Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 1:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 142  Następna strona
 Smoleńsk 10.04.2010 
Autor Wiadomość

Post Re: Smoleńsk 10.04.2010
Pan Artymowicz raczy łgać jak pies co do zakresu swoich kompetencji..
Jest astrofizykiem i jego prace z mechaniką ciała stałego, podobnie jak z aerodynamiką nie mają nic wspólnego.
Oto jego "resume"; http://www.utsc.utoronto.ca/~pawel/
Równie dobrze ortopeda mógłby podjąć się transplantacji wątroby - w końcu też jest chirurgiem .

Śr kwi 10, 2013 13:29

Nawet jeśli to był zamach to skąd wy od razu wiecie ze ten zamach zorganizowali Rosjanie? To ze coś się dzieje na terytorium Rosji nie znaczy ze odpowiada za to Putin. Zamachu mogli dokonać talibowie. Bo to z talibami Kaczyński był w stanie wojny i wysłał do Afganistanu polskich żołnierzy.
A ze przy okazji robiąc samach w Rosji niemal talibowie wywołali III WŚ pomiędzy chrześcijanami. To dla Talibów tylko dwie pieczenie na jednym ogniu. W myśl zasady dziel i rządź.
Chrześcijanie się kłócą, obwiniają o zamach a islam się szerzy.

Śr kwi 10, 2013 13:34
Vacarius napisał(a):
Nawet jeśli to był zamach to skąd wy od razu wiecie ze ten zamach zorganizowali Rosjanie? To ze coś się dzieje na terytorium Rosji nie znaczy ze odpowiada za to Putin. Zamachu mogli dokonać talibowie. Bo to z talibami Kaczyński był w stanie wojny i wysłał do Afganistanu polskich żołnierzy.
A ze przy okazji robiąc samach w Rosji niemal talibowie wywołali III WŚ pomiędzy chrześcijanami. To dla Talibów tylko dwie pieczenie na jednym ogniu. W myśl zasady dziel i rządź.

A więc jest już dwóch podejrzanych:Putin i talibowie. Ja daję 99% Putin, a 1% talibowie.

Śr kwi 10, 2013 13:49
merkaba napisał(a):
Pan Artymowicz raczy łgać jak pies co do zakresu swoich kompetencji..
Jest astrofizykiem i jego prace z mechaniką ciała stałego, podobnie jak z aerodynamiką nie mają nic wspólnego.
Oto jego "resume"; http://www.utsc.utoronto.ca/~pawel/
Równie dobrze ortopeda mógłby podjąć się transplantacji wątroby - w końcu też jest chirurgiem .

Czyli uważasz, że Bienienda i Artymowicz "w jednym stali domku" :D....tyle tylko, że jeden w USA drugi w Kanadzie.

Ostatnio edytowano Śr kwi 10, 2013 14:15 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Śr kwi 10, 2013 14:10

gita napisał(a):
Vacarius napisał(a):

A więc jest już dwóch podejrzanych:Putin i talibowie. Ja daję 99% Putin, a 1% talibowie.

Jeszcze są Polacy. 30 milionów polaków nienawidziło Kaczyńskich.
Dziwie się czemu nie jestem podejrzanym.

Śr kwi 10, 2013 14:13
Cytuj:

Podejrzany to i może, tyle, że nie Polak a jedynie tubylec polskojęzyczny :D

Śr kwi 10, 2013 14:18

Alus napisał(a):
Cytuj:

Podejrzany to i może, tyle, że nie Polak a jedynie tubylec polskojęzyczny :D

A co nie jestem polakiem bo nie jestem katolikiem maryjnym?
Tubylcy polskojęzyczni byli tu wiele lat przed chrześcijaństwem.
I ci tubylcy nie gęsi swojego Boga Świętowita mieli. Ja szanuje tradycje Polan i to co Polskie bardziej niż ci którym się tylko zdaje ze szanują Polskę.

Śr kwi 10, 2013 15:46
Cytuj:

Katolicy są zawsze Chrystusowi.
A prawdziwy Polak to zwolennik J. Kaczyńskiego i wielbiciel o. Rydzyka.

Cytuj:
I ci tubylcy nie gęsi swojego Boga Świętowita mieli. Ja szanuje tradycje Polan i to co Polskie bardziej niż ci którym się tylko zdaje ze szanują Polskę.

Ale nie wpisujesz się w optykę prawdziwych Polaków.

Śr kwi 10, 2013 16:04

Vacarius napisał(a):

Powstanie państwowości Polski zbiega sie z aktem Jej chrztu, więc szukanie Jej poza chrześcijaństwem jest bezcelowe. Nieżyjacy przezydent Kaczyński świetujacy chanukę, zdradził katolicką wiarę, czyli inaczej dokonał aktu apostazji. Będąc wielkim filosemitą wydawał się takim, co bardziej dbał o interesy Żydów niz Polaków a przecież nie można dwóm panom slużyć. Wstrzymujac w Jedwabnem ekschumację, naraził polski naród na oskarzenia o zbrodnie ludobojstwa na żydach i z tego tytulu dał im argument do wystepowania o roszczenia wzgledem RP.
Zdradą narodowa było też podspisanie Traktatu Lizbońskiego. Nie ma zadnych powodów, by uważać go choćby w jakimkolwiek stopnniu za godnego honorów, które po swojej śmierci odebrał.

Herezja albo to, co w sposób oczywisty sprzyja herezjom, nie może być kwestią posłuszeństwa. To posłuszeństwo winno służyć Wierze, nie zaś Wiara posłuszeństwu! Zatem w tym przypadku „trzeba słuchać bardziej Boga niż ludzi” (Dz Ap 5, 29).

