Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 18:02

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1062 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 71  Następna strona
 PiS - Populizm i Socjalizm 
Autor Wiadomość

Post Re: PiS - Populizm i Socjalizm
pilaster napisał(a):
Spełnił swoją rolę, zatem mógł być wyrzucony w kąt i jeszcze totalnie ośmieszony spektaklem pt "szukanie posady dla Marcinkiewicza", żeby mu się we łbie nie przewróciło. :)

W takim razie powinien zostać wyrzucony zaraz po zwycięstwie Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich :-D

Cytuj:
Doprawdy? Był przeciw? :o Byłbyż to ten jeden jedyny raz, kiedy Lech Kaczyński miał w jakiejkolwiek bądź sprawie inne zdanie niż jegobrat? Akurat w kwestii Marcinkiewicza? No, no... :roll:

Oczywiście, właśnie dlatego, że to Marcinkiewicz został premierem, a nie Jarosław Kaczyński :roll: Lech był gotów nawet poświęcić własną prezydenturę w imię premierostwa dla brata - niestety, to była akurat kolejna kwestia, w której się nie zgadzali :-D

Cytuj:
Nie, to byłoby coś zupełnie innego niż PIS z zupełnie innym elektoratem. Elektorat PIS nie zniósłby kogoś takiego jak Wipler. Jest to zresztą powód, dla którego Wipler został z PIS usunięty i jeszcze rytualnie potępiony.

Jakoś go bez problemu przez wiele lat znosił :-D No i, co muszę przypominać pilastrowi kolejny raz, Wiplernie został znikąd "usunięty", sam odszedł :roll:

Cytuj:
Niewiele inną.

Fundamentalnie inną.

Cytuj:
Ależ skąd. Fochy Kaczyńskiego to bardzo dobra broń polityczna z której Kaczyński umiejętnie korzysta.

I jaki jest cel tej broni, poza doprowadzeniem PiSu do kolejnych porażek? :-D

Cytuj:
Nic podobnego. To jeden z popularnych mitów polskiej polityki. Od kiedy pilaster rozpoczął regularne pomiary, tj od maja 2012 roku, zmiany poparcia dla PIS są jedynie względne

A ja kolejny raz powtarzam, że to, czy są one względne czy bezwzględne nie ma większego znaczenia :roll:

Cytuj:
Ale potem przymierze z ojcem dyrektorem było mu potrzebne. I nawet jak nazwali mu bratową "czarownicą", to się jednak nie obraził, bo nie było mu to wtedy wygodne. :)

De facto niczego, co można byłoby określić mianem "przymierza", nigdy nie było, Kaczyński czuł się po prostu uzależniony od poparcia radiomaryjnego i z wielką ulgą jest gotów z niego zrezygnować.

Cytuj:
Nie mają, bo nie wiedzą, czego oczekuje elektorat PIS, żeby poparł "nowy lepszy PIS"

Nie ma to żadnego znaczenia. Elektorat PiS nie głosuje na "nowe lepsze PiSy" z o wiele banalniejszych powodów. Po pierwsze - po co głosować na podróbę, skoro nadal jest oryginał? (zdaje się, że nawet pilaster niegdyś się na to powoływał :-D ). Po drugie - rozłamowcy to przecież w większości "zdrajcy" - głosować na zdrajców? :| Po trzecie - skoro np. Solidarna Polska i PiS niczym istotnym się nie różnią, to po co głosować na SP, która i tak w wyborach (tj. na odsunięcie Tuska) nie ma szans? Trzeci powód jest najważniejszy - w końcu istotą retoryki choćby GazPola jest to, iż cała prawica ma się jednoczyć wokół PiS, bo PiS jest największe i jako jedyne ma szansę odsunąć Tuska, zatem wszyscy, którzy chcą odsunięcia Tuska, powinni głosować na PiS, odsuwając na razie na bok swoje osobiste poglądy i ich ew. niezgodności. GazPol pisał to wiele razy.

