Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 9:14

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 153  Następna strona
 Platforma Nieobywatelska 
Autor Wiadomość

Post Re: Platforma Nieobywatelska
323 mld 536 mln 123 tysiące 124 zł... :mrgreen:

Pn lut 17, 2014 8:51

Post Re: PO-Partia Oszustów
kosiarz1 napisał(a):
Miliony Polaków poza granicami,

Wyjechali głównie w latach 2005-2007 :(

Cytuj:
naród wymiera

Bardziej wymierał w 2007 :-(

Cytuj:
, gospodarki nie ma,

"Nie ma" w sensie pisowskim, to znaczy gospodarki prlowskiej "wielkich państwowych zakładów pracy"

Prawdziwa gospodarka ma się dobrze.

Cytuj:
wojska nie ma,

Przeciwnie, dopiero teraz właśnie wojsko istnieje, w przeciwieństwie do roku 2007, kiedy istniała tylko banda dziadków ganiających koty. :-(

Cytuj:
katastrofy narodowe,

Faktycznie, wyzwolenie Polski od PIS, to dla was straszliwa katastrofa :D

Cytuj:
Wzrost PKB 7%

Oczywiście nie 7%, tylko 6,6%. W czasie, kiedy inne kraje miały wzrost ponad 10% (Łotwa - 11,23%)

Cytuj:
teraz 1%

Oczywiście nie 1%, tylko 3,1%. W czasie, kiedy inne kraje miały "wzrost ujemny" (Węgry - minus 0,7%)

Cytuj:
długi dwukrotnie większe

W 2007 polski dług wynosił 43,1% PKB W 2012 - 48,3% PKB. Faktycznie "dwukrotnie większe" :D

Znany na "katoliku.pl" [...]kosiarz, przyszedł teraz grasować tutaj. :roll:

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Ostatnio edytowano Pn lut 17, 2014 12:25 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

obraźliwe epitety -> kosz

Pn lut 17, 2014 10:12

Wg GUS PO jest bliska pobicia rekordu PiS jeśli chodzi o wyrzynanie Polaków ;):

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/ ... y-od-8-lat

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn lut 17, 2014 10:51

Cytuj:
Znany na "katoliku.pl" [...]kosiarz, przyszedł teraz grasować tutaj.

Odkąd uciekłeś z Katolika, nie ma już kto bzdur pisać na temat wspaniałej PO... :D
Która za 800 mld + 130 mld zagrabionych z OFE przez te sześć lat doprowadziła Polskę, na skraj przepaści.
Gdy po kilku miesiącach ich rządów, uciekł od nich Gomułka, wszystko było jasne...oczywiście tylko pożyteczni idioci zostali.

Pn lut 17, 2014 21:51

To nie Polska jest nad skrajem przepaści to cały świat jest nad skrajem przepaści. Bo wszystkie państwa się pozadłużały a teraz Świat stoi nad skrajem przepaści, czyli bankruci wszystkich państw.
Ja bym na miejscu PISu nie pchał się teraz do władzy po PO. No chyba ze chcą być partią rządzącą podczas bankruci Polski.
W ogóle dziwie się ze są jeszcze ludzie, którzy chcą rządzić. Oni chyba nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji. Gomułka uciekł bo nie chce aby historia zapamiętała go jako tego, który doprowadził do bankruci. Teraz wszyscy mądrzy ludzie będą trzymać się z dala od rządów a przyjdą po bankruci.

Pn lut 17, 2014 23:02

Cytuj:
Znajdujące się pod powierzchnią Głogowa złoże Bytom Odrzański trafiło w ręce kanadyjskiej firmy reprezentowanej przez byłego prezesa KGHM. Bytom Odrzański zawiera osiem milionów ton miedzi wartej od siedmiuset milionów do ponad miliarda dolarów.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wprost-m ... arow/s7s64

PiS wróć jak najszybciej, bo złodzieje nie próżnują.

Wt lut 18, 2014 0:07
Cytuj:
PiS wróć jak najszybciej, bo złodzieje nie próżnują.

