Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
Autor |
Wiadomość |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
 Re: Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
on zaprzepaścił szansę nie tylko na to.
|
Pn maja 17, 2010 5:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2: ty, osiris i jeszcze kilka osob jestescie bardzo tolerancyjni w ocenie potkniec zwolenikow PiS-u . Chocby twoj "blad" Szczygly w cudzyslowie- nie bardzo wiadomo, czy byl to dla ciebie blad, czy raczej cos godnego pochwaly. Co J. Kaczynski mowil 3 lata temu, to jest dla was nieaktualne, w koncu wierzycie (bo wiedziec nie mozecie), za akurat on przeszedl gleboka przemiane i, gdyby mowil, to mowilby dzis cos innego i oczywiscie, jak zawsze, tylko to w co wierzy i co realizuje.
Za to cala reszta - przypadkiem glownie PO - jest : nieudolna, zaprzepaszcza szanse, obludna, zadnej przemiany przejsc nie moze, niszczy Polske itd. Ja wiem, ze to wszystko, niestety, pochodzi od stylu rozmow pewnego zakonnika, za ktorego mi wstyd, jako katoliczce. Ale nie zmniejsza to waszej winy: wyglaszania negatywnych ocen na podstawie newsow, czesto klamliwych i zamykania oczu na fakty rzeczywiscie istniejace. I co najgorsze, wy tego w ogole nie zauwazacie.
|
Pn maja 17, 2010 7:52 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
To nie tylko wina "pewnego zakonnika". To wina obopolna. Jak wiemy Bog dal moznosc oceny kazdemu, nawet naszym drogim kolezankom i kolegom. 
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Pn maja 17, 2010 9:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Co J. Kaczynski mowil 3 lata temu, to jest dla was nieaktualne, w koncu wierzycie (bo wiedziec nie mozecie), za akurat on przeszedl gleboka przemiane i, gdyby mowil, to mowilby dzis cos innego i oczywiscie, jak zawsze, tylko to w co wierzy i co realizuje.. Bardzo się mylisz...przemieniony Kaczyński, szukający zgody, pojednania może tylko stracić poparcie gorliwych wyznawców. On głos ludu, trybun ludowy, musi grzmieć, wykazywac zakłamanie, brak patriotyzmu, łgartswo, oszustwa, zawłaszczanie kraju przez wszystkich polskojęzycznych nie tworzących grona prawych Polaków.
|
Pn maja 17, 2010 9:25 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
Alus ,ale w Tobie dużo złości i chęci opluwania , no dałbyś sobie spokój.
Kamala , no to Ty chyba oczu nie masz, bo właśnie teraz niektórzy,powtarzam niektórzy ludzie zaczęli otwierać oczy i nie na podstawie newsów i mediów oceniać ,co jest prawdziwe. Myślę,że takich otworzonych oczu jest coraz więcej i przybywa.
|
Pn maja 17, 2010 10:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
*Julka* napisał(a): Alus ,ale w Tobie dużo złości i chęci opluwania , no dałbyś sobie spokój. Jesli uznamy Twoje doniesienie wytłuszczonym drukiem o ukaraniu borowców "osłaniających własnym ciałem zwłoki Lech i Marii Kaczyńskich" jako przejaw rzetelności i pokojowego nastawiena, to dam sobie spokój 
|
Pn maja 17, 2010 11:11 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
to niestety nie to samo 
|
Pn maja 17, 2010 11:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
*Julka* napisał(a): to niestety nie to samo  Wedłu Ciebie 
|
Pn maja 17, 2010 11:15 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
wytłuszczony przeze mnie druk był publikacją publiczną cytowaną z danego źródła. nie było tam moich personalnych obelg jakie Ty stosujesz wobec J.K , niestety mało zgodne z prawdą,gdyż wiele można zarzucić J.K ,ale na pewno nie brak patriotyzmu:)
|
Pn maja 17, 2010 11:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
*Julka* napisał(a): wytłuszczony przeze mnie druk był publikacją publiczną cytowaną z danego źródła. nie było tam moich personalnych obelg jakie Ty stosujesz wobec J.K , niestety mało zgodne z prawdą,gdyż wiele można zarzucić J.K ,ale na pewno nie brak patriotyzmu:) Zacytuj moje personalne obelgi pod adresem J. Kaczyńskiego - chyba, że określenia "trybun ludu" czy "głos ludu" uznajesz za obraźliwe. Przy powoływaniu się na na publiczne media wskazana jest daleko posunięta rezerwa - bo jak już się przekonałaś lubią prawdę omijać szerokim łukiem
|
Pn maja 17, 2010 11:38 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
ja Ci odpiszę w " wszystko o rządzących" , bo tu by było nie na temat.
|
Pn maja 17, 2010 11:52 |
|
 |
Kamyk
|
Dural, zachowuj się poważnie. Twój ostatni post usunąłem
|
Pn maja 17, 2010 12:43 |
|
 |
Cyryl
|
I cóż nowego dowiedzieliśmy się w całej sprawie?A to,że Rosjanie nie oddadzą polskiej prokuraturze oryginałów czarnych skrzynek Z kolei jakaś tajemnicza "komisja" nakazała prokuraturze polskiej spalenie dowodów w postaci resztek ubrań i rzeczy osobistych ofiar,rzekomo miały stanowić "zagrożenie epidemiologiczne",na szczęscie decyzję powstrzymał sąd. Firma Gazprom z kolei na Uniwersytecie Warszawskim urządziła "konferencję" na temat jej roli w budowaniu bezpieczeństwa europejskiego,Gazprom ma ufundować stypendia dla dokrorantów piszących pracę o stosunkach polsko-rosyjskich 
_________________ "Mówi głupi w sercu swoim-Nie ma Boga" Psalm 14
|
Cz maja 20, 2010 12:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cyryl napisał(a): I cóż nowego dowiedzieliśmy się w całej sprawie?A to,że Rosjanie nie oddadzą polskiej prokuraturze oryginałów czarnych skrzynek Z kolei jakaś tajemnicza "komisja" nakazała prokuraturze polskiej spalenie dowodów w postaci resztek ubrań i rzeczy osobistych ofiar,rzekomo miały stanowić "zagrożenie epidemiologiczne",na szczęscie decyzję powstrzymał sąd. Firma Gazprom z kolei na Uniwersytecie Warszawskim urządziła "konferencję" na temat jej roli w budowaniu bezpieczeństwa europejskiego,Gazprom ma ufundować stypendia dla dokrorantów piszących pracę o stosunkach polsko-rosyjskich  Pomału.....jeszcze komisje nie zakończyły badań. Gdyby ludzie mieli możliwośc posłuchać kapłana - mój znajomym, który przebywa w Moskie na misjach - to przez wzgląd na jego skąpe ( z oczywistych powodów) relacje z prosektorium z Moskwy, napewno zamikli by wobec tragizmu jaki przyszło przeżyć rodzinom, duchownym, wszystkim, którzy byli w te dni w Moskwie.
|
Cz maja 20, 2010 12:36 |
|
 |
Cyryl
|
Ty tym tragizmem nie mydl oczu.Wczoraj na konferencji MAK ogłoszono,że Polska moze się jedynie starać o kopię czarnych skrzynek,a że chciano spalić bez wiedzy rodzin znalezione rzeczy osobiste ofiar,to fakt potwierdzony przez różne zródła prasowe.
_________________ "Mówi głupi w sercu swoim-Nie ma Boga" Psalm 14
|
Cz maja 20, 2010 12:56 |
|
|
|