Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 5
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 5
Cytuj: I czy ważne kto opisuje polską rzeczywistość?..... Dla mnie bardzo ważne, bo jeżeli robi to siostra Olewnika to jest to dla mnie bardzo wiarygodne a jeśli ów Pan to jakby mniej. Dla mnie ów biznesmen to szemrane towarzycho, tym bardziej że ma wyrok skazujący a jeszcze ma czelność pouczać wszystkich obywateli jak rzekomo żyć uczciwie i jeszcze płacze, że został zaszczuty jak pies.
|
Pt lut 12, 2010 18:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Dla mnie ów biznesmen to szemrane towarzycho, tym bardziej że ma wyrok skazujący a jeszcze ma czelność pouczać wszystkich obywateli jak rzekomo żyć uczciwie i jeszcze płacze, że został zaszczuty jak pies. Adekwatnie jak współbudowniczy IVRP vicepremier Lepper 
|
Pt lut 12, 2010 19:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Adekwatnie jak współbudowniczy IVRP vicepremier Lepper  To był prezent od PO i nie wracajmy do starej śpiewki, bo widzę że z braku argumentów odgrzewasz stare kotlety.
|
So lut 13, 2010 9:27 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): To był prezent od PO i nie wracajmy do starej śpiewki, bo widzę że z braku argumentów odgrzewasz stare kotlety. A od kiedy to ktokolwiek jest zmuszony przyjąć niechciany prezent?  ....no chuba, że tylko ewentualnie pod groźbą zagrożenia utraty życia.
|
So lut 13, 2010 9:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus nie przynudzaj, bo ten temat to zdarta płyta i chyba z braku nowości chcesz się pobawić słowną przepychanką.
Ja mam na siłę nowego niusa. W Zielonej Górze i okolicy grasuje wampir i jedynym elementem politycznym jest całkowita indolencja organów ścigania co jest następnym gwoździem do trumny tej instytucji po sprawie Olewnika.
|
So lut 13, 2010 10:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Alus nie przynudzaj, bo ten temat to zdarta płyta i chyba z braku nowości chcesz się pobawić słowną przepychanką. Podobnie jak ta o przymusie koalicji z Lepperem Cytuj: Ja mam na siłę nowego niusa. W Zielonej Górze i okolicy grasuje wampir i jedynym elementem politycznym jest całkowita indolencja organów ścigania co jest następnym gwoździem do trumny tej instytucji po sprawie Olewnika. Takich zboczków służby policyjne w wielu bardziej od nas rozwiniętych krajach poszukują czesem miesiącami.
|
So lut 13, 2010 12:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Takich zboczków służby policyjne w wielu bardziej od nas rozwiniętych krajach poszukują czesem miesiącami. Wczoraj w POLSAT NEWS facet którego dziewczyna była ofiarą poinformował, że dzwoniono parokrotnie na Policję w Krośnie Odrzańskim, iż był w paru miejscach widziany ów gwałciciel a policja nie ruszyła d........... . Potem sprawdzono (ponoć) zapis wideo i rzeczywiście była to poszukiwana osoba. Policja i władza podaje kłamliwe informacje że jest robione wszystko co możliwe a robi się wszystko co możliwe ale wyłącznie medialnie. Policja nie ma benzyny do samochodów to nie wysyła i nie reaguje na sygnały od ludzi. Żenada na całego. Nie jest to zresztą pierwsza rzecz tego typ. Przy podobnych sytuacjach i tragediach zapewnia się opinię publiczna iż podejmie się wszelkie możliwe dostępne środki a nie robi się nic. Bo tajemnicą poliszynela jest że nie ma środków.
|
So lut 13, 2010 14:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po tym jak Kaczyński walnął jak łysy o beton na temat Sikorskiego doszedłem do wniosku że zostaje mi jeszcze glosować jedynie na Merkel. Tyle idiotycznych ruchów ostatnio wykonuje PO z PiS, że nie wiem czy szaleju się nie najedli. O co im chodzi, bo nie nadążam? Faktem jest, że w szachach jestem słaby.
|
N lut 14, 2010 19:15 |
|
 |
kosiarz
zbanowany na stałe
|
A co takiego "palnął" bo chyba nie jestem w temacie?