Cytuj:
Nic podobnego. Dla PIS, każda siła polityczna poza PIS (nie tylko PO, ale także np SP, czy NP) jest po prostu obozem zdrady narodowej. Siłą, która dąży do zniszczenia "Polski" (tj tego, co PIS rozumie pod tym pojęciem), i eksterminacji Polaków. :(

http://wpolityce.pl/polityka/127014-czarnecki-czas-odejsc-od-podzialow-lewicaprawica-w-polsce-a-zastapic-je-innym-oboz-niepodleglosciowy-kontra-zdrajcy

Pilaster, jak zwykle, wyczytuje tylko to, co mu jest wygodnie :-D Po pierwsze, Czarnecki wyraźnie zaznacza, że jest to pogląd Rymkiewicza. Po drugie, na końcu pisze: Nie chcę nikogo z drugiej strony, tamtej strony, dyskwalifikować. Każdemu trzeba dać szansę naprawy i nawrócenia. ;) Po trzecie, nic nie wskazuje na to, by wyrażało to jakiś powszechny pogląd w PiS, starczy poczytać komentarze pod tym tekstem, z wypowiedziami w rodzaju: Prawicowa lemingoza w rozkwicie. :-D A po czwarte, Czarnecki nie pisze konkretnie, co rozumie pod pojęciem tych "obozów" - mało tego, wskazuje wyraźnie, że w tym Dobrym obozie są także "twardzi zwolennicy wolnego rynku, gospodarczy liberałowie" - a więc, gdyby trzymać się świata pilastrowego, nie ma mowy, by chodziło mu wyłącznie o PiS :D

Cytuj:
A ponieważ głupio byłoby przyznać, że do "obozu zdrady narodowej" należy prawie 90% mieszkańców Polski

Skąd taka liczba? :|

Cytuj:
No przecież sam PIS o tym mówi wprost i to ogłasza, także w swoim "programie" :(

Taa, na każdej stronie pisze, że trzeba zniszczyć Polskę i Polaków :D

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt kwi 15, 2014 13:00

Johnny99 napisał(a):
pilaster napisał(a):
Spełnił swoją rolę, zatem mógł być wyrzucony w kąt i jeszcze totalnie ośmieszony spektaklem pt "szukanie posady dla Marcinkiewicza", żeby mu się we łbie nie przewróciło. :)

W takim razie powinien zostać wyrzucony zaraz po zwycięstwie Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich :-D

Taka ostentacja byłaby najwyraźniej zbyt ostentacyjna

Cytuj:
Doprawdy? Był przeciw? :o Byłbyż to ten jeden jedyny raz, kiedy Lech Kaczyński miał w jakiejkolwiek bądź sprawie inne zdanie niż jegobrat? Akurat w kwestii Marcinkiewicza? No, no... :roll:

Cytuj:
Lech był gotów nawet poświęcić własną prezydenturę w imię premierostwa dla brata

E, :o Przecież akurat nie musiał niczego poświęcać. Lech był prezydentem, a Jarosław premierem. Czy moze też już PIS głosi że nigdy tak nie było i to tylko propaganda PO? :o

Cytuj:
Cytuj:
Nie, to byłoby coś zupełnie innego niż PIS z zupełnie innym elektoratem. Elektorat PIS nie zniósłby kogoś takiego jak Wipler. Jest to zresztą powód, dla którego Wipler został z PIS usunięty i jeszcze rytualnie potępiony.

Jakoś go bez problemu przez wiele lat znosił :-D

Kiedyś PIS różnych ludzi znosił, np Sikorskiego, ale dopóki dzban wodę nosi, dopóty mu się ucho nie urwie. :-(

Cytuj:
No i, co muszę przypominać pilastrowi kolejny raz, Wiplernie został znikąd "usunięty", sam odszedł :roll:

Tak, oczywiście, ustąpił na własną prośbę ze względu na zły stan zdrowia. :D

Cytuj:
Cytuj:
Ależ skąd. Fochy Kaczyńskiego to bardzo dobra broń polityczna z której Kaczyński umiejętnie korzysta.

I jaki jest cel tej broni, poza doprowadzeniem PiSu do kolejnych porażek? :-D

Zachowanie zdolności do dalszej walki. W końcu nawet Ziemkiewicz zauważył, że Kaczyński gra o całą pulę, chce być Orbanem. A w tym celu musi w dobrej kondycji przetrzymać dekoniunkturę.

