Autor |
Wiadomość |
keylan
|
Mark Zubek napisał(a): Kobiece piersi i ....dobry smak?
najlepszy! nie ma na świecie nic piękniejszego niż kobieta!
|
Cz cze 28, 2007 22:11 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Bosh Mareczek jak zwykle bełkocze. Starałem się, naprawdę starałem się zrozumieć, ale no cóż, jestem prostym człowiekiem, do którego nie dociera taki bełkocik czyli pseudometafory i inne podobne. Więc nie skomentuje bzdur Marka.
Cytuj: Cieszę się, że myślisz! Co do kultur to amerykanie nie mają żadnej - wszystko zapożyczone, zmieszane i dewiacyjne. Kultura tego kraju jest porównywalna z g... sprzedawanym w McDonaldsach pod nazwą Hamburger i wszystkich tego typu odmianach. O, z tym się kompletnie zgadzam. Nawet ten swój dzień niepodległości mają trochę wymuszony. Cytuj: Jak to dobrze, że wyjechałeś. ProszęWykrzyknik Nie wracaj! Suszę zęby
Przyłączam się do prośby. Im mniej takich ludzi w naszym kraju tym lepiej dla jego przyszłości.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz cze 28, 2007 23:34 |
|
 |
Mark Zubek
|
keylan;
Zbyt subiektywne stwierdzenie.....jednak;
Dla dziecka karmionego piersią, dobry smak jest ważny.
A kobieta jest wtedy dla niego najpiękniejszą osobą na świecie.
PS.
Jeśli myślisz o czymś innym to jesteś w błędzie.
--------------------------------------------------------------------------------------
profos20;
Już raz mnie zapraszałeś do powrotu a teraz ...."nie wracaj".
Co za niekonsekwencja.
Odniosę się więc do Twoich dywagacji.
A więc;
Jeśli ktoś w sposób świadomy działa na szkodę drugiej osoby, wiodąc go na pokuszenie,podlega karze do lat ........stu tysięcy w czyśćcu, co jak na
warunki niebiańskie, to wcale nie wiele ;-)
Jeśli w sposób nieświadomy wystawia siebie na pośmiewisko,
sam sobie szkodzi (grzech odpuszczony) ;-)
Tym sposobem policja nie ma już co robić na plaży.
A my możemy zakończyć ten wakacyjny temat.
Amen.
|
Cz cze 28, 2007 23:36 |
|
|
|
 |
keylan
|
Cytuj: Jeśli myślisz o czymś innym to jesteś w błędzie.
tak myśle o czymś innym, myśle o ponętnym, pięknie pachnącym, cudownie miękkim, cieplutkim, delikatnym ciałku kobiety...
|
Pt cze 29, 2007 0:10 |
|
 |
keylan
|
uwaga akt kobiecy, choć nic nie widać więc mm nadzieje że mi moderatorzy wybaczą
http://www.bluephotos.yoyo.pl/79/_Justyna/images/11.jpg
Marku o tym myśle 
|
Pt cze 29, 2007 0:39 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Policja ma rację.Nie można dopuścić do swobody obyczajów.Są przecież osoby,które nie lubią patrzeć na nagość i obsceniczne zachowania.Uszanujmy więc i te osoby nie narażając ich na gorszący widok.
|
Pt cze 29, 2007 12:00 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
HAUcośtam: to niech nie patrzą, proste. Jak mi się nie podoba widok psiego łajna na chodniku to co robię? N i e p a t r z ę. To nie jest trudne wiesz? No i mi naprawdę na plażach nie podobają się stare grube baby w bikini. Dlaczego ich nie karać? I opalanie topless to do cholery jasnej nie jest żadna swoboda obyczajów. To coś najzupełniej normalnego. To nie jest nagość, zresztą, mnie nagość na plazy też nie bulwersuje bo jestem zwykłym, normalnym, zdrowym człowiekiem. Czego życzę i Wam.
Cytuj: Jeśli myślisz o czymś innym to jesteś w błędzie.
Taaaa, jak zwykle, Mareczek i jego jedyna słuszna racja. Jesteś w błędzie! Bo tak! Bo ja, Mareczek, tak mówię! Tupnij nogą i skrzyżuj ręce w piersi jeszcze. Śmieszny chłoptaś jesteś. :)
keylan: miodzik, cudne zdjęcie, pięknie wykonane, ta tajemniczość rox. Tam jeszcze są inne jej zdjęcia, też fajne, ale pewnie widziałeś. :>
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pt cze 29, 2007 15:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie, sczaj tą klimę Mroczny: Mareczek ma rację bo on tylko wypowiada zdanie Boga.
I widzisz jakie on ma plery? Kurde, chowamy się przed nim ze swoimi argumentami XD
|
Pt cze 29, 2007 16:10 |
|
 |
Mark Zubek
|
keylan;
Ciałko jak ciałko ( "justyna" jest O.K.)
Ale widziałem większe piękno na wózkach inwalidzkich,na których
rodzi sie często to piękno którego nie widzać na plaży.
