Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 23:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość
zbanowany na stałe

Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Cytuj:
, bo inaczej to Was powinno się zadenuncjować tam za zniesławianie i pomówienia.

I tu sie przekonamy kim jest wlasciwie kolega osiris. :)
Co w takim wypadku robi prawdziwy patriota, obywatel z obywatelska postawa? Jak wiadomo od memlenia jezorem jestem ja, co robi uczciwy obywatel?
podpisano;
Dural Sztukupukulkiewicz.

Wt lut 08, 2011 19:13
Cytuj:
Co w takim wypadku robi prawdziwy patriota, obywatel z obywatelska postawa?

Zamienia się w Palikota i leci poskarżyć do prokuratury. A co robi z tym osiris?
Nic! ;)
Nawet na wrogów nie donoszę bo mierzi mnie takie zachowanie.
Zresztą nic to by nie dało ponieważ oni swoich nie karzą tylko wynagradzają.

Wt lut 08, 2011 19:18
Cytuj:
Owszem były, tylko jakoś nigdy nie dotarłem do autora tych pomówień bo robiono to anonimowo a nie jak w tym wypadku.
Taka mała różnica.

Biedaczek...nie dotarł nigdy do autora.
Pocieszę Cię - wszystko przed Tobą, możesz zgłosić do prokuratury
http://raportnowaka.pl/news.php?typ=new&id=320

Wt lut 08, 2011 19:28
Alus napisał(a):
Cytuj:
Owszem były, tylko jakoś nigdy nie dotarłem do autora tych pomówień bo robiono to anonimowo a nie jak w tym wypadku.
Taka mała różnica.

Biedaczek...nie dotarł nigdy do autora.
Pocieszę Cię - wszystko przed Tobą, możesz zgłosić do prokuratury
http://raportnowaka.pl/news.php?typ=new&id=320

Cytuj:
A co robi z tym osiris?
Nic! ;)
Nawet na wrogów nie donoszę bo mierzi mnie takie zachowanie.
Zresztą nic to by nie dało ponieważ oni swoich nie karzą tylko wynagradzają.

Odmiennie od Was Pana Nowaka nie nazwę papierem toaletowym ani pacjentem zakładu psychiatrycznego co tak łatwo WAM przychodzi gdy ktoś próbuje zdyskredytować Waszego pupila.
Niech się broni JK sam a jeśli to mu nie przeszkadza to jego problem nie mój.

Nie zmienia to jednak faktu, że ostatnio Komorowski zachował się niestosownie i nie godnie do posiadanego pochodzenia hrabiowskiego, no chyba że Polscy hrabiowie nie grzeszą grzecznością i ogładą, to co innego.
A więc jaki jest Komorowski?
Było widać po tym spotkaniu.

Wt lut 08, 2011 19:31

osiris napisał(a):
Problem w tym że ten ów papier toaletowy i pacjent zakładu dla obłąkanych (wg WAS) ma dyplom doktora, ale to nie przeszkadza Wam wylać na niego wiadro pomyj

Jego argumentacja jest dokładnie tak samo mocna jak argumentacja za tym, że Lech Kaczyński to w rzeczywistości Lejba Kalkstein.

I jakimi akademickimi sformułowaniami, takimi jak "obrona własnej du*y", "letni gówniarz gangster", się pan doktor posługuje. Normalnie prawie tak intelektualne jak "Polska została już wcielona do Rosji". Niech sobie ten facet stawia przed nazwiskiem nawet prof. dr. hab. gen. abp. - to nie zmieni faktu że artykuł jest po prostu denny i prostacki. Powstrzymam się od określenia, kto jest docelowym odbiorcą.

Zresztą tego tekstu żaden "dr" wcale nie napisał...

Ostatnio edytowano Wt lut 08, 2011 20:08 przez Witold, łącznie edytowano 1 raz

Wt lut 08, 2011 19:51
zbanowany na stałe

A ja bym powiedział tak:
Jak się rzuca kupą, to nie można się dziwić, ze kupa leży potem na ziemi i śmierdzi.

