Ruch Narodowy - wypędzenie lewactwa,...
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Ruch Narodowy - wypędzenie lewactwa,...
No wlasnie. Mozna odsunac normalnymi metodami. Czyli, jezeli spoleczenstwo sobie tego zazyczy i powie im "dosc", to zadne akcje "wypedzania z Polski", do ktorych nawoluje quas i RN nie beda konieczne. A jezeli spoleczenstwo sobie nie zazyczy, to trzeba sie z tym pogodzic, ze nasze poglady nie sa jedynie sluszne. I robic swoje.
Przepraszam za rozsypane literki w poprzednim poscie. Niesetyt z przyczyn obiektywnych zabraklo mi czasu na korekte
|
Cz sie 08, 2013 13:55 |
|
|
|
 |
gacjan
|
@ Alus
lewactwo Olejnik jest raczej oczywiste. Antyprawicowa fobia, antykościelna fobia, raczej dość oczywiste powiązania ze służbami poprzedniego ustroju, promowanie wszelkich lewactw etc.
|
Cz sie 08, 2013 14:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gacjan napisał(a): @ Alus
lewactwo Olejnik jest raczej oczywiste. Antyprawicowa fobia, antykościelna fobia, raczej dość oczywiste powiązania ze służbami poprzedniego ustroju, promowanie wszelkich lewactw etc. Antyprawicowa fobia a politycy prawicy ochoczo biegają na rozmowy z Olejnik. Nie zauważyłam także aby duchowni panicznie unikali kontaktu z Olejnik.
|
Cz sie 08, 2013 14:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): No wlasnie. Mozna odsunac normalnymi metodami. Czyli, jezeli spoleczenstwo sobie tego zazyczy i powie im "dosc", to zadne akcje "wypedzania z Polski", do ktorych nawoluje quas i RN nie beda konieczne. Skończ Kael z Tym swoim dalszym zasiewaniem kłamstw. Pisałem Ci że nie chodzi mi o żadne wypędzanie z Polski poza granice kraju, bo taki kolejny Twoj wymyślony zarzut mi wcześniej stawiałeś. Napisałem Ci że nie o to mi chodzi, ale Ty dalej chcesz bazować na kłamstwach. Kael napisał(a): To inaczej: quas przyznal, ze piszac o lewactwie ma jak najbardziej na mysli konkretnych ludzi. Czy uwazasz dalej, ze lepiej niz sam quas rozumiesz, co on chcial powiedziec? Znowu nie siej na mój temat kłamstw. Jak Val wczesniej zacytowała ,,Jeśli tylko ktoś nie używa tych słów do wskazania konkretnej osoby (np. Ty lewaku, Ty katolu), a zwłaszcza adwersarza to od siebie mogę już powiedzieć, że ja za ich używanie karać nie będę.'' I moje słowa kórte zacytowałeś ,,Ktytuje poglądy, idee, które są wdrażane przez ludzi i ludzi dotyczą, są przez ludzi reprezentowane.'' Nausz się czytać ze zozumieniem bo rozmowa z Tobą nigdy nie bedzie miała sensu, kiedy bazujesz na swoim wymysłach i kłamliwie na kogoś je narzucasz. Dobry jesteś w kłamstwach i jak widać obrabianiu innych za plecami.
|
Cz sie 08, 2013 15:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@quas, to O CO ci chodzi? quas napisał(a): Ruch Narodowy mysle że miałby szanse na dostanie się do zabetonowanej polityki i znalazłby wielu którzy by popierali. Myślę że taki Ruch miałby większe szanse na początek niż PJN, Solidarna Polska, Ruch Palikota. Priorytety to wartości chrześcijańskie, wypędzenie z Polski zdradliwego i drążącego jak pasożyt lewactwa, patriotyzm Polski a nie wypieranie go, odpór dla lewackiego multikulturalizmu zaszczepianego w narodach włącznie z szerzący się islamem....itd. (...) Wtedy trzymam kciuki za wypędzenie największego pasożyta naszego kraju, na usługach wrogich i obcych sił - lewactwa. Co to jest dla ciebie lewactwo i jak chcesz je wypedzac z Polski?Potrafisz na tak proste pytanie odpowiedziec, czy tylko uwagi ad personam masz na podoredziu? A tak a propos odpierania "szerzacego sie islamu", czy tez tego co Winnicki powiedzial: Cytuj: Winnicki powiedział też, że Ruch nie godzi się na coraz popularniejszą w Europie zachodniej ideologię multikulturalizmu, a także na osiedlanie się w Polsce muzułmańskich imigrantów. - Polska jest i ma pozostać krajem słowiańskim i chrześcijańskim - dodał. Egipt chce pozostac islamski http://info.wiara.pl/doc/1659263.Chca-z ... go-papiezaWolno mu? Wolno.