Choć nie pachnące, nie miękie, nie cieplutkie i z pewnością nie ponętne.
Bywając tu i tam mogę stwierdzić że czuję się dobrze tam gdzie
widzę piękno w ludziach.
Eksponowanym ciałem nie mogę się jednak zachwycić, bardziej interesująca była by rozmowa z ową "justyną", .....być może jest ona piękna.
Powierzchownie trudno to ocenić.
Kryteria piękna i to jak je odbieramy są w ocenie nas samych.
Pan Jezus uczy;
"Oko twoje jest światłem twego ciała.Jeżeli oko twoje jest czyste, to całe twoje ciało jest w jasności" Mat.11;33
Czy Twoje oko jest czyste keylan kiedy spoglądasz na ten akt?
Czy Twoje ciało jest w jasności kiedy spoglądasz na ten akt?
Nie myślę,..... bo szukasz w nim ciepełka i ponętnych wrażeń.
--------------------------------------------------------------------------------------
Haunebu III
Policja powinna działać nede wszystko SPRAWIEDLIWIE.
Jednak sprawiedliwości nie uzyska się regulaminem i rozkazami.
Policjanci to .....ludzie. Ze swoim bagażem emocjonalnym.
Jeśli widzieć będą świat "okiem czystym", to każdy z nas będzie miał z tego pożytek.
|
Pt cze 29, 2007 16:12 |
|
 |
Mark Zubek
|
Chaota;
Od pisania o diabełkach na tym forum jesteś Ty.
Zdanie Boga jest dostępne dla każdego, wystarczy chcieć po nie
sięgnąć.
A każdy pisze swoim "slangiem" , ja swoim, Ty swoim.
|
Pt cze 29, 2007 16:18 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Nie, sczaj tą klimę Mroczny: Mareczek ma rację bo on tylko wypowiada zdanie Boga.
I widzisz jakie on ma plery? Kurde, chowamy się przed nim ze swoimi argumentami XD Coś w tym jest. :S Cytuj: Ale widziałem większe piękno na wózkach inwalidzkich,na których rodzi sie często to piękno którego nie widzać na plaży. Choć nie pachnące, nie miękie, nie cieplutkie i z pewnością nie ponętne. Nikt nie powiedział, że kobieta na wózku jest gorsza wiesz? Cytuj: Czy Twoje oko jest czyste keylan kiedy spoglądasz na ten akt? Czy Twoje ciało jest w jasności kiedy spoglądasz na ten akt? Nie wiem jak keylana, ale moje jak najbardziej. Cytuj: Nie myślę,..... bo szukasz w nim ciepełka i ponętnych wrażeń.
Dobra rada na przyszłość: wstrzymaj się od myślenia jeśli masz do takich wniosków dochodzić plz k thx.
|
Pt cze 29, 2007 16:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wiem Marku za kogo Ty na uważasz, że sądzisz, że patrząc na takie zdjęcie będziemy szukali "ciepłka i wrażeń". Chyba zaczynasz oceniać ludzi względem siebie...
kurcze, równie erotyczne widoki widać czasem w knajpach, na parkietach... i co, od razu mamy się tym podniecać? Rzucać się na te kobiety?
Ja na tym dostrzegam piękną kobietę i nieco fotograficznego albo też komputerowego kunsztu. Ot i wszystko. Po co robić z igły widły?
Crosis
|
Pt cze 29, 2007 16:30 |
|
 |
Mark Zubek
|
MP;
Lepiej jest nie myśleć ?
Czy Twoja rada wynika z Twoich własnych ( dobrych ) doświadczeń,
w końcu wnioski do jakich dochodzisz też na myślenie nie wskazują.
A oko Twoje być może jest czyste, tylko trochę "za-mroczone"
;-)
|
Pt cze 29, 2007 16:31 |
|
 |
Mark Zubek
|
Crosis;
To keylan napisał że widzi w nim (myślami) ciepełko i ponętność.
|
Pt cze 29, 2007 16:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Eh, a nie można uzyć czasem klawisza |quote|?
W każdym razie ja tam nie widziałem wyrazu "wrażeń"... raczej wypowiedź keylana miała dla mnie inny wydźwięk niż to co napisałeś w swojej interpretacji.
Swoją drogą czasem mnie to dziwi... sprowadzanie wywoływania podniecenia, "wyuzdania" do sprawy ubioru... z moich doświadczeń wynika, że to ma coś wspólnego tylko wtedy, kiedy kobieta zdecyduje się użyć właśnie ubrania... ale i tak to nie wystarczy... najważniejsze są gesty, słowa, intonacja... czasem dziewczyna tańcząca przy mnie na parkiecie i trakrująca mnie niemal jak "rurkę" jest zdecydowanie mniej pociągająca niż spokojnie siedząca obok mnie koleżanka, która jedyne co robi, to patrzy w oczy...
Crosis
|
Pt cze 29, 2007 16:38 |
|
|
|