Zdrada już oficjalnie - Koniec niepodległości Polski
Autor |
Wiadomość |
tadeuszek
|
 Re: Zdrada już oficjalnie - Koniec niepodległości Polski
quas naucz się czytać ze zrozumieniem i nie wyrywaj zdań z kontekstu. Nie przynos wstydu Jezusowi  Wynaturzone pary, zboczeńcy, lewacka hołota, ateistyczno - innowierne szumowiny - LUBIĘ TO! 
|
So gru 03, 2011 17:56 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Te domagające się dzieci.
|
So gru 03, 2011 18:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
,,quas naucz się czytać ze zrozumieniem i nie wyrywaj zdań z kontekstu. Nie przynos wstydu Jezusowi
Wynaturzone pary, zboczeńcy, lewacka hołota, ateistyczno - innowierne szumowiny - LUBIĘ TO!'' Nic nie wyrwałem z kontekstu. Z określeń jakie podałeś napisałem tylko ,,wynaturzone pary,, , przecież tak jest. Reszta to Twoje urojenia.
|
So gru 03, 2011 18:03 |
|
|
|
 |
tadeuszek
|
Reszta to to forum. LUBIĘ TO! 
|
So gru 03, 2011 18:04 |
|
 |
gargamel
zbanowany na stałe
|
Alus napisał(a): Dokładnie, gdy pedofil zapragnie seksu z małolatem, to co komu do tego. Dzieci w to nie mieszajmy, ok? Cytuj: Dziwnia zresztą pokrętna argumentacja: - w przypadku związku niesakramentalnego tłumaczenie po co ślub, najważniejsza miłośc - a związkom gejowski potrzebny ślub. No właśnie, skoro tak im potrzebny to niech mają do niego prawo. Śluby biorą dorośli ludzie, z własnej woli(mam nadzieję  ) i krzywdy nikomu postronnemu tym nie robią, więc porównanie do pedofilii zupełnie nietrafione.
_________________ http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=42&t=30168 http://pajacyk.pl/
|
So gru 03, 2011 18:15 |
|
|
|
 |
noOne
|
czy można wyciąc z tego wątku całą dyskusję o homosiach ?
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
So gru 03, 2011 18:45 |
|
 |
pilaster
|
tadeuszek napisał(a): darujcie sobie te porównania za pedofilią. Dlaczego? Oba zboczenia mają podobne objawy (tak samo jak np zoofilia) i tak samo prawdopodobne przyczyny. Zatem nie jest niczym dziwnym, że w dyskusji natemat homoseksualizmu, przywołuje się pedofilię i na odwrót. Jedyną różnicą między tymi schorzeniami jest stopień społecznej akceptacji. Stopień zresztą płynny i zmienny. Jeszcze kilkadziesiąt lat temu, był ów stopień zupełnie przeciwny. Pedofilów traktowano z pobłazliwością, a homoseksualiści byli groźnymi wrogami społeczeństwa.
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
So gru 03, 2011 18:47 |
|
 |
gargamel
zbanowany na stałe
|
Dzieci są niedojrzałe więc nie mogą same za siebie decydować, są zdane na dorosłych i dlatego czyny pedofilskie jako ingerencja w ten czysty, naiwny świat są ze wszech miar ohydne i godne potępienia. Natomiast to co dobrowolnie robi ze sobą dwoje dorosłych, wolnych ludzi jest wyłącznie ich sprawą, o ile oczywiście nie mieszają w to osób trzecich, mam na myśli np. miejsca publiczne.
_________________ http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=42&t=30168 http://pajacyk.pl/
|
So gru 03, 2011 19:05 |
|
 |
tadeuszek
|
noOne napisał(a): czy można wyciąc z tego wątku całą dyskusję o homosiach ? A co, blogującej Maryji cos sie nie podoba ?  gargamel napisał(a): Dzieci są niedojrzałe więc nie mogą same za siebie decydować, są zdane na dorosłych i dlatego czyny pedofilskie jako ingerencja w ten czysty, naiwny świat są ze wszech miar ohydne i godne potępienia. Natomiast to co dobrowolnie robi ze sobą dwoje dorosłych, wolnych ludzi jest wyłącznie ich sprawą, o ile oczywiście nie mieszają w to osób trzecich, mam na myśli np. miejsca publiczne. Normalnie jakbym czytał oswiadczenie Kościoła Szatana. Dodam jeszcze, ze katolicy powinni również od satanistów uczyc sie miłości bliźniego. Takiej pogardy, wyzywania od szumowin itp. nawet na forum satan.pl nie spotkałem. 
Ostatnio edytowano So gru 03, 2011 19:37 przez tadeuszek, łącznie edytowano 3 razy
|
So gru 03, 2011 19:26 |
|
 |
pilaster
|
gargamel napisał(a): Dzieci są niedojrzałe więc nie mogą same za siebie decydować, są zdane na dorosłych. Poniekąd. Tylko co ta za różńica czy takie decyzje za dziecko podejmuje pedofil, czy homoseksualista?
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
So gru 03, 2011 19:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gargamel napisał(a): Alus napisał(a): Dokładnie, gdy pedofil zapragnie seksu z małolatem, to co komu do tego. Dzieci w to nie mieszajmy, ok? Niestety trudno nie mieszać skoro zachodzi wzajemna korelacja http://homoseksualizm.edu.pl/index.php/ ... -pedofilia Zapominasz jeszcze o coraz głośniej, odważniej głoszonych argumentach o "dobrej pedofilii"......z czasem może też ktoś usiłuje zadekretować, że skoro pragną seksu z dzieckiem, to niech mają do tego prawo. Cytuj: No właśnie, skoro tak im potrzebny to niech mają do niego prawo. Śluby biorą dorośli ludzie, z własnej woli(mam nadzieję  ) i krzywdy nikomu postronnemu tym nie robią, więc porównanie do pedofilii zupełnie nietrafione. I ci dorośli "niech mają" prawo do adopcji dzieci?
|
So gru 03, 2011 19:40 |
|
 |
tadeuszek
|
Alus napisał(a): I ci dorośli "niech mają" prawo do adopcji dzieci? Jestem za!
|
So gru 03, 2011 19:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
tadeuszek napisał(a): Alus napisał(a): I ci dorośli "niech mają" prawo do adopcji dzieci? Jestem za! "Nie za Twojej kadencji".....prędzej wyschną w Polsce wszystkie rzeki, nim uzyskają przyzwolenie w naszym kraju.
|
So gru 03, 2011 19:47 |
|
 |
tadeuszek
|
Alus napisał(a): "Nie za Twojej kadencji".....prędzej wyschną w Polsce wszystkie rzeki, nim uzyskają przyzwolenie w naszym kraju. Mam tego świadomość. W Waszym kraju to niemozliwe. 
|
So gru 03, 2011 19:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
tadeuszek napisał(a): Alus napisał(a): "Nie za Twojej kadencji".....prędzej wyschną w Polsce wszystkie rzeki, nim uzyskają przyzwolenie w naszym kraju. Mam tego świadomość. W Waszym kraju to niemozliwe.  W Naszym - czyli ponad 90% Polaków - bo nie tylko katolicy sprzeciwiają się oddawania dzieci w środowiska homo.
|
So gru 03, 2011 19:58 |
|
|
|