Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 12:59

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 622  Następna strona
 PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015 
Autor Wiadomość
Post Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Ale ten drogi zegarek był znacząco droższy niż stodoła-pałacyk Szyszki....karamba...

Cz sty 19, 2017 12:43
Alus napisał(a):
Ale ten drogi zegarek był znacząco droższy niż stodoła-pałacyk Szyszki....karamba...
Która nadal guzik mnie obchodzi wobec planu wyrżnięcia puszczy i wystrzelania Żubrów. Jeśli Szyszko odstąpi od tych planów, to niech sobie i 10 takich postawi. Mam to gdzieś.

Cz sty 19, 2017 13:03
zefciu napisał(a):
Alus napisał(a):
Która nadal guzik mnie obchodzi wobec planu wyrżnięcia puszczy i wystrzelania Żubrów. Jeśli Szyszko odstąpi od tych planów, to niech sobie i 10 takich postawi. Mam to gdzieś.

Postawić wolno mu skolko ugodnio, ale jego psi obowiązek ujawnić w oświadczeniu majątkowym posła.

Cz sty 19, 2017 13:22
Alus napisał(a):
Postawić wolno mu skolko ugodnio, ale jego psi obowiązek ujawnić w oświadczeniu majątkowym posła.
Owszem. Tylko że jak chcesz skrytykować kogoś, kto brutalnie pobił 10 osób, to nie wypominasz mu, że na czerwonym świetle przeszedł.

Cz sty 19, 2017 13:30
Post Re: Koniec sporu o TK? Co dalej z Trybunałem?
medieval_man napisał(a):
Alus napisał(a):
W sondażach partyjnych zwiększone poparcie uzyskała jedynie PSL - nie straciła PO ani N.
Wersję wygranej PiS forsuję jedynie media PiS- owskie.
.

http://www.parlamentarny.pl/sondaze/ibris-pis-liderem-z-wiekszym-poparciem-niz-opozycja-dalej-po-i-nowoczesna,130.html
Sondaż IBRIS

Kod:
       grudzień  -  styczeń
PiS -  30,1            34,7
PO  -  19,1            17,1
N -    20,3            13,3
Kukiz - 8,6            8,6
PSL -   5,7            5,7

Faktycznie: nikt nie stracił, nikt nie zyskał
:x

Skoro jest tak dobrze, to czemu Polacy tego nie dostrzegają.....zwłaszcza młody elektorat PiS?
http://www.newsweek.pl/polska/polityka/ ... 805,1.html

Pt sty 20, 2017 10:12
Przemyśl jedną rzecz: Skoro rzekomo tylu ludzi chce zintensyfikowania protestów przeciwko PiS, to dlaczego demonstracja pod Sejmem, która zaczęła się 16 grudnia, ostatecznie samoistnie wygasła?

Pt sty 20, 2017 10:18
Yarpen_Zirgin napisał(a):
Przemyśl jedną rzecz: Skoro rzekomo tylu ludzi chce zintensyfikowania protestów przeciwko PiS, to dlaczego demonstracja pod Sejmem, która zaczęła się 16 grudnia, ostatecznie samoistnie wygasła?

Czy istotą protestów są wielodniowe czy tygodniowe okupacje?......protest z definicji, to ostre wystąpienie p-ko działaniu uważanym za niesłuszne.

Pt sty 20, 2017 10:33
Miasteczko pod sejmem juz tez opuszczone. Pytanie czy się znudzili, czy zajęci są problemami wewnątrz KODu

Pt sty 20, 2017 12:16
Coroner napisał(a):
Miasteczko pod sejmem juz tez opuszczone. Pytanie czy się znudzili, czy zajęci są problemami wewnątrz KODu

Bo protest czy okupacja to wsio ryba......

Pt sty 20, 2017 12:28
Ciekawych rzeczy się właśnie dowiadujemy: Manifestacja KOD pod Sejmem to nie jest forma protestu. :)

Pt sty 20, 2017 12:46
Yarpen_Zirgin napisał(a):
Ciekawych rzeczy się właśnie dowiadujemy: Manifestacja KOD pod Sejmem to nie jest forma protestu. :)

Gdzie się takich rzeczy dowiedziałeś?

Pt sty 20, 2017 13:30
Jak to gdzie. Na forum od KODowcow
Po tym jak wyszły maile Kukiza i jak i PSL i Kukiz potwierdzili ze Nowoczesna i PO próbowali zakończyć kadencje sejmu i chcieli sprowadzić bratnia pomoc z UE. Czytałem na FB i tt opublikowane przez Kukiza materiały. Bardzo ciekawe. Opozycja jak o sobie mówi totalna zagrała vabank i wtopili. Za dużo się wydarzyło nieprzewidzianych rzeczy. Petru kompromitacja, Ojciec Mateusz jeszcze większa kompromitacja. Wyciek maili do mediów i mocne niezadowolenie. Miasteczko miało być aż do wydrukowania wyroków TK. Maja problemy to i ludzie się zniechęcają. Mam znajomych którzy są mocno rozczarowani tym co się działo od 16 grudnia. Byli wielkimi bojownikami KOD a teraz są mocno zgaszeni

Pt sty 20, 2017 13:35
Coroner napisał(a):
Jak to gdzie. Na forum od KODowcow
Po tym jak wyszły maile Kukiza i jak i PSL i Kukiz potwierdzili ze Nowoczesna i PO próbowali zakończyć kadencje sejmu i chcieli sprowadzić bratnia pomoc z UE. Czytałem na FB i tt opublikowane przez Kukiza materiały. Bardzo ciekawe. Opozycja jak o sobie mówi totalna zagrała vabank i wtopili. Za dużo się wydarzyło nieprzewidzianych rzeczy. Petru kompromitacja, Ojciec Mateusz jeszcze większa kompromitacja. Wyciek maili do mediów i mocne niezadowolenie. Miasteczko miało być aż do wydrukowania wyroków TK.

Bo Kukiz był osobistym doradcą Schetyny i Petru, wie co mówią ci, których jak ja was k**a nienawidzi.....już w 16 kwietnia 2016r wiedział Róbta tak dalej, chrońcie urzędasów, marnotrawcie nasze pieniądze, a przedterminowe wybory macie jak w banku!.
Z PSL nikt takich bredni nie mówi i nie pisze.

Ostatnio edytowano Pt sty 20, 2017 13:44 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pt sty 20, 2017 13:39
A gdzie ja pisałem coś takiego. Manipulacja to twoje drugie imię?
Oczywiście do niewygodnych faktów się nie odniosłaś. Jak zwykle zreszta.

Pt sty 20, 2017 13:43
Moderator

Ciekawe, jak mieliby zakończyć kadencję Sejmu, skoro bez prezydenta nie dało się tego zrobić. I jaka znowu bratnia pomoc? UE nie ma nawet swojej armii, nie mówiąc już o braku prawnych możliwości interwencji, więc kto niby miałby przyjechać?

Co to za brednie?

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pt sty 20, 2017 13:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 622  Następna strona