Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 8:58

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość
Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
osiris napisał(a):
Cytuj:
W porównaniu ze źródłami którymi się Gita posługuje, TVN i Wyborcza mogą stanowić wzór bezstronności, obiektywizmu i kompetentności.

To rozszerz swoją wypowiedź bo nie wiem dlaczego owo źródło jest niegodne niczego skoro GW i TVN to przy tym wzorce cnoty i prawdomówności oraz szczyty obiektywizmu.
Chętnie poczytam Twoje uzasadnienie, bo kontestowanie bez podania przyczyn to trochę (taki eufemizm) nie fair.

Nikt nie uzasadnia rewelacji pacjentów szpitali psychiatrycznych.

Wt lut 08, 2011 15:09
Cytuj:

Wskaż źródło tych rewelacji (że to psychol) bo w pomawianiu ludzi jesteś mistrzem.
Czy to o tego szaleńca (Twoim zdaniem) chodzi?
Cytuj:
Marek Jerzy Minakowski, urodzony 13 czerwca 1972 w Olsztynie, doktor nauk humanistycznych, główny naukowiec (Chief Scientist) w DreamLab Onet.pl sp. z o.o. (grupa TVN S.A.).

Więcej: http://minakowski.pl/about/#ixzz1DNPqEMXt

To u Was normalne że jak jakiś człowiek mówi źle o Waszych pupilach to musi mieć nie równo pod sufitem.
Niesiołowski chce już hurtem wozić wszystkich do psychuszki.

Ostatnio edytowano Wt lut 08, 2011 15:22 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy

Wt lut 08, 2011 15:10

osiris napisał(a):
Chętnie poczytam Twoje uzasadnienie, bo kontestowanie bez podania przyczyn to trochę (taki eufemizm) nie fair.
Zanim zażądasz od kogoś uzasadnienia to Ci przypomnę:
Tu i tu odnośnie tego. Czekałem, czekałem i co? I nic. Więc mierz też innych swoją miarą.

Wt lut 08, 2011 15:14
Geonides napisał(a):
osiris napisał(a):
Zanim zażądasz od kogoś uzasadnienia to Ci przypomnę:
Tu i tu odnośnie tego. Czekałem, czekałem i co? I nic. Więc mierz też innych swoją miarą.

Ja nie pomawiam ludzi o utratę rozumu i szaleństwo tylko nie zgadzam się z Waszym sposobem badania tragedii smoleńskie.
Nie szukaj na siłę ratunku dla Alus.
Ona nie potrzebuje mecenasa w Twojej osobie.

Jak chcesz mnie wzywać do czegoś to wzywaj tam a nie tu bo temat o Komorowskim a nie o Smoleńsku.

Wt lut 08, 2011 15:19

osiris napisał(a):
Ja nie pomawiam ludzi o utratę rozumu i szaleństwo tylko nie zgadzam się z Waszym sposobem badania tragedii smoleńskie.

Jak chcesz mnie wzywać do czegoś to wzywaj tam a nie tu bo temat o Komorowskim a nie o Smoleńsku.
Przeczytaj mój post jeszcze raz. A potem jeszcze raz, a potem jeszcze i jeszcze. Potem spróbuj zrozumieć co ja w nim napisałem.
I rozwiązanie tej trudnej zagadki: Czy ja pisałem, że pomawiasz ludzi? Nie. Ja tylko zwracam uwagę, że nie masz prawa żądać od nikogo uzasadniania swoich tez, gdyż sam nie udowadniasz swoich. Zresztą to Twoje to nawet nie są tezy, tylko jakieś bezwartościowe demagogiczne hasełka.

Nie zgadzasz się z naszymi sposobami badania katastrofy. Na tej samej zasadzie dziecko nie zgadza się gdy mu zabierasz lizaka. Nie bo nie.
Nie szukam ratunku dla Alus, z którą już się ścierałem, tylko naiwnie mam nadzieję, że spojrzysz na swoje wypociny nieco bardziej krytycznym okiem. Zresztą to nie są nawet wypociny. Pocenie wiąże się z wysiłkiem. A tu nie widać objawów wysilenia. Bardziej wygląda to na efekt popuszczenia w gacie, co dzieje się bez wysiłku, samo wylatuje.

Wt lut 08, 2011 15:31
zbanowany na stałe

osiris napisał(a):
Cytuj:

Wskaż źródło tych rewelacji (że to psychol) bo w pomawianiu ludzi jesteś mistrzem.
Czy to a tego szaleńca (Twoim zdaniem) chodzi?
Cytuj:
Marek Jerzy Minakowski, urodzony 13 czerwca 1972 w Olsztynie, doktor nauk humanistycznych, główny naukowiec (Chief Scientist) w DreamLab Onet.pl sp. z o.o. (grupa TVN S.A.).

Więcej: http://minakowski.pl/about/#ixzz1DNPqEMXt

To u Was normalne że jak jakiś człowiek mówi źle o Waszych pupilach to musi mieć nie równo pod sufitem.
Niesiołowski chce już hurtem wozić wszystkich do psychuszki.

Ja sobie nie zdawałem sprawy, jak bardzo obowiązuje w państwie polskim jakieś centralne szkolenie i wytyczne czy instrukcje jak się zachowywać wobec opozycji, czy w określonych sprawach i jak głęboko dotyka to Polaków w ich najróżniejszych środowiskach.