Tak wróć....oligarcha ukraiński po zakupie od PiS stoczni gdańskiej, jeszcze na apetyt kupić kolejny jakiś łakomy kąsek :D

Wt lut 18, 2014 9:08

kosiarz1 napisał(a):
Odkąd uciekłeś z Katolika,

A ktoś mnie gonił? :o

Z "katolika" odszedłem właśnie dlatego, że nie dało się tam już normalnie dyskutować, a wszelkie próby polemiki choćby z kosiarzem, były brutalnie przerywane, a moderacja przestała nawet starać się udawać bezstronność i jawnie ogłosiła, że tolerancja dla innych niż pisopalikotowskie poglądów się skończyła. :-(

Cytuj:
nie ma już kto bzdur pisać na temat wspaniałej PO... :D
Która za 800 mld + 130 mld zagrabionych z OFE przez te sześć lat doprowadziła Polskę, na skraj przepaści.

Ble, ble, ble.... Jak zwykle żadnych konkretów. :(

Cytuj:
złodzieje nie próżnują.

Konkretnie kto co komu ukradł?

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Wt lut 18, 2014 10:13
Wątek osobisty kontynuujcie ( jak macie chęć) tutaj:
viewtopic.php?p=795792#p795792

Wt lut 18, 2014 13:00
Na to, że PO, to Platforma Nieobywatelska jest mnóstwo przykładów. niektórzy nazywają PO-Platforma Obłudników, lub Platforma Oszustów.
Szefowi Platformy-Tuskowi słusznie dostało się od rodziców dzieci niepełnosprawnych, protestujących na korytarzu sejmowym.
Tusk usłyszał wiele gorzkich słów prawdy o kłamstwach jakim karmił przez kilka lat, tych najsłabszych, potrzebujących pomocy.
Zdeterminowane matki nie chcą się zgodzić na to, że nie mają na podstawowe potrzeby dla swych nieuleczalnie chorych dzieci, a rząd Tuska wydaje pieniądze na wysokie pensje swoich urzędników.

Pn mar 24, 2014 17:13
gita napisał(a):
Na to, że PO, to Platforma Nieobywatelska jest mnóstwo przykładów. niektórzy nazywają PO-Platforma Obłudników, lub Platforma Oszustów.

No....teraz o. Rydzyk niedługo nazwie podobnie PiS, tak utrącić kandydatów o. Rydzyka :badgrin:
Cytuj:
Szefowi Platformy-Tuskowi słusznie dostało się od rodziców dzieci niepełnosprawnych, protestujących na korytarzu sejmowym.
Tusk usłyszał wiele gorzkich słów prawdy o kłamstwach jakim karmił przez kilka lat, tych najsłabszych, potrzebujących pomocy.
Zdeterminowane matki nie chcą się zgodzić na to, że nie mają na podstawowe potrzeby dla swych nieuleczalnie chorych dzieci, a rząd Tuska wydaje pieniądze na wysokie pensje swoich urzędników.

Wiem jedno - nie istnieją takie pieniądze, dla których pozwoliłbym moim chorym dzieciom leżeć na materacu na korytarzu.

Pn mar 24, 2014 17:34
Alus! Tu jest wątek:PLATFORMA NIEOBYWATELSKA!!!!!!!!!, a nie PiS, ani tym bardziej o.Rydzyk!

Pn mar 24, 2014 18:57
gita napisał(a):
Alus! Tu jest wątek:PLATFORMA NIEOBYWATELSKA!!!!!!!!!, a nie PiS, ani tym bardziej o.Rydzyk!

Tytuł wątku, to nie tablica ogłoszeń gdzie wiesza się jednobrzmiące teksty - nie taki jest sens i założenia forum.
Rozumiem, że temat kandydatów do europarlamentu niewygodny...ale nic nie może wiecznie trwać... :D ...zwłaszcza w przypadku dwu pretendentów do roli zbawcy narodu :D

Pn mar 24, 2014 20:12

Dlaczego niewygodna? Może o. Rydzyk wreszcie przestanie zapraszać do programów politycznych wyłącznie polityków PiS, to im tylko wyjdzie na dobre :D

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt mar 25, 2014 11:53
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

Tytuł wątku, to nie tablica ogłoszeń gdzie wiesza się jednobrzmiące teksty - nie taki jest sens i założenia forum.
Rozumiem, że temat kandydatów do europarlamentu niewygodny...ale nic nie może wiecznie trwać... :D ...zwłaszcza w przypadku dwu pretendentów do roli zbawcy narodu :D

Na temat kandydatów PiS do PE można pisać w wątku:"PiS populizm i socjalizm", a tutaj mozna pisać o kandydatach Platformy, między innymi celebrytów, upadłych ministrów, aktualnych ministrów oraz spadów z PiS-Kamiński w Lublinie.

Wt mar 25, 2014 12:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 153  Następna strona