PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Ale ten drogi zegarek był znacząco droższy niż stodoła-pałacyk Szyszki....karamba...
|
Cz sty 19, 2017 12:43 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Ale ten drogi zegarek był znacząco droższy niż stodoła-pałacyk Szyszki....karamba... Która nadal guzik mnie obchodzi wobec planu wyrżnięcia puszczy i wystrzelania Żubrów. Jeśli Szyszko odstąpi od tych planów, to niech sobie i 10 takich postawi. Mam to gdzieś.
|
Cz sty 19, 2017 13:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zefciu napisał(a): Alus napisał(a): Ale ten drogi zegarek był znacząco droższy niż stodoła-pałacyk Szyszki....karamba... Która nadal guzik mnie obchodzi wobec planu wyrżnięcia puszczy i wystrzelania Żubrów. Jeśli Szyszko odstąpi od tych planów, to niech sobie i 10 takich postawi. Mam to gdzieś. Postawić wolno mu skolko ugodnio, ale jego psi obowiązek ujawnić w oświadczeniu majątkowym posła.
|
Cz sty 19, 2017 13:22 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Postawić wolno mu skolko ugodnio, ale jego psi obowiązek ujawnić w oświadczeniu majątkowym posła. Owszem. Tylko że jak chcesz skrytykować kogoś, kto brutalnie pobił 10 osób, to nie wypominasz mu, że na czerwonym świetle przeszedł.
|
Cz sty 19, 2017 13:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Koniec sporu o TK? Co dalej z Trybunałem?
medieval_man napisał(a): Alus napisał(a): W sondażach partyjnych zwiększone poparcie uzyskała jedynie PSL - nie straciła PO ani N. Wersję wygranej PiS forsuję jedynie media PiS- owskie. . http://www.parlamentarny.pl/sondaze/ibris-pis-liderem-z-wiekszym-poparciem-niz-opozycja-dalej-po-i-nowoczesna,130.htmlSondaż IBRIS Kod: grudzień - styczeń PiS - 30,1 34,7 PO - 19,1 17,1 N - 20,3 13,3 Kukiz - 8,6 8,6 PSL - 5,7 5,7
Faktycznie: nikt nie stracił, nikt nie zyskał  Skoro jest tak dobrze, to czemu Polacy tego nie dostrzegają.....zwłaszcza młody elektorat PiS? http://www.newsweek.pl/polska/polityka/ ... 805,1.html
|
Pt sty 20, 2017 10:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przemyśl jedną rzecz: Skoro rzekomo tylu ludzi chce zintensyfikowania protestów przeciwko PiS, to dlaczego demonstracja pod Sejmem, która zaczęła się 16 grudnia, ostatecznie samoistnie wygasła?
|
Pt sty 20, 2017 10:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Przemyśl jedną rzecz: Skoro rzekomo tylu ludzi chce zintensyfikowania protestów przeciwko PiS, to dlaczego demonstracja pod Sejmem, która zaczęła się 16 grudnia, ostatecznie samoistnie wygasła? Czy istotą protestów są wielodniowe czy tygodniowe okupacje?......protest z definicji, to ostre wystąpienie p-ko działaniu uważanym za niesłuszne.
|
Pt sty 20, 2017 10:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Miasteczko pod sejmem juz tez opuszczone. Pytanie czy się znudzili, czy zajęci są problemami wewnątrz KODu
|
Pt sty 20, 2017 12:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Coroner napisał(a): Miasteczko pod sejmem juz tez opuszczone. Pytanie czy się znudzili, czy zajęci są problemami wewnątrz KODu Bo protest czy okupacja to wsio ryba......
|
Pt sty 20, 2017 12:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ciekawych rzeczy się właśnie dowiadujemy: Manifestacja KOD pod Sejmem to nie jest forma protestu. 
|
Pt sty 20, 2017 12:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Ciekawych rzeczy się właśnie dowiadujemy: Manifestacja KOD pod Sejmem to nie jest forma protestu.  Gdzie się takich rzeczy dowiedziałeś?
|
Pt sty 20, 2017 13:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak to gdzie. Na forum od KODowcow Po tym jak wyszły maile Kukiza i jak i PSL i Kukiz potwierdzili ze Nowoczesna i PO próbowali zakończyć kadencje sejmu i chcieli sprowadzić bratnia pomoc z UE. Czytałem na FB i tt opublikowane przez Kukiza materiały. Bardzo ciekawe. Opozycja jak o sobie mówi totalna zagrała vabank i wtopili. Za dużo się wydarzyło nieprzewidzianych rzeczy. Petru kompromitacja, Ojciec Mateusz jeszcze większa kompromitacja. Wyciek maili do mediów i mocne niezadowolenie. Miasteczko miało być aż do wydrukowania wyroków TK. Maja problemy to i ludzie się zniechęcają. Mam znajomych którzy są mocno rozczarowani tym co się działo od 16 grudnia. Byli wielkimi bojownikami KOD a teraz są mocno zgaszeni
|
Pt sty 20, 2017 13:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Coroner napisał(a): Jak to gdzie. Na forum od KODowcow Po tym jak wyszły maile Kukiza i jak i PSL i Kukiz potwierdzili ze Nowoczesna i PO próbowali zakończyć kadencje sejmu i chcieli sprowadzić bratnia pomoc z UE. Czytałem na FB i tt opublikowane przez Kukiza materiały. Bardzo ciekawe. Opozycja jak o sobie mówi totalna zagrała vabank i wtopili. Za dużo się wydarzyło nieprzewidzianych rzeczy. Petru kompromitacja, Ojciec Mateusz jeszcze większa kompromitacja. Wyciek maili do mediów i mocne niezadowolenie. Miasteczko miało być aż do wydrukowania wyroków TK. Bo Kukiz był osobistym doradcą Schetyny i Petru, wie co mówią ci, których jak ja was k**a nienawidzi.....już w 16 kwietnia 2016r wiedział Róbta tak dalej, chrońcie urzędasów, marnotrawcie nasze pieniądze, a przedterminowe wybory macie jak w banku!. Z PSL nikt takich bredni nie mówi i nie pisze.
Ostatnio edytowano Pt sty 20, 2017 13:44 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Pt sty 20, 2017 13:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A gdzie ja pisałem coś takiego. Manipulacja to twoje drugie imię? Oczywiście do niewygodnych faktów się nie odniosłaś. Jak zwykle zreszta.
|
Pt sty 20, 2017 13:43 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Ciekawe, jak mieliby zakończyć kadencję Sejmu, skoro bez prezydenta nie dało się tego zrobić. I jaka znowu bratnia pomoc? UE nie ma nawet swojej armii, nie mówiąc już o braku prawnych możliwości interwencji, więc kto niby miałby przyjechać?
Co to za brednie?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pt sty 20, 2017 13:44 |
|
|
|