Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
Cytuj: Poza tym wszystko porównujesz do PiSu Jak nie porównywać skoro śmierć 6 osób i sieroctwo dwójki dzieci służy do zwołania konferencji prasowej w celu oskarżenia To PO była przeciw zaostrzeniu kar dla pijanych kierowców.Żadnej śmierci nie uszanują - ani tych spod Smoleńska, ani zamordowanych przez pijanego idiotę....wszystko służy do gry politycznej.
|
Cz sty 02, 2014 12:16 |
|
|
|
 |
arturo
|
Platforma straciła kredyt zaufania,wszak rządzi wobec braku zorganizowanego,realnego i silnego ruchu antyliberalnego,a prospołecznego.Obecny podział partyjny w sejmie to raczej gra pozorów:oficjalnie skłoceni,a nieoficjalnie"piją z sobą przysłowiową wódkę poza kamerami".Ten stan jest niepoważny:patriotyzm na ustach,a pełno dorobkiewiczów i aferałów.Tylko po co ta gra pozorów?
|
So sty 04, 2014 21:50 |
|
 |
pilaster
|
Jak co roku opublikowano nowy Wskaźnik Wolności Gospodarczej, Index of Economic Freedom Jak co roku też pod rządami PO Polska awansowała w tym rankingu. Tym razem o 1 pkt i 8 miejsc. Jest to najlepsza pozycja Polski w historii pomiarów (druga najlepsza miała miejsce w zeszłym roku) Dla porównania w roku 2007 było 58,1 pkt i 86 miejsce Jak wynika z miarodajnych wskaźników, ten rząd jest najlepszy w historii pomiarów (co nie oznacza, że nie może istnieć rząd jeszcze lepszy)
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Wt sty 14, 2014 14:56 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Ciekawe, jak wysoko awansujemy, jak już Tuskowi uda się "zlikwidować" umowy cywilnoprawne (popularnie zwane "śmieciowymi")..
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt sty 14, 2014 14:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Ciekawe, jak wysoko awansujemy, jak już Tuskowi uda się "zlikwidować" umowy cywilnoprawne (popularnie zwane "śmieciowymi").. Może spadniemy, ale na pewno spędzi to sen z powiek liderom związków zawodowych - odpadnie kluczowy argument w walce z Tuskiem.
|
Wt sty 14, 2014 15:47 |
|
|
|
 |
pilaster
|
W latach 2007-2014 przyrost polskiego IEF wyniósł łącznie 8,92 pkt. Jest to: Pierwszy wynik w UE Pierwszy wynik w Europie Trzeci wynik na świecie.Oczywiście PIS i jego wyznawcy już skręcają się z wściekłości, bo dobrze wiedzą, że im lepiej dla Polski, tym gorzej dla PIS. I oczywiście na odwrót.
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Wt sty 14, 2014 16:08 |
|
 |
kosiarz1
|
 PO-Partia Oszustów
Paweł Kukiz: Platforma to "Partia Oszustów" http://www.wykop.pl/ramka/1559271/pawel ... -oszustow/Już niedługo europejskie wybory. Pora przypomnieć Tuskowi te jego obietnice. Sześć lat temu pisałem różnie, wieszczac, co PO może narobić, ale chyba nikt się nie spodziewał, że będzie aż tak żle. Miliony Polaków poza granicami, naród wymiera, gospodarki nie ma, wojska nie ma, katastrofy narodowe, bezrobocie i bieda. Zero spełnionych obietnic.
|
N lut 16, 2014 17:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PO-Partia Oszustów
A kolega regulamin czytal? Czy uwaza, ze podpisywac to mozna wszystko, bo i tak nikt tego nie sprawdza. Uczciwosc i rzetelnosc to sie wymaga najpierw od siebie. Uzywanie wyszukiwarki jest zapisane w regulaminie. search.php?keywords=Platforma&terms=all&author=&sc=1&sf=titleonly&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj
|
N lut 16, 2014 17:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PO-Partia Oszustów
kosiarz1 napisał(a): Paweł Kukiz: Platforma to "Partia Oszustów" http://www.wykop.pl/ramka/1559271/pawel ... -oszustow/Już niedługo europejskie wybory. Pora przypomnieć Tuskowi te jego obietnice. Sześć lat temu pisałem różnie, wieszczac, co PO może narobić, ale chyba nikt się nie spodziewał, że będzie aż tak żle. Miliony Polaków poza granicami, naród wymiera, gospodarki nie ma, wojska nie ma, katastrofy narodowe, bezrobocie i bieda. Zero spełnionych obietnic. Po kilku miesiącach Kukiz stawia PO i PiS w jednym szeregu http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/ ... yboru.html
|
N lut 16, 2014 17:28 |
|
 |
kosiarz1
|
Oczywiście...mod ma swój watek. Ciekawe gdy wpiszę w wyszukiwarke słowo Bóg ile tematów mi wyskoczy. Tez już nie mogę nic zakładac z tytułem Bóg? Ciekawe.
Modne Alus teraz jest takie "bo PiS to samo co PO"...to po co jeczalas i zmienialas? Jak pisałem , ze złodzieje i oszuści to pisalas ze cudo a nie partia. 7 lat zmarnowanych...
|
N lut 16, 2014 17:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Modne Alus teraz jest takie "bo PiS to samo co PO"...to po co jeczalas i zmienialas? Jak pisałem , ze złodzieje i oszuści to pisalas ze cudo a nie partia. 7 lat zmarnowanych... Dla jednych zmarnowane, dla innych korzystne dla kraju.
|
N lut 16, 2014 17:45 |
|
 |
kosiarz1
|
Co niby korzystne? Wzrost PKB 7% a teraz 1%, większe bezrobocie, bieda...długi dwukrotnie większe, okradzione i znacjonalizowane OFE...co lepsze? a z UE zmarnowane 400 mld zł rozkradzione.
|
N lut 16, 2014 17:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kosiarz1 napisał(a): Co niby korzystne? Wzrost PKB 7% a teraz 1%, większe bezrobocie, bieda...długi dwukrotnie większe, okradzione i znacjonalizowane OFE...co lepsze? a z UE zmarnowane 400 mld zł rozkradzione. 400 mld zł rozkradzione, a UE nic z tym nie robi, nie sprawdza wydatków powierzonych pieniędzy, nie nakazuje zwrotu?
|
N lut 16, 2014 18:18 |
|
 |
kosiarz1
|
Alus napisał(a): kosiarz1 napisał(a): Co niby korzystne? Wzrost PKB 7% a teraz 1%, większe bezrobocie, bieda...długi dwukrotnie większe, okradzione i znacjonalizowane OFE...co lepsze? a z UE zmarnowane 400 mld zł rozkradzione. 400 mld zł rozkradzione, a UE nic z tym nie robi, nie sprawdza wydatków powierzonych pieniędzy, nie nakazuje zwrotu? Jak nie nakazuje? kary i zwroty, a to dopiero początek, bo Boni gdzieś nagle znikl...  taki był cyfryzator... Ale w Polsce teraz nie ma korupcji, bo prokuratura jest odpolityczniona. I nie scigaja politykow, chyba, że ktoś się pokłoci i wykapuje, ale wtedy z kapusia robi się wariata i przestepce.
|
N lut 16, 2014 18:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jak nie nakazuje? kary i zwroty, a to dopiero początek, bo Boni gdzieś nagle znikl...  taki był cyfryzator... To ile konkretnie już zwróciliśmy?
|
N lut 16, 2014 18:47 |
|
|
|