Cytuj:
Cytuj:
Nic podobnego. To jeden z popularnych mitów polskiej polityki. Od kiedy pilaster rozpoczął regularne pomiary, tj od maja 2012 roku, zmiany poparcia dla PIS są jedynie względne

A ja kolejny raz powtarzam, że to, czy są one względne czy bezwzględne nie ma większego znaczenia :roll:

Owszem jest, bo z takim poparciem, nawet bardzo stabilnym, PIS nie ma co myśleć o "Budapeszcie w Warszawie" Tymczasem w badanym okresie, nastąpił tylko jeden zauważalny przepływ elekotratu do PIS w lutym 2013, około 4 pkt proc PIS odebrał z powrotem Palikotowi. Jednak nawet ten drobny i niemożliwy do powtórzenia sukces został już zniwelowany stałym, choć powolnym odpływem elektoratu spowodowanym wspomnianym juz przez pilastra, systematycznym kurczeniem się bazy społecznej PIS

Cytuj:
Cytuj:
Ale potem przymierze z ojcem dyrektorem było mu potrzebne. I nawet jak nazwali mu bratową "czarownicą", to się jednak nie obraził, bo nie było mu to wtedy wygodne. :)

De facto niczego, co można byłoby określić mianem "przymierza", nigdy nie było, Kaczyński czuł się po prostu uzależniony od poparcia radiomaryjnego i z wielką ulgą jest gotów z niego zrezygnować.

Jednak kiedy go potrzebował, jakoś się na ojca dyrektora nie obrażał. :) Potrafi zatem kontrolować swoje emocje i używac ich wtedy, kiedy potrzebuje. Inaczej by już dawno ze sceny politycznej został zmieciony.

Cytuj:
Nie mają, bo nie wiedzą, czego oczekuje elektorat PIS, żeby poparł "nowy lepszy PIS"

Cytuj:
Cytuj:
Nic podobnego. Dla PIS, każda siła polityczna poza PIS (nie tylko PO, ale także np SP, czy NP) jest po prostu obozem zdrady narodowej. Siłą, która dąży do zniszczenia "Polski" (tj tego, co PIS rozumie pod tym pojęciem), i eksterminacji Polaków. :(

http://wpolityce.pl/polityka/127014-czarnecki-czas-odejsc-od-podzialow-lewicaprawica-w-polsce-a-zastapic-je-innym-oboz-niepodleglosciowy-kontra-zdrajcy

Pilaster, jak zwykle, wyczytuje tylko to, co mu jest wygodnie :-D Po pierwsze, Czarnecki wyraźnie zaznacza, że jest to pogląd Rymkiewicza.

Który sam Czarniecki i "wielu innych" podziela.

Cytuj:
Po drugie, na końcu pisze: Nie chcę nikogo z drugiej strony, tamtej strony, dyskwalifikować. Każdemu trzeba dać szansę naprawy i nawrócenia. ;)

Natomiast co z nim zrobić, kiedy z tej szansy nie skorzysta, pozostaje w niedopowiedzeniu :biggrin:

Cytuj:
Po trzecie, nic nie wskazuje na to, by wyrażało to jakiś powszechny pogląd w PiS,

Alez jest to powszechny pogląd w PIS, który Czarniecki po prostu głośno wyraził. Nikt z PIS sie na Czarnieckiego nie oburzył, nikt z PIS z Czarnieckim w tej sprawie nie polemizował. Jest to pisowski konsensus

Cytuj:
A po czwarte, Czarnecki nie pisze konkretnie, co rozumie pod pojęciem tych "obozów" - mało tego, wskazuje wyraźnie, że w tym Dobrym obozie są także "twardzi zwolennicy wolnego rynku, gospodarczy liberałowie" - a więc, gdyby trzymać się świata pilastrowego, nie ma mowy, by chodziło mu wyłącznie o PiS :D

Chodzi mu o PIS, a owi "liberałowie" mają właśnie dostać szansę, żeby się nawrócić, tj poprzeć PIS

Cytuj:
Cytuj:
A ponieważ głupio byłoby przyznać, że do "obozu zdrady narodowej" należy prawie 90% mieszkańców Polski

Skąd taka liczba? :|

Z wyników wyborów. Na PIS głosuje obecnie jakieś 4 mln ludzi. No dobrze, po uwzględnieniu dzieci poniżej 18 lat, będzie to ponad 80% "zdrajców" w Polsce. :D

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Śr kwi 16, 2014 15:55

Post Re: Hej sokoły
Johnny99 napisał(a):
Wystarczy poczytać polskich putinowców, by się zorientować, że antysemityzm jest w zasadzie centralnym punktem ich światopoglądu (to był też jeden z powodów ich nienawiści do PiS, jako że filosemityzm braci Kaczyńskich, zwłaszcza Lecha, był i jest powszechnie znany).