Zorientowałem się dopiero po 10 kwietnia 2010.
Ze zdumieniem zauważyłem, że w KAŻDYM większym gronie, w którym poruszyło się temat katastrofy smoleńskiej i konieczności jej wyjaśnienia natychmiast pojawiały się głosy, raz, że przeciwne (nie ma potrzeby wyjaśniać tej smutnej katastrofy, oni zginęli i nie naruszajmy ich spokoju) oraz dwa, skupiające uwagę na osobie temat wnoszącej, podważającej jej zdrowie psychiczne (znowu ci się pogorszyło, bo nie wziąłeś tabletek? Oj chyba będzie potrzebny kaftan bezpieczeństwa). Reakcja tego typu jest niemal identyczna w każdej grupie.

Zjawisko to stało się powszechne, w sklepie mięsnym i jarzynowym, w pracy, w rodzinie, na wszystkich forach i czatach internetowych oraz komentarzach pod artykułami.

Wygląda na to, że jedyne co się ekipie Tuska w pełni udało osiągnąć, to zbudowanie potęgi służb specjalnych, w pełni aktywnych w każdym środowisku i grupie, duszącej opozycję i osoby pytające o prawdę o katastrofie smoleńskiej.
No bo jak inaczej wyjaśnić zatrważającą jednolitość "psychiatrycznej" reakcji na głosy opozycji i wołające o prawdę?

Wt lut 08, 2011 15:32
zbanowany na stałe

Osobiście uważam oczywiście, ze każde wykorzystywanie państwowych i niepaństwowych służb specjalnych do niszczenia opozycji i ludzi normalnie myślących, powinno być ścigane i bardzo surowo karane, jako niszczenie demokratycznego ustroju naszego Państwa.

Wt lut 08, 2011 15:37
Cytuj:

Jesli ktoś potrzebuje ratunku, to osoba, która obwieszcza wymordowanie rodziny przez rezuna i brak na to dokumentów.
Albo chęc przyłączenia Polski, członka UE do Ukrainy, we wrześniu 2008r przez A. Michnika :D

http://aleksanderszumanski.pl/index.php ... 4&Itemid=2

Wt lut 08, 2011 15:41
Jasne. Każdy myślący inaczej jest pod wpływem jakichś służb specjalnych. I jaki ten świat wtedy prosty... :D

Wt lut 08, 2011 15:48
Cytuj:
nie masz prawa żądać od nikogo uzasadniania swoich tez

To nie są tezy tylko pomówienia i zniesławienia.
Nie rozumiesz co dane słowo znaczy?

A TY Alus nie przeskakuj z tematu na temat tylko wskaż źródło Twojego pomówienia owego człowieka iż był pacjentem zakładu psychiatrycznego.

liam napisał(a):
Jasne. Każdy myślący inaczej jest pod wpływem jakichś służb specjalnych. I jaki ten świat wtedy prosty... :D

Liam nie pomagaj Alus zaciemniać tematu.

Wt lut 08, 2011 15:51

maly_kwiatek napisał(a):
Wygląda na to, że jedyne co się ekipie Tuska w pełni udało osiągnąć, to zbudowanie potęgi służb specjalnych, w pełni aktywnych w każdym środowisku i grupie, duszącej opozycję i osoby pytające o prawdę o katastrofie smoleńskiej.
To na pewno nie jest cytat z Anonio "Aviatora" Macierewicza?
maly_kwiatek napisał(a):
No bo jak inaczej wyjaśnić zatrważającą jednolitość "psychiatrycznej" reakcji na głosy opozycji i wołające o prawdę?
Istnieniem inteligencji zbiorowej.

Wt lut 08, 2011 15:53
osiris napisał(a):

liam napisał(a):

Liam nie pomagaj Alus zaciemniać tematu.

Osiris, odczep się ode mnie. :)

Ja nawet nie czytałem co Alus napisała.

Wt lut 08, 2011 16:00
zbanowany na stałe

Post Re:
liam napisał(a):

Inaczej,
każdy kto uważa, że wszyscy myślący inaczej niż chce Rząd, są pacjentami lub potencjalnymi pacjentami Zakładów Psychiatrycznych, jest agentem pracującym na rzecz Rządu, albo osobą wyszkoloną przez agenta (choćby nieświadomie).

Geonides napisał(a):
maly_kwiatek napisał(a):
To na pewno nie jest cytat z Anonio "Aviatora" Macierewicza?

To są wyniki moich osobistych przemyśleń.

Wt lut 08, 2011 16:00
Cytuj:
Osiris, odczep się ode mnie. :)

Ja nawet nie czytałem co Alus napisała.

A feee......nie wypieraj się - razem przeszliśmy szkolenia, pech chciał, że spotkaliśmy się na tym forum :D
A ten, kto nie uznaje, że prezydentów tytułuje się "Jego Ekscelencja", lub nie przyjmuje do wiadomości, że Michnik buduje "POL-UKR" lub "UKR-POL", niechybnie musi to agent, albo psychiczny.....

Wt lut 08, 2011 16:15
Ja bym to ujął tak: każdy, komu się wydaje, że żeby się z nim nie zgadzać, trzeba być pod wpływem jakichś sił, cierpi na manię wielkości. Czyli, potencjalnie, faktycznie powinien się leczyć.

Powodzenia

Alus, ciszej proszę. Bo zadenuncjuję. :D

Wt lut 08, 2011 16:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 128  Następna strona