Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 29, 2025 4:22

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 826 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 56  Następna strona
 Czy opozycja szykuje nam polski Majdan? 
Autor Wiadomość
Post Re: Czy opozycja szykuje nam polski Majdan?
Cytuj:
Nigdzie nie znajdziesz, i na tym forum tez, mojego poparcia czy krytyki dla dzialan czy slow politykow, czy to z jednej czy drugiej strony, na te demagogiczne i populistyczne gadki typu, "a u was bija murzynow" Co wiecej, od lat, czy to za rzadow PO, PiS z poprzednich lat czy wczesniej, zawsze pisze, ze wladza ma swoje przywileje, np stolki czy opozycja jest po to by zdobyc wladze kazdym demokratycznym rozwiazaniem, takze konfabulacja.
Dla mnie licza sie tylko fakty, uczciwosc i kierunek konserwatywny, narodowy rozwoju panstwa.

Dziś Wigilia, prima aprilis będzie 1 kwietnia :D :lol:

So gru 24, 2016 8:38
medieval_man napisał(a):
Soul33 napisał(a):
Cytuj:
Co do Frasyniuka...tutaj oskarza, konfabuluje, a tymczaem otworzyl dla swojej firmy dwa nowe oddzialy, i kupil kilka nowych coezarowek. Chyba nie wierzy sam w to co mowi. Kryzysu gospodarczego sie nie boi widocznie.

Oho, czyli już zaczynają prześwietlać prywatne życie Frasyniuka i ogłaszać, co znaleźli. Niczego innego się po nich nie spodziewałem.

Prywatne (ekhem) życie Frasyniuka tirowca, który nie mając pieniędzy, jeszcze jako opozycjonista założył firmę transportową z 24 nowiutkimi tirami, było prześwietlane już dawno.
Jednak, oczywiście, nie było to przedmiotem zainteresowania mediów głównego nurtu

W Wigilię kłamstwa :o .....nie uchodzi
http://fracht.pl/o-nas/

nie było przedmiotem zainteresowania....powiadasz, że Ziobro w IV RP odpuścił, czy przegapił.....s może Frasyniuk go przekupił....

So gru 24, 2016 8:43
Moderator

kosiarz1 napisał(a):
Nigdzie nie znajdziesz, i na tym forum tez, mojego poparcia czy krytyki dla dzialan czy slow politykow, czy to z jednej czy drugiej strony, na te demagogiczne i populistyczne gadki typu, "a u was bija murzynow"

Doprawdy?
viewtopic.php?p=931685#p931685
viewtopic.php?p=925149#p925149
nie chce mi się szukać więcej.

So gru 24, 2016 10:31
Moderator

Alus napisał(a):

nie było przedmiotem zainteresowania....powiadasz, że Ziobro w IV RP odpuścił, czy przegapił.....s może Frasyniuk go przekupił....

Cieszę się, że masz zaufanie do firmy Frasyniuka. W końcu komuś ufać trzeba. Jedni wybierają sobie Frasyniuka, inni Lisa...
Co do zainteresowania? Napisałem "media głównego nurtu"?

So gru 24, 2016 10:37
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
Alus napisał(a):

Cytuj:
Cieszę się, że masz zaufanie do firmy Frasyniuka. W końcu komuś ufać trzeba. Jedni wybierają sobie Frasyniuka, inni Lisa...
Co do zainteresowania? Napisałem "media głównego nurtu"?

A inni wierzą prasie, która na radosne święta Bożego Narodzenia cytuje kolędę Bóg sie rodzi KOD truchleje....
Ale coś z Twoim zaufanie do Ziobry marniutko :P

So gru 24, 2016 11:01
Oho – medieval nam się stacza. Najpierw szkaluje człowieka, a kiedy mu się wytknie pomyłkę, to zamiast się do niej przyznać, zjeżdża w jakieś mętne aluzje; przy czym ze szkalowania i aluzji razem wynika, że dany człowiek kłamie o swojej firmie swoim kontrahentom.

Ja nie wiem, czy medievalowi o to chodziło, ale tak mu wyszło.

So gru 24, 2016 11:09
Moderator

ErgoProxy napisał(a):
Oho – medieval nam się stacza. Najpierw szkaluje człowieka, a kiedy mu się wytknie pomyłkę, to zamiast się do niej przyznać, zjeżdża w jakieś mętne aluzje; przy czym ze szkalowania i aluzji razem wynika, że dany człowiek kłamie o swojej firmie swoim kontrahentom.