W ramach tego filosemityzmu PIS zaglosował za prześladowaniami żydów i zakazaniu im praktyk religijnych (uboju rytualnego)?

Zresztą sam Johnny99 napisał:

Cytuj:
Oczywiście, w retoryce Putina nie ma akcentów antysemickich - przynajmniej ja nie zauważyłem - ale zwolenników ma on tego rodzaju, że oni już tam swoje wiedzą.

Dokłądnie to samo można napisac o PIS i jego wyborcach. PIS samo w sobie nie jest antysemickie, a w jego kadrach politycznych i publicystycznych są nie tylko filosemici, ale nawet i wprost semici, ale jego wyborcy już tam swoje wiedzą. :-(

Cz kwi 17, 2014 9:49

@ErgoProxy: jak chyba widzisz, to nie ja zacząłem ani nie odpowiedziałem, więc bardzo proszę pretensje o "wojenki" kierować do pilastra, a nie do nas obydwu ;)

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Cz kwi 17, 2014 19:02

Johnny99 napisał(a):
to nie ja zacząłem

Wręcz przeciwnie. Johnny99 po raz kolejny promował i wychwalał partię, na którą, oczywiscie nie głosuje i nigdy nie głosował i z którą nie ma nic wspólnego. ;-)

Natomiast partę, na którą rzekomo głosuje, Johnny99 nigdy jakoś nie promuje i nie wychwala. :D

Pt kwi 18, 2014 10:20
Może po prostu kibicuje słabszemu, jak się kibicuje San Marino, żeby wreszcie z kimś zremisowali - z Polską na przykład. ; )

Pt kwi 18, 2014 11:36

pilaster napisał(a):
Wręcz przeciwnie. Johnny99 po raz kolejny promował i wychwalał partię, na którą, oczywiscie nie głosuje i nigdy nie głosował i z którą nie ma nic wspólnego. ;-)

W którym miejscu? :o

ErgoProxy napisał(a):
Może po prostu kibicuje słabszemu, jak się kibicuje San Marino, żeby wreszcie z kimś zremisowali - z Polską na przykład. ; )

Jak wielokrotnie powtarzałem, przyjmuję jako zasadę, że wobec opozycji należy być wyrozumiałym, natomiast wobec władzy należy nie być wyrozumiałym. I to wszystko. Jeżeli dla niektórych czyni to ze mnie fanatycznego PiSowca, to ja już naprawdę nic na to nie poradzę :|

Pt kwi 18, 2014 12:31

Johnny99 napisał(a):
wobec opozycji należy być wyrozumiałym, natomiast wobec władzy należy nie być wyrozumiałym.

Oczywiście wyłącznie wtedy, kiedy ową opozycją jest PIS. Kiedy PIS jest władzą, obowiązuje Johnnego99 zasada odwrotna :D Tak jak w latach 2005-2007, kiedy to Johnny99 nie skrytykował PIS ani razu, tak samo jak po tej dacie. :roll:

Pt kwi 18, 2014 12:39

pilaster napisał(a):
E, :o Przecież akurat nie musiał niczego poświęcać. Lech był prezydentem, a Jarosław premierem. Czy moze też już PIS głosi że nigdy tak nie było i to tylko propaganda PO? :o

Dominował wówczas w PiS (i nie tylko w PiS) pogląd, że Polacy nie zgodzą się na sytuację, w której nie dość, że premier i prezydent są z tej samej partii, to jeszcze są braćmi-bliźniakami. W związku z tym należało rozstrzygnąć, który "zrezygnuje". Zrezygnował Jarosław, wbrew odmiennemu stanowisku brata ;)

Cytuj:

Nie, po prostu odszedł, można bez problemu sprawdzić, jak to się stało i jak to tłumaczył ;)

Cytuj:
Zachowanie zdolności do dalszej walki.