|
Cz sie 08, 2013 17:37 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
quas napisał(a): Kael napisał(a): No wlasnie. Mozna odsunac normalnymi metodami. Czyli, jezeli spoleczenstwo sobie tego zazyczy i powie im "dosc", to zadne akcje "wypedzania z Polski", do ktorych nawoluje quas i RN nie beda konieczne. Skończ Kael z Tym swoim dalszym zasiewaniem kłamstw. Pisałem Ci że nie chodzi mi o żadne wypędzanie z Polski poza granice kraju, bo taki kolejny Twoj wymyślony zarzut mi wcześniej stawiałeś. Zatem: co masz na myśli pisząc "wypędzenie z Polski zdradliwego i drążącego jak pasożyt lewactwa" ?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Cz sie 08, 2013 17:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): To inaczej: quas przyznal, ze piszac o lewactwie ma jak najbardziej na mysli konkretnych ludzi. Czy uwazasz dalej, ze lepiej niz sam quas rozumiesz, co on chcial powiedziec?  Czasem do dyskusji potrzebna jest dobra wola. Ty wyraźnie woli zrozumienia oponenta nie masz żadnej. Zaetykietowałeś quasa i nie chcesz do siebie dopuścić innej interpretacji niż Twoja. To Ty uważasz, że wiesz lepiej od Quasa, co on ma na myśli. On Ci cały czas tłumaczy, że źle go rozumiesz, a Ty masz tyle złej woli, że przypisujesz mi swoją postawę "wiem lepiej od Quasa co ma na myśli".
|
Cz sie 08, 2013 17:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Val, ty jestes adwokatem biednego quasa? On sam nie potrafi odpowiedziec na proste pytanie? Jedno, bo na wiecej nie licze. Jak ja mam go zrozumiec, jak on nie zyczy sobie odpowiadac na pytania? Ty go moze rozumiesz telepatycznie, ale ja takich talentow nie mam. Czytam to, co on pisze. A poza pierwszym postem, ktory byl o tyle zrozumialy, ze duza czesc to nie byly jego slowa, w reszcie jego wpisow mozna tylko fragmenty wylowic, ktore jakas tresc zwiazana z tematem jego wlasnego watku niosa. Reszta to obelgi glownie pod moim adresem. Na proste pytania uparcie odpowiedziec nie potrafi. Pisze tylko jak NIE mysli. Jak mysli, to my sie mamy domyslec.
Oczywiscie quas by wolal mnie z tego watku wyrzucic, bo mnie nie lubi, ale to nie jest w jego mocy. Napisal cos, zostal byc moze zle zrozumiany, to niech sie znizy do poziomu rozmowcow (nie tylko mojego) i choc na pytania odpowie.
Jezeli robi reklame jakiejs partii, to dobrze by bylo, gdyby potrafil sensownie program tej partiii wyjasnic i odpowiedziec na pytania i watpliwosci. Na razie to jest antyreklama.
|
Cz sie 08, 2013 18:07 |
|
 |
WIST
|
Nie martw się Kael, moje pytanie też zostało zignorowane przez autora.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Cz sie 08, 2013 20:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael nie obrabiaj ludzi za plecami i nie szukaj nikogo adwokatów. Nie pień się tak człowieku bo Ci się zdaje że nie odpowiedziałem na pytanie. Też na moje pytanie nie odpowiedziałeś i pominąłeś, co ja zwyczajnie zignorowałem. Ty natomiast ujadasz jak wściekły, a sam na pytanie nie odpowiedziałeś. Więcej pokory Kael, zwłasza jak wylewasz jad za coś co sam robisz.
,,Co to jest dla ciebie lewactwo i jak chcesz je wypedzac z Polski?''
Nie będe się bawił w Twojego nauczyciela, chcesz wiedzieć co to jest lewactwo polecam pan google pomoże. Gdybyś umiał czytać i wyciagać wnioski z przeczytanego tekstu, wiedziałbyś też już dawno temu z jakimi przejawami lewactwa walczę, co potępiam, z jakich powodów.
Jak chcę wypędzać. Nie tak jak w swojej głowie sam wymyśliłeś przez wygnania kogoś za granice. Nie przypisuj ludziom swojej wydumanej wyobrażni. Po pierwsze nie jestem politykiem ani nikim wpływowym żebym wypędzał lewactwo. Ja tylko widzę poważne zagrożenie dla ludzi włącznie z zagrożeniem życia, zagrożenie dla narodu jakie z lewactwa wypływa i temu się przeciwstawiam. Dlatego popieram walkę z lewactwem, a moja walka z nim polega na zwykłej rozmowie. Nie jestem też specjalistą od organizowania i wdrażania zmasowanej walki z lewactwem, choć uważam to za słuszne i konieczne. Tu czekam na określenie się Ruchu Narodowego względem polityki, wejście w nią co uważam za realne patrząc na taki PJN, gumowy PSL który przylepi się wszędzie a nigdzie nic nie znaczy, czy zdegenerowany Ruch Palikota. Myśle że młodzi ludzie głosowali by chętniej na RN z wartościami patriotycznymi i chrześcijańskimi, niż na zboczenia spod znaku Palikota. I dopiero wtedy z wygranym PIS będzie można mówić o skutecznym zwalczaniu w Polsce lewackiego pasożyta. Odsunięcie od władzy, rozbicie struktur, odsunięcie lewackich wpływów od publicznych mediów, cofnięcie lewackich zmian, upadek PO ktorą trzyma tylko władza a która jest matką największego lewactwa w polityce, swojego bękarta Ruchu Palikota, PO okazała się gniazdem żmijowym najbardziej bezbożnego lewactwa, odpór dla lewackich totalitarnych degeneracji narzucanych na narody w Europie, włącznie z odpowiedzialnością karną chociażby Tuska, ale w tym przypadku wielu Polaków już się tego domaga nie tylko za zrzucenie odpowiedzialności za mord zycia w invitro na wszystkich Polaków. Moje ręce i bardzo wielu ludzi dla których invitro to cięzki grzech przeciw Bogu, umoczył w tym zabijaniu, poprzez przymusowe finansowanie publiczne. Co ten zdrajca sobie myśli, że jest panem ludzkich sumień, że stoi ponad Bogiem, życiem i śmiercią. To jest największe zagrożenie lewactwa, które wynosi się do rangi Boga gdzie totalitaryzm jest ukrywany pod maską demokracji, staje w roli zarządcy ludzkich sumień. Na tym powstaje apokaliptyczna szatańska bestia w obecnych czasach, której narzędziem w narodach jest właśnie lewactwo.