Ja nie wiem, czy medievalowi o to chodziło, ale tak mu wyszło.

Medieval cytuje i odwołuje się do mnóstwa artykułów, które o Frasyniuku pokazywały się już od dawna w mediach innych niż media głównego nurtu.
Do niedawna jeszcze dla wszystkich także i taki Pinior był niepokalany.
Prawda jest taka, że wszyscy jesteśmy ułomni - nasze ikony z czasów pierwszej solidarności także.

Alus napisał(a):
A inni wierzą prasie, która na radosne święta Bożego Narodzenia cytuje kolędę Bóg sie rodzi KOD truchleje....

Nie powiem... spodobało mi się... co to za prasa?
Alus napisał(a):
Ale coś z Twoim zaufanie do Ziobry marniutko :P

Niekoniecznie.

So gru 24, 2016 11:50
Zobacz profil WWW
Moderator

medieval_man napisał(a):

Ot i właściwe rozumienie Bożego Narodzenia... i wszystko w tym temacie :?

So gru 24, 2016 11:55
Małgosiaa napisał(a):
medieval_man napisał(a):

Świąteczne klimaty J. Urbana.

So gru 24, 2016 12:11
Moderator

Rozumiem, że dla was Boże Narodzenie byłoby gdyby PiS powiedziało: oddajemy władzę KODowi?

So gru 24, 2016 12:17
Zobacz profil WWW
To powiem inaczej: Solidarność nie ma tu nic do rzeczy i media głównego nurtu czy też pokątnego ścieku też nie mają. Chodzi o to, że medievalowi napisało się takie coś, z czego wynika, że jednemu człowiekowi nie można ufać jako kontrahentowi. Medieval nie podał przy tym żadnych argumentów ani dowodów na to, że Frasyniukowi jako biznesmenowi ufać nie wolno – coś się tylko medievalowi pomyliło i pomyłkę tę wytknęło mu w tym temacie dwoje użytkowników. Medieval zamiast przyznać się do pomyłki i Frasyniuka przeprosić za szkalujące go aluzje, brnie w zaparte i czyni aluzje dalsze, przez które, jeśli medievala posłuchają, Frasyniuk straci źródło utrzymania swoje i swojej rodziny. I to wszystko w Wigilię.

Ot, standardy moralne pisowskich chrześcijan.

So gru 24, 2016 12:22
medieval_man napisał(a):
Rozumiem, że dla was Boże Narodzenie byłoby gdyby PiS powiedziało: oddajemy władzę KODowi?

Twoje zauroczenie PiS nie pozwala Ci na przyjęcie ....Jest taki dzień w którym gasną wszelkie spory......
https://www.youtube.com/watch?v=OZYMKy5Eoyw

I takich WSZYSTKIM POLAKOM I WSZYSTKIM LUDZIOM NA ŚWIECIE życzę :-D

So gru 24, 2016 12:29
Moderator

medieval_man napisał(a):

Zmień myślenie z pisowskiego na chrześcijańskie, a wtedy zrozumiesz właściwie, bo jak na razie pudło. Nie podoba mi się ani ta kolęda, która Tobie się spodobała, bo dowala KOD, ani ten mem:
https://www.facebook.com/OczkoMisia/pho ... =3&theater
I zgadzam się z Alus: jest taki dzień... . Powinien być dla wszystkich, ale najwidoczniej nie jest :?

So gru 24, 2016 12:31
...czuję się wymoderowany.

So gru 24, 2016 12:40
Moderator

Alus napisał(a):
medieval_man napisał(a):

Twoje zauroczenie PiS nie pozwala Ci na przyjęcie ....Jest taki dzień w którym gasną wszelkie spory......

Właśnie widzę:
http://wyborcza.pl/7,75398,21165347,wigilia-w-sejmie-oznacza-protest-w-kilkanascie-osob-bez-jedzenia.html
Ale, że nawet kolędy nie zaśpiewają?
Ze względu na powagę Sejmu?
Żeby spełnić Twoje oczekiwania co do świątecznego charakteru tych dni, życzę okupującym posłom, żeby Boże Dzieciątko u nich też się pojawiło.
Możesz to rozumieć jak chcesz.

So gru 24, 2016 13:04
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 826 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 56  Następna strona