I w jaki sposób pomagają temu "fochy"? :o

Cytuj:
Owszem jest, bo z takim poparciem, nawet bardzo stabilnym, PIS nie ma co myśleć o "Budapeszcie w Warszawie"

No to najwyżej pomyśli o czymś skromniejszym :-D

Cytuj:
Potrafi zatem kontrolować swoje emocje i używac ich wtedy, kiedy potrzebuje.

A więc do czego mu są potrzebne spadające sondaże, bo w końcu się nie dowiedzieliśmy?

Cytuj:
Inaczej by już dawno ze sceny politycznej został zmieciony.

W jaki sposób?

Cytuj:
Alez jest to powszechny pogląd w PIS, który Czarniecki po prostu głośno wyraził. Nikt z PIS sie na Czarnieckiego nie oburzył, nikt z PIS z Czarnieckim w tej sprawie nie polemizował. Jest to pisowski konsensus

Mam rozumieć, że poglądy pilastra są powszechne w PO, skoro nikt się na nie z PO na pilastra nie oburza ani z nim nie polemizuje? :-D

Cytuj:
Chodzi mu o PIS, a owi "liberałowie" mają właśnie dostać szansę, żeby się nawrócić, tj poprzeć PIS

Bzdura, on nic nie napisał o tym, że liberałowie mają się dopiero nawracać, oni już są w obozie :roll:

Cytuj:
Z wyników wyborów. Na PIS głosuje obecnie jakieś 4 mln ludzi. No dobrze, po uwzględnieniu dzieci poniżej 18 lat, będzie to ponad 80% "zdrajców" w Polsce. :D

A cała reszta mieszkańców Polski głosuje na PO? :D

Pt kwi 18, 2014 12:41

pilaster napisał(a):
Tak jak w latach 2005-2007, kiedy to Johnny99 nie skrytykował PIS ani razu, tak samo jak po tej dacie. :roll:

Pilaster najwyraźniej nie jest w stanie w ogóle pojąć tego, że J99 przed 2008 r. w ogóle na tym forum nie było :o Za trudne dla pilastra? :o

Pt kwi 18, 2014 12:43
@Johnny99, a moglbys wyjasnic dlaczego mierzysz partie rozna miara?
Czyzbys uwazal, ze opozycja moze gruszki na wierzbie obiecywac, opluwac innych i klamac ile wlezie, bo jest “tylko“ opozycja?
A jak na tych klamstwach wjedzie do rzadzenia to wtedy dopiero nalezy jej sie dokladnie przyjrzec?

Pt kwi 18, 2014 12:44

Johnny99 napisał(a):
pilaster napisał(a):

Dominował wówczas w PiS (i nie tylko w PiS) pogląd, że Polacy nie zgodzą się na sytuację, w której nie dość, że premier i prezydent są z tej samej partii, to jeszcze są braćmi-bliźniakami.

W jaki sposób mieliby się "nie zgodzić"? Gdyby się "nie zgadzali", to by przeciez wyniki wyborów prezydenckich/parlamentarnych były inne niż były.

Pilaster ze swojej miłości do PIS jest powszechnie znany, ale akurat ową obietnicę JK, że "nie będę premierem, jak brat będzie prezydentem" uważa za totalnie idiotyczną i uważa, że dobrze sie stało, że JK jej nie dotrzymał. Polska jest obecnie krajem demokratycznym, gdzie o tym kot ma być prezdentem czy premierem decyduje wola wyborców, a nie wewnętrzne przetargi w obrębie Rodziny Panującej. :evil:

Cytuj:
Cytuj:

Nie, po prostu odszedł, można bez problemu sprawdzić, jak to się stało i jak to tłumaczył ;)

Oraz jak to tłumaczył PIS. :D

Cytuj:
Cytuj:
Inaczej by już dawno ze sceny politycznej został zmieciony.

W jaki sposób?

W taki sam, jak inni politycy, kórzy nie potrafili się kontrolować, np pewien lider partyjny, który wył i skakał po sejmie jak małpa. :-(

Cytuj:
Cytuj:

Mam rozumieć, że poglądy pilastra są powszechne w PO, skoro nikt się na nie z PO na pilastra nie oburza ani z nim nie polemizuje? :-D

ALeż skąd. W końcu pilaster jest tylko wyborcą PO i to koniunkturalnym, natomiat Czarniecki to Pisowski prominent, polityk zajmujacy wiele ważnych stanowisk.

