Autor |
Wiadomość |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
 Re: Herezja smoleńska
Johnny99 napisał(a): Syn i wnuk Anny Walentynowicz po ekshumacji oświadczyli, że nie rozpoznają jej ciała: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... _mamy.html"Ciało, które zostało wyjęte z grobu, a które znajduje się na stole sekcyjnym, nie jest ciałem mojej mamy, śp. Anny Walentynowicz, które rozpoznałem w Moskwie" - oświadczył Janusz Walentynowicz. "Nie rozpoznałem, aby to było ciało mojej babci" - stwierdził Piotr Walentynowicz.Czyli, 34532452 już raz, coś, co było wariacką gadaniną pisowskich oszołomów, z której śmieje się i/lub oburza każdy normalny człowiek, okazuję się być zwyczajnie prawdą. Jak długo jeszcze normalni ludzie będą zamykać oczy? Po prostu nigdy nie było żadnych pisowskich oszołomów. Była tylko prawda i kłamstwo. Z początku zwyciężało kłamstwo, bo głośniejsze. A teraz przyszedł czas na zwyciężanie prawdy.
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Śr wrz 19, 2012 21:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A teraz przyszedł czas na zwyciężanie prawdy.
Byle tylko nie była to "prawda" made in homo_homini....który jak wiadomo..... (vide podpis)
|
Śr wrz 19, 2012 21:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I mamy kolejny substytut....Msza św odprawiana tylko przez proboszcza nie jest godna katolicko-patriotycznej manifestacji z faszystowskim hasłem "Obudź sie Polsko". http://info.wiara.pl/doc/1298833.Msza-S ... kiej-rangi
|
Cz wrz 20, 2012 8:59 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zawsze wtierdziłe, że PiS to partia oszołomów, ale teraz to sie zastanawiam czy oni sa chrześcijanami. Papieża mogli zażądać!!! Dobrze, że jeszcze sa biskupi nie dajacy się wplątywac w polityczna hucpę. Znów stado baranów wywrzaskiwało by jakieś głupoty podczas Mszy św. Niech lepiej zrobia sobie koncert...a wielosezonowa gwiazda kapela z Baryczy wyskoczy z hitem stulecia "Ojciec Tadeusz jak Prometeusz" 
|
Cz wrz 20, 2012 11:14 |
|
 |
kooool
|
_________________ Mt.22.37-40 Miłość-na tym opiera się całe Prawo i Prorocy Ef.4.30-32 Nie zasmucajcie Bożego Ducha Świętego, którym zostaliście opieczętowani na dzień odkupienia... Przebaczajcie sobie, tak jak i Bóg nam przebaczył w Chrystusie.
|
Cz wrz 20, 2012 13:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No i co ten filmik ma niby udowadniać? Chyba tylko to, ze kpt. Wrona miał szczęscie, ze lądował na twardym podłożu, a nie na pustyni pełnej piasku. Nie widze żadnego związku z katastrofa smoleńską.
|
Cz wrz 20, 2012 22:11 |
|
 |
Johnny99
|
Cytuj: z faszystowskim hasłem "Obudź sie Polsko". Że co? 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pt wrz 21, 2012 10:28 |
|
 |
bma
|
Mam nadzieję, że jednak Msza Św. będzie, to się razem z innymi faszystami pomodlę za Ojczyznę.
|
Pt wrz 21, 2012 11:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Cytuj: z faszystowskim hasłem "Obudź sie Polsko". Że co?  Że to, iż hasło - Niemcy obudźcie się towarzyszyło swastyce na proporcach SA, następnie SS, a od 1923r na partyjnych odznakach NSDAP..... Niemcy obudźcie się z koszmarnego snu, nie dajcie obcym Zydom miejsca w naszej rzeszy
|
Pt wrz 21, 2012 16:07 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Plucie na Polskę, wyszydzanie treści patriotycznych, popieranie jawnego bezprawia i przestępstw przeciwko Państwu, wyśmiewanie patriotów to czynności ohydne, niegodne człowieka. Czas kłamstw i bezprawia pomału się kończy. Trwajmy!! Króluj nam Chryste 
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Pt wrz 21, 2012 16:23 |
|
 |
Witold
|
Alus napisał(a): Że to, iż hasło - Niemcy obudźcie się towarzyszyło swastyce na proporcach SA, następnie SS, a od 1923r na partyjnych odznakach NSDAP.....Niemcy obudźcie się z koszmarnego snu, nie dajcie obcym Zydom miejsca w naszej rzeszy A poza tym Hitler miał wąsy, więc każdy kto ma wąsy jest jak Hitler. Niemniej to nic nowego - rok temu, wg TVNu, "Bóg, Honor, Ojczyzna" też było faszystowskim hasłem.
|
Pt wrz 21, 2012 16:42 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Alus napisał(a): Johnny99 napisał(a): Cytuj: z faszystowskim hasłem "Obudź sie Polsko". Że co?  Że to, iż hasło - Niemcy obudźcie się towarzyszyło swastyce na proporcach SA, następnie SS, a od 1923r na partyjnych odznakach NSDAP..... Niemcy obudźcie się z koszmarnego snu, nie dajcie obcym Zydom miejsca w naszej rzeszyNie ośmieszaj się, proszę... Gdybyś to jeszcze sama wymyśliła, ale Ty po prostu powtarzasz jak papuga po mainstreamowych mediach
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Pt wrz 21, 2012 17:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nie ośmieszaj się, proszę... Gdybyś to jeszcze sama wymyśliła, ale Ty po prostu powtarzasz jak papuga po mainstreamowych mediach Ale nie mainstreamowe media napisały słowa piosenki i chyba nie dokonały przekłamania, że autorem jest nazista Dieter Eckard. Kto dobrał hasło na 29.09, dobrał go niefortunnie. Podobnie jak klasyfikowanie Mszy św. wedle rangi osób ja sprawujących i w niej uczestniczących.
|
Pt wrz 21, 2012 18:01 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Co ma wspólnego z tematem, to co jest powypisywane w poście powyżej?
|
Pt wrz 21, 2012 18:12 |
|
 |
Johnny99
|
Alus napisał(a): Podobnie jak klasyfikowanie Mszy św. wedle rangi osób ja sprawujących i w niej uczestniczących. Czy jak papież jedzie na pielgrzymkę, to nie może odprawiać Mszy w małych kościółkach, tylko musi organizować wielkie spędy? Przecież Msza w małym kościółku ma taką samą rangę?
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pt wrz 21, 2012 18:16 |
|
|
|