|
Cz sie 08, 2013 22:09 |
|
 |
JedenPost
|
Aha. Czyli |"lewactwo " to dalej nie wiadomo co (a przede wszystkim: kto), bo odsyłanie do google to zwykle unikanie odpowiedzi, a "wypędzanie" to w Twoim wypadku "zwykła rozmowa" (iście dziwnych pojęć zatem używasz...) a w wypadku RN zupełnie nie wiadomo co, bo się "nie określił". Sam przyznajesz, że nie wiesz na czym ma polegać "zmasowana walka z lewactwem" ale z góry ją popierasz.
Werdykt: na razie jesteś niepoważny, w sprzyjających warunkach mógłbyś być zapewne niebezpieczny.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Pt sie 09, 2013 6:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@JedenPost - masz racje. Ten belkot nienawisci moze byc niebezpieczny. Na szczescie na razie quas przyznaje: quas napisał(a): Po pierwsze nie jestem politykiem ani nikim wpływowym żebym wypędzał lewactwo. Ale jak mozna przeczytac uwaza, ze politycy i ludzie wplywowi maja mozliwosci wypedzania lewactwa (tego z definicji z googla) quas napisał(a): Kael nie obrabiaj ludzi za plecami i nie szukaj nikogo adwokatów. Nie pień się tak człowieku bo Ci się zdaje że nie odpowiedziałem na pytanie. Też na moje pytanie nie odpowiedziałeś i pominąłeś, co ja zwyczajnie zignorowałem. Ktore pytanie, quas? To o ochronie zycia? Odpowiedz jest, ale ty z gory wiesz, co ja pisze i dlatego nawet jej nie przeczytales,
|
Pt sie 09, 2013 7:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JedenPost napisał(a): Aha. Czyli |"lewactwo " to dalej nie wiadomo co (a przede wszystkim: kto), bo odsyłanie do google to zwykle unikanie odpowiedzi, a "wypędzanie" to w Twoim wypadku "zwykła rozmowa" (iście dziwnych pojęć zatem używasz...) a w wypadku RN zupełnie nie wiadomo co, bo się "nie określił". Sam przyznajesz, że nie wiesz na czym ma polegać "zmasowana walka z lewactwem" ale z góry ją popierasz.
Werdykt: na razie jesteś niepoważny, w sprzyjających warunkach mógłbyś być zapewne niebezpieczny. Ależ wiadomo - wszyscy, którzy nie popierają narodowców mogą swobodnie być zaliczeni do grona lewactwa. A katolicyzm narodowców to miłość do nienarodzonych i totalna wrogość wobec żyjących. Zawsze bawi mnie niepomiernie stawianie przez narodowców Dmowskiego - agnostyka, poganina jak nazywa go Terlikowski - jako prawego katolika Polaka.
|
Pt sie 09, 2013 7:56 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Nie mogłem zajrzeć wcześniej na forum ale widzę pewien postęp. Pojawił się zarys konkretów - w kwestii tematu wątku - o których można by rozmawiać. Otóż "wypędzanie" może polegać na: quas napisał(a): Odsunięcie od władzy, rozbicie struktur, odsunięcie lewackich wpływów od publicznych mediów...
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pt sie 09, 2013 10:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czyli postulaty quasa to mniej więcej: - Wsadzenie przeciwników politycznych do pierdla
- "Rozbijanie" organizacji przeciwnych
- Wprowadzenie "słusznej" linii w mediach "publicznych".
Po pierwsze - jeśli ktoś taki wyzywa innych od totalitarystów, to powinien najpierw zastanowić się nad sobą. Po drugie - nie ma tutaj niczego istotnego dla Polaka - tylko kolejna odsłowa wojenki, która nikogo nie obchodzi. Toteż i nie ma zagrożenia, że jakakolwiek większa grupa Polaków na narodowców zagłosuje.
|
Pt sie 09, 2013 11:16 |
|
|
|