Cytuj:
Cytuj:

A cała reszta mieszkańców Polski głosuje na PO? :D

Cała reszta nie głosuje na PIS. Zatem to zdrajcy. :-( Taki właśnie pogląd w PIS panuje. :roll:

Pt kwi 18, 2014 12:51

Kael napisał(a):
@Johnny99, a moglbys wyjasnic dlaczego mierzysz partie rozna miara?

Już to wielokrotnie wyjaśniałem i jest to oczywiste - wynika po prostu z tego, że partia, która sprawuje władzę.. sprawuje władzę ;-) A więc - ma władzę, rządzi. Z tym wiążą się określone profity, możliwości itp. Dlatego np. w przypadku opozycji radykalizm jest bardziej zrozumiały, gdyż opozycja potrzebuje zwracać na siebie uwagę, a nie ma po temu tylu możliwości, co władza (PiS niedawno zwrócił na to uwagę, podejmując próbę nakręcenia spotu w kancelarii premiera - na co, rzecz jasna, nie dostał zgody, choć Tusk mógłby to zrobić w każdej chwili, pod pretekstem choćby "orędzia do narodu") - z czego bierze się naturalna skłonność do przesady.

Cytuj:
Czyzbys uwazal, ze opozycja moze gruszki na wierzbie obiecywac, opluwac innych i klamac ile wlezie, bo jest “tylko“ opozycja?

No właśnie - zupełnie czym innym jest kłamstwo opozycji i kłamstwo władzy, ponieważ to władza "wie", jak jest. To samo się tyczy obrażania - obrażanie przez opozycję to tylko obrażanie, obrażanie natomiast przez władzę to co innego, bo władza ma możliwość wcielić obrazę w czyn.

Cytuj:
A jak na tych klamstwach wjedzie do rzadzenia to wtedy dopiero nalezy jej sie dokladnie przyjrzec?

Nie chodzi o to, że opozycji wolno wszystko, tylko o to, że do jej poczynań należy podchodzić z wyrozumiałością, np. biorąc poprawkę właśnie na to, że musi ona jakoś zwracać na siebie uwagę, że jej "psim prawem" (a wręcz obowiązkiem) jest być krytycznym wobec władzy i nakłaniać ludzi do tego, by władzę od władzy odsunęli. Odnośnie władzy natomiast żadna wyrozumiałość nie jest pożądana. Władza ma być codziennie krytykowana i dzień w dzień ma się tłumaczyć ze swoich poczynań. Ma taki obowiązek, ponieważ otrzymała przywilej RZĄDZENIA.

Pt kwi 18, 2014 12:55

pilaster napisał(a):
W jaki sposób mieliby się "nie zgodzić"?

Nie wybierając Lecha Kaczyńskiego na prezydenta, oczywiście.

Cytuj:
Gdyby się "nie zgadzali", to by przeciez wyniki wyborów prezydenckich/parlamentarnych były inne niż były.

Niestety, ludzie wybierają partie, ale premierów już nie ;-)

Cytuj:
Polska jest obecnie krajem demokratycznym, gdzie o tym kot ma być prezdentem czy premierem decyduje wola wyborców, a nie wewnętrzne przetargi w obrębie Rodziny Panującej. :evil:

I kiedy ostatni raz pilaster wybierał premiera? :o

Cytuj:
W taki sam, jak inni politycy, kórzy nie potrafili się kontrolować, np pewien lider partyjny, który wył i skakał po sejmie jak małpa. :-(

Tzn.?

Cytuj:
Cała reszta nie głosuje na PIS. Zatem to zdrajcy. :-( Taki właśnie pogląd w PIS panuje. :roll:

Jakiś dowód na potwierdzenie tej tezy? :D

Pt kwi 18, 2014 13:00

PiS jest jedyna partia na polskiej scenie politycznej, od ktorej wszystkie inne sie dystansuja.
W swoich splotach powinni przedstawiac prawdziwy obraz wlasnych politykow. Jarmark, brak kultury i chamstwo. "Prosze mi nie przeszkadzac!", "Ale ja chce dokonczyc!", "Niech pan mi nie przerywa!", "Teraz ja mowie!".
Glosowanie na PiS jest potwierdzeniem ukrytej wady charakteru glosujacego.

Pt kwi 18, 2014 13:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1062 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 71  Następna strona