Śr kwi 10, 2013 16:18
Takich mamy obrońców rządu i jego teori spiskowej pancernej brzozy. Ludzi którzy dla Tuska i Rosjan będą bez żadnych hamulców opluwać świętej pamięci prezydenta Polski, załogę polskiego samolotu i Polaków. To tacy właśnie ludzie, kiedy Rosjanie rozgłaszają na świat że na polskim prezydenckim samolocie chleje się alkohol, że Polscy piloci prezydenckiego samolotu to idioci nie znający języka którym mają się porozumiewać z wieżą aby wylądować, do tego mający na tyle poważne braki w pilotowaniu że są zagrożeniem dla życia najważniejszych ludzi w Polsce....to tacy właśnie ludzie uczestniczą w niszczeniu dobrego imienia Polski na świecie. Dlatego nie mamy się co dziwić że kiedy Rosjanie ośmieszają Polske w świecie, rząd nie robi nic aby bronić dobrego imienia Polski w świecie podważanego przez Rosjan, a Ci ludzie jedne co mają do powiedzenia to opluwanie nierzyjącego prezydenta Polski.

Śr kwi 10, 2013 16:49

Endek napisał(a):
Vacarius napisał(a):

Powstanie państwowości Polski zbiega sie z aktem Jej chrztu, więc szukanie Jej poza chrześcijaństwem jest bezcelowe. Nieżyjacy przezydent Kaczyński świetujacy chanukę, zdradził katolicką wiarę, czyli inaczej dokonał aktu apostazji. Będąc wielkim filosemitą wydawał się takim, co bardziej dbał o interesy Żydów niz Polaków a przecież nie można dwóm panom slużyć. Wstrzymujac w Jedwabnem ekshumację, naraził polski naród na oskarżenia o zbrodnie ludobojstwa na żydach i z tego tytulu dał im argument do wystepowania o roszczenia wzgledem RP.
Zdradą narodowa było też podspisanie Traktatu Lizbońskiego. Nie ma zadnych powodów, by uważać go choćby w jakimkolwiek stopnniu za godnego honorów, które po swojej śmierci odebrał.

http://www.youtube.com/watch?v=wWdsfnQcr-k

Herezja albo to, co w sposób oczywisty sprzyja herezjom, nie może być kwestią posłuszeństwa. To posłuszeństwo winno służyć Wierze, nie zaś Wiara posłuszeństwu! Zatem w tym przypadku „trzeba słuchać bardziej Boga niż ludzi” (Dz Ap 5, 29).

Śr kwi 10, 2013 16:51
quas napisał(a):
Takich mamy obrońców rządu i jego teori spiskowej pancernej brzozy. Ludzi którzy dla Tuska i Rosjan będą bez żadnych hamulców opluwać świętej pamięci prezydenta Polski, załogę polskiego samolotu i Polaków. To tacy właśnie ludzie, kiedy Rosjanie rozgłaszają na świat że na polskim prezydenckim samolocie chleje się alkohol, że Polscy piloci prezydenckiego samolotu to idioci nie znający języka którym mają się porozumiewać z wieżą aby wylądować, do tego mający na tyle poważne braki w pilotowaniu że są zagrożeniem dla życia najważniejszych ludzi w Polsce....to tacy właśnie ludzie uczestniczą w niszczeniu dobrego imienia Polski na świecie. Dlatego nie mamy się co dziwić że kiedy Rosjanie ośmieszają Polske w świecie, rząd nie robi nic aby bronić dobrego imienia Polski w świecie podważanego przez Rosjan, a Ci ludzie jedne co mają do powiedzenia to opluwanie nierzyjącego prezydenta Polski.

@Quas, a nawigator znal rosyjski? Masz jakies pewne informacje na ten temat?
A piloci mieli cwiczenia na symulatorach TU154M w ostatnich latach?

Jezeli fakty sa jakie sa, to trudno uwazac, ze to tylko pomowienia.

Śr kwi 10, 2013 18:47

gita napisał(a):

A może to Żydzi spowodowali? A może Kim Dzong Il z pozostałymi członkami reżimu KRL
Rosja nie miała żadnego interesu w śmierci tylu ważnych osób dla Polski

Śr kwi 10, 2013 18:55
Wróciłam z uroczystości trzeciej rocznicy katastrofy, czy jak kto woli zamachu smoleńskiego.
Przedstawiciele Prawa i Sprawiedliwości złożyli kwiaty oraz znicze/ja też/ przy rondach: Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego oraz marszałka Płażyńskiego. Potem uczestniczyliśmy we mszy świętej. Tłumów nie było, ale uczestniczyła również posłanka Platformy Krystyna Kłosin.
Incydentów nie było, no może dwa. Jeden to głośny protest fana Tuska, któremu nie podobało się, że w Rumi jest rondo Kaczyńskiego, drugi to wiersz odczytany przez weterana walk z komuną, w którym to wierszu dostało się rządowi,a w szczególności Komorowskiemu. Wszyscy nie klaskali, pani poseł Kłosin nie klaskała . Ja w odróżnieniu od pani poseł Kłosin klaskałam :brawo:

Śr kwi 10, 2013 20:08

oczywiscie ze miała np zemsta za gruzje Polskie złoża gazu łupkowego to poważne zagrożenie dla interesów Gazpromu

Śmierć Lecha Kaczyńskiego i jego obozu politycznego pozwoliła Rosjanom skutecznie odbudować swoje struktury wpływu w Polsce, przejąć kontrolę nad najważniejszymi sektorami energetycznymi i w konsekwencji doprowadzić do zwasalizowania naszego kraju na wiele lat.
http://nczas.com/wyroznione/smierc-lech ... sow-rosji/
co znalazłem na stronie nasa
http://search.nasa.gov/search/search.js ... =GSA#gsa00

Śr kwi 10, 2013 21:00
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 142  Następna strona