske zbaw " . Czytaj ze zrozumieniem. Nie przyrównała Marka do wycieraczki..
|
So lis 05, 2016 18:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Dariusz-555 napisał(a): zapodaj te uwage Alicji bo to ona przyrownala Marka do wycieraczki . ja nadal uwazam za klamstwo Alicji , ktora rozszerza informacje jakoby na mszach smolenskich pomiedzy modlitwami ludzie krzyczeli " Jaroslaw Polske zbaw " . Czytaj ze zrozumieniem. Nie przyrównała Marka do wycieraczki.. Jak tu Takiego traktować poważnie - o wycieraczce kłamie, teraz dołącza kolejne - ja pisze o miesięcznicy, on czyta na Mszach.Szkoda czasu i klawiatury.
|
So lis 05, 2016 18:55 |
|
 |
Dariusz-555
|
Alicjo , oto kopiuj-wklej twojego wpisu dzis z godziny 12.50
"Jarosław Polskę zbaw" to hasło skandowane na przemian z modlitwą, na każdej miesięcznicy od maja 2010r.
miesiecznica czyli msza smolenska kazdego 10 - go . zgadza sie ?
zeby bylo jasniej o tej wycieraczce , przyrownalas Marka do wycieraczki TWOICH butow czyli twoj dzisiejszy wpis z godziny 14.20 . zgadza sie ?
styki ci sie jarają .
|
So lis 05, 2016 19:48 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
Ala wypomina mi wpis, w którym odpowiadałem na jej kalumnie wobec Macierewicza. Napisałem tam - co podtrzymuję - że nie powinna krytykować kogoś, komu w sprawie zasług dla Polski nie byłaby godna butów czyścić.
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
So lis 05, 2016 20:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A to akurat napisałeś do mnie nie do Alus. Nie zmienia to faktu, że nie porównała Cie do wycieraczki, jak sugerował Dariusz555.
|
So lis 05, 2016 20:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): A to akurat napisałeś do mnie nie do Alus. Nie zmienia to faktu, że nie porównała Cie do wycieraczki, jak sugerował Dariusz555. Do mnie także.....to i tak dobrze, że poniżej wycieraczki, równie dobrze mógłby ustawić poniżej papieru toaletowego..... Gdyby taką miarą porównać dokonania, to kościoły winny być puste.....bo kto z nas jest godzien, aby Pan przychodził do nas.....
|
So lis 05, 2016 21:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A skad Marek wie, jakie zaslugi dla Polski ma Alus? W sumie smutne ale i znamienne jest, ze ci ktorzy uwazaja sie za prawdziwych znawcow Pisma sw i (podobno) nauki Kosciola, z taka pogarda odnosza sie do innych. Tu forumowiczke zrownac z ziemia, tam papiezowi szpile wbic, a wszystko w obronie wiary.
Tyle, ze nie ze znajomosci przepisow i paragrafow Pan Jezus nas bedzie sadzil.
|
So lis 05, 2016 21:10 |
|
|
|