Przestańcie w końcu się wzajemnie pomawiać i zacznijcie pisać merytorycznie na temat i wszystko będzie dobrze.

Wt lut 08, 2011 20:03
Doktorat naprawdę nie świadczy o kulturze, choć niektórym imponuje. Ja znam zarówno chamów z wyższym wykształceniem jak i ludzi po zawodówce z ogładą jakiej na najlepszych salonach by się nie powstydzili. Choć przyznam, że tych pierwszych jest znacznie więcej.

Wt lut 08, 2011 20:04

No tak, jest jeszcze tylko odrębny problem. Nazwisko dr. Minakowskiego widnieje NAD artykyłem.

Natomiast autorem jest Aleksander Szumański.

Coś mi tu od początku nie grało, że ten sam Minakowski który jeszcze niedawno mówił o pokrewieństwie Komorowskiego z Kaczyńskim, teraz nagle zacząłby wygadywać farmazony o jakimś Osipie Szczynukowiczu.

Wt lut 08, 2011 20:07
Cytuj:
Nie zmienia to jednak faktu, że ostatnio Komorowski zachował się niestosownie i nie godnie do posiadanego pochodzenia hrabiowskiego, no chyba że Polscy hrabiowie nie grzeszą grzecznością i ogładą, to co innego.
A więc jaki jest Komorowski?
Było widać po tym spotkaniu.

Hrabiowie stają się politycznie poprawni - tłumaczył aktualnie senator Cimoszewicz red Pochanke w TVN24.
Na salonach dyplomatycznych politycznie poprawnie jest nie czynić różnicy między paniami i panami.
Ale faktycznie fotka z parasolem nad głową Komorowskiego i moknącą Merkel z Chirac, to totalna wtopa.

Witold - podałam link do strony p. Szumańskiego, autorem jest starszy pan, poeta, pisarz.....przeczytaj podobny felieton o woli łączenia przez Michnika RP z Ukrainą w jedno państwo :D

Wt lut 08, 2011 20:15

Alus napisał(a):
przeczytaj podobny felieton o woli łączenia przez Michnika RP z Ukrainą w jedno państwo :D

Ja tam nie mam nic przeciwko. Raz już tak się stało, w 1569 roku.

Wt lut 08, 2011 20:17
Witold napisał(a):
No tak, jest jeszcze tylko odrębny problem. Nazwisko dr. Minakowskiego widnieje NAD artykyłem.

Natomiast autorem jest Aleksander Szumański.

Coś mi tu od początku nie grało, że ten sam Minakowski który jeszcze niedawno mówił o pokrewieństwie Komorowskiego z Kaczyńskim, teraz nagle zacząłby wygadywać farmazony o jakimś Osipie Szczynukowiczu.

No to wychodzi na to że nawet nie wiedzieliście z kogo robicie wariata.
Ważne żeby dowalić a nazwisko się uzupełni później, bo gdyby nie ten doktorat to byście za głęboko nie kopali.

Wt lut 08, 2011 20:24
Cytuj:
Ważne żeby dowalić a nazwisko się uzupełni później, bo gdyby nie ten doktorat to byście za głęboko nie kopali.

Wychodzi jedynie, że nie czytasz postów adwersarzy.
Podałam link do "twórczości" p. Szumańskiego aby zaprezentowac wypisywane tam androny.

Wt lut 08, 2011 20:34
A ja stwierdziłem, że tytuł doktora nie gwarantuje kultury. Andron nawet nie czytałem.

Wt lut 08, 2011 20:36
Cytuj:
A ja stwierdziłem, że tytuł doktora nie gwarantuje kultury.

O tym pisałem wcześniej więc Ameryki nie odkryłeś.
Tylko przypomnę co najważniejsze z tamtego postu, że choć wielu polityków tudzież innych osobników nosi głowę wysoko a i przed nazwiskiem ma różne tytuły to mimo tego słoma sypie im się z butów tonami.

Wt lut 08, 2011 20:45

osiris napisał(a):

Fajnie, że się próbujesz wyłgać od bzdury jaką palnąłeś, ale to nie działa.

Wt lut 08, 2011 20:47
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 128  Następna strona