Przegląd prasy i Aktualności
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
Małgosiaa napisał(a): a nawet u ponoć obiektywnych  Coroner tworzy nową definicję obiektywizmu 
|
| N cze 11, 2017 9:14 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A teraz udowodnij gdzie ja pisałem ze to dobrze. Na podstawie waszych wpisów ( mowię o całym antyPiS ) udowodniłem ze sotosujecie zasadę która odrzucacie u przeciwników. Czyli nic się nie różnicie od PiS
|
| N cze 11, 2017 11:53 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Coroner napisał(a): A teraz udowodnij gdzie ja pisałem ze to dobrze. Na podstawie waszych wpisów ( mowię o całym antyPiS ) udowodniłem ze sotosujecie zasadę która odrzucacie u przeciwników. Czyli nic się nie różnicie od PiS To po co pisałeś??....skoro biskup już sprawą sie zajął. Już ks Zieliński i ks Lemański dostatecznie antagonizują warszawskich biskupów.
|
| N cze 11, 2017 12:09 |
|
|
|
 |
|
Małgosiaa
Moderator
|
Coroner napisał(a): udowodniłem Jedyne co udowodniłeś, to to, że proPiS broni PiSu przez atak: a u was murzynów....
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
| N cze 11, 2017 12:11 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Posługujecie się dokładnie tym samym. Przeczytaj posty Kael i Alus.
|
| N cze 11, 2017 12:26 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Coroner napisał(a): Posługujecie się dokładnie tym samym. Przeczytaj posty Kael i Alus. Popatrz na swoje obiektywny inaczej 
|
| N cze 11, 2017 12:46 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
O wlasńie Alus potwierdziła mój zarzut
|
| N cze 11, 2017 13:02 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No bo jak Coroner selekcjonuje i wytyka, to jest sluszne i obiektywne. Ale miec inne zdanie niz Coroner? Nijak niemozliwe.
Moze zajmijcie sie innym tematem niz dziobaniem ksiezy. Sa tacy sami jak my i jak nasi politycy. I lepsi nie beda, bo niby dlaczego, kiedy nikt nic od nich nie wymaga, a jesli oczekuje wiecej, to niech sobie oczekuje. Dopoki my sie nie zmienimy (ale nie na “wyzszego nad wszystkich“ Coronera), nic i nikt sie nie zmieni.
|
| N cze 11, 2017 13:24 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
http://info.wiara.pl/doc/3962282.KSP-Fr ... policjantaCzy juz jestesmy w Rosji, czy jeszcze (tylko) w oparach szalenstwa? Cytuj: W sobotę wieczorem na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie kilkadziesiąt osób zakłóciło obchody upamiętniające ofiary katastrofy smoleńskiej; usiadło na jezdni, próbując w ten sposób zatrzymać przemarsz przed Pałac Prezydencki.
Policja skierowała 91 wniosków do sądu za blokowanie jezdni na drodze marszu. "11 osób przyjęło mandaty. Nikt nie został zatrzymany" - powiedział rzecznik KSP asp. szt. Mariusz Mrozek.
Wśród kontrmanifestujących był Władysław Frasyniuk, który - jak podała policja - odpowie z naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza. Grozi za to nawet 3 lata więzienia.
7 innych osób będzie odpowiadać za złamanie art. 195 k.k. Stanowi on, że: "Kto złośliwie przeszkadza publicznemu wykonywaniu aktu religijnego kościoła lub innego związku wyznaniowego o uregulowanej sytuacji prawnej, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2".
Policja poinformowała, że dodatkowo 10 osób odpowie za wykroczenia m.in. zakłócanie spokoju oraz przeszkadzanie w organizowaniu lub w przebiegu niezakazanego zgromadzenia.
Rzecznik KSP Mariusz Mrozek powiedział, że policja wzywała osoby zakłócające demonstrację do rozejścia się i do zachowania zgodnego z prawem, jednak to nie poskutkowało. Następnie funkcjonariusze przenosili te osoby z jezdni i zostały one wylegitymowane.
Policja zapowiadała wcześniej, że będzie podejmowała interwencje i działania w stosunku do osób, które poprzez swoje zachowanie będą zagrażać bezpieczeństwu innych ludzi i naruszać obowiązujący porządek prawny.
10 kwietnia 2010 r. w katastrofie samolotu Tu-154M pod Smoleńskiem zginęło 96 osób, w tym prezydent Lech Kaczyński i jego małżonka oraz ostatni prezydent RP na uchodźstwie Ryszard Kaczorowski. Polska delegacja zmierzała na uroczystości z okazji 70. rocznicy zbrodni katyńskiej. Od tego czasu 10 dnia każdego miesiąca organizowane są obchody tzw. miesięcznicy smoleńskiej. Kulminacyjnym punktem obchodów jest msza św. w warszawskiej archikatedrze, po której uczestnicy przechodzą przed Pałac Prezydencki.
Czyli przejscie z kosciola pod Palac Prezydencki jest aktem religijnym. Wspolczuje goraco wszystkim zyjacym dzis w Polsce.
|
| N cze 11, 2017 13:37 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jest aktem religijnym w zależności kto przechodzi.....kontrmanifestujący a skoro użyto w tekście takiego określenia, logiczne zatem, że marsz to manifestacja, a nie akt religijny....czego potwierdzenie znajduje się w informacji portalu "wiara".
|
| N cze 11, 2017 14:10 |
|
 |
|
subadam
|
Cos dla was do poczytania i pomyslenia, wywiad prof Rafala Matyi : http://studioopinii.pl/wywiad-z-rafalem-matyja
|
| N cze 11, 2017 16:13 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dramat Polski ze mamy wybór wciąż pomiędzy dżuma a cholera. Ani PO ani PiS nie odpowiada mojemu politycznemu konceptowi. Najbliżej mi do Kukiz15 ale oni nie maja szans. Wciąż czekam żeby w Polsce powstała partia prawdziwie republikańska.
|
| N cze 11, 2017 17:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Moze ja po prostu sam (wspol)zalozysz?
|
| N cze 11, 2017 17:30 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie mam czasu na działalność społeczno polityczna. I tak jestem gościem w domu. Żona by mnie z domu pogoniła. I tak ma cierpliwość do mnie.
|
| N cze 11, 2017 17:41 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Przeczytałam i przyznaję, że myślę podobnie - politycy nas rozgrywają, trudno znaleźć takich których autentycznie interesują sprawy społeczeństwa i dobro kraju. Nie lubię PiS od czasu usadowienia mnie przez Kaczyńskiego w szeregach ZOMO. PO podpadła mi lenistwem - nie chciało się im nawet iść i zagłosować za TS dla pieniacza Ziobry. Jak na razie nie widzę partii, na którą głosowałbym z przekonania, znów zapewne przyjdzie głosować na "mniejsze zło" 
|
| N cze 11, 2017 18:45 |
|
|
|