_________________ http://www.kppis.pl/forum/index.php
|
Pn lut 15, 2010 20:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kosiarz napisał(a): A co takiego "palnął" bo chyba nie jestem w temacie? Jednak dałem się podejść jak dziecko przez PR od TUSKA i GW. Mówili o hakach (i o ich zbieraniu) a w ogóle takie słowo z ust Jarosława nie padło. Wygląda na to, że PR z PO zaczynają wojnę podjazdową tworząc "medialne fakty" które mają na celu zdyskredytowanie przeciwnika.
|
Pn lut 15, 2010 20:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Jednak dałem się podejść jak dziecko przez PR od TUSKA i GW. Mówili o hakach (i o ich zbieraniu) a w ogóle takie słowo z ust Jarosława nie padło. Wygląda na to, że PR z PO zaczynają wojnę podjazdową tworząc "medialne fakty" które mają na celu zdyskredytowanie przeciwnika. Dobry jesteś  ....Tobie nie wmówią, że białe jest białe a czarne to czarne....
|
Wt lut 16, 2010 8:54 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Owszem, słowo "hak" nie padło. Ale po raz kolejny Jaro kaczyński zachował sie jak smarkacz z przedszkola "Ja coś wiem, ale nie powiem". Jak widac na tym przykładzie prezes Jaro psychicznie jest na poziomie 5 -latka. Typowe zachowanie dla podstarzałych maminsynków. Ja tez zastanawiam się na kogo bede głosował. Może jak Doda wysunie swoja kandydature to na nią? Co prawda jest prymitywna, ale ma wielkie ....."oczy" 
_________________ Właściciele agencji towarzyskiej tym się różnią od polityków, że posiadają
umiejętność ogarnięcia bur..lu.
|
Wt lut 16, 2010 9:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ale po raz kolejny Jaro kaczyński zachował sie jak smarkacz z przedszkola "Ja coś wiem, ale nie powiem". I dokładnie tak samo powiedział Sikorski, że wie o czym mówi Jarosław, ale także nie powie. Więc rozumiem iż obaj zachowują się jak smarkacze.
|
Wt lut 16, 2010 11:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): I dokładnie tak samo powiedział Sikorski, że wie o czym mówi Jarosław, ale także nie powie. Więc rozumiem iż obaj zachowują się jak smarkacze. Jeśli to tajemnica państwowa, zagrażająca państwu - a tak sugeruje J. Kaczyński - to żaden nie powie. Co oznaczałoby, że premier Kaczyński przełożony ministra MON, Prezydent, premier Tusk działają na szkodę państwa Polskiego. I wszyscy trzej winni podlegać odpowiedzialności karnej, a może oskarżeniu o zdradę stanu....
|
Wt lut 16, 2010 11:12 |
|
 |
Grzegor
|
osiris napisał(a): I dokładnie tak samo powiedział Sikorski, że wie o czym mówi Jarosław, ale także nie powie. Więc rozumiem iż obaj zachowują się jak smarkacze. Nie tylko Kaczyński zachowuje się w ten sposób. Powiedział coś, co prasa streściła tak: mamy haka na Sikorskiego wykorzystamy go, kiedy to będzie dla nas wygodne, a później z charakterystyczna dla siebie przenikliwością intelektualną tłumaczył się, że nie mówił o hakach, ponieważ nie użył słowa haki. Ponadto, ponieważ te tajemnicze sprawy objęte tajemnicą państwową, dał jasno do zrozumienia, że jak Sikorki wystartuje w wyborach to będzie wyciek do mediów. Sprawa oburzyła nawet pro-PISowską Rzeczpospolitą: http://blog.rp.pl/magierowski/PS. Zazwyczaj liderzy partii promują własne partie tzn. Tusk jest bardziej popularny niż PO. Wystarczy kilka publicznych wystąpień Kaczyńskiego, a PIS zaczyna lecieć w sondażach. Gdyby Pis był normalna partią dawno by miał innego lidera
|
Wt lut 16, 2010 14:30 |
|
|
|