Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.4
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Gdyby autentycznie mogli, nie ulega żadnej kwestii, że trwaliby do oporu
To już są tylko Twoje spekulacje.
Karpiniuk dał ciała jako przewodniczący co jeszcze raz potwierdza, że kompletnie nie nadaje się do tej roli.
W ogóle ta komisja to czysta farsa niezależnie od tego, czy były naciski czy nie.
Olechowski zaś wyliczył błędy PO i zrobił kuku PO co tylko potwierdza, że PO dryfuje w złą stronę, ale to już jej problem.
|
Cz lip 02, 2009 19:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Olechowski zaś wyliczył błędy PO i zrobił kuku PO co tylko potwierdza, że PO dryfuje w złą stronę, ale to już jej problem.
Kuku to on zrobił - bo mało kto nawet wiedział, że on jest jeszcze w PO.
Tylko dziennikarze dorwali newsa i oczywiście zaraz pewny kandydat na prezydenta dustansujacy Tuska i Kaczyńskiego 
|
Pt lip 03, 2009 7:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nikomu nie zagrozi, może tylko uszczknąć głosów Tuskowi z elektoratu PO,a to już samo w sobie jest bardzo dużym zagrożeniem, więc PR-owcy PO muszą zneutralizować jakoś tego jegomościa.
Czas pokaże z jakiej mańki go zajdą.
|
Pt lip 03, 2009 11:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
PO co rusz pokazuje prawdziwe oblicze skryte pod obliczem hipokryzji.
Jeszcze raz PO potwierdziło, że całą swoja potęgę buduje na nienawiści do PiS-u.
Grad bronił (i dalej broni) jak Częstochowy prezesa Farfała tylko w imię tego, żeby żaden znajomek z PiS-u nie zasiadł z powrotem na fotelu prezesa TVP.
PO podpisze nawet cyrograf z diabłem, ażeby nikt ze znienawidzonego adwersarza politycznego nie znalazł się we władzach telewizji publicznej.
I tak jest z każdym tematem.
Nie ma jakiejś walki o wyższe wartości, tylko jest jedynie walka o stołki, kasę i i wpływy.
Reszta to wielkie g............... dla i teatrzyk gawiedzi.
|
So lip 04, 2009 17:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Fajnie, że TUSK ma tak dobre samopoczucie, bo wtedy łatwo stracić kontakt z rzeczywistością.
Bagatelizuje, że Jolanta może mu zrobić kuku.
I świetnie, bo jak do drugiej tury wejdzie, to ma przegrana jak w banku ponieważ elektorat PiS plus SLD zagłosują na nią i przebiją TUSKA bez dwóch zdań.
O Grasiu szkoda pisać, bo co można napisać o cieciu w domu Niemca.
|
Cz lip 09, 2009 14:42 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jakież to znamienne, że kiedy ucichła wrzawa wyborcza, rozdano ewentualne profity, beneficjenci władzy PO mogą na razie spać spokojnie, to pewne osoby z forum nagle w tym temacie zapadły w śpiączkę.
Można teraz bez żadnego strachu pisać na temat PO co się rzewnie podoba, bo przecież nie ma to żadnego znaczenia.
Ale poczekajmy na wybory.
Nagle uaktywnią się jak uśpieni agenci i uderzą ze zdwojoną siłą.
Pluciu i inwektywom nie będzie wtedy końca, ale na razie sza.
Jedynie zostaje nam (mi) odnotowywać pewne fakty.
Obecnie TUSK szuka ofiary, którą chce złożyć na ołtarzu swoich niepowodzeń.
Właściwie nie szuka bo już ją ma.
Prezydent oraz PiS jest winny podniesienia podatków oraz wszystkiemu co jest złe w Polsce.
Musze przyznać, że udał mu się ten cud polegający na tym, iż dobre notowania wynikają jedynie z negatywnego PR w stosunku do opozycji.
Jest to fenomen socjologiczny wart zapisania w kronikach.
|
Pt lip 10, 2009 9:04 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Jakież to znamienne, że kiedy ucichła wrzawa wyborcza, rozdano ewentualne profity, beneficjenci władzy PO mogą na razie spać spokojnie, to pewne osoby z forum nagle w tym temacie zapadły w śpiączkę.
To nie śpiączka. To czytanie z rozbawieniem Twojego PiSczenia. Robisz to tak doskonale jak "mistrz" PiSu Jaro 
|
Pt lip 10, 2009 10:50 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
Bo juz tylko piski im zostały. Ewentualnie chamstwo w czystej i nieskażonej postaci:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,902,97680947.html
A nawet pisać to towarzystwo nie bardzo umie. Zwłaszcza własnych nazwisk
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... eluje.html
Co do owej koszulki i jej zastosowań, to ja np. regularnie podcierałem się kiedyś programem PiSu. (śasiad podrzucił - mam niestety pisowca w otoczeniu... ) Tylko ulotki zbyt śliskie i trzeba dużo zużywać. Słaby materiał.
--
1)Jak coś ci osirisie nie pasuje - to masz problem. Możesz nie odpisywać na mojego posta - naprawdę mam w 4L twoje poglądy i przemyślenia. Dalsze postępowanie-patrz punkt 2)
2)..a teraz PiS (Przeproś i... wiadomo co
3) WYKOPKI jesienią były udane, KARTOFLE zostały usunięte a ty ciągle nad tym płaczesz .... 
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
Pt lip 10, 2009 11:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jacek Rakoczy napisał(a): WYKOPKI jesienią były udane, KARTOFLE zostały usunięte a ty ciągle nad tym płaczesz .... 
Nie wszystkie...dopiero jesienią 2010r będzie można wieścić sukces 
|
Pt lip 10, 2009 13:03 |
|
 |
Sareneth
|
Nie wiem osirysie. Premier to twój jakiś znajomy?
Jakoś nikt z innych parti takiego hamstwa w radiu ZET nie pokazał. Nic, tylko przyklasnąć...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Pt lip 10, 2009 13:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Widzę, że coś drgnęło w polskim szambie.
Olechowski - mam nadzieję - nieźle może namieszać i TUSK już na zawsze będzie musiał pożegnać się z prezydenturą.
Nie zdrowo jest (było) jeżeli premier i prezydent są z jednej, słusznej partii i mam nadzieję, że już nigdy tak nie będzie.
Jakże to dziwne, że wyśmiewany przez PO pomysł znienawidzonego Leppera sięgnięcia do skarbca NBP teraz przekuwają w czyn Tuskowie.
Tonący brzytwy się chwyta.
Zamiast aktywizować gospodarkę próbują przetrzepać wszystkim kieszenie i jeszcze będą wskazywać, że Janosikami to nie oni są tylko opozycja.
Śmiechu warta dziecinada, ale tylko dzieci właśnie na te sztuczki się nabiorą.
|
Pt lip 10, 2009 13:37 |
|
 |
Sareneth
|
Najwłatwiej jest krytykować. A ty jaki masz pomysł, na aktywizację gospodarki?
I kolejną falę śmiechu na sali wywoła to: kiedy zbliżały się wybory do europarlamentu Armia PiS-u cały czas twierdziła, ze PO źle rządzi i to się odbije w sondarzach. A jakie wyniki? Co zrobią PiS-o fani, kiedy premier zostanie prezydentem? Totalna załamka? Czy kolejny śmiech na sali?
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Pt lip 10, 2009 13:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Najwłatwiej jest krytykować. A ty jaki masz pomysł, na aktywizację gospodarki?
Ja nie inkasuje olbrzymiej kasy publicznej, żebym musiał się tutaj spowiadać ze swojej kompetencji i wyników z pracy.
Cała masa leniów siedzi za nasze pieniądze po ministerstwach i udają pracę.
Nowe standardy okazały się totalnym blamażem vide Graś.
Na każdym kroku kompromitacja, ale widać na nienawiści do PiS na razie świetnie wygląda PO więc dalej będziemy się zsuwać w dół.
Ciekawi mnie tylko jak daleko musi wejść kolec w d........ społeczeństwa, żeby wreszcie zrozumieli w co się pakujemy i kto nas do tego prowadzi.
|
Pt lip 10, 2009 13:59 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Ciekawi mnie tylko jak daleko musi wejść kolec w d........ społeczeństwa, żeby wreszcie zrozumieli w co się pakujemy i kto nas do tego prowadzi.
My wiemy w co się wpakowaliśmy dopuszczając psychicznie zrównoważonych inaczej bliźniaków do władzy. I drugi raz nie bedzie tego błędu. Nic tu twoje żałosne ujadania nie pomogą Pisowi. Wy nie macie pomysłu co można by zrobić lepiej, nieprawdaż? Mieliście wzrost gospodarczy 4%z hakiem. Mogliście np. zreformować budżet, tak by nie był sztywny,mogliście poobcinać różniste przywileje , etc i co? Ano NIC. Usztywnienie budżetu wzrosło do niemal 55% za pani Gilowskiej!! A teraz pan "liberum veto na każde życzenie brata" nie pozwala zmieniać ustaw. Bo nie i juz. Tup tup tup!
Wy juz nawet nie jesteście żałośni. Tylko śmieszni 
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
Pt lip 10, 2009 17:47 |
|
 |
Sareneth
|
Osirysie jednak najłatwiej krytykować. Każdy robi to samo. Brakuje im jakiegos dobrego pomysłu, innego niż "bo wszyscy tak robią". Brakuje. I to jest problem. Bo nawet, jeżeli PO nie realizuje swego pomysłu dobrze, to i tak jest lepiej, niż robić to co każdy kraj w Europie. Bo np. taka Francja się podniesie. A Polska?
Cytuj: Cała masa leniów siedzi za nasze pieniądze po ministerstwach i udają pracę. A powiedz mi, mój drogi, kto tych leni tam umieścił? I co partia, na którą głosowałeś robiła z nimi? Nic? A to ci niespodzianka! Bo łatwo jest widzieć wady innych...
|
Pt lip 10, 2009 17:52 